Τελικός Champions League Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Conscious Player
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Conscious Player

New Member
28 Οκτ 2023
1,251
798
113
Χαιρετώ όλη την παρέα.

Κάτι λίγο περισσότερο από 48 ώρες έμειναν για την σέντρα του μεγάλου τελικού.

Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις γύρω από την κατάκτηση του τροπαίου και όχι το σημείο του αγώνα.

Παρί-Άρσεναλ λοιπόν. Η Παρί για το back to back και η Άρσεναλ για να κάνει την σεζόν 2025-2026 ακόμα πιο ονειρική αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να σηκώσει και την κούπα του champions league για πρώτη φορά στην ιστορία της(επιτέλους το project αποδίδει καρπούς ήμουν νιος και γέρασα)

Αφήνω εκτός κουβέντας τον παράγοντα τύχη, κάτι το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει κανένας προφανώς. Μπορεί μία ομάδα να σταθεί τυχερή, η άλλη άτυχη ή ένας σπάνιος συνδυασμός και των δύο, υπέρ μίας ομάδας. Λοιπόν αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε οπότε αφήνουμε την τύχη στην...τύχη.

Πάμε λίγο τώρα αγωνιστικά να δούμε τις δύο ομάδες. Τις βλέπω. Και να η άποψή μου:

Δεν βλέπω πως δεν θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα η Παρί σεν ζερμέν. Η γαλλική ομάδα υπερτερεί σε όοοοοοοολους τους τομείς. Σε όλους όμως.

Μπορεί να πει κάποιος, η Άρσεναλ δεν δέχεται γκολ ούτε με αίτηση. Ναι αλλά με ποιές ομάδες έπαιξε μέχρι τώρα? Στο πρώτο μεγάλο εμπόδιο με την Ατλέτικο έφαγε γκολ και μάλιστα μπορούσε να φάει και ακόμα ένα στο πρώτο παιχνίδι.

Δεν βλέπω πως θα κρατήσει η Άρσεναλ την Παρί πραγματικά. Αυτήν την στιγμή η κατάκτηση για Παρί παίζει κοντά στο 1.65, ε δεν θα μπορούσε να δίνει παραπάνω κατά την γνώμη μου. Τώρα στην περίπτωση τύχης/ατυχίας...ε αυτήν είναι η μπάλα.

Εσείς τι βλέπετε?

Πείτε απόψεις μην ντρέπεστε, είτε με ανάλυση είτε χωρίς.

Για πάμε:

Α επίσης ξέχασα να πω, πως σίγουρα δεν βλέπω επανάληψη του περσινού τελικού όπου η Παρί διέλυσε την Ίντερ με 5-0.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση να δω ένα 1-0, 2-0 2-1 υπέρ της Παρί, ή ακόμα και κάτι σε 1-1(με τύχη) και 2-1 παράταση. Δηλαδή δεν βλέπω να έχει την εξέλιξη του περσινού τελικού. Βλέπω κατάκτηση Παρί αλλά με δύσκολη επικράτηση.

Κι εγώ Παρί βλέπω ξανά αλλά δεν μπορώ να το ψυχολογήσω σαν παιχνίδι. Δηλαδη το αν θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα και το αν θα δούμε έναν τελικό ευχάριστο στο μάτι ή καμιά σούπα σε περίπτωση που προηγηθεί σχετικά νωρίς η Παρί.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Η Άρσεναλ δεν τρώει εύκολα γκολ αλλά δεν βάζει και πολλά τον τελευταίο καιρό,ίσως ήταν το άγχος που είχαν για να μην γκελάρουν στο πρωτάθλημα και πρόσεχαν περισσότερο τα μετόπισθεν με το σκεπτικό οτι αργά ή γρήγορα θα βάλουν το πολυπόθητο γκολ.Θα είναι όμως κάπως πιο ήρεμη αφού το πρωτάθλημα που θέλανε μετά από τόσα χρόνια το πήραν.Αν έκαναν γκάλοπ στους οπαδούς τους θα προτιμούσαν πρωτάθλημα παρά τσάμπιονς λιγκ
Η Παρί παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο για τον φίλαθλο κόσμο,η ομάδα είναι ίδια από πέρσι,οι παίκτες βρίσκονται με κλειστά μάτια και έχουν και έναν προπονητή που μπορεί να βρει λύση στο μοναδικό πιθανό πρόβλημα ενάντια στην Άρσεναλ που δεν είναι άλλο από τα κόρνερ και τις στημένες μπάλες
Δίνω 80-20 πιθανότητες υπέρ της Παρί

