Νομίζω είναι καλό να γίνει ένα ενιαίο θέμα σχετικά με αυτά που ζητάνε οι εταιρείες όταν γράφεσαι αλλά και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσουν. Κυρίως το δεύτερο.
Θα βοηθήσει να μη βρεθούν προ εκπλήξεως πολλοί από τους παίκτες,και χάσουν τα λεφτά τους ή τους ταλαιπωρήσουν.
Κάνω την αρχή με όσα ξέρω από μένα και από άτομα με τα οποία είμαι σε άμεση επαφή (συγγενείς και φίλους). Θα αποφύγω ράδιο αρβύλα με φήμες για το τι έχω "ακούσει" ότι έχουν ζητήσει, ειδικά από πηγές δεν εμπιστεύομαι απόλυτα.
Bet365. Ταυτοποίηση στην εγγραφή με κάμερα να ανοίγει μέσα από το browser για ανέβασμα ταυτότητας. Αποδεικτικό διεύθυνσης απλη επισυναψη. Δε δέχεται έγγραφα με email πια.
Δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα σε ανάληψη, εκτός αν θες ανάληψη μεγαλύτερη των 800€ με έμβασμα, όπου θέλει κίνηση/αποδεικτικό τραπεζικού λογαριασμού.
Πληρώνει πάντα.
Stoiximan. Ταυτοποίηση κατά την εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων στην ιστοσελίδα του. Δεν ξέρω αν δέχεται ακόμα έγγραφα και με email .
Στην πληρωμή έχει ζητήσει screenshot e banking, screenshot paysafe κτλ, σελφι με ταυτότητα, εκκαθαριστικό. Πληρώνει σχεδόν πάντα.
Novibet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων. Δέχεται και με email.
Κατά την πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα, αποδεικτικό κατόχου τηλεφωνίας, και τραπεζικό βιβλιάριο πρώτη σελίδα ή screenshot e banking αν θες ανάληψη με έμβασμα .αν κάνεις το παραμικρό λάθος δεν πληρώνει.
Pame stoixima. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Αν δώσεις IBAN δε θέλει καν αποδεικτικό διεύθυνσης.
Στην πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα. Πληρώνει πάντα
Netbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Έχει ζητήσει σε μια περίπτωση σελφι με ταυτότητα στην εγγραφή.
Σε πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ. Πληρώνει σχεδόν πάντα.
Όμιλος (vistabet,bwin, sportingbet).
Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.
Πλέον ζητάει στο ξεκαρφωτο σελφι με ημερομηνία και ταυτότητα.
Στην πληρωμή συνήθως δε ζητάει τίποτα έξτρα . Πληρώνει κανονικά.
Fonbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.
Στην πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα και ημερομηνία . Δεν πληρώνει πάντα.
Elabet. Στην εγγραφή θέλει να ανοίξει κάμερα μέσα από το app/browser για την ταυτότητα.
Ακόμα δεν έχω ζητήσει ανάληψη.δεν ξέρω τι ζητάει. Δεν ξέρω αν πληρώνει πάντα.
Efbet . δεν έχω γραφτεί καν.
Έχει γραφτεί πολλακις ότι ζητάει τρέλα πράγματα στην ανάληψη. Δεν ξέρω αν πληρώνει.
Bettson. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.
Δε ζητάει τίποτα έξτρα στην ανάληψη. Απλά εκεί που δε θέλει,δεν πληρώνει.
Winmasters. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email
Για την πληρωμή ζητάει αποδεικτικό πληρωμής, screenshot ηλεκτρονικου πορτοφολιου ή e banking. Σπανίως ζητάει σελφι με ταυτότητα, βεβαίωση κινητού.
Συνήθως πληρώνει αλλά σπάει @ρχ1δ1@
Interwetten. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email .
Στην πληρωμή με έμβασμα Θέλει βιβλιάριο ή screenshot e banking.
