Ταυτοποίηση σε στοιχηματικες εταιρείες

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος JordanRules
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

JordanRules

New Member
13 Απρ 2018
574
327
63
Νομίζω είναι καλό να γίνει ένα ενιαίο θέμα σχετικά με αυτά που ζητάνε οι εταιρείες όταν γράφεσαι αλλά και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσουν. Κυρίως το δεύτερο.

Θα βοηθήσει να μη βρεθούν προ εκπλήξεως πολλοί από τους παίκτες,και χάσουν τα λεφτά τους ή τους ταλαιπωρήσουν.

Κάνω την αρχή με όσα ξέρω από μένα και από άτομα με τα οποία είμαι σε άμεση επαφή (συγγενείς και φίλους). Θα αποφύγω ράδιο αρβύλα με φήμες για το τι έχω "ακούσει" ότι έχουν ζητήσει, ειδικά από πηγές δεν εμπιστεύομαι απόλυτα.

Bet365. Ταυτοποίηση στην εγγραφή με κάμερα να ανοίγει μέσα από το browser για ανέβασμα ταυτότητας. Αποδεικτικό διεύθυνσης απλη επισυναψη. Δε δέχεται έγγραφα με email πια.

Δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα σε ανάληψη, εκτός αν θες ανάληψη μεγαλύτερη των 800€ με έμβασμα, όπου θέλει κίνηση/αποδεικτικό τραπεζικού λογαριασμού.
Πληρώνει πάντα.

Stoiximan. Ταυτοποίηση κατά την εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων στην ιστοσελίδα του. Δεν ξέρω αν δέχεται ακόμα έγγραφα και με email .

Στην πληρωμή έχει ζητήσει screenshot e banking, screenshot paysafe κτλ, σελφι με ταυτότητα, εκκαθαριστικό. Πληρώνει σχεδόν πάντα.

Novibet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων. Δέχεται και με email.

Κατά την πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα, αποδεικτικό κατόχου τηλεφωνίας, και τραπεζικό βιβλιάριο πρώτη σελίδα ή screenshot e banking αν θες ανάληψη με έμβασμα .αν κάνεις το παραμικρό λάθος δεν πληρώνει.

Pame stoixima. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Αν δώσεις IBAN δε θέλει καν αποδεικτικό διεύθυνσης.

Στην πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα. Πληρώνει πάντα

Netbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Έχει ζητήσει σε μια περίπτωση σελφι με ταυτότητα στην εγγραφή.

Σε πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ. Πληρώνει σχεδόν πάντα.

Όμιλος (vistabet,bwin, sportingbet).
Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Πλέον ζητάει στο ξεκαρφωτο σελφι με ημερομηνία και ταυτότητα.

Στην πληρωμή συνήθως δε ζητάει τίποτα έξτρα . Πληρώνει κανονικά.

Fonbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Στην πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα και ημερομηνία . Δεν πληρώνει πάντα.

Elabet. Στην εγγραφή θέλει να ανοίξει κάμερα μέσα από το app/browser για την ταυτότητα.

Ακόμα δεν έχω ζητήσει ανάληψη.δεν ξέρω τι ζητάει. Δεν ξέρω αν πληρώνει πάντα.

Efbet . δεν έχω γραφτεί καν.

Έχει γραφτεί πολλακις ότι ζητάει τρέλα πράγματα στην ανάληψη. Δεν ξέρω αν πληρώνει.

Bettson. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Δε ζητάει τίποτα έξτρα στην ανάληψη. Απλά εκεί που δε θέλει,δεν πληρώνει.

Winmasters. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email

Για την πληρωμή ζητάει αποδεικτικό πληρωμής, screenshot ηλεκτρονικου πορτοφολιου ή e banking. Σπανίως ζητάει σελφι με ταυτότητα, βεβαίωση κινητού.

Συνήθως πληρώνει αλλά σπάει @ρχ1δ1@

Interwetten. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email .

Στην πληρωμή με έμβασμα Θέλει βιβλιάριο ή screenshot e banking.

Πληρώνει πάντα

Γράψτε κι οι υπόλοιποι της εμπειρίες σας,και τα όποια update. Πχ αυτό με τη σελφι και την ταυτότητα και την ημερομηνία είναι καινούργιο κόλπο. Εδώ κανά χρόνο. Άντε δυο

Τελευταία επεξεργασία:
Επιβεβαιώνω τα πάντα για bet365, stoiximan και betsson.

Είμαι "πράσινος" εδώ και κανα δυο χρόνια σε 365 και στοιχημαν(όχι πάρα πολλά λεφτά) προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα με πληρωμές. Ο στοίχημαν το έχει "τερματίσει" με την καλή έννοια: πατάω ανάληψη και σε 2-3 δευτερόλεπτα-χωρίς υπερβολή- μπαίνουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου!

Φίλε έχω και μία ερώτηση εκτός θέματος αν θες να μου απαντήσεις, χωρίς πολλά πολλά με λίγα λόγια αν θέλεις.

Αυτή η elabet γενικά λέει τίποτα?

Αυτή η elabet γενικά λέει τίποτα?
χρειαζομαι πιο πολυ χρονο για να κρινω. στην αναληψη κρινονται ολα. και ακομα δεν εχω ζητησει αναληψη. ουτε ξερω προσωπικα καποιον ο οποιος να εχει γραφτει και να εχει παιξει.

εχουν γραψει αλλοι στο φορουμ σε αλλα θεματα και καλα και κακα λογια.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Όσο προετοιμασμένος όμως και αν είναι ο νεοεισερχόμενος παίκτης πάνω στο θέμα της ταυτοποίησης και στον χρόνο που μπορεί να γλυτώσει χάριν της γνώσης,είναι αναπόφευκτή η ταλαιπωρία που θα βιώνει καθημερινά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού του απο μία ακόμα υποχρεωτική διαδικασία που θα πρέπει να ολοκληρώσει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του.
1)ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
2)ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
Και ενώ το 2 είναι ευκολάκι το 1 αποτελεί πολλαπλή εξίσωση χωρίς δυνατότητα λύσης.
Τίποτα δεν σε προετοιμάζει απο τις αποσυνδέσεις απο τον λογαριασμό σου στο μισάωρο,στα 45 λεπτά,στο άσχετο ή μετά απο κάποια στιγμιαία εναλλαγη ιστοσελίδων.Είναι απορίας άξιο βάζεις ημερήσιο το μέγιστο,εβδομαδιαίο το μέγιστο και όμως το μήνυμα το ποντάρισμά σας δεν έγινε αποδεκτό γιατί έχετε αποσυνδεθεί απο τον λογαριασμό σας εμφανίζεται ανα πάσα στιγμή.
Βάζεις αυτόματο παίξιμο 1000 spins και προλαβαίνει να παίξει μόνο τις 400 με 500 σπινιές σε πετάει έξω περίπου στην ώρα μα εχω βάλει θέλω να είμαι ενεργός 23 απο τις 24 ώρες της μέρας.Πώς γίνεται;
Η εξυπηρέτηση πελατών απλά παραθέτει το ευαγγέλιο,γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι συμβαίνει,ούτε τι έπρεπε να συμβαίνει,ενώ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να προσπαθήσουν να καταλάβουν τι προσπαθείς να εξηγήσεις.
Αλαλούμ αλαλουμ αλλή γλώσσα μιλάμε ........

Νομίζω είναι καλό να γίνει ένα ενιαίο θέμα σχετικά με αυτά που ζητάνε οι εταιρείες όταν γράφεσαι αλλά και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσουν. Κυρίως το δεύτερο.

Θα βοηθήσει να μη βρεθούν προ εκπλήξεως πολλοί από τους παίκτες,και χάσουν τα λεφτά τους ή τους ταλαιπωρήσουν.

Κάνω την αρχή με όσα ξέρω από μένα και από άτομα με τα οποία είμαι σε άμεση επαφή (συγγενείς και φίλους). Θα αποφύγω ράδιο αρβύλα με φήμες για το τι έχω "ακούσει" ότι έχουν ζητήσει, ειδικά από πηγές δεν εμπιστεύομαι απόλυτα.

Bet365. Ταυτοποίηση στην εγγραφή με κάμερα να ανοίγει μέσα από το browser για ανέβασμα ταυτότητας. Αποδεικτικό διεύθυνσης απλη επισυναψη. Δε δέχεται έγγραφα με email πια.

Δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα σε ανάληψη, εκτός αν θες ανάληψη μεγαλύτερη των 800€ με έμβασμα, όπου θέλει κίνηση/αποδεικτικό τραπεζικού λογαριασμού.
Πληρώνει πάντα.

Stoiximan. Ταυτοποίηση κατά την εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων στην ιστοσελίδα του. Δεν ξέρω αν δέχεται ακόμα έγγραφα και με email .

Στην πληρωμή έχει ζητήσει screenshot e banking, screenshot paysafe κτλ, σελφι με ταυτότητα, εκκαθαριστικό. Πληρώνει σχεδόν πάντα.

Novibet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων. Δέχεται και με email.

Κατά την πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα, αποδεικτικό κατόχου τηλεφωνίας, και τραπεζικό βιβλιάριο πρώτη σελίδα ή screenshot e banking αν θες ανάληψη με έμβασμα .αν κάνεις το παραμικρό λάθος δεν πληρώνει.

Pame stoixima. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Αν δώσεις IBAN δε θέλει καν αποδεικτικό διεύθυνσης.

Στην πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα. Πληρώνει πάντα

Netbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Έχει ζητήσει σε μια περίπτωση σελφι με ταυτότητα στην εγγραφή.

Σε πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ. Πληρώνει σχεδόν πάντα.

Όμιλος (vistabet,bwin, sportingbet).
Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Πλέον ζητάει στο ξεκαρφωτο σελφι με ημερομηνία και ταυτότητα.

Στην πληρωμή συνήθως δε ζητάει τίποτα έξτρα . Πληρώνει κανονικά.

Fonbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Στην πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα και ημερομηνία . Δεν πληρώνει πάντα.

Elabet. Στην εγγραφή θέλει να ανοίξει κάμερα μέσα από το app/browser για την ταυτότητα.

Ακόμα δεν έχω ζητήσει ανάληψη.δεν ξέρω τι ζητάει. Δεν ξέρω αν πληρώνει πάντα.

Efbet . δεν έχω γραφτεί καν.

Έχει γραφτεί πολλακις ότι ζητάει τρέλα πράγματα στην ανάληψη. Δεν ξέρω αν πληρώνει.

Bettson. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Δε ζητάει τίποτα έξτρα στην ανάληψη. Απλά εκεί που δε θέλει,δεν πληρώνει.

Winmasters. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email

Για την πληρωμή ζητάει αποδεικτικό πληρωμής, screenshot ηλεκτρονικου πορτοφολιου ή e banking. Σπανίως ζητάει σελφι με ταυτότητα, βεβαίωση κινητού.

Συνήθως πληρώνει αλλά σπάει @ρχ1δ1@

Interwetten. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email .

Στην πληρωμή με έμβασμα Θέλει βιβλιάριο ή screenshot e banking.

Πληρώνει πάντα

Γράψτε κι οι υπόλοιποι της εμπειρίες σας,και τα όποια update. Πχ αυτό με τη σελφι και την ταυτότητα και την ημερομηνία είναι καινούργιο κόλπο. Εδώ κανά χρόνο. Άντε δυο

Update.

Interwetten στην εγγραφή ζητάει
Να ανοίξει κάμερα από το browser να βγάλει φωτογραφίες την ταυτότητα αλλά και εσένα φωτογραφία το πρόσωπο σου

Ζητάει αποδεικτικό διεύθυνσης

Ζητάει αποδεικτικό λογαριασμού τράπεζας τελευταίου εξαμήνου ή κάτι τέτοιο, τύπου bank statement

Update.

Interwetten στην εγγραφή ζητάει
Να ανοίξει κάμερα από το browser να βγάλει φωτογραφίες την ταυτότητα αλλά και εσένα φωτογραφία το πρόσωπο σου

Ζητάει αποδεικτικό διεύθυνσης

Ζητάει αποδεικτικό λογαριασμού τράπεζας τελευταίου εξαμήνου ή κάτι τέτοιο, τύπου bank statement
Ξέρεις εαν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο ντύσιμο για τη φωτογραφία πχ επίσημο με γραβάτα ή μας επιτρέπει και casual ντύσιμο ;

Ξέρεις εαν ζητάει κάποιο συγκεκριμένο ντύσιμο για τη φωτογραφία πχ επίσημο με γραβάτα ή μας επιτρέπει και casual ντύσιμο ;
Ουτε οι τράπεζες ούτε οι στοιχηματικες ζητούν γραβάτα! ευτυχώς που έχουν αρχίσει και τα θέλουν κατα την εγράφη και οι στοιχηματικες όπως και οι τράπεζες στο online άνοιγμα λογαριασμού οταν δεν υπάρχει κάποιο προϊόν της για να σε τακτοποιήσει μέσα απο αυτό. Βέβαια στις τράπεζες μπορείς με ραντεβού να πας απο κοντά ενω στις online στοιχηματικες ειναι αδυνατο.

Όταν θα καταστεί δυνατο θα γίνεται μόνο στα Οπαπαιδια.. με ταυτοποίηση από τους πράκτορες.

Screenshot_20260826-115707.png

Stoiximan

Ότι πιο γελοίο έχει υπάρξει σε διαδικασία ταυτοποίησης...

Είμαι υποχρεωμένος να στείλω όλα αυτά; Ξέρει κάποιος;

Φωτογραφία με την ταυτότητα στο χέρι δίπλα στο πρόσωπο , οκ το δέχομαι.τα οικονομικά και φορολογικά στοιχεία το τους νοιάζουν;

Επίσης οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ έρχονται πλέον ηλεκτρονικα σχεδόν σε όλους μας.

Πώς θα βγούμε φωτογραφίες με ένα χαρτί που δεν υπάρχει;

Θα έπαιρνα το δικηγόρο μου , αλλά οι δικηγόροι ζητάνε λεφτά και μόνο για τις συμβουλές πλέον

• Like
Αντιδράσεις: ΤΖΟΝΙΣ
Τους έχω ρωτήσει με μεηλ τι θα κάνω με το αποδεικτικό διεύθυνσης γιατί όλα έρχονται σε ηλεκτρονική μορφή και δεν απαντάνε.

Τέτοια όντα δεν έχω ξαναδεί...

Για 850€ καθαρό κέρδος όλα αυτά.

Φυσικά τους πρώτους μήνες που έτυχε να χάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δώστου να παίξει κι άλλη ρουλέτα. Δώστου να παίξει κι άλλο στοίχημα.
Τώρα που τα ζήτησα ανάληψη όμως.... Όχι....
Πρέπει να στείλω και φωτογραφίες με το βρακί μου.

Να τους χαίρονται η ΕΕΕΠ και το κράτος κι όσοι βάζουν τις διαφημίσεις τους και τις χορηγίες τους.

Όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες του κράτους και της ΕΕΕΠ και έρχονται να καλύψουν την αδυναμία των δύο τελευταίων να συνεργαστούν αποτελεσματικά στην ρύθμιση του κανονιστικού πλαισίου.
Το κράτος βραδυπορεί η δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας e-gov για την ταυτοποίηση του παίκτη απο το κράτος και η άντληση των στοιχείων μας με την απαραίτητη συναινεση απο εμάς απο τις στοιχηματικές κατα την εγγραφή μας έχει μείνει στο αρχείο δίνοντας την προσωρινή δυνατότητα στις στοιχηματικές να κάνουν όλα τα παραπάνω.
Η υποχρέωση όμως να ευθυγραμμιστούμε με τις ευρωπαικές οδηγίες βλέπε amla-ξέπλυμμα χρήμματος έχει επαναφέρει αυτό το σενάριο στην επιφάνεια.Το πότε λογικά ακόμα δύο χρόνια τα χρειάζονται.

• Like
Αντιδράσεις: Fournaris me mousi
Όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες του κράτους και της ΕΕΕΠ και έρχονται να καλύψουν την αδυναμία των δύο τελευταίων να συνεργαστούν αποτελεσματικά στην ρύθμιση του κανονιστικού πλαισίου.
Το κράτος βραδυπορεί η δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας e-gov για την ταυτοποίηση του παίκτη απο το κράτος και η άντληση των στοιχείων μας με την απαραίτητη συναινεση απο εμάς απο τις στοιχηματικές κατα την εγγραφή μας έχει μείνει στο αρχείο δίνοντας την προσωρινή δυνατότητα στις στοιχηματικές να κάνουν όλα τα παραπάνω.
Η υποχρέωση όμως να ευθυγραμμιστούμε με τις ευρωπαικές οδηγίες βλέπε amla-ξέπλυμμα χρήμματος έχει επαναφέρει αυτό το σενάριο στην επιφάνεια.Το πότε λογικά ακόμα δύο χρόνια τα χρειάζονται.
Το ίδιο κράτος κι η ίδια ΕΕΕΠ που δυο χρόνια τώρα δεν έχουμε δώσει τα λεφτά τών παικτών της betshop.

Ερώτηση.
Εάν υποθετικά κάποιος δε στείλει όλες αυτές τις αηδιες που ζητούν, του τρώνε και τις καταθέσεις;

Όχι ότι δεν θα τα στείλω, αλλά έτσι φιλολογικά μιλώντας.

Εγώ πχ έχω κάνει εκ καταβολής λογαριασμού ένα χ πόσο καταθέσεων. Ανάληψη θα κάνω τώρα πρώτη φορά.
Θα μου φανε και τις καταθέσεις εάν υποθετικά δε στείλω όσα ζητάνε ή αν δε τους αρέσουν τα έγγραφα;

Εαν ναι , μιλάμε για απόλυτη κλοπή.

Παρεμπιπτόντως ζητείται φωτογράφος για τις φωτογραφίες που ζητούν. Δε θέλουν ανεστραμμένη κάμερα. Άρα σελφι δεν παίζει.

Έχουμε εθελοντές;

Να πάω σε φωτογράφο;

Μήπως θέλουν και κλειδάριθμο από gov για τη φωτογραφία; Δεν αποκλείεται να το ζητούν κι αυτό σε λίγο καιρό.

Να πληρώνουμε και φωτογράφο

Όχι ότι δεν θα τα στείλω, αλλά έτσι φιλολογικά μιλώντας.

Εγώ πχ έχω κάνει εκ καταβολής λογαριασμού ένα χ πόσο καταθέσεων. Ανάληψη θα κάνω τώρα πρώτη φορά.
Θα μου φανε και τις καταθέσεις εάν υποθετικά δε στείλω όσα ζητάνε ή αν δε τους αρέσουν τα έγγραφα;

Εαν ναι , μιλάμε για απόλυτη κλοπή.
Αν η αρχική κατάθεση ήταν 100 ευρώ και κερδίζεις δεν έχεις σοβαρό λόγο να κάνεις άλλες καταθέσεις,αν χάσεις αυτά τα χρήματα και προχωρήσεις σε δευτερή κατάθεση και πάλι χάσεις και προχωρήσεις σε τρίτη κατάθεση δεν μετράει το σύνολο των καταθέσεων σου αλλά η τελευταία κατάθεση σου.Αρα κινδυνευει να παγώσει ο λογαριασμός σου με το ποσό της τελευταίας κατάθεσης σου και των κερδών που προήλθαν απο αυτή,αν και εφόσον έπαιξες νομοτυπα.Αν σκαρφιστούν πως έπαιξες αντικανονικά αφαιρούνται όλα τα κέρδη και μένει μέσα η κατάθεση.(Αν ξεκίνησες με100 ευρώ και έχανες μέχρι φθάσεις στα5 ευρώ και με τα 5 ευρώ κερδισες 1000 θεωρούνται πραγματικά λεφτά τα 5 ευρώ ως εναπομείναντα της τελευταίας κατάθεσης αυτά παγώνουν και τα υπόλοιπα 995 αν προήλθαν απο αντικανονικό παίξιμο σβήνονται)και θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση τους όρους της παικτικής συνεδρείας,όπου μπορείς να δεις τα πραγματικά σου λεφτά να μετατρέπονται σε απλά κέρδη.Αν μετέπειτα ταυτοποιηθείς θα μπορέσεις να διεκδικήσεις τα χρήματα μόνο μέσω των νομικών οδών.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ή όπως μου αρέσει άκρως επιστημονικά.

Μυρίζει κλοπή η φάση λοιπόν...

Τι αντικανονικά να έπαιξα; Ούτε στημένα,ούτε Ουγκάντα, ούτε κρίκετ, ούτε μποτάκια, ούτε πόκερ σε συνεργασία άλλους , ούτε τίποτα.

Ποδόσφαιρο και ρουλέτα κατά κύριο λόγο.

Στο μεταξύ άλλαξα ταυτότητα. Την παρέλαβα πριν καμιά βδομάδα, ίσως και λιγότερο.

Δεν τους την έχω στείλει ακόμα. Σε καμιά στοιχηματικη εταιρεία βασικά δε την έχω στείλει ακόμα.

Να υποθέσω ότι την φωτογραφία με την ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο της θέλουν με τη νέα ταυτότητα; Με την παλιά ταυτότητα τωρινή φωτογραφία λίγο δύσκολο πια...

Ξέρει κανείς;
Του έχει τύχει κάτι αντίστοιχο;

Έχω στείλει 3 email να ρωτήσω και για αυτό το θέμα και για το θέμα του ηλεκτρονικού αρχείου για το αποδεικτικό διεύθυνσης και ΔΕΝ απαντάνε....

Είναι απίστευτο...

Πέταξαν ένα απαράδεκτο μεηλ με αίτημα με απαράδεκτες απαιτήσεις και δε δίνουν ούτε διευκρινίσεις...

Αυτός είναι ο stoiximan

Αν η αρχική κατάθεση ήταν 100 ευρώ και κερδίζεις δεν έχεις σοβαρό λόγο να κάνεις άλλες καταθέσεις,αν χάσεις αυτά τα χρήματα και προχωρήσεις σε δευτερή κατάθεση και πάλι χάσεις και προχωρήσεις σε τρίτη κατάθεση δεν μετράει το σύνολο των καταθέσεων σου αλλά η τελευταία κατάθεση σου.Αρα κινδυνευει να παγώσει ο λογαριασμός σου με το ποσό της τελευταίας κατάθεσης σου και των κερδών που προήλθαν απο αυτή,αν και εφόσον έπαιξες νομοτυπα.Αν σκαρφιστούν πως έπαιξες αντικανονικά αφαιρούνται όλα τα κέρδη και μένει μέσα η κατάθεση.(Αν ξεκίνησες με100 ευρώ και έχανες μέχρι φθάσεις στα5 ευρώ και με τα 5 ευρώ κερδισες 1000 θεωρούνται πραγματικά λεφτά τα 5 ευρώ ως εναπομείναντα της τελευταίας κατάθεσης αυτά παγώνουν και τα υπόλοιπα 995 αν προήλθαν απο αντικανονικό παίξιμο σβήνονται)και θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση τους όρους της παικτικής συνεδρείας,όπου μπορείς να δεις τα πραγματικά σου λεφτά να μετατρέπονται σε απλά κέρδη.Αν μετέπειτα ταυτοποιηθείς θα μπορέσεις να διεκδικήσεις τα χρήματα μόνο μέσω των νομικών οδών.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ή όπως μου αρέσει άκρως επιστημονικά.

Στις περισσότερες εταιρείες η ταυτοποίηση μου έγινε και είναι σε ισχύ με διευθυνση κατοικίας 3 σπίτια πίσω δλδ έχω αλλάξει 3 σπίτια αλλά θεωρούμε ταυτοποιημένος όταν ζήτησα απο την νόβι να επικαιροποιήσω την νέα μου διευθυνση εννοείται πως μου είπανε πως δεν χρειάζεται και πως αν κερδίσω κάτι το οποίο θα χρειαστεί να αποσταλει στο σπίτι θα φροντίσουν/φροντίσω να επικαιροποιήσω εκείνη την στιγμή.
Επίσης τα στοιχεία της betshop έδωσαν κάτι πολύ καλό,το 1/3 των λογαριασμών είναι ψευτικοί,σε φραγή,προσωρινοί,μη ταυτοποιήσημοι και η ΕΕΕΠ έτριβε τα μάτια της.
Ταυτοποίηση είναι παραμύθι,live your myth in greece

