βλεποντας στο Σαλονικιοτικο ντερμπυ στην bet365

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Yannisss
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Yannisss

New Member
11 Μαι 2002
13,480
8,460
113
53
Ναύπλιο
Mιλαμε για απολαυση, αν γινοταν αυτο στην Ελλαδα θα εκαναν οι Αρειανοι διαδηλωση εξω απο το καναλι:bravo:

Απάντηση: βλεποντας στο Σαλονικιοτικο ντερμπυ στην bet365

Εννοεις για την περιγραφη? γιατι καπου σε εχασα...

κυριως αυτη.
το πιο light που ειπαν ηταν οτι η διαιτησια ηταν 80-20 υπερ του Αρη.
Την αληθεια ελεγαν σε ολα οι ανθρωποι, απλα εμεις δεν ειμαστε μαθημενοι ετσι.
Δεν ακους π.χ παιρνει φορα ο Τατος και βουταει και ο διαιτητης του δινει φαουλ ή ο Αγκανθο τσακωνεται με τον Γλυκο, σιγα μην βγαλει καρτα του Αγκανθο, να οριστε ο Γλυκος την πηρε:twis:

• Like
Αντιδράσεις: piravlos

κυριως αυτη.
το πιο light που ειπαν ηταν οτι η διαιτησια ηταν 80-20 υπερ του Αρη.
Την αληθεια ελεγαν σε ολα οι ανθρωποι, απλα εμεις δεν ειμαστε μαθημενοι ετσι.
Δεν ακους π.χ παιρνει φορα ο Τατος και βουταει και ο διαιτητης του δινει φαουλ ή ο Αγκανθο τσακωνεται με τον Γλυκο, σιγα μην βγαλει καρτα του Αγκανθο, να οριστε ο Γλυκος την πηρε:twis:

Δεν ειναι θεμα μονο τι μαθαμε να ακουμε αλαλ και τις μας εμαθαν να ακουμε. Κυριως αυτο. Διαβασε δηλωσεις Σουλη να δακρυσεις στο γελιο. Αμα πηγαινε σε κωμωδια στο θεατρο λιγοτερο θα γελουσα. Αντε ολα τα αλλα που ειπε για τον ΠΑΟΚ να εχει δικιο. Αυτο το ο Αρης ειναι μεσα στις 2-3 μεγαλυτερες ομαδες ηταν ολα τα λεφτα! Τον ευχαριστω δεοντος.

Παντως εγω απορω πως δεν κερδισαμε αυτο το ματς ρε φιλε... Ποσο τραγικοι μπορει να ειμαστε. ΜΕ παιχτη λιγοτερο και οι αλλοι ενα ημιχρονο σουτ δεν εκαναν και δεν κερδισαμε, κριμα...

Δεν ειναι θεμα μονο τι μαθαμε να ακουμε αλαλ και τις μας εμαθαν να ακουμε. Κυριως αυτο. Διαβασε δηλωσεις Σουλη να δακρυσεις στο γελιο. Αμα πηγαινε σε κωμωδια στο θεατρο λιγοτερο θα γελουσα. Αντε ολα τα αλλα που ειπε για τον ΠΑΟΚ να εχει δικιο. Αυτο το ο Αρης ειναι μεσα στις 2-3 μεγαλυτερες ομαδες ηταν ολα τα λεφτα! Τον ευχαριστω δεοντος.

Παντως εγω απορω πως δεν κερδισαμε αυτο το ματς ρε φιλε... Ποσο τραγικοι μπορει να ειμαστε. ΜΕ παιχτη λιγοτερο και οι αλλοι ενα ημιχρονο σουτ δεν εκαναν και δεν κερδισαμε, κριμα...

καλα κανει και τα λεει, ποιος άλλος τον προσλαμβάνει στην super league πια?

και να το βαζατε δεν εληγε το παιχνιδι, φαινοταν απο το πρωτο τεταρτο

Γιατί αν κερδίζατε δεν θα βγαίνατε από μια άλλη "εκκλησία" της Ελλάδος και ο Ιβάν έπρεπε να στείλει κομάντος για να σας πάρει από κει απλά είναι :eye:

Γιατί αν κερδίζατε δεν θα βγαίνατε από μια άλλη "εκκλησία" της Ελλάδος και ο Ιβάν έπρεπε να στείλει κομάντος για να σας πάρει από κει απλά είναι :eye:

Δηλαδη σε οτι φαση πηγαινες να κανεις, σκεφτοταν ο καθε παιχτης "πως θα φυγουμε μετα απο δω?" και την εστελνε στον Θεο? Ακραιο μου φαινεται αυτο.

Δηλαδη σε οτι φαση πηγαινες να κανεις, σκεφτοταν ο καθε παιχτης "πως θα φυγουμε μετα απο δω?" και την εστελνε στον Θεο? Ακραιο μου φαινεται αυτο.

Μόνο παίκτες? Και ο διαιτητής το ίδιο σκεφτόταν. Στην Ελλάδα δεν θεωρείτε τίποτα ακραίο όλα φυσιολογικά :)

Μόνο παίκτες? Και ο διαιτητής το ίδιο σκεφτόταν. Στην Ελλάδα δεν θεωρείτε τίποτα ακραίο όλα φυσιολογικά :)

Ο διαιτητης ή πολυ ακατλληλος ηταν και ειναι για αυτη τη δουλεια ή ηξερε τι εκανε. Αν εβγαζε την καρτα στον αριστερο μπακ για το τακλιν, βγαλμενο απο το Taken του playstation, πανω στον Στοχ, δεν θα ειχε γινει τιποτα. Θα λεγανε και οι του Αρη οτι αυτος δεν σηκωνει πολλα, πολλα, μετα δεν θα ειχε ξυλο και θα πηγε πολυ καλυτερα το πραγμα. Αυτος απλα το εκανε μπουρδελο με την συμπεριφορα του θελημενα ή μη. Οσο για τον κοσμο νομιζω οτι μετα το 2005 πηρε το μαθημα του και δεν θα γινοταν τιποτα ακομη και 0-4 να εληγε. Εκτος και αν ειναι ΤΟΣΟ βληματα που ακομη βλεπουν σαν το αντικειμενο της καταντιας τους τον ΠΑΟΚ και οχι τον κυριο Λαμπρο και τους παρελκομενους του...

Ο διαιτητης ή πολυ ακατλληλος ηταν και ειναι για αυτη τη δουλεια ή ηξερε τι εκανε. Αν εβγαζε την καρτα στον αριστερο μπακ για το τακλιν, βγαλμενο απο το Taken του playstation, πανω στον Στοχ, δεν θα ειχε γινει τιποτα. Θα λεγανε και οι του Αρη οτι αυτος δεν σηκωνει πολλα, πολλα, μετα δεν θα ειχε ξυλο και θα πηγε πολυ καλυτερα το πραγμα. Αυτος απλα το εκανε μπουρδελο με την συμπεριφορα του θελημενα ή μη .

μεχρι εδω συμφωνω κι εγω

Νίκαια, Κορυδαλλό, Ηλιούπολη, Μενίδι, Μαγούλα και ένα σωρό ΄''όμορφες'' έδρες θα έχει την ΤΙΜΗ ο κάτι σαν παίκτης και το τσίρκο που συμμετείχε, να επισκεφτεί από το νέο έτος...

Άντε στο καλό , δε θα μας λείψουν ΚΑΘΟΛΟΥ....

ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ.....:bb:

Νίκαια, Κορυδαλλό, Ηλιούπολη, Μενίδι, Μαγούλα και ένα σωρό ΄''όμορφες'' έδρες θα έχει την ΤΙΜΗ ο κάτι σαν παίκτης και το τσίρκο που συμμετείχε, να επισκεφτεί από το νέο έτος...

Άντε στο καλό , δε θα μας λείψουν ΚΑΘΟΛΟΥ....

ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ.....:bb:

Για τον Αθανασιαδη μιλας και την Ανασταση του πεθαμενου ???

Για τον Αθανασιαδη μιλας και την Ανασταση του πεθαμενου ???

Για τον Βαγγέλη....και το τσίρκο του Σκόρδα.....