• Like
Η Παρί παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο για τον φίλαθλο κόσμο,η ομάδα είναι ίδια από πέρσι,οι παίκτες βρίσκονται με κλειστά μάτια και έχουν και έναν προπονητή που μπορεί να βρει λύση στο μοναδικό πιθανό πρόβλημα ενάντια στην Άρσεναλ που δεν είναι άλλο από τα κόρνερ και τις στημένες μπάλες
Δίνω 80-20 πιθανότητες υπέρ της Παρί

Αυτό ακριβώς. Αυτά όλα που γράφεις έχω και γω στο μυαλό μου. Το περιέγραψες εξαιρετικά.

Στις πιθανότητες θα έδινα 75-25 για να βάλω μέσα και τον παράγοντα τύχη.

Αν κάποιος μας έλεγε ότι δεν θα υπάρχει τύχη-ατυχία, όσο ακραίο και αν ακουστεί, χωρίς τύχη-ατυχία θα έδινα 90-10 το πολύ...

Κι εγώ Παρί βλέπω ξανά αλλά δεν μπορώ να το ψυχολογήσω σαν παιχνίδι. Δηλαδη το αν θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα και το αν θα δούμε έναν τελικό ευχάριστο στο μάτι ή καμιά σούπα σε περίπτωση που προηγηθεί σχετικά νωρίς η Παρί.

Μακάρι εννοείται να πέσω έξω, αλλά δεν περιμένω θέαμα.

Περιμένω κάτι κοντά σε αυτό που είδαμε στο Μπάγερν-Παρί στην Γερμανία, ειδικά αν βάλει γκολ πρώτη και νωρίς η Παρί.

Λίγα λεπτά πριν την σέντρα 1.72 για κατάκτηση Παρί.

Κατά την γνώμη μου το παίζεις και χάνεις χαρούμενος :smk1:

1-0 η Άρσεναλ στο ημίχρονο από μία τυχερή κόντρα στο 6' και με μαζική άμυνα από το 15' :ROFLMAO:

Ντάξει αν πάρει αυτήν η ομάδα το τρόπαιο με αυτόν τον τρόπο, θα μιλάμε για δυσφήμιση του αθλήματος.

• Like
Αντιδράσεις: animusbet
Ευτυχώς αποφάσισε να παίξει μπάλα η Άρσεναλ στο δεύτερο ημίχρονο.

Όχι τίποτα άλλο αν είναι να το πάρει να χάσουμε με στυλ.

Για να δούμε τι θα γίνει τώρα στην παράταση.

Εστω και στα πέναλτι η καλύτερη ομάδα το πήρε.Η αλήθεια είναι οτι οι δυο ημιτελικοί Παρί-Μπάγερν ήταν κλάσεις ανώτεροι ποιοτικά από τον τελικό

• Like
Ναι, από την στιγμή όμως που έφτασε στα πέναλτι θα μπορούσε να το πάρει οποιαδήποτε προφανώς.

Βασικά το ματσάκι πήγε σχεδόν ακριβώς όπως το περίμενα εκτός από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου όπου έφριξα κάποια στιγμή. Δηλαδή αν το έπαιρνε έτσι η Άρσεναλ θα μιλούσαμε για το φιάσκο του αιώνα στην διοργάνωση.

Πίστευα ότι θα γίνει το 2-1 στην παράταση, αλλά έστω στα πέναλτι το πήρε όντως η καλύτερη ομάδα με βάση αυτό που παρουσίασε όλη την χρονιά.

Εν κατακλείδι η Παρί από πέρυσι με πλήρωσε γενικά πολύ καλά στα δύο τσάμπιονς λίγκ αλλά και στο παγκόσμιο συλλόγων αφού η ήττα της μου έφερε μεγαλύτερο ταμείο από ότι αν κέρδιζε.

Για όλα αυτά είχα γράψει και εδώ μακάρι να ακολούθησε κάποιος.

Πάμε για άλλα, με υγεία!

Υ.Γ. Έρχεται και μουντιάλ ίσως ανοίξω θέμα εδώ. Θα δούμε

• Like
Αντιδράσεις: Eric Castel

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 21:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 22:00
    • Κατάρ - Ελβετία

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • Αύριο 14-06-2026
  • 00:00
    • Ώρα Μουντιάλ