Ταυτοποίηση σε στοιχηματικες εταιρείες

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος JordanRules
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

JordanRules

New Member
13 Απρ 2018
559
320
63
Νομίζω είναι καλό να γίνει ένα ενιαίο θέμα σχετικά με αυτά που ζητάνε οι εταιρείες όταν γράφεσαι αλλά και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσουν. Κυρίως το δεύτερο.

Θα βοηθήσει να μη βρεθούν προ εκπλήξεως πολλοί από τους παίκτες,και χάσουν τα λεφτά τους ή τους ταλαιπωρήσουν.

Κάνω την αρχή με όσα ξέρω από μένα και από άτομα με τα οποία είμαι σε άμεση επαφή (συγγενείς και φίλους). Θα αποφύγω ράδιο αρβύλα με φήμες για το τι έχω "ακούσει" ότι έχουν ζητήσει, ειδικά από πηγές δεν εμπιστεύομαι απόλυτα.

Bet365. Ταυτοποίηση στην εγγραφή με κάμερα να ανοίγει μέσα από το browser για ανέβασμα ταυτότητας. Αποδεικτικό διεύθυνσης απλη επισυναψη. Δε δέχεται έγγραφα με email πια.

Δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα σε ανάληψη, εκτός αν θες ανάληψη μεγαλύτερη των 800€ με έμβασμα, όπου θέλει κίνηση/αποδεικτικό τραπεζικού λογαριασμού.
Πληρώνει πάντα.

Stoiximan. Ταυτοποίηση κατά την εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων στην ιστοσελίδα του. Δεν ξέρω αν δέχεται ακόμα έγγραφα και με email .

Στην πληρωμή έχει ζητήσει screenshot e banking, screenshot paysafe κτλ, σελφι με ταυτότητα, εκκαθαριστικό. Πληρώνει σχεδόν πάντα.

Novibet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων. Δέχεται και με email.

Κατά την πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα, αποδεικτικό κατόχου τηλεφωνίας, και τραπεζικό βιβλιάριο πρώτη σελίδα ή screenshot e banking αν θες ανάληψη με έμβασμα .αν κάνεις το παραμικρό λάθος δεν πληρώνει.

Pame stoixima. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Αν δώσεις IBAN δε θέλει καν αποδεικτικό διεύθυνσης.

Στην πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα έξτρα. Πληρώνει πάντα

Netbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email. Έχει ζητήσει σε μια περίπτωση σελφι με ταυτότητα στην εγγραφή.

Σε πληρωμή δεν έχει ζητήσει ποτέ. Πληρώνει σχεδόν πάντα.

Όμιλος (vistabet,bwin, sportingbet).
Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Πλέον ζητάει στο ξεκαρφωτο σελφι με ημερομηνία και ταυτότητα.

Στην πληρωμή συνήθως δε ζητάει τίποτα έξτρα . Πληρώνει κανονικά.

Fonbet. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Στην πληρωμή ζητάει σχεδόν πάντα σελφι με ταυτότητα και ημερομηνία . Δεν πληρώνει πάντα.

Elabet. Στην εγγραφή θέλει να ανοίξει κάμερα μέσα από το app/browser για την ταυτότητα.

Ακόμα δεν έχω ζητήσει ανάληψη.δεν ξέρω τι ζητάει. Δεν ξέρω αν πληρώνει πάντα.

Efbet . δεν έχω γραφτεί καν.

Έχει γραφτεί πολλακις ότι ζητάει τρέλα πράγματα στην ανάληψη. Δεν ξέρω αν πληρώνει.

Bettson. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email.

Δε ζητάει τίποτα έξτρα στην ανάληψη. Απλά εκεί που δε θέλει,δεν πληρώνει.

Winmasters. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email

Για την πληρωμή ζητάει αποδεικτικό πληρωμής, screenshot ηλεκτρονικου πορτοφολιου ή e banking. Σπανίως ζητάει σελφι με ταυτότητα, βεβαίωση κινητού.

