βλεποντας στο Σαλονικιοτικο ντερμπυ στην bet365

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Yannisss
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: βλεποντας στο Σαλονικιοτικο ντερμπυ στην bet365

Να το χαιρεσαι το ********.Αυτες οι δηλωσεις εγιναν πριν του Βαγγελη.Και λαβε υποψιν σου πως δεν επικροτω τιποτα απο ολα οσα εγιναν στο γηπεδο σημερα και εφυγα μιση ωρα πριν ληξει ο αγωνας.Τελος θα στεναχωριομουν πολυ αν επεφτε ποτε ο ΠΑΟΚ και εμενα μονη ομαδα σε μια πολη 2 εκατομυριων να εχω να παιζω με χωρια συνοικιες και πλατειες.

Αντε καληνυχτα τωρα.

Προβολή συνημμένου 14762

Δεν μιλησα για τον ΗΡΑΚΛΗ για τον ΠΑΟΚ μιλησα και μην μιλας για να μιλας.Φυσικα και δεν στεναχωρεθηκα για τον ΗΡΑΚΛΗ.Τους λογους δεν στους εχω πει ??? Αν οχι θυμισε μου να στους πω καποια στιγμη ας μην κουραζουμε αλλο.Οσο για αυτα που εγιναν στο γηπεδο ασε καλυτερα γιατι εισαστε πρωτεργατες σε κατι τετοια.Για την καινουργια σημαια του ΠΑΟΚ αυτο το γεννημενο Παοκτσακι απο την Αργεντινη λεω που εχωσε το μπουκετο στον παικτη του γαυρου δεν σε ειδα να χαλιεσαι καθολου παντως.

Δεν επικροτεις αυτα που εγιναν στο γηπεδο αλλα πριν το ματς εδινες εδω σε αποδοση μπετον 1.01 οτιθα πεσουν τα καγκελα με το παραμικρο.
Δεν θα χαιροσουν για τον ΠΑΟΚ που εχετε και κοντρα αλλα χαρηκες για τον Ηρακλη
Για να μην θυμισω τα παλιοτερα που καταδικαζες την βια των αλλων αλλα οχι του αρη. αυτη ηταν φυσιολογικη.

Η υποκρισια και η διχογλωσσια σε ολο της το μεγαλειο

Παντως το σιγουρο ειναι οτι στην ελλαδα δεν εχει διαφορά η γ εθνικη απο την α εθνικη. ισως στην Γ παιζουν και καλυτερο ποδοσφαιρο, οποτε και του χρονου σε παρομοια κατηγορια με ολα τα υπολοιπα τσιρκα θα παιζετε που παιζατε και φετος

Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:
  • Like
Αντιδράσεις: Yannisss

O Τζαβελλας ειπε κατι χθες που μπορει να καλυφθει πολυ ευκολα και κακως εγινε ντορος, σε αντιθεση με τον Αθανασιαδη ο οποιος ειπε κατι που δεν μαζευεται. Τωρα για τα περι Τσογλανι και τα σχετικα εγω δεν συμφωνω. Δεν τον εχω δει ποτε να προκαλει αντιπαλη κερκιδα. Το οτι πουλαει ενα οπαδιλικι μεσα στο χορταρι δεν ειναι καλο αλλα δεν ειναι και κακο. Εχουν περασει απειροι ποδοσφαιριστες απο τουτη την χωρα που εκαναν το ιδιο και κανουν το ιδιο πραγμα γιατι το καταρκυνουμε δεν καταλαβαινω ειλικρινα...

Εγώ δε λέω για τις δηλώσεις. Λέω για το γεγονός ότι σε κάθε ματς κοιτάζει αφ'υψηλού τον προσωπικό του αντίπαλο σε κάθε φάση. Αν δεις πόσο συχνά ψάχνεται να διασταυρώσει το βλέμμα του με εκείνο του αντιπάλου, θα καταλάβεις. Σε κάθε κοντινό που γίνεται, το παρατηρείς. Φαντάσου σε πόσες φάσεις δεν το βλέπουμε.
Δεν είναι οπαδιλίκι αυτό. Βλαχομαγκιά είναι.

• Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS, MAN7 και Avrolimos

Τον εχω παρατηρησει, εχει δικο το σκιαχτρο ψαχνεται σε καθε φαση και μιλαει πολυ. Η ερμηνεια ειναι οτι δεν μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο. Οσοι δεν μπορουν να παιξουν με τα ποδια παιζουν με το στομα.

Αποφυγετε τους χαρακτηρισμους.

• Like
Αντιδράσεις: MAN7 και ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Εγώ δε λέω για τις δηλώσεις. Λέω για το γεγονός ότι σε κάθε ματς κοιτάζει αφ'υψηλού τον προσωπικό του αντίπαλο σε κάθε φάση. Αν δεις πόσο συχνά ψάχνεται να διασταυρώσει το βλέμμα του με εκείνο του αντιπάλου, θα καταλάβεις. Σε κάθε κοντινό που γίνεται, το παρατηρείς. Φαντάσου σε πόσες φάσεις δεν το βλέπουμε.
Δεν είναι οπαδιλίκι αυτό. Βλαχομαγκιά είναι.

Τι να σου πω εμενα δεν με ενοχλει απο τη στιγμη που δεν κανει κατι αντιαθλητικο. Το οτι προσπαθει να σπασει τον τσαμπουκα του αλλου δεν ειναι κακο. Δεν λεω οτι τον επικροτω αλλα δεν με ενοχλει κιολας. Τουλαχιστον αυτος δεν προσπαθησε να κοψει την μπαλα σε κανεναν. Αλλοι ηταν οι βλαχομαγκες του ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν αναφερομαι στο χθεσινο ματς. Εδω επιτρεποταν στον Ανατολακη να παιζει μπαλα, ο Τζαβελλας μας πειραξε? Και ξαναλεω οσο δεν προκαλει την αντιπαλη κερκιδα δεν θα εχω κανενα προβλημα μαζι του.

Οσο για το αν μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και τι σχεση εχει? Στο ελλαδισταν παιζει μπαλα, για πιο επιπεδο μιλαμε? Μην γινομαστε και γραφικοι...

Δεν επικροτεις αυτα που εγιναν στο γηπεδο αλλα πριν το ματς εδινες εδω σε αποδοση μπετον 1.01 οτιθα πεσουν τα καγκελα με το παραμικρο.
Δεν θα χαιροσουν για τον ΠΑΟΚ που εχετε και κοντρα αλλα χαρηκες για τον Ηρακλη
Για να μην θυμισω τα παλιοτερα που καταδικαζες την βια των αλλων αλλα οχι του αρη. αυτη ηταν φυσιολογικη.

Η υποκρισια και η διχογλωσσια σε ολο της το μεγαλειο

Παντως το σιγουρο ειναι οτι στην ελλαδα δεν εχει διαφορά η γ εθνικη απο την α εθνικη. ισως στην Γ παιζουν και καλυτερο ποδοσφαιρο, οποτε και του χρονου σε παρομοια κατηγορια με ολα τα υπολοιπα τσιρκα θα παιζετε που παιζατε και φετος

Εσυ ειπαμε εισαι κατι ξεχωριστο.Συνεχισε να μιλας με τον εαυτο σου.Σιγουρα και σε ακουει και σε διαβαζει.

Και για να τελειωσει το θεμα της χθεσινης παρωδιας που παιχτηκε στο Χαριλαου και επειδη πιστευω πως ημουν ο μονος που ημουν μεσα και ειδα ζωντανα τι συνεβη θα πω δυο κουβεντες.

Ειμαι 50 χρονων Αρειανος απο παιδι.Συναμα θελω να λεγομαι και πολιτισμενος ανθρωπος.Αυτο που εγινε εχθες στο Χαριλαου και δεν δειξανε οι καμερες της Νοβα με προσεβαλλε και ως ανθρωπο και ως φιλαθλο του ΑΡΕΩΣ.
Δεν δικαιουται κανενα σωματειο (μικρο η μεγαλο δεν εχει σημασια) να βιαζει ψυχες ανθρωπων και αυτο επιχειρηθηκε και ως ενα σημειο το πετυχαν να γινει.
Μιλουμε για το πλεον βρωμικο συναφι με τις πλεον βρωμικες τακτικες.
Σαν γνησιος Αρειανος πιστεψτε με πως ειμαι χαρουμενος που η ομαδα μου θα παει στην Γ Εθνικη.Οι λογοι φανταζομαι ευνοητοι.
Τωρα για τους Αθανασιαδηδες τους Βαγκεληδες τους Τζιωληδες κλπ κλπ ας μην αναφερθουμε καλυτερα γιατι δεν αξιζουν να χαλαμε ουτε το σαλιο μας αυτα τα καλοπληρωμενα κωλοπαιδα.
Τελειωνοντας θα πω μονο ενα που πιστευω πως στην περιπτωση του ΑΡΗ τα λεει ολα.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ @@ΛΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ.

• Like
Αντιδράσεις: ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Eγω παντως εχθες στεναχωρηθηκα για τον κοσμο του Αρη.Αυτον που δεν εχει προκαλεσει εννοειται , αυτον που στελνει τα παιδια του στις ακαδημιες του συλλογου , αυτον που θυμαται με νοσταλγια την ομαδα του μπασκετ , του ποδοσφαιρου απεναντι στην Περουτζια στην Ατλετικο στη Σιτυ....., του βολλευ του Χαριτωνιδη .κ.α.Δεν ειναι ολοι Μαο Μαο οποτε αυτο που ειπε ο Νικολας για μενα δεν μετραει.
Δυστυχως ως φιλαθλοι - οπαδοι ειμαστε 100 χρονια πισω σε νοοτροπια και γι αυτο κατα την αποψη μου εχουμε και τους παραγοντες που μας αξιζουν ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Οσο για τις δηλωσεις των ποδοσφαιριστων , του Ποικιλιδη παλαιοτερα των Σκορδα - Σαββιδη φανερωνουν αυτο που γραφω παραπανω.Σε μια κοινωνια αλητων αυτος που δεν ειναι αλητης δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσει.Αν αυριο μεθαυριο πετυχουν σε κανα στενο η σε κανενα μαγαζι τον Κλαους καποιοι δεν θα του συγχερεσουν την αφελεια των λογων του.

υ.γ αραγε η πτωση η ο υποβιβασμος ενος συλλογου ειναι σημαντικοτερα πραγματα απο την υγεια ενος αθλητη;Τσουμανη αλλαξε τωρα που ειναι νωρις επαγγελματικο προσανατολισμο.

Αν αυριο μεθαυριο πετυχουν σε κανα στενο η σε κανενα μαγαζι τον Κλαους καποιοι δεν θα του συγχερεσουν την αφελεια των λογων του.

Αυτο προτρεπει σε βαρια βια. φανταζομαι αν αυριο μεθαυριο πετυχουν σε καποιο στενο τον σαββα και τον μανωλα τιποτα καλοπαιδα και τους τσακισουν δεν θα εχεις θεμα....

Και να πω και κατι τελευταιο.Ειναι προς τιμην των οργανωμενων του Σουπερ 3 , Ιερολοχιτων (οσο και να μην αρεσει αυτο σε μερικους) πως κρατησαν τον κοσμο μακρια απο οποιαδηποτε ιδεα ακουγοταν ολη την βδομαδα για μπουκες κλπ κλπ και μην ξεχνατε πως εχουμε να κανουμε με χιλιαδες παιδιων στην ηλικια των παιδιων μου 17-18 χρονων που το αιμα τους βραζει.Οι βλαχομαγκιες και οι τραμπουκισμοι ξεκινησαν απο τα επισημα κυριως και απο ανθρωπους που εγω που παω εκει πανω απο 20 χρονια δεν τους εχω ξαναδει .Και οποιος καταλαβε καταλαβε..............

Εγώ δεν κατάλαβα. Την καρέκλα που έσκασε στον παγκο του ΠΑΟΚ, ποιος την πέταξε; Τι ήταν δηλαδή εκείνος; Πρώτη φορά βρέθηκε στα επίσημα. Να μας πεις ξεκάθαρα.
Επίσης, τα μπουκάλια που έπεφταν κατά τη διάρκεια του 90αλεπτου και δεν φαίνονταν από την τηλεόραση, θα τα αναφέρεις ή όχι;
Γιατί αν δεν τα είδες, δεν ήσουν μέσα.

Eγω παντως εχθες στεναχωρηθηκα για τον κοσμο του Αρη.Αυτον που δεν εχει προκαλεσει εννοειται , αυτον που στελνει τα παιδια του στις ακαδημιες του συλλογου , αυτον που θυμαται με νοσταλγια την ομαδα του μπασκετ , του ποδοσφαιρου απεναντι στην Περουτζια στην Ατλετικο στη Σιτυ....., του βολλευ του Χαριτωνιδη .κ.α.Δεν ειναι ολοι Μαο Μαο οποτε αυτο που ειπε ο Νικολας για μενα δεν μετραει.
Δυστυχως ως φιλαθλοι - οπαδοι ειμαστε 100 χρονια πισω σε νοοτροπια και γι αυτο κατα την αποψη μου εχουμε και τους παραγοντες που μας αξιζουν ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Οσο για τις δηλωσεις των ποδοσφαιριστων , του Ποικιλιδη παλαιοτερα των Σκορδα - Σαββιδη φανερωνουν αυτο που γραφω παραπανω.Σε μια κοινωνια αλητων αυτος που δεν ειναι αλητης δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσει.Αν αυριο μεθαυριο πετυχουν σε κανα στενο η σε κανενα μαγαζι τον Κλαους καποιοι δεν θα του συγχερεσουν την αφελεια των λογων του.

υ.γ αραγε η πτωση η ο υποβιβασμος ενος συλλογου ειναι σημαντικοτερα πραγματα απο την υγεια ενος αθλητη;Τσουμανη αλλαξε τωρα που ειναι νωρις επαγγελματικο προσανατολισμο.

Συμφωνω πως στην κοινωνια που εχεις, θα εχεις και αυτους τους παραγοντες. Αλλα το θεμα ειναι ποιος κανει την κοινωνια. Οσο για το ξυλο στον Αθανασιαδη, αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο πιστευω. Αν ηταν ετσι θα επεφτε ξυλο καθε μερα στους ποδοσφαιριστες. Αφενος γιατι στα λογια ολοι ειναι καλοι και αφετερου αυτοι ξερουν που πανε και ποτε. Εδω δεν εχουν φαει ξυλο αλλοι και αλλοι ο Κλαους θα φαει? Ειδικα εκει στην Αθηνα που ειστε οπαδικα πολυ περισσοτερο Μαο Μαο απο εμας εδω πανω.

Οσο για το υστερογραφο, στην Ελλαδα η απαντηση ειναι ναι.

Και να πω και κατι τελευταιο.Ειναι προς τιμην των οργανωμενων του Σουπερ 3 , Ιερολοχιτων (οσο και να μην αρεσει αυτο σε μερικους) πως κρατησαν τον κοσμο μακρια απο οποιαδηποτε ιδεα ακουγοταν ολη την βδομαδα για μπουκες κλπ κλπ και μην ξεχνατε πως εχουμε να κανουμε με χιλιαδες παιδιων στην ηλικια των παιδιων μου 17-18 χρονων που το αιμα τους βραζει.Οι βλαχομαγκιες και οι τραμπουκισμοι ξεκινησαν απο τα επισημα κυριως και απο ανθρωπους που εγω που παω εκει πανω απο 20 χρονια δεν τους εχω ξαναδει .Και οποιος καταλαβε καταλαβε..............

Kαλά εντάξει ειναι πασιφανες πως μια διακοπή θα ευνοουσε τον Λαμπρο και κανεναν αλλο. Και αυτο στην κατηγορια ο νοων, νοειτω... Οσο για τους συνδεσμους, λιγο ακαιρο, αλλα ο Σουπερ 3 ειπε κανα συγνωμη στα "ποντικια"?