Στις περισσότερες εταιρείες η ταυτοποίηση μου έγινε και είναι σε ισχύ με διευθυνση κατοικίας 3 σπίτια πίσω δλδ έχω αλλάξει 3 σπίτια αλλά θεωρούμε ταυτοποιημένος όταν ζήτησα απο την νόβι να επικαιροποιήσω την νέα μου διευθυνση εννοείται πως μου είπανε πως δεν χρειάζεται και πως αν κερδίσω κάτι το οποίο θα χρειαστεί να αποσταλει στο σπίτι θα φροντίσουν/φροντίσω να επικαιροποιήσω εκείνη την στιγμή.
Επίσης τα στοιχεία της betshop έδωσαν κάτι πολύ καλό,το 1/3 των λογαριασμών είναι ψευτικοί,σε φραγή,προσωρινοί,μη ταυτοποιήσημοι και η ΕΕΕΠ έτριβε τα μάτια της.
Ταυτοποίηση είναι παραμύθι,live your myth in greece
Ναι τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα βάλουν χέρι στα λεφτά που θα περισσέψουν.

Ο stoiximan απαντάνε ένα ίδιο copy paste στα ερωτήματα μου.

Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να λάβω καμιά διευκρίνιση από αυτούς.

@BetLaden
Γιατί αρνούνται να μου δώσουν διευκρινίσεις;

Τους έχω ρωτήσει με μεηλ τι θα κάνω με το αποδεικτικό διεύθυνσης γιατί όλα έρχονται σε ηλεκτρονική μορφή και δεν απαντάνε.
Θα το εκτυπώσεις σε ενα βιβλιοπωλείο αν δεν έχεις εκτυπωτή και θα βγάλεις την φωτογραφία που απαιτούν.

Stoiximan απίστευτος. Ταλαιπωρία του αιώνα.

Ακούτε να μάθετε τι εστί stoiximan.

Δε δέχτηκε τις φωτογραφίες με την ταυτότητα γιατί δε φαίνεται όλο το χέρι λέει; Τι θέλουν; Να δουν όλοι το τατουάζ μανίκι μου;

Ξανά έστειλα. Για να δούμε.

Εκκαθαριστικό έσβησα τα οικονομικά στοιχεία κι έκανα στιγμιότυπο οθόνης .

Δε το δέχονται. Γιατί πρέπει να φαίνονται όλες οι δύο πρώτες σελίδες.

Τότε πώς θα κρύψω τα οικονομικά στοιχεία;

Τέλος πάντων έστειλα Ξανά και το εκκαθαριστικό με τις δύο πρώτες σελίδες και τη δήλωση φορολογίας και τα πάντα όλα να τελειώνουμε. Ούτε καν έκρυψα τα οικονομικά στοιχεία για να τελειώνουμε. Βαρέθηκα.

Αααα δε μπορώ να πω... Δέχτηκαν με τη μια τη βεβαίωση αφμ. Τι καλοί....

Απίστευτο...

Τελευταία επεξεργασία:
Screenshot_20260827-152038.png
Screenshot_20260827-152021.png

Δείτε εδώ καψωνι που πήγαν να μου κάνουν.

Το τμήμα ταυτοποίησης έχει εγκρίνει στις 13:43 το εκκαθαριστικό σημείωμα μου και αυτοί στέλνουν email στις 13:54 (11 λεπτά μετά δηλαδή !!!!!) και ζητάνε να το Ξανάστείλω.... Μιλάμε για πόλεμο νεύρων.

Αυτός είναι ο stoiximan στα θέματα ταυτοποίησης.

Να τους χαίρονται όσοι τους διαφημίζουν κι η ΕΕΕΠ και το κράτος.

Ψάχνουμε ακόμα στο μεταξύ μέσα στον καύσωνα Αυγούστου ανοιχτό βιβλιοπωλείο να βγάλουμε εκτύπωση το λογαριασμό ΔΕΚΟ να τελειώνουμε.

Στη γειτονιά ένα βιβλιοπωλείο έχουμε και έχει κλείσει για διακοπές .

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 19:00
    • Τζένοα - Σουντιρόλ

Novasports Prime
  • 20:00
    • Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ

Magenta Sport 3 League
  • 21:00
    • Άγιαξ - Βίλεμ

Novasports Start
  • 21:00
    • Αλαβές - Βαλένθια

Magenta Sport 4 League