καλησπερα. ψάχνω να βρω σε πρωτη φαση τα κουπονια του ΟΠΑΠ σε pdf μορφη απο το 2020 μέχρι και 30/03/2026. Μεχρι σήμερα ψαχνω μοτιβα σε αυτες τις εταιρείες απο το 1993 μεχρι σημερα σε 37 πρωταθληματα.
χρειαζομαι και τα κουπονια του οπαπ για τα τελευταια αυτα χρονια. Με ενδιαφέρει να παίζω αγώνες που να έχουν πιθανοτητα να έρθουν μεγαλύτερη 70% και να μου αποδοσουν κερδος >60% δηλαδη παιζω 100€ θελω να εισπραξω 160 στην καλύτερη περίπτωση ή να παρω πισω τα χρήματα που έδωσα. Παίζω μελετοντας τα open odds αυτών των εταιρειών για αυτο χρειάζομαι τα κουπονια του οπαπ. Γιατί απο τα κουπονια του μαρτιου απριλιου και μαιου είδα πιο ενθαρυντικά στοιχεία απο τις άλλες εταιρείες. μαρεσει να παιζω 6 αγώνες και το λογισμικο που δίνει πως θα πονταρω ωστε να εχω 60% κερδος ανα εχω 6/6 ή τα χρηματα μου πισω αν εχω 5/6 . Ο στοχος είνα το 6/6 και να ελαχιστοποιησω το 5/6. ευπροσδεκτη οποιαδηποτε βοηθεια στο να βρψ τα κουπονια γιατι πρεπει να ελεγχει η διαδικασια σε τουλαχιστον 20 εβδομάδες και στα 37 πρωταθληματα. καλο βραδυ
| B365CH | B365CD | B365CA | MaxCH | MaxCD | MaxCA | AvgCH | AvgCD | AvgCA | BFECH | BFECD | BFECA |