υ.γ Είμαι σίγουρος πως τώρα που πέφτετε στη Γ' θα τη γλιτώσουνε και τα λαμόγια που σας φέρανε σε αυτή την κατάσταση.....

Να το χαιρεσαι το **********.Αυτες οι δηλωσεις εγιναν πριν του Βαγγελη.Και λαβε υποψιν σου πως δεν επικροτω τιποτα απο ολα οσα εγιναν στο γηπεδο σημερα και εφυγα μιση ωρα πριν ληξει ο αγωνας.Τελος θα στεναχωριομουν πολυ αν επεφτε ποτε ο ΠΑΟΚ και εμενα μονη ομαδα σε μια πολη 2 εκατομυριων να εχω να παιζω με χωρια συνοικιες και πλατειες.

Αντε καληνυχτα τωρα.

17-3-2014 1-34-51 πμ.jpg

Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:

Να το χαιρεσαι το *********.Αυτες οι δηλωσεις εγιναν πριν του Βαγγελη.Και λαβε υποψιν σου πως δεν επικροτω τιποτα απο ολα οσα εγιναν στο γηπεδο σημερα και εφυγα μιση ωρα πριν ληξει ο αγωνας.Τελος θα στεναχωριομουν πολυ αν επεφτε ποτε ο ΠΑΟΚ και εμενα μονη ομαδα σε μια πολη 2 εκατομυριων να εχω να παιζω με χωρια συνοικιες και πλατειες.

Αντε καληνυχτα τωρα.

Προβολή συνημμένου 14762

Nα σου υπενθυμίσω λοιπόν ότι πρίν από δύο χρόνια και όντας στο τότε ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του ΠΑΟΚ , βλέπω τον συγκεκριμένο να κάθεται σε ένα τραπεζάκι να πίνει καφέ....

Μια εβδομάδα πρίν είχε ανεβάσει στο τουίτερ τη φράση ''βρουμ βρουμ τα τρακτέρ''...

Πάω λοιπόν και τον πιάνω (ούτε που με ήξερε ούτε που του είχα ξαναμιλήσει ποτέ ) και του λέω ''Παλικάρι μου Κλάους εγώ πιστεύω ότι είσαι καλός παίκτης και γουστάρω που είσαι και Παοκτσής! Για να γίνεις όμως ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης θα πρέπει να κερδίσεις και το σεβασμό και των αντίπαλων οπαδών!! Αυτόν τον κερδίζεις μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι με τουίτερ και φέιςμπουκ!!

Με κοίταξε σαν χαζό, του χαμογέλασα και έφυγα...

Από τότε συνέχισε το....βιολί του...τόσο μυαλό έχει τόσα γράφει...

Άρα το ποιος είναι εγώ το ξέρω χρόνια τώρα...

Αυτό όμως δεν αναιρεί αυτά που γίνανε στο γήπεδο σήμερα....

Να το χαιρεσαι το ***********.Αυτες οι δηλωσεις εγιναν πριν του Βαγγελη.Και λαβε υποψιν σου πως δεν επικροτω τιποτα απο ολα οσα εγιναν στο γηπεδο σημερα και εφυγα μιση ωρα πριν ληξει ο αγωνας.Τελος θα στεναχωριομουν πολυ αν επεφτε ποτε ο ΠΑΟΚ και εμενα μονη ομαδα σε μια πολη 2 εκατομυριων να εχω να παιζω με χωρια συνοικιες και πλατειες.

Αντε καληνυχτα τωρα.

Προβολή συνημμένου 14762

για τον Ηρακλή πάντως δε στεναχωρήθηκες από όσο θυμάμαι....

• Like
Αντιδράσεις: salonicafan

για τον Ηρακλή πάντως δε στεναχωρήθηκες από όσο θυμάμαι....