Συνήθως πληρώνει αλλά σπάει @ρχ1δ1@

Interwetten. Εγγραφή με απλή επισυναψη εγγράφων ή email .

Στην πληρωμή με έμβασμα Θέλει βιβλιάριο ή screenshot e banking.

Πληρώνει πάντα

Γράψτε κι οι υπόλοιποι της εμπειρίες σας,και τα όποια update. Πχ αυτό με τη σελφι και την ταυτότητα και την ημερομηνία είναι καινούργιο κόλπο. Εδώ κανά χρόνο. Άντε δυο

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και texnokratis
Επιβεβαιώνω τα πάντα για bet365, stoiximan και betsson.

Είμαι "πράσινος" εδώ και κανα δυο χρόνια σε 365 και στοιχημαν(όχι πάρα πολλά λεφτά) προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα με πληρωμές. Ο στοίχημαν το έχει "τερματίσει" με την καλή έννοια: πατάω ανάληψη και σε 2-3 δευτερόλεπτα-χωρίς υπερβολή- μπαίνουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου!

Φίλε έχω και μία ερώτηση εκτός θέματος αν θες να μου απαντήσεις, χωρίς πολλά πολλά με λίγα λόγια αν θέλεις.

Αυτή η elabet γενικά λέει τίποτα?

Αυτή η elabet γενικά λέει τίποτα?
χρειαζομαι πιο πολυ χρονο για να κρινω. στην αναληψη κρινονται ολα. και ακομα δεν εχω ζητησει αναληψη. ουτε ξερω προσωπικα καποιον ο οποιος να εχει γραφτει και να εχει παιξει.

εχουν γραψει αλλοι στο φορουμ σε αλλα θεματα και καλα και κακα λογια.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Όσο προετοιμασμένος όμως και αν είναι ο νεοεισερχόμενος παίκτης πάνω στο θέμα της ταυτοποίησης και στον χρόνο που μπορεί να γλυτώσει χάριν της γνώσης,είναι αναπόφευκτή η ταλαιπωρία που θα βιώνει καθημερινά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού του απο μία ακόμα υποχρεωτική διαδικασία που θα πρέπει να ολοκληρώσει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του.
1)ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
2)ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
Και ενώ το 2 είναι ευκολάκι το 1 αποτελεί πολλαπλή εξίσωση χωρίς δυνατότητα λύσης.
Τίποτα δεν σε προετοιμάζει απο τις αποσυνδέσεις απο τον λογαριασμό σου στο μισάωρο,στα 45 λεπτά,στο άσχετο ή μετά απο κάποια στιγμιαία εναλλαγη ιστοσελίδων.Είναι απορίας άξιο βάζεις ημερήσιο το μέγιστο,εβδομαδιαίο το μέγιστο και όμως το μήνυμα το ποντάρισμά σας δεν έγινε αποδεκτό γιατί έχετε αποσυνδεθεί απο τον λογαριασμό σας εμφανίζεται ανα πάσα στιγμή.
Βάζεις αυτόματο παίξιμο 1000 spins και προλαβαίνει να παίξει μόνο τις 400 με 500 σπινιές σε πετάει έξω περίπου στην ώρα μα εχω βάλει θέλω να είμαι ενεργός 23 απο τις 24 ώρες της μέρας.Πώς γίνεται;
Η εξυπηρέτηση πελατών απλά παραθέτει το ευαγγέλιο,γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι συμβαίνει,ούτε τι έπρεπε να συμβαίνει,ενώ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να προσπαθήσουν να καταλάβουν τι προσπαθείς να εξηγήσεις.
Αλαλούμ αλαλουμ αλλή γλώσσα μιλάμε ........

• 17:00
    • Ελλάδα - Γεωργία

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:00
    • Φινλανδία - Μάλτα

Novasports 1HD
  • 21:45
    • Πολωνία - Ολλανδία

Novasports 1HD
  • 21:45
    • UEFA European Qualifiers

Novasports 2HD