ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kosdpthess
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kosdpthess

IFC#3 Cup & Super Cup winner 2011-12
26 Ιολ 2010
6,092
3,777
113
Αλεξανδρούπολη
15.000 ευρω και 1 αγωνιστικη χωρις κοσμο.

Στην αγωνιστικη με τον ΟΣΦΠ η ποινη. Με ποια λογικη μπορει να βοηθαει το αθλημα, μια εξοντωτικη ποινη σε μια ομαδα με μηδαμινα εσοδα που περιμενει κατι τετοια ματς να πουλησει κανα εισητηριο? Και ολα αυτα για μια κροτιδα...

Εγω δεν βλεπω ουτε κατεστημενα, ουτε δακτυλους, ουτε τπτ. Απλα δεν μπορω να ακουω και τις π@π@ριες για την ταση να βοηθουσουμε το μπασκετ στην ελλαδα και να πας χαλαρο και να εκτελεις μια ομαδα απο τα 4 μετρα... Και μετα θελουν και μουντομπασκετ οι μπουρτοβλαχοι. Ας πανε να ελληνοποιησουν τον Κολινς, τον Πετγουει και τον Γκιστ γιατι με ολα αυτα οι μονοι ελληνες παιχτες που θα βγαινουν θα ειναι ο Καβαδας και Τσωχλας.

Απάντηση: ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

Κωστα αυτη την παραμετρο καλο θα ηταν να την σκεφτοντουσαν και οσοι πηγαν γηπεδο μονο για τον τσαμπουκα επειδη επαιζαν με τον Αρη.Μακαρι να γινοταν με κοσμο το ματς του Παοκ με τον Ολυμπιακο η τον Παο αλλα ο κοσμος απλα να ηταν πολιτισμενος και οχι ουγκ.Και αυτο το λεω ακομα και για τα ματς της δικιας μου ομαδος που καθε χρονο το μισο πρωταθλημα το παιζουν σε αδειες εξεδρες.

Μια καλη λυση θα ηταν να κοψει 7 χιλιαδες εισητηρια ο παοκ και να τα δωσει ολα στα τμηματα υποδομης της ομαδος σε οικογενειακα πακετα και δημοτικα σχολεια.Τι καλυτερο απο αυτο αραγε.....

Ο ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ποτε μπασκετικος. Ισως και κανενας οπαδος στην Ελλαδα, με εξαιρεση τους Αρειανους οι οποιοι οφειλουν πολλα στο μπασκετ. Οποτε δεν τον αδικω που δεν παει στο γηπεδο. Τι να πας να δεις, τον Τσοχλα και τον Δεδα? Και δεν ειναι θεμα ονοματων απλα δεν παιζουν οι ανθρωποι κατι σοβαρο. Θα μου πεις αλληλενδετο ειναι, αν δεν πας, πως θα εχει λεφτα η ομαδα? Σωστο και αυτο. Αλλα και εγω αν παω στην Αμερικη και απο περιεργεια παω να δω εναν αγωνα μπειζμπολ, θα παω σε 2 καλες ομαδες, οχι στα λιμα. Καπως ετσι ειναι και εδω το μπασκετ, αμα δεν εχει θεαμα τι να δεις? Ακομη και για τους μπασκετικους, ενας κακος αγωνας ειναι πολυ λιγοτερο ανεκτος απο εναν κακο ποδοσφαιρικο αγωνα για εναν καβλωμενο με την μπαλα.

Εγω πηγα τελευταια φορα στον αγωνα με τον Αρη στο κυπελλο που χασαμε και εγιναν τα απιστευτα καραγκιοζιλικια απο κατι ουνους. Απλα η ποινη τωρα ειναι εξοντωτικη για τον ΠΑΟΚ, οπως θα ηταν για τον Αρη, τον Πανιωνιο και παει λεγοντας. Δεν μπορει να παει μπροστα το μπασκετ ετσι, οταν μια ομαδα ιστορικη την σβηνεις. Αυτη ειναι η αποψη μου. Και δνε το παω σητν αποψη οτι ολο το μπασκετ ξεκινα στην Θεσσαλονικη και τετοιες παπαριες, αλλα οταν δνε εχεις να περιμενεις τιποτα απο την δευτερη μεγαλυτερη πολη της χωρας σου, τι περιμενεις να σου βγαλει 10 παιχταραδες η επαρχια και μονο? Ποτε εγινε αυτο για να γινει τωρα?

Για εμενα η λυση ειναι να γινει το μπασκετ ερασιτεχνικο και ο ΠΑΟ με τον ΟΣΦΠ να πανε να παιξουν σε αλλη Λιγκα, δεν μπορει να γινει κατι αλλο.

• Like
Αντιδράσεις: Galvatron

Μονο με το να παιξουν σε αλλη λιγκα συμφωνω οι δυο τους... με τα παραπανω διαφωνω (ασχετα με το θεμα της ποινης που δεν εχω αποψη καν).

Μονο με το να παιξουν σε αλλη λιγκα συμφωνω οι δυο τους... με τα παραπανω διαφωνω (ασχετα με το θεμα της ποινης που δεν εχω αποψη καν).

Δηλαδη εσυ που εισαι μπασκετικος, θα δεις ΠΑΟΚ-Αρης ή το Ρεαλ-Μαλαγα την ιδια ωρα για παραδειγμα. Αμα δεις ΠΑΟΚ-Αρης εισαι αρρωστος για εμενα...

Ή διαφωνεις στο θεμα των παιχτων. Μονο αν σου βγαλει η Αθηνα μια καλη γενια, αλλιως τι περιμενεις να σου βγαλει η Κρητη, η Πατρα, η Καβαλα κτλ, μια ντουζινα παιχταραδων επιπεδου? Σε αυτο διαφωνω καθετα και οριζοντια και οτι θες. Πες μου ποτε εγινε αυτο και σε πιο αθλημα και θα παω να κατσω στη γωνιστα μου και δεν ξαναμιλαω.

Έτσι κι αλλιώς χωρίς κόσμο θα γινόταν το ματς. Οι οπαδοί του ολυμπιακού δεν είχαν εισιτήρια. Εκείνη η κροτιδα έκανε όση ζημια είχαν κανει οι προηγούμενες χίλιες που έσκασαν στους αγωνιστικούς χώρους της πόλης.
Πλεον θέλουμε τρια τεσσερα χρόνια ήρεμα για να αρχίσουμε να ξανά σκεφτόμαστε την πιθανοτητα να δουμε οπαδούς και των δυο ομαδων στο ίδιο γηπεδο.
Μέχρι τοτε, ας μην πηγαινει κανεις, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Δεν γίνεται να καθαρισει απο τα ποδοσφαιροχουλιγκανια το μπασκετ, το καταλαβαίνω. Οποτε καλυτερα άδειο το γηπεδο, να πεσει η ομάδα να γίνει ομαδουλα και να πηγαίνουν να βλέπουν τη ΜΕΝΤ οι δικοί σου, να μην τραβιουντε κι ως την Πυλαία.

Λοιπον σχετικα με τις διαφωνιες... καταρχας υπαρχουν μπασκετικοι πολλοι διαφορων ομαδων περαν του Αρη. Δηλαδη ο Αρης εχει μπασκετικους οπαδους και πανε στο Παλε; Τα πανε και τοσο καλα στη μπαλα αλλωστε...

Προσωπικα ξερω κανα δυο μπασκετικους Παοκτσηδες Αθηναιους... διαφοροι 30κατι γουσταραν τον Παοκ την εποχη που εσπασε την αυτοκρατορια του Αρη αλλα και πριν/μετα απο αυτο το διαστημα, δε σου λεω οτι θα πανε στο γηπεδο αλλα οτι υπαρχουν υπαρχουν. Με την προοπτικη οτι και οι υπολοιπες ομαδες θα ειναι του βεληνεκους του Παοκ την παρουσα φαση παιζοντας σε στυλ ερασιτεχνικο πιστευω πως ναι θα γυρισουν στο γηπεδο

Μπασκετικο κοσμο εχουν και ο Πανιωνιοι, οι Περιστεριωτες αλλα και καποιες ομαδες απο την επαρχια που μεσουρανουσαν την προηγουμενη δεκαετια (Πατρα, Λαρισα κτλ). Ε τωρα για οσες εχουν παραμεινει στην Α1 δεν υπαρχει κινητρο πια να πανε να δουνε τι; Να παλεψουν για την τετραδα που ισως τους οδηγησει στο Γιουροκαπ η στο Γιουροτσαλεντζ κτλ κτλ;

Παοκ-Αρης δε θα δω, εκτος και αν υποστηριζω μια εκ των δυο... παντως το κακο ειναι οτι οι κερκιδες εχουν ποδοσφαιροποιηθει. Για να καταλαβεις εγω εγινα Πανιωνιος γιατι με πηραν 5 χρονων παιδακι και με πηγαιναν να δω μπασκετ, πρωτο μου ματς ηταν μες στο Μοσχος η Αεκ με Αποστολο Κοντο τοτε -μεγας ηθοποιος- και με ειχαν και στην κερκιδα των Αεκτζηδων. 20κατι χρονια αργοτερα πηγα στο κλειστο του Μιλωνα να δω την τοπικη ομαδα να παιζει με το Μαρουσι -Α2 τοτε ηθελα να δω τι εστι Παντελιαδης που τον ειχαμε δωσει δανεικο στους Μαρουσιωτες- και το ματς εξελιχτηκε σε πολεμο Πανιωνιων και Παναθηναικων εν οψει τοτε του τελικου κυπελλου που θα ακολουθουσε σε λιγες μερες (το γκολ του Ναλιτζη...εκεινος ο τελικος), ελεος δηλαδη!

Επισης διαφωνω με τα περι ταλεντων που βγαινουν μονο στην Αθηνα... δε νομιζω...δες τα παιδια που παιζουν Εθνικη τα τελευταια χρονια, ελαχιστοι πρεπει να ειναι Αθηναιοι. Απο τη Βορεια Ελλαδα ειναι οι περισσοτεροι, αφου ξεπουλανε με το παραμικρο οι ομαδες και δεν τους κρατανε, βασικα δε μπορουν να κανουν κι αλλιως για να επιβιωσουν.

Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το "σκωτσεζικο" -που ασχολεισαι κιολας- πρωταθλημα με "Σελτικ, Ρειντζερς και τα λιμα" μονο καλο δεν κανει στους αιωνιους και θα ηταν καλυτερο για εκεινους να πανε σε καποια λιγκα τυπου Αδριατικης -κατι σαν τη VTB καλυτερα απο πλευρας ποιοτητας γιατι και η Αδριατικη δεν εχει πολλες δυνατες ομαδες- και να κοβουν κ εισιτηρια παραπανω αλλα και να δοκιμαζονται καλυτερα στο αγωνιστικο κομματι. Γιατι να παιζεις με τον Ηλυσιακο και μετα με τη Μαλαγα ειναι καπως περιεργο. Αλλα τοσο τους κοβει των διοικουντων που δε θελουν... και το καποτε καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης εχει γινει πια σιχαμα.

Λοιπον σχετικα με τις διαφωνιες... καταρχας υπαρχουν μπασκετικοι πολλοι διαφορων ομαδων περαν του Αρη. Δηλαδη ο Αρης εχει μπασκετικους οπαδους και πανε στο Παλε; Τα πανε και τοσο καλα στη μπαλα αλλωστε...

Προσωπικα ξερω κανα δυο μπασκετικους Παοκτσηδες Αθηναιους... διαφοροι 30κατι γουσταραν τον Παοκ την εποχη που εσπασε την αυτοκρατορια του Αρη αλλα και πριν/μετα απο αυτο το διαστημα, δε σου λεω οτι θα πανε στο γηπεδο αλλα οτι υπαρχουν υπαρχουν. Με την προοπτικη οτι και οι υπολοιπες ομαδες θα ειναι του βεληνεκους του Παοκ την παρουσα φαση παιζοντας σε στυλ ερασιτεχνικο πιστευω πως ναι θα γυρισουν στο γηπεδο

Μπασκετικο κοσμο εχουν και ο Πανιωνιοι, οι Περιστεριωτες αλλα και καποιες ομαδες απο την επαρχια που μεσουρανουσαν την προηγουμενη δεκαετια (Πατρα, Λαρισα κτλ). Ε τωρα για οσες εχουν παραμεινει στην Α1 δεν υπαρχει κινητρο πια να πανε να δουνε τι; Να παλεψουν για την τετραδα που ισως τους οδηγησει στο Γιουροκαπ η στο Γιουροτσαλεντζ κτλ κτλ;

Παοκ-Αρης δε θα δω, εκτος και αν υποστηριζω μια εκ των δυο... παντως το κακο ειναι οτι οι κερκιδες εχουν ποδοσφαιροποιηθει. Για να καταλαβεις εγω εγινα Πανιωνιος γιατι με πηραν 5 χρονων παιδακι και με πηγαιναν να δω μπασκετ, πρωτο μου ματς ηταν μες στο Μοσχος η Αεκ με Αποστολο Κοντο τοτε -μεγας ηθοποιος- και με ειχαν και στην κερκιδα των Αεκτζηδων. 20κατι χρονια αργοτερα πηγα στο κλειστο του Μιλωνα να δω την τοπικη ομαδα να παιζει με το Μαρουσι -Α2 τοτε ηθελα να δω τι εστι Παντελιαδης που τον ειχαμε δωσει δανεικο στους Μαρουσιωτες- και το ματς εξελιχτηκε σε πολεμο Πανιωνιων και Παναθηναικων εν οψει τοτε του τελικου κυπελλου που θα ακολουθουσε σε λιγες μερες (το γκολ του Ναλιτζη...εκεινος ο τελικος), ελεος δηλαδη!

Επισης διαφωνω με τα περι ταλεντων που βγαινουν μονο στην Αθηνα... δε νομιζω...δες τα παιδια που παιζουν Εθνικη τα τελευταια χρονια, ελαχιστοι πρεπει να ειναι Αθηναιοι. Απο τη Βορεια Ελλαδα ειναι οι περισσοτεροι, αφου ξεπουλανε με το παραμικρο οι ομαδες και δεν τους κρατανε, βασικα δε μπορουν να κανουν κι αλλιως για να επιβιωσουν.

Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το "σκωτσεζικο" -που ασχολεισαι κιολας- πρωταθλημα με "Σελτικ, Ρειντζερς και τα λιμα" μονο καλο δεν κανει στους αιωνιους και θα ηταν καλυτερο για εκεινους να πανε σε καποια λιγκα τυπου Αδριατικης -κατι σαν τη VTB καλυτερα απο πλευρας ποιοτητας γιατι και η Αδριατικη δεν εχει πολλες δυνατες ομαδες- και να κοβουν κ εισιτηρια παραπανω αλλα και να δοκιμαζονται καλυτερα στο αγωνιστικο κομματι. Γιατι να παιζεις με τον Ηλυσιακο και μετα με τη Μαλαγα ειναι καπως περιεργο. Αλλα τοσο τους κοβει των διοικουντων που δε θελουν... και το καποτε καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης εχει γινει πια σιχαμα.

Mπασκετικοι δεν ειναι οπαδοι καμιας ομαδας σε μεγαλο ποσοστο εννοω. Και αυτοι οι 400 πχ που πανε στο παλατακι, μπασκετικοι ειναι, αλλα αυτοι ειναι... Οι αρειανοι οσο και αν σου φαινεται περιεργο, οι περισσοτεροι ειναι μπασκετικοι γιατι με αυτο χαρηκαν στη ζωη τους, απο τη μπαλα τι ειδαν? Αν οχι οι περισσοτερο, σε πολυ μεγαλο ποσοστο σε σχεση με αλλες ομαδες.

Οσο για τα ταλεντα, καλα τα λες αλλα οταν οι ιδιες οι ομαδες ειναι στα ταρταρα τι να βγαλουν? Γι αυτο σου λεω οτι τα επομενα χρονια μην περιμενεις να δεις παιχτες απο δω πανω, εγω αυτο πιστευω...

Για το να γινει ερασιτεχνικο, το θεωρω επιβεβλημενο. Ειναι δυνατον τωρα ο Τσοχλας ή ο Χαριτοπουλος πχ να θεωρουνται επαγγελματιες παιχτες? Τι προσφερουν στο αθλημα? Πραγματικα με 15 ποντους υψους και την ιδια προπονηση μεχρι και εγω επαιζα σε αυτο το επιπεδο που παιζουν κατι τετοιοι...

Δυο λογια και για το σκωτσεζικο. Πριν το 1990 δεν ηταν τοσο μεγαλη η διχαλα μεταξυ των ομαδων. Εδω το 84 (αν θυμαμαι καλα) η Αμπερντιν πηρε ευρωπαικο τιτλο... Με τα φραγκα που μπηκαν στο ποδοσφαιρο, τοτε ανοιξε πολυ το πραγμα γιατι οι περισσοτερες ομαδες δεν εχουν και κοσμο απο πισω τους. Τωρα μια πολη 10.000 κατοικων πχ. τι να σου κανει... Παλαιοτερα ειχαν γινει συζητησεις για να εμπαιναν οι δυο στην Αγγλια αλλα πρωτα απο ολα η Σκωτσεζικη ομοσπονδοια δεν το δεχθηκε και δεν μπορεις απλα να πεις παω να παιξω αλλου.

Τελος, για την τιμωρια, εγω αν ημουν προεδρος του ΠΑΟΚ επαιρνα σημερα τον Αγγελοπουλο τηλεφωνο και του ελεγα μην ανεβαινεται, εμεις δεν θα κατεβουμε. Ουτε τα εξοδα του αγωνα δεν θα βγαλει η ομαδα. Αυτη ειναι η πραγματικοτα, τοσο απλα. Αυτοι τη δουλεια τους κανουν, εγω δεν τους κατηγορω, απλα λεω οτι αυτη η τιμωρια ειναι εξοντωση και να μην λενε μετα να δυναμωσει το πρωτθαλημα και ουτσες μπλε...

καλά μην τα μηδενίζεις όλα. υπάρχουν πολύ χειρότεροι παίκτες από Χαριτόπουλο και Τσόχλα και παίζουν και Euroleague κτλ.
επίσης όσο κι αν λέγεται δεν μπορούν απλά δύο ομάδςε να σηκωθούν να φύγουν. στην Αδριατική κατ' αρχήν δε τους θέλουν και στη VTB δύσκολο το κόβω.

Να γινει μια λιγκα εφαμιλλη της VTB εννοω... ειναι κομματακι μακρια η VTB... αλλα απο τις Νοτιες Χωρες στην Ευρωπη Ισπανια, Ιταλια και Γαλλια εχουν σχετικα ανταγωνιστικα πρωταθληματα ειδικα οι Ισπανοι οποτε κλαιν δεν χρειαζονται εξτρα διοργανωση, το ιδιο και οι Τουρκοι.
Την χρονια που ηταν η Μακαμπι στην Αδριατικη και κατι Τσιμπονα, Ζανταρ συν Παρτιζαν με Αστερα ηταν ψιλουπολογισιμες κατι γινοταν, τωρα κι εκει ειναι χαμηλο το επιπεδο για να τραβηξει τους αιωνιους.

Έτσι κι αλλιώς χωρίς κόσμο θα γινόταν το ματς. Οι οπαδοί του ολυμπιακού δεν είχαν εισιτήρια. Εκείνη η κροτιδα έκανε όση ζημια είχαν κανει οι προηγούμενες χίλιες που έσκασαν στους αγωνιστικούς χώρους της πόλης.
Πλεον θέλουμε τρια τεσσερα χρόνια ήρεμα για να αρχίσουμε να ξανά σκεφτόμαστε την πιθανοτητα να δουμε οπαδούς και των δυο ομαδων στο ίδιο γηπεδο.
Μέχρι τοτε, ας μην πηγαινει κανεις, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Δεν γίνεται να καθαρισει απο τα ποδοσφαιροχουλιγκανια το μπασκετ, το καταλαβαίνω. Οποτε καλυτερα άδειο το γηπεδο, να πεσει η ομάδα να γίνει ομαδουλα και να πηγαίνουν να βλέπουν τη ΜΕΝΤ οι δικοί σου, να μην τραβιουντε κι ως την Πυλαία.

Αυτο που λες ειναι εντελως φαουλ για εμενα. Δλδ αμα φανε οι ομαδες λεω εγω τωρα μια ποινη 4 χρονια χωρις κοσμο, νομιζεις οτι θα φτιαξει το πραγμα? Εγω σου λεω θα γινει χειροτερο. Να δεις οπαδους και απο τις δυο ομαδες ειδικα στο μπασκετ που το γηπεδα ειναι μικρα το θεωρω ουτοπικο. Επισης συμφωνω μεν, με το κακο που κανουν οι κροτιδες και τα λοιπα, αλλα και η αμερικανικη αντιληψη του "defence, defene" για εμενα δεν ειναι κερκιδα, ας παω να πιω κανα τσαι καλυτερα με τη γιαγια μου... Ουτε το ενα ειναι καλο ουτε το αλλο. Χρειαζεσαι κατι ενδιαμεσο αλλα δεν υπαρχει οπαδικη παιδεια σε αυτη τη χωρα. Ο μονος τροπος ειναι ο βουρδουλας αλλα κανενας πολιτκος δεν εχει τα @@ να το κανει καθως εξαρταται απο αυτους.

καλά μην τα μηδενίζεις όλα. υπάρχουν πολύ χειρότεροι παίκτες από Χαριτόπουλο και Τσόχλα και παίζουν και Euroleague κτλ.
επίσης όσο κι αν λέγεται δεν μπορούν απλά δύο ομάδςε να σηκωθούν να φύγουν. στην Αδριατική κατ' αρχήν δε τους θέλουν και στη VTB δύσκολο το κόβω.

Aυτο για το επιπεδο το εχω ξαναπει παλαιοτερα. Σαφως και υπαρχουν μπαζα και σε μεγαλο επιπεδο καθως γενικα το ευρωπαικο επιπεδο τα τελευταια χρονια ειναι πολυ χαμηλο. Εξου και το αθλιο ευρομπασκετ και οτι η Αμερικη σηκωσε το τελευταιο παγκοσμιο περπατωντας.

Προσωπικα πιστευω πως μετα την διαλυση της Γιουγκοσλαβικης σχολης, κατερευσε μεγαλο μερος του ευρωπαικκου μπασκετ. Τωρα οι Ισπανοι ειναι να χαμε να λεγαμε. Για τα λεφτα και το τι εχουν επενδυσει στο αθλημα, δεν παραγουν κατι εντυπωσιακο, ακομη και η εθνικη τους ειναι 10 παιχτες, εγω θυμαμαι και ας ημουν μικρος πως καποτε στην εθνικη Γιουγκοσλαβιας δεν ξεραν ποιον να προτοπαρουνε.

Οσο για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, ουτε οι ιδιοι τους θελουν αν φυγουν. Αν ηθελαν θα το ψαχνανε κιολας.

• Like
Αντιδράσεις: Galvatron

για μένα μια χαρά είναι το επίπεδο στο ευρωπαικό μπάσκετ κι όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι "ανταποκρίνονται" στην απέναντι όχθη!

το γεγονός η Αμερική να σηκώνει κάτι περπατώντας πάντα συνέβαινε όταν έπαιρνε μια διοργάνωση στα σοβαρά και κατέβαζε την αφρόκρεμα.

για μένα μια χαρά είναι το επίπεδο στο ευρωπαικό μπάσκετ κι όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι "ανταποκρίνονται" στην απέναντι όχθη!

το γεγονός η Αμερική να σηκώνει κάτι περπατώντας πάντα συνέβαινε όταν έπαιρνε μια διοργάνωση στα σοβαρά και κατέβαζε την αφρόκρεμα.

Στο προηγουμενο Μουντομπασκετ ειχε την αφροκρεμα? Αφροκρεμα ειχε το 2006, τοσα χρονια που την βλεπω εγω, μονο τοτε.

Aπλα μου φαινεται οτι παρουσιαζεις μονο την αποψη σου. Μιλα και με γεγονοτα. Εγω ετσι τα συγκρινω οχι αν μου αρεσει το μπασκετ που παιζει καποιος αποκλειστικα. Η ελλαδα ας πουμε τι εχει να δειξει σημερα? η Σερβια τι εχει? η Λιθουανια? Για μενα τιποτα.

το 2006 έλειπαν περισσότεροι από ότι πιο μετά.
εσύ γενικά έχεις σκαλώσει άσχημα και τα παραλές.

γιατί δεν έχουν να δείξουν τίποτα? από πολιτισμό στο γήπεδο ναι συμφωνώ, αλλά μέσα στις τέσσερεις γραμμές έχουν να δείξουν πάρα πολλά, τόσες σερί Ευρωλίγκες και τόσοι καλοί παίκτες.

το 2006 έλειπαν περισσότεροι από ότι πιο μετά.
εσύ γενικά έχεις σκαλώσει άσχημα και τα παραλές.

γιατί δεν έχουν να δείξουν τίποτα? από πολιτισμό στο γήπεδο ναι συμφωνώ, αλλά μέσα στις τέσσερεις γραμμές έχουν να δείξουν πάρα πολλά, τόσες σερί Ευρωλίγκες και τόσοι καλοί παίκτες.

4ForwardJoe Johnson1981Atlanta Hawks
5GuardKirk Hinrich1981Chicago Bulls
6GuardLeBron James1984Cleveland Cavaliers
7ForwardAntawn Jamison1976Washington Wizards
8ForwardShane Battier1978Houston Rockets
9GuardDwyane Wade1982Miami Heat
10GuardChris Paul1985NO/OKC Hornets
11CenterChris Bosh1984Toronto Raptors
12CenterDwight Howard1985Orlando Magic
13CenterBrad Miller1976Sacramento Kings
14ForwardElton Brand1979Los Angeles Clippers
15ForwardCarmelo Anthony1984Denver Nuggets

<tbody>
</tbody>

Tωρα εσυ αυτο το λες οτι ειχαν ελειψεις? Ενταξει τι να ειχε και Κομπε? Ποτε δεν κατεβαναν τετοια αστερια ουτως ή αλλως. Δες τι ειχαν και το 2010. Εσυ λες οτι το 10 ηταν καλυτεροι?

4Chauncey BILLUPS 191cm6'3"25/09/1976Denver, USA
5Kevin DURANT -/-29/09/1988WA, USA
6Derrick ROSE -/-04/10/1988Chicago, IL, USA
7Russel WESTBROOK -/-12/11/1988Los Angeles, CA, USAOklahoma City Thunder, NBA (USA)
8Rudy GAYF203cm6'8"17/09/1986Baltimore, USAMemphis Grizzlies, NBA (USA)
9Andre IGUODALAF198cm6'6"28/01/1984Springfield, USAPhiladelphia Sixers, NBA (USA)
10Danny GRANGERPF203cm6'8"20/04/1983New Orleans, USAIndiana Pacers, NBA (USA)
11Stephen CURRY -/-14/03/1988Akron, OH, USAGolden State Warriors, NBA (USA)
12Eric GORDONSG191cm6'3"25/12/1988Indianapolis, USALos Angeles Clippers, NBA (USA)
13Kevin LOVE -/-07/09/1988Santa Monica, cA, USAMinnesota Timberwolves, NBA (USA)
14Lamar ODOMF208cm6'10"06/11/1979New York City, USALos Angeles Lakers, NBA (USA)
15Tyson CHANDLER -/-02/10/1982Hanford, CA, USADallas Mavericks, NBA (USA)

<tbody>
</tbody>

Οσο για το αν εχω κολημα, σου μιλαω τι εχει να δειξει ατομικα η Ελλαδα σε παιχτες και εθνικη, οχι σαν ομαδες που εχεις και 5-6 ξενους. Οπως και οι αλλες εθνικες που καποτε ηταν καλες.

έξι ξένοι-έξι Έλληνες είναι, έξι Έλληνες δεν είναι αρκετοί? ρε συ πλάκα μου κάνεις που δεν έχει παίκτες καλούς η Ελλάδα? τι πρέπει να χουμε 10 Γκάληδες?

επίσης ναι το ρόστερ του 2006 το βλέπεις τώρα, όμως αυτοί οι παίκτες το 2006 ήταν διαφορετικοί από ότι σήμερα (ο Howard, o Lebron, ο Paul δεν ήταν στο peak τους, ειδικά ο Howard ήταν πολύ άγουρος τότε, ενώ στην ομάδα υπήρχαν κι αρκετές μετριότητες) και να το 2010 ήταν πιο δυνατοί(κατά πολύ) κι ακόμη δυνατότεροι το 2012 στους Ολύμπιακούς.

Κωστα λογικα εχεις στραβωσει με την ποινη...ενταξει τι να κανουν δηλαδη εγγραφη επιπληξη?
Αν θελουν να διωξουν τα τσογλανια απο τα γηπεδα πρεπει να ενδιαφερθουν οι ΚΑΕ...δεν καταλαβαινω γιατι πηγε η κουβεντα μεχρι και στην Ντριμ Τιμ. Ετυχε να ειναι ο Παοκ που εφαγε το μαρμαρο -και σιγα το μαρμαρο δλδ στην τελικη- μακαρι να το φανε και αλλες και αν δεν εχουν να πληρωσουν ας τιμωρηθουν αλλιως.

Ο Φιλιππου καποτε πηγε να διωξει χουλιγκανια απο τα γηπεδα, πηρε και εναν τιτλο αλλα του καταλογιζουν τα μυρια οσα για οτι εκανε στην Αεκ ο Χατζηχρηστος και τα αλλα τα παλικαρια του.

Εσενα θα σε χαλαγε δλδ να ηταν "με πατατακια" οι φιλαθλοι στα γηπεδα, δεν το καταλαβα δηλαδη τι το κακο εχει; Ο Φασουλας καποτε διαμαρτυρηθηκε οτι ο κοσμος δε φωναζει λεει και τρωει τα πατατακια του...ελεος... αν ειναι να μας πληρωνουν, να δινουν δωρα κοινου...να βαλουνε και ανιματερ ποτε θα βριζουν κτλ κτλ κτλ.

Στην Ισπανια που η λιγκα ειναι μια χαρα πιστευεις οτι γινονται εκτροπα; Η δεν υπαρχουν καυτες εδρες στο ΝΒΑ με τα ηχητικα εφε κτλ; Νομιζω το πας απο το ενα ακρο στο αλλο... να εχουμε για αντι-παραδειγμα το ΝΒΑ να μη γινουμε σαν κι αυτους;

Θα μείνω στα dislikes Κωστή, παραπέρα δεν θα το πάω για να μην χαλάσω τη διάθεση συμμετοχής του σκιάχτρου στο νήμα.

• Like
Αντιδράσεις: kosdpthess

έξι ξένοι-έξι Έλληνες είναι, έξι Έλληνες δεν είναι αρκετοί? ρε συ πλάκα μου κάνεις που δεν έχει παίκτες καλούς η Ελλάδα? τι πρέπει να χουμε 10 Γκάληδες?

επίσης ναι το ρόστερ του 2006 το βλέπεις τώρα, όμως αυτοί οι παίκτες το 2006 ήταν διαφορετικοί από ότι σήμερα (ο Howard, o Lebron, ο Paul δεν ήταν στο peak τους, ειδικά ο Howard ήταν πολύ άγουρος τότε, ενώ στην ομάδα υπήρχαν κι αρκετές μετριότητες) και να το 2010 ήταν πιο δυνατοί(κατά πολύ) κι ακόμη δυνατότεροι το 2012 στους Ολύμπιακούς.

Για την Αμερικη του 12 συμφωνω, για το αλλο διαφωνω καθετα. Δλδ δεν ηταν οριμος ο Λεμρπον και ηταν ο Ροουζ το 10? ΟΚ αν το βλεπεις ετσι.

Οσο για την ελλαδα ναι οκ ειμαι κολημενος. Κανε μου μια τελευταια χαρη. Μπορεις να μου φτιαξεις μια 12αδα εθνικης με παιχτες που εσυ θα ηθελες να δω ποιους λες?

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News