Κριμα....Αυτά τα 0-2 ή 2-0 να γίνουν 3-2 και 2-3 αντίστοιχα είναι τα αγαπημένα στο 90 επίσης.
Η πιθανότητα να μπει γκολ το σουτ του παίκτη της Γκενκ ήταν 3% (και αυτό υπολογίζουν οι Βέλγοι) και όμως έγινε. Συνεχίζουμε
Ertzan εχεις σκεφτει να το κανεις με πονταρίσματα Over 0,5?
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε τα εξής:Ertzan εχεις σκεφτει να το κανεις με πονταρίσματα Over 0,5?
Αυτά τα 0-2 ή 2-0 να γίνουν 3-2 και 2-3 αντίστοιχα είναι τα αγαπημένα στο 90 επίσης.
Η πιθανότητα να μπει γκολ το σουτ του παίκτη της Γκενκ ήταν 3% (και αυτό υπολογίζουν οι Βέλγοι) και όμως έγινε. Συνεχίζουμε
όχι αλλά δεν θέλω κιόλας να πω την αλήθεια, έχω αλλεργία στα όβερErtzan εχεις σκεφτει να το κανεις με πονταρίσματα Over 0,5?
Δεν το ανέφερα από θεμα απόδοσης....θα εψαχνες ματς που λες οτι δεν θα ληξουν 0-0....εμενα προσωπικα θα μου αρεσε περισσοτερο....Ας υποθέσουμε ότι έχουμε τα εξής:
1) over 0,5 (απόδοση 1,05)
2) 1Χ (απόδοση 1,05)
3) asian +2 (απόδοση 1,05)
4) under 4,5 (απόδοση 1,05)
5) ................(απόδοση 1,05)
6) ................(απόδοση 1,05)
Ποια είναι η διαφορά?
Δεν έχουν όλα πιθανότητες 95% ?
Το 3% το υπολόγιζε ο κανάλι που έβλεπα τον αγώνα δηλαδή σου λέει στην φάση που είσαι (αν δεις το 3ο γκολ της Γκενκ) υπάρχει αυτή η πιθανότητα από άποψη δυσκολίας αλλιώς δεν θα το είχα αναφέρειΚλασική ΠΟΡΝΗ Μπριζ...
Μα αυτό είναι το θέμα φίλε μου έτσι όπως παίζεις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις "λογικά".
Αυτό το 3% θα έρθει, ή αυτό το 1 φορά τα τρία χρόνια, δυστυχώς...
Για αυτό η διαχείριση της κάβας αλλά κυρίως της ψυχολογίας είναι το άλφα και το ωμέγα..
Το 3% το υπολόγιζε ο κανάλι που έβλεπα τον αγώνα δηλαδή σου λέει στην φάση που είσαι (αν δεις το 3ο γκολ της Γκενκ) υπάρχει αυτή η πιθανότητα από άποψη δυσκολίας αλλιώς δεν θα το είχα αναφέρει