κυριως αυτη.
το πιο light που ειπαν ηταν οτι η διαιτησια ηταν 80-20 υπερ του Αρη.
Την αληθεια ελεγαν σε ολα οι ανθρωποι, απλα εμεις δεν ειμαστε μαθημενοι ετσι.
Δεν ακους π.χ παιρνει φορα ο Τατος και βουταει και ο διαιτητης του δινει φαουλ ή ο Αγκανθο τσακωνεται με τον Γλυκο, σιγα μην βγαλει καρτα του Αγκανθο, να οριστε ο Γλυκος την πηρε![]()
Δεν ειναι θεμα μονο τι μαθαμε να ακουμε αλαλ και τις μας εμαθαν να ακουμε. Κυριως αυτο. Διαβασε δηλωσεις Σουλη να δακρυσεις στο γελιο. Αμα πηγαινε σε κωμωδια στο θεατρο λιγοτερο θα γελουσα. Αντε ολα τα αλλα που ειπε για τον ΠΑΟΚ να εχει δικιο. Αυτο το ο Αρης ειναι μεσα στις 2-3 μεγαλυτερες ομαδες ηταν ολα τα λεφτα! Τον ευχαριστω δεοντος.
Παντως εγω απορω πως δεν κερδισαμε αυτο το ματς ρε φιλε... Ποσο τραγικοι μπορει να ειμαστε. ΜΕ παιχτη λιγοτερο και οι αλλοι ενα ημιχρονο σουτ δεν εκαναν και δεν κερδισαμε, κριμα...
Παντως εγω απορω πως δεν κερδισαμε αυτο το ματς ρε φιλε... Ποσο τραγικοι μπορει να ειμαστε. ΜΕ παιχτη λιγοτερο και οι αλλοι ενα ημιχρονο σουτ δεν εκαναν και δεν κερδισαμε, κριμα...

Γιατί αν κερδίζατε δεν θα βγαίνατε από μια άλλη "εκκλησία" της Ελλάδος και ο Ιβάν έπρεπε να στείλει κομάντος για να σας πάρει από κει απλά είναι![]()
Δηλαδη σε οτι φαση πηγαινες να κανεις, σκεφτοταν ο καθε παιχτης "πως θα φυγουμε μετα απο δω?" και την εστελνε στον Θεο? Ακραιο μου φαινεται αυτο.
Μόνο παίκτες? Και ο διαιτητής το ίδιο σκεφτόταν. Στην Ελλάδα δεν θεωρείτε τίποτα ακραίο όλα φυσιολογικά![]()
Ο διαιτητης ή πολυ ακατλληλος ηταν και ειναι για αυτη τη δουλεια ή ηξερε τι εκανε. Αν εβγαζε την καρτα στον αριστερο μπακ για το τακλιν, βγαλμενο απο το Taken του playstation, πανω στον Στοχ, δεν θα ειχε γινει τιποτα. Θα λεγανε και οι του Αρη οτι αυτος δεν σηκωνει πολλα, πολλα, μετα δεν θα ειχε ξυλο και θα πηγε πολυ καλυτερα το πραγμα. Αυτος απλα το εκανε μπουρδελο με την συμπεριφορα του θελημενα ή μη .

Νίκαια, Κορυδαλλό, Ηλιούπολη, Μενίδι, Μαγούλα και ένα σωρό ΄''όμορφες'' έδρες θα έχει την ΤΙΜΗ ο κάτι σαν παίκτης και το τσίρκο που συμμετείχε, να επισκεφτεί από το νέο έτος...
Άντε στο καλό , δε θα μας λείψουν ΚΑΘΟΛΟΥ....
ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ.....![]()
Για τον Αθανασιαδη μιλας και την Ανασταση του πεθαμενου ???
Να το χαιρεσαι το *********.Αυτες οι δηλωσεις εγιναν πριν του Βαγγελη.Και λαβε υποψιν σου πως δεν επικροτω τιποτα απο ολα οσα εγιναν στο γηπεδο σημερα και εφυγα μιση ωρα πριν ληξει ο αγωνας.Τελος θα στεναχωριομουν πολυ αν επεφτε ποτε ο ΠΑΟΚ και εμενα μονη ομαδα σε μια πολη 2 εκατομυριων να εχω να παιζω με χωρια συνοικιες και πλατειες.
Αντε καληνυχτα τωρα.
Προβολή συνημμένου 14762
Να το χαιρεσαι το ***********.Αυτες οι δηλωσεις εγιναν πριν του Βαγγελη.Και λαβε υποψιν σου πως δεν επικροτω τιποτα απο ολα οσα εγιναν στο γηπεδο σημερα και εφυγα μιση ωρα πριν ληξει ο αγωνας.Τελος θα στεναχωριομουν πολυ αν επεφτε ποτε ο ΠΑΟΚ και εμενα μονη ομαδα σε μια πολη 2 εκατομυριων να εχω να παιζω με χωρια συνοικιες και πλατειες.
Αντε καληνυχτα τωρα.
Προβολή συνημμένου 14762
για τον Ηρακλή πάντως δε στεναχωρήθηκες από όσο θυμάμαι....
γι' αυτόν τον Τζαβέλα ρε παιδια, δεν έχει να πει κανεις τιποτα;
Τι πραμα είναι αυτό;
Ειλικρινά έχει κανένα δίμηνο που το πρόσεξα, αλλα νομιζα ειναι ιδεα μου. Τι τουπε ειναι αυτο που κουβαλάει το τσογλάνι;
Πώς την έχει δει; Από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε και δεν το ξέρω; Ποιος εισαι επιτελους ρε αληταρά Τζαβέλα;
Δεν υπάρχει ματς που να μην προκαλέσει τον αντιπαλο, το τσογλάνι.
Ουστ!
Και κατι τελευταιο. Ο Γεωργιάδης παίρνει χαρτάκι απο τον Σάντος;