Download 100_DIRECTORS_QUIZ rar, fast and secure downloading from crocko.com
Γραφουμε στο κίτρινο πλαίσιο κάτω απο τη φωτό. Με αγγλικούς χαρακτήρες βέβαια (οι συναρτήσεις του excel είναι στα αγγλικά μονο).
Είτε κεφαλαια ειτε μικρα ειτε ανακατεμένα , δεν παίζει ρόλο
για την ακρίβεια είναι σχεδόν έτοιμο.
Για να το κάνω πιο βατό και πιο ομορφο είπα να βάλω δυο βοήθειες
1. τα 100 ονόματα οπως πρέπει να γραφούν για να πάρετε σωστή απάντηση "CORRECT". Είναι πολύ βολικό γιατί αντε να βρεις πως ακριβώς γράφεται
ο Γκοντάρ ας πουμε. Εκεί στο δεύτερο φύλο "HELP_01" είναι ολα τα ονοματα. Σε κάθε ένα που βρίσκετε βάλτε διπλα ένα ΟΚ η αλλάξτε το χρώμα οπότε ευκολα θα εχετε να διαλέξετε στην συνέχεια.
2. 100 φωτογραφίες, μια απο μια ταινία του κάθε σκηνοθέτη!!! Αυτό δεν το εχω κάνει. Θέλει δουλειά.Και αυτό θα βοηθήσει πολύ.
Μάλιστα το εχω κάνει έτσι που παίρνετε "CORRECT" είτε βάλετε το τίτλο της ταινίας είτε τον σκηνοθέτη!!!
Οταν το ολοκληρώσω θα ανεβάζω νέα έκδοση.
επειδή είναι πολυ πιθανό να έχω κάνει λάθη να με ενημερώνετε να το διορθώνουμε.
Εν τω μεταξύ εσείς μπορείτε να αρχίσετε.
καλή διασκέδαση
Γραφουμε στο κίτρινο πλαίσιο κάτω απο τη φωτό. Με αγγλικούς χαρακτήρες βέβαια (οι συναρτήσεις του excel είναι στα αγγλικά μονο).
Είτε κεφαλαια ειτε μικρα ειτε ανακατεμένα , δεν παίζει ρόλο
για την ακρίβεια είναι σχεδόν έτοιμο.
Για να το κάνω πιο βατό και πιο ομορφο είπα να βάλω δυο βοήθειες
1. τα 100 ονόματα οπως πρέπει να γραφούν για να πάρετε σωστή απάντηση "CORRECT". Είναι πολύ βολικό γιατί αντε να βρεις πως ακριβώς γράφεται
ο Γκοντάρ ας πουμε. Εκεί στο δεύτερο φύλο "HELP_01" είναι ολα τα ονοματα. Σε κάθε ένα που βρίσκετε βάλτε διπλα ένα ΟΚ η αλλάξτε το χρώμα οπότε ευκολα θα εχετε να διαλέξετε στην συνέχεια.
2. 100 φωτογραφίες, μια απο μια ταινία του κάθε σκηνοθέτη!!! Αυτό δεν το εχω κάνει. Θέλει δουλειά.Και αυτό θα βοηθήσει πολύ.
Μάλιστα το εχω κάνει έτσι που παίρνετε "CORRECT" είτε βάλετε το τίτλο της ταινίας είτε τον σκηνοθέτη!!!
Οταν το ολοκληρώσω θα ανεβάζω νέα έκδοση.
επειδή είναι πολυ πιθανό να έχω κάνει λάθη να με ενημερώνετε να το διορθώνουμε.
Εν τω μεταξύ εσείς μπορείτε να αρχίσετε.
καλή διασκέδαση
Τελευταία επεξεργασία: