ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kosdpthess
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

οκ εντάξει, δεν βγάζει καλή 12άδα η εθνική.

ναι έχεις νεύρα, αλλά να κάθεσαι να γράφεις ασυναρτησίες ΕΛΕΟΣ! τα χεις μπλέξει όλα μαζί και χάνεις και το δίκιο σου.

άντε καλή συνέχεια!

Κωστα λογικα εχεις στραβωσει με την ποινη...ενταξει τι να κανουν δηλαδη εγγραφη επιπληξη?
Αν θελουν να διωξουν τα τσογλανια απο τα γηπεδα πρεπει να ενδιαφερθουν οι ΚΑΕ...δεν καταλαβαινω