Γι'αυτό δεν θα την συμπεριλάβω σε τέτοια μπετ, ξέρω αυτή είναι των ανατροπών κτλπ αλλά πήγε το χέρι την έπαιξα. Αν έχω παίξει 100 ματς στα 3-4 παιχνίδια να μας χαμογελάσει ο θεός στο 90 φεύγα.Με την Λιντς κινδυνευσες περισσοτερο απο καθε αλλο ματς....
Αυτη φετος θεωρω θα ειναι σε πολλα ματς γκολ και θεαμα...και ελπιζω να ειναι στην πρωτη δυαδα μιας και την εχω πονταρει για ανοδο στα μακροχρονιαΓι'αυτό δεν θα την συμπεριλάβω σε τέτοια μπετ, ξέρω αυτή είναι των ανατροπών κτλπ αλλά πήγε το χέρι την έπαιξα. Αν έχω παίξει 100 ματς στα 3-4 παιχνίδια να μας χαμογελάσει ο θεός στο 90 φεύγα.
Χρόνια. Πααααρα πολλά χρόνιαΕρτζάν ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω κάτι, γενικά παρακολουθείς το πρωτάθλημα Τουρκίας;
Εκτός από Φενερ, έχεις εικόνα από αυτό το πρωτάθλημα;
ΆργησεςΈδωσες και Πόρτο ρε ?
![]()
![]()

Σορρι ρε φίλε εντελώς φιλικά δεν σου είπα να παίζεις το ένα από τα τρία και να είναι το καλυτερο από τα τρία κ εσύ τι εκανες; Έπαιξες άσχετο...

Βαριέμαι να γράφω καθε στοιχημα που θα επαιζα και σου σκάνε και 5-6 πονηροι κατά τη διάρκεια να σου πούνε την μαλάκια τους και θα χαλιεμαι εγω μετά τζαμπα για τον καθε μητρο και και και και. Δεν αξίζει ρε φίλος... εγώ απλώς του πρότεινα κάτι αυτό τίποτα άλλο...Θα συνεχίζουμε να κάνουμε τέτοια λάθη μέχρι να ψηθείς εσύ να έρθεις και να μας βάλεις τα γυαλιά![]()
Βαριέμαι να γράφω καθε στοιχημα που θα επαιζα και σου σκάνε και 5-6 πονηροι κατά τη διάρκεια να σου πούνε την μαλάκια τους και θα χαλιεμαι εγω μετά τζαμπα για τον καθε μητρο και και και και. Δεν αξίζει ρε φίλος... εγώ απλώς του πρότεινα κάτι αυτό τίποτα άλλο...