Δεν μιλησα για τον ΗΡΑΚΛΗ για τον ΠΑΟΚ μιλησα και μην μιλας για να μιλας.Φυσικα και δεν στεναχωρεθηκα για τον ΗΡΑΚΛΗ.Τους λογους δεν στους εχω πει ??? Αν οχι θυμισε μου να στους πω καποια στιγμη ας μην κουραζουμε αλλο.Οσο για αυτα που εγιναν στο γηπεδο ασε καλυτερα γιατι εισαστε πρωτεργατες σε κατι τετοια.Για την καινουργια σημαια του ΠΑΟΚ αυτο το γεννημενο Παοκτσακι απο την Αργεντινη λεω που εχωσε το μπουκετο στον παικτη του γαυρου δεν σε ειδα να χαλιεσαι καθολου παντως.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: salonicafan

γι' αυτόν τον Τζαβέλα ρε παιδια, δεν έχει να πει κανεις τιποτα;
Τι πραμα είναι αυτό;
Ειλικρινά έχει κανένα δίμηνο που το πρόσεξα, αλλα νομιζα ειναι ιδεα μου. Τι τουπε ειναι αυτο που κουβαλάει το τσογλάνι;

Πώς την έχει δει; Από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε και δεν το ξέρω; Ποιος εισαι επιτελους ρε αληταρά Τζαβέλα;
Δεν υπάρχει ματς που να μην προκαλέσει τον αντιπαλο, το τσογλάνι.

Ουστ!

Και κατι τελευταιο. Ο Γεωργιάδης παίρνει χαρτάκι απο τον Σάντος;

• Like
Αντιδράσεις: MAN7

πηγε στην Μονακο (πριν την αναλαβει η Ρωσος και την ξανακανει ομαδαρα) και μας βλεπει ολους σαν παρακατιανους

γι' αυτόν τον Τζαβέλα ρε παιδια, δεν έχει να πει κανεις τιποτα;
Τι πραμα είναι αυτό;
Ειλικρινά έχει κανένα δίμηνο που το πρόσεξα, αλλα νομιζα ειναι ιδεα μου. Τι τουπε ειναι αυτο που κουβαλάει το τσογλάνι;

Πώς την έχει δει; Από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε και δεν το ξέρω; Ποιος εισαι επιτελους ρε αληταρά Τζαβέλα;
Δεν υπάρχει ματς που να μην προκαλέσει τον αντιπαλο, το τσογλάνι.

Ουστ!

Και κατι τελευταιο. Ο Γεωργιάδης παίρνει χαρτάκι απο τον Σάντος;

O Τζαβελλας ειπε κατι χθες που μπορει να καλυφθει πολυ ευκολα και κακως εγινε ντορος, σε αντιθεση με τον Αθανασιαδη ο οποιος ειπε κατι που δεν μαζευεται. Τωρα για τα περι Τσογλανι και τα σχετικα εγω δεν συμφωνω. Δεν τον εχω δει ποτε να προκαλει αντιπαλη κερκιδα. Το οτι πουλαει ενα οπαδιλικι μεσα στο χορταρι δεν ειναι καλο αλλα δεν ειναι και κακο. Εχουν περασει απειροι ποδοσφαιριστες απο τουτη την χωρα που εκαναν το ιδιο και κανουν το ιδιο πραγμα γιατι το καταρκυνουμε δεν καταλαβαινω ειλικρινα...

Οσο για τον Βαγκελι (γιατι ετσι γραφεται), οσοι παρεξηγηθηκαν ειναι λιγο αφελης. Μιλαμε για το μεγαλυτερο ανθρωπακι εβερ. Εφαγε ψωμακι επι Σκορδα, τον ξαναφερε τωρα ο Λαμπρος και ξεπληρωνει καποια πραγματα. Του ειπαν θα πας και θα πεις αυτα και πηγε και τα ειπε. Αν τα σκεφτηκε μονος του, εγω θα παω να αποικησω στον Πλουτωνα....

Οσο για τα λιμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΛΙ δεν εκαναν τιποτα για να προστατεψουν την ομαδα απο τα πιθανα στραβα οποτε ας κανει μοκο και μην πουλαει τον παπα... Αντε γιατι μας εχουν ζαλισει τα @@ με τις ανακοινωσεις-μλκιες τους....

• Like
Αντιδράσεις: nikitas
  • 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00