Απάντηση: βλεποντας στο Σαλονικιοτικο ντερμπυ στην bet365
Δεν επικροτεις αυτα που εγιναν στο γηπεδο αλλα πριν το ματς εδινες εδω σε αποδοση μπετον 1.01 οτιθα πεσουν τα καγκελα με το παραμικρο.
Δεν θα χαιροσουν για τον ΠΑΟΚ που εχετε και κοντρα αλλα χαρηκες για τον Ηρακλη
Για να μην θυμισω τα παλιοτερα που καταδικαζες την βια των αλλων αλλα οχι του αρη. αυτη ηταν φυσιολογικη.
Η υποκρισια και η διχογλωσσια σε ολο της το μεγαλειο
Παντως το σιγουρο ειναι οτι στην ελλαδα δεν εχει διαφορά η γ εθνικη απο την α εθνικη. ισως στην Γ παιζουν και καλυτερο ποδοσφαιρο, οποτε και του χρονου σε παρομοια κατηγορια με ολα τα υπολοιπα τσιρκα θα παιζετε που παιζατε και φετος
Να το χαιρεσαι το ********.Αυτες οι δηλωσεις εγιναν πριν του Βαγγελη.Και λαβε υποψιν σου πως δεν επικροτω τιποτα απο ολα οσα εγιναν στο γηπεδο σημερα και εφυγα μιση ωρα πριν ληξει ο αγωνας.Τελος θα στεναχωριομουν πολυ αν επεφτε ποτε ο ΠΑΟΚ και εμενα μονη ομαδα σε μια πολη 2 εκατομυριων να εχω να παιζω με χωρια συνοικιες και πλατειες.
Αντε καληνυχτα τωρα.
Προβολή συνημμένου 14762
Δεν μιλησα για τον ΗΡΑΚΛΗ για τον ΠΑΟΚ μιλησα και μην μιλας για να μιλας.Φυσικα και δεν στεναχωρεθηκα για τον ΗΡΑΚΛΗ.Τους λογους δεν στους εχω πει ??? Αν οχι θυμισε μου να στους πω καποια στιγμη ας μην κουραζουμε αλλο.Οσο για αυτα που εγιναν στο γηπεδο ασε καλυτερα γιατι εισαστε πρωτεργατες σε κατι τετοια.Για την καινουργια σημαια του ΠΑΟΚ αυτο το γεννημενο Παοκτσακι απο την Αργεντινη λεω που εχωσε το μπουκετο στον παικτη του γαυρου δεν σε ειδα να χαλιεσαι καθολου παντως.
Δεν επικροτεις αυτα που εγιναν στο γηπεδο αλλα πριν το ματς εδινες εδω σε αποδοση μπετον 1.01 οτιθα πεσουν τα καγκελα με το παραμικρο.
Δεν θα χαιροσουν για τον ΠΑΟΚ που εχετε και κοντρα αλλα χαρηκες για τον Ηρακλη
Για να μην θυμισω τα παλιοτερα που καταδικαζες την βια των αλλων αλλα οχι του αρη. αυτη ηταν φυσιολογικη.
Η υποκρισια και η διχογλωσσια σε ολο της το μεγαλειο
Παντως το σιγουρο ειναι οτι στην ελλαδα δεν εχει διαφορά η γ εθνικη απο την α εθνικη. ισως στην Γ παιζουν και καλυτερο ποδοσφαιρο, οποτε και του χρονου σε παρομοια κατηγορια με ολα τα υπολοιπα τσιρκα θα παιζετε που παιζατε και φετος
Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή: