Χρησιμοποιείτε cashback/πόντους επιβράβευσης;

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος DonDraper
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DonDraper

New Member
6 Απρ 2026
4
0
1
Παιδιά μια απορία:

Χρησιμοποιείτε καθόλου cashback ή πόντους επιβράβευσης από τράπεζες / apps στην Ελλάδα; Βλέπετε ουσιαστικό όφελος;

Θεωρώ ότι είτε μιλάμε για πολύ μικρά ποσά (στην περίπτωση του cashback) ή για μπέρδεμα με τους πόντους και το πόσο αξίζουν σε €.

Δεν εχω καταλάβει για ποιο πεδίο ανβαφέρεσαι... αλλά μια χαρα σε βοηθουν σε οτι αφορα την καθημερινότητα.
Ειτε με εκπτωσεις είτε με χρηματα που αφαιρουνται.
π.χ πας να βαλεις βενζίνη και αντι για 100 ευρω δινεις 80
πας να αγοράσεις σουπερ μαρκετ και γλυτωνεις π.χ 10 ευρω στο συνολο

Δεν εχω καταλάβει για ποιο πεδίο ανβαφέρεσαι... αλλά μια χαρα σε βοηθουν σε οτι αφορα την καθημερινότητα.
Ειτε με εκπτωσεις είτε με χρηματα που αφαιρουνται.
π.χ πας να βαλεις βενζίνη και αντι για 100 ευρω δινεις 80
πας να αγοράσεις σουπερ μαρκετ και γλυτωνεις π.χ 10 ευρω στο συνολο
Ναι βενζίνη και σουπερ μάρκετ εξαργυρώνω πόντους κι εγώ.
Αλλά από την εμπειρία μου για να δω τέτοια μεγάλη έκπτωση πρέπει να μαζεύω πόντους πολλούς μήνες.

Στο φαγητό βλέπω ειδικά box, efood, fagi όπου προσφορά εγώ εκεί και είμαι κατακερδισμένος. Τώρα στις τράπεζες δυσκολεύομαι να πω την αλήθεια που και που πειραιώς εξαργυρώνω εθνική δεν φτάνω τους πόντους που θέλει. Αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ φαν να πληρώνω με κάρτα στις τραπεζικές προσφορές δεν το έχω και πολύ

"Παλια στο Τεξας"....εβγαζες λεφτα απο το cashback οχι απλα χαρτζιλικι και δωρακια
ειδικα στο Αμερικα με τις ΑΜΕΧ
οι ΑΜΕΧ εδιναν (μπορει να δινουν ακομα δεν γνωριζω) 2% στο ποσο που θα κυκλοφορησεις
οποτε τι εκαναν....πηγαιναν σε ενα supermarket και αγοραζαν gift cards,prepaid card με το κιλο
τα εβαζαν ξανα τσεπη και ξαναξεκινησουν τον κυκλο
στην Ευρωπη δεν προχωρησε τοσο αυτο γιατι οι ΑΜΕΧ εδιναν χαμηλοτερα

εξαιρετικο ηταν και το χριστουγεννιατικο δωρακι που εδινε η skrill
1,5% ηταν αν θυμαμαι καλα. εβαζες χοντρα σε ασιατες και Pinnacle και τα τραβουσες με την μια...μολις σε πληρωναν ξανα μανα το ιδιο
η' καναν το ιδιο με πιστωτικες ολο το χρονο...βαζαν βγαζαν στην Pinnacle.
βεβαια αυτο το exploit το εκοψαν επειδη σε εβαζαν να τζιραρεις το ποσο καταθεσης υποχρεωτικα

αλλα αυτα τα κολπα ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ
πλεον δεν νομιζω να μπορεις να βγαλεις αρκετα

"Παλια στο Τεξας"....εβγαζες λεφτα απο το cashback οχι απλα χαρτζιλικι και δωρακια
ειδικα στο Αμερικα με τις ΑΜΕΧ
οι ΑΜΕΧ εδιναν (μπορει να δινουν ακομα δεν γνωριζω) 2% στο ποσο που θα κυκλοφορησεις
οποτε τι εκαναν....πηγαιναν σε ενα supermarket και αγοραζαν gift cards,prepaid card με το κιλο
τα εβαζαν ξανα τσεπη και ξαναξεκινησουν τον κυκλο
στην Ευρωπη δεν προχωρησε τοσο αυτο γιατι οι ΑΜΕΧ εδιναν χαμηλοτερα

εξαιρετικο ηταν και το χριστουγεννιατικο δωρακι που εδινε η skrill
1,5% ηταν αν θυμαμαι καλα. εβαζες χοντρα σε ασιατες και Pinnacle και τα τραβουσες με την μια...μολις σε πληρωναν ξανα μανα το ιδιο
η' καναν το ιδιο με πιστωτικες ολο το χρονο...βαζαν βγαζαν στην Pinnacle.
βεβαια αυτο το exploit το εκοψαν επειδη σε εβαζαν να τζιραρεις το ποσο καταθεσης υποχρεωτικα

αλλα αυτα τα κολπα ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ
πλεον δεν νομιζω να μπορεις να βγαλεις αρκετα
Ναι αυτό βλέπω κι εγώ ότι τώρα τα περισσότερα προγράμματα δίνουν peanuts.
Ερώτηση: Ένα σχήμα που αντί για το κλασσικό σίγουρο 1% cashback σου έδινε 1% πιθανότητα να κερδίσεις το σύνολο του ποσού της αγοράς σου (δηλαδή 100% cashback αν κάνεις την τυχερή συναλλαγή), θα το δοκίμαζες;

Έχει κάτι τέτοιο η κάρτα μου. Σουπερμαρκετ,εστιατόριο και μπαρ/καφε....ξοδεύεις και γυρνάς έναν τροχό και παιρνεις "κατι ψιλα" πίσω. Μέσα στο 26 εχω πάρει πίσω ενα 25αρι κατι τέτοιο.

Παίζουν κατι crypto καρτες με 2% cashback αλλα δεν το εχω ψάξει πολύ να σε πω.
Ένα σχήμα πχ που θα μπορούσε να δουλέψει ειναι :
Αγοράζεις την βδομαδα 1000 euro σε paysafe ή αντίστοιχα gift για PayPal....φορτώνεις τα account σου. Με 2% εισαι στο 20αρικο κέρδος. Αν θες τα τραβάς αν θες τα αφήνεις.
Την επόμενη βδομάδα το ίδιο...και πάει λέγοντας. Αν όντως ισχύει το 2% τον μήνα εισαι κερδισμένος 80....τον χρόνο 960....θα εχει και κάποια έξοδα πχ όπως το κόστος ανάληψης.... για να βγει θέλει να υπολογίσεις όλες τις λεπτομέρειες. Θελει ψάξιμο και χρόνο.

Έχει κάτι τέτοιο η κάρτα μου. Σουπερμαρκετ,εστιατόριο και μπαρ/καφε....ξοδεύεις και γυρνάς έναν τροχό και παιρνεις "κατι ψιλα" πίσω. Μέσα στο 26 εχω πάρει πίσω ενα 25αρι κατι τέτοιο.

Παίζουν κατι crypto καρτες με 2% cashback αλλα δεν το εχω ψάξει πολύ να σε πω.
Ένα σχήμα πχ που θα μπορούσε να δουλέψει ειναι :
Αγοράζεις την βδομαδα 1000 euro σε paysafe ή αντίστοιχα gift για PayPal....φορτώνεις τα account σου. Με 2% εισαι στο 20αρικο κέρδος. Αν θες τα τραβάς αν θες τα αφήνεις.
Την επόμενη βδομάδα το ίδιο...και πάει λέγοντας. Αν όντως ισχύει το 2% τον μήνα εισαι κερδισμένος 80....τον χρόνο 960....θα εχει και κάποια έξοδα πχ όπως το κόστος ανάληψης.... για να βγει θέλει να υπολογίσεις όλες τις λεπτομέρειες. Θελει ψάξιμο και χρόνο.
Ποια κάρτα προσφέρει αυτό με τον τροχό;

Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:
  • 20:00
    • Μπιλμπάο - Οσασούνα

Novasports 1HD
  • 20:00
    • Μαγιόρκα - Βαλένθια

Novasports Start
  • 21:45
    • Λέστερ - Χαλ

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00