Πληρώνει πάντα
Γράψτε κι οι υπόλοιποι της εμπειρίες σας,και τα όποια update. Πχ αυτό με τη σελφι και την ταυτότητα και την ημερομηνία είναι καινούργιο κόλπο. Εδώ κανά χρόνο. Άντε δυο
Θα βοηθήσει να μη βρεθούν προ εκπλήξεως πολλοί από τους παίκτες,και χάσουν τα λεφτά τους ή τους ταλαιπωρήσουν.
Κάνω την αρχή με όσα ξέρω από μένα και από άτομα με τα οποία είμαι σε άμεση επαφή (συγγενείς και φίλους). Θα αποφύγω ράδιο αρβύλα με φήμες για το τι έχω "ακούσει" ότι έχουν ζητήσει, ειδικά από πηγές δεν εμπιστεύομαι απόλυτα.
Bet365. Ταυτοποίηση στην εγγραφή με κάμερα να ανοίγει μέσα από το browser για ανέβασμα ταυτότητας. Αποδεικτικό διεύθυνσης απλη επισυναψη. Δε δέχεται έγγραφα με email πια.
Δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα σε ανάληψη, εκτός αν θες ανάληψη μεγαλύτερη των 800€ με έμβασμα, όπου θέλει κίνηση/αποδεικτικό τραπεζικού λογαριασμού.
Πληρώνει πάντα.
Stoiximan. Ταυτοποίηση κατά την εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων στην ιστοσελίδα του. Δεν ξέρω αν δέχεται ακόμα έγγραφα και με email .
Στην πληρωμή έχει ζητήσει screenshot e banking, screenshot paysafe κτλ, σελφι με ταυτότητα, εκκαθαριστικό. Πληρώνει σχεδόν πάντα.
Novibet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων. Δέχεται και με email.
Κατά την πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα, αποδεικτικό κατόχου τηλεφωνίας, και τραπεζικό βιβλιάριο πρώτη σελίδα ή screenshot e banking αν θες ανάληψη με έμβασμα .αν κάνεις το παραμικρό λάθος δεν πληρώνει.
Pame stoixima. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Αν δώσεις IBAN δε θέλει καν αποδεικτικό διεύθυνσης.
Στην πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα. Πληρώνει πάντα
Netbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Έχει ζητήσει σε μια περίπτωση σελφι με ταυτότητα στην εγγραφή.
Σε πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ. Πληρώνει σχεδόν πάντα.
Όμιλος (vistabet,bwin, sportingbet).
Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.
Πλέον ζητάει στο ξεκαρφωτο σελφι με ημερομηνία και ταυτότητα.
Στην πληρωμή συνήθως δε ζητάει τίποτα έξτρα . Πληρώνει κανονικά.
Fonbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.
Στην πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα και ημερομηνία . Δεν πληρώνει πάντα.
Elabet. Στην εγγραφή θέλει να ανοίξει κάμερα μέσα από το app/browser για την ταυτότητα.
Ακόμα δεν έχω ζητήσει ανάληψη.δεν ξέρω τι ζητάει. Δεν ξέρω αν πληρώνει πάντα.
Efbet . δεν έχω γραφτεί καν.
Έχει γραφτεί πολλακις ότι ζητάει τρέλα πράγματα στην ανάληψη. Δεν ξέρω αν πληρώνει.
Bettson. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.
Δε ζητάει τίποτα έξτρα στην ανάληψη. Απλά εκεί που δε θέλει,δεν πληρώνει.
Winmasters. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email
Για την πληρωμή ζητάει αποδεικτικό πληρωμής, screenshot ηλεκτρονικου πορτοφολιου ή e banking. Σπανίως ζητάει σελφι με ταυτότητα, βεβαίωση κινητού.
Συνήθως πληρώνει αλλά σπάει @ρχ1δ1@
Interwetten. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email .
Στην πληρωμή με έμβασμα Θέλει βιβλιάριο ή screenshot e banking.
Πληρώνει πάντα
Γράψτε κι οι υπόλοιποι της εμπειρίες σας,και τα όποια update. Πχ αυτό με τη σελφι και την ταυτότητα και την ημερομηνία είναι καινούργιο κόλπο. Εδώ κανά χρόνο. Άντε δυο
Τελευταία επεξεργασία: