Αφού μου βάλανε όριο 1 ευρώ μετά για την ανάληψη ζητάνε αυτάΕλα ρε για πες γιατί στο ζήτησαν. Εγώ πάντως έχω 2-3 βδομάδες που παίζω αρκετά κι εκεί και δεν μου έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο.
Όριο γιατί σου βάλανε;Αφού μου βάλανε όριο 1 ευρώ μετά για την ανάληψη ζητάνε αυτά
Εγώ έχω κάνει πάνω από 5Κ αναλήψεις και καταθέσεις και δε μου ζήτησαν κάτι προς το παρόν γιατί δεν είναι για Ελλάδα και μου άρεσε και άρχισα να παίζω κι εκεί.Άπαξ και κάνεις αναληψη έρχεται το ραβασάκι με τις σελφι
Είτε φας όριο είτε όχι όσο παίζεις το ραβασάκι θα έρθει
Δεν είναι για Ελλάδα η συγκεκριμένη εταιρεία.
Γενικως μικρες αγορες ασχετως σπορΕγώ έχω κάνει πάνω από 5Κ αναλήψεις και καταθέσεις και δε μου ζήτησαν κάτι προς το παρόν γιατί δεν είναι για Ελλάδα και μου άρεσε και άρχισα να παίζω κι εκεί.
@stpsilan τι εννοείς έπαιζες μικρές αγορές; Γ εθνική και τέτοια ή Πινγκ πονγκ πχ; ρωτάω για να ξέρω μην την πατήσω κι εγώ
εννοείς αγορές που δεν είναι δημοφιλείς ή μικρότερες κατηγορίες , είμαι σχετικά νέος σόρρυ αν ρωτάω αυτονόηταΓενικως μικρες αγορες ασχετως σπορ
Αγορες με μικρο τζιρο, η γ εθνικη ειναι μικρη αγορα, το πινγκ πονγκ ειναι μικρη αγορα, το γυναικειο μπάσκετ ειναι μικρκη αγοραεννοείς αγορές που δεν είναι δημοφιλείς ή μικρότερες κατηγορίες , είμαι σχετικά νέος σόρρυ αν ρωτάω αυτονόητα
οκ σε έπιασα εγώ παίζω μεγάλα πρωταθλήματα και κυρίως ποδόσφαιρο ίσως για αυτό να μην έχω θέμα, σε άλλες εταιρείες έχεις θέμα γενικά αν παίζεις σε τέτοιες αγορές;Αγορες με μικρο τζιρο, η γ εθνικη ειναι μικρη αγορα, το πινγκ πονγκ ειναι μικρη αγορα, το γυναικειο μπάσκετ ειναι μικρκη αγορα
Σε ολες ειναι πανω κατω η ιδια κατασταση, αμεση φραγηοκ σε έπιασα εγώ παίζω μεγάλα πρωταθλήματα και κυρίως ποδόσφαιρο ίσως για αυτό να μην έχω θέμα, σε άλλες εταιρείες έχεις θέμα γενικά αν παίζεις σε τέτοιες αγορές;
τι να πω, εγώ παίζω και μονά και παρολί με 3-4 επιλογές το πολύ, αλλά μόνο ποδόσφαιρο, έχω αρκετές συναλλαγές χωρίς θέμα προς το παρόν και είμαι σε κέρδος , όχι ότι θα είχα θέμα να τους τα παρέχω αν τα ζητήσουν αλλά ναι σε καταλαβαίνω δεν είναι κουλ. Μήπως έπαιζες κάτι άλλο εκτός από ποδόσφαιρο;εγω παιζω μεγαλα πρωταθληματα,ποδοσφαιρο μονο,αποκλειστικα 1 χ 2, μαξ μπετ 30 euro,παρολι 2-3 σημεια και φυσικα ο συντελεστης κατω απο την φαιρ και παιζω μονο live
με μπονους και χωρις μπονους
εχω φαει οριο στο 2ο πονταρισμα,στο 6ο πονταρισματα,δεν εχω φαει οριο και παει λεγοντας
εχω βαλει λεφτα με καρτα,με iban κτλ κτλ
στην αναληψη πεφτει παντα η ιδια σφαλιαρα με τις 4 σελφι
σε οσες περιπτωσεις σταλθηκαν οι σελφι που ζητησαν η efbet πληρωσε αλλα και εκει βεβαια με εβαζαν και εσπαγα τα ποσα ανα ημερα
δεν ειναι για ελλαδα η εταιρεια γιατι
αν περιμεναν οτι στην ελλαδα θα βρουνε μονο ατομα που παιζουν παρολι με 11 επιλογες τους γελασανε
αυτα με τις 4 σελφι ειναι ντροπη τωρα...λες και εισαι κανενας εγκληματιας
με ποια δικαιολογια ζητας να δεις την τραπεζικη μου κατασταση;
η μεγαλυτερη διαφημιση για μια στοιχηματικη ειναι να πληρωνει τους κερδοφορους λογαριασμους ειτε κερδισες 30 ειτε χιλιαρικα
το οτι σαν χωρα ειμαστε ενα μεγαλο μπου***λο δεν δινει δικαιωμα σε καμια στοιχηματικη εταιρεια να συμπερυφερεται σαν ειναι σεριφης στο φαρ ουεστ
νομιζω οτι κανονες υπαρχουν