Εγώ δεν κατάλαβα. Την καρέκλα που έσκασε στον παγκο του ΠΑΟΚ, ποιος την πέταξε; Τι ήταν δηλαδή εκείνος; Πρώτη φορά βρέθηκε στα επίσημα. Να μας πεις ξεκάθαρα.
Επίσης, τα μπουκάλια που έπεφταν κατά τη διάρκεια του 90αλεπτου και δεν φαίνονταν από την τηλεόραση, θα τα αναφέρεις ή όχι;
Γιατί αν δεν τα είδες, δεν ήσουν μέσα.

Το γηπεδο φιλε ειχε πολυ κοσμο και φανταζομαι να το ειδες.Αυτοι που ριχνανε τις καρεκλες στον παγκο ηταν 5-6 ατομα τα οποια μιας και τα ειδες ολα θα επρεπε να δεις πως καποια στιγμη στην αρχη του δευτερου ημιχρονου που σταματησαν να φευγουν καθισματα ειχαν φαει κραξιμο και πεσιμο απο τους υπολοιπους και σταματησαν.Οσον αφορα για τα μπουκαλια κλπ και αυτα δεν νομιζω πως πρεπει να πετιοντουσαν απο πανω απο 20-30 ατομα.

Η ομάδα είναι άρρωστη εδώ και πολύ καιρό και ίσως της κάνει καλό η άλλη κατηγορία όποια και να είναι αυτή. Ο καιρός έχει γυρίσματα άλλωστε. Γρήγορα θα είμαστε πίσω και πιο δυνατοί όπως και τις προηγούμενες φορές που υποβιβαστήκαμε

τι εννοείς πιο δυνατοί? γιατί κάθε φορά στα ίδια καταλήγετε.

έχει γίνει πλέον κάτι πολύ φυσιολογικό για τον Άρη να υποβιβάζεται ή να σώζεται λίγο πριν το φινάλε.

Πρώτη φορά σε ντέρμπι που είδα ποδοσφαιριστές να μισούν τον αντίπαλο και να παίζουν αντιαθλητικά με σκοπό να κάνουν ζημιά στον αντίπαλο.Και πως να αλλάξουν οι συμπεριφορές από την κερκίδα όταν οι ίδιοι οι παίκτες δεν δίνουν το καλό παράδειγμα?Για μένα πρώτα απ'όλα ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σέβεται τον αντίπαλο συνάδελφό του και για αυτό το λόγο υπάρχει και η έννοια γηπεδούχος και φιλοξενούμενος.Από εκεί και πέρα λίγοι ήταν αυτοί που έκαναν καριέρα χωρίς να είναι πολιτισμένοι

τι εννοείς πιο δυνατοί? γιατί κάθε φορά στα ίδια καταλήγετε.

έχει γίνει πλέον κάτι πολύ φυσιολογικό για τον Άρη να υποβιβάζεται ή να σώζεται λίγο πριν το φινάλε.
Και τις δύο χρονιές μετά την επάνοδο βγήκαμε στην Ευρώπη. Την δεύτερη μάλιστα κερδίσαμε μέσα στην πόλη που ο συμπολίτης έφυγε με πεντάρα.

Είναι αστείο να μου λες ότι αυτό είναι δυναμική επιστροφή όταν κάνεις αυτό για μια χρονιά ή δύο ή τρεις και μετά ξαναγίνεσαι χώμα. Χάνεις τη μεγάλη εικόνα. Ποιος τα θυμάται αυτά τώρα που ξαναπέφτεις?

Έχει μικρύνει πάρα πολύ ο Άρης αγωνιστικά πλέον και δε διαφαίνεται σωτηρία (λεφτά).

Το ποσο εχει μικρυνει ο ΑΡΗΣ φιλε φανηκε στον κοσμο που μαζεψε και φετος στο γηπεδο εχωντας κατα ομολογια το χειροτερο ροστερ και παιζοντας το χειροτερο ποδοσφαιρο της κατηγοριας.Η περιουσια του ΑΡΗ ειναι ο κοσμος του και να ειναι ολοι σιγουροι πως η ομαδα θα ορθοποδησει γρηγορα και συντομα οι κυριοι Τζαβελλας και Αθανασιαδης θα ξαναπαιξουν στο ομορφοτερο ποδοσφαιρικα γηπεδο της Ελλαδος .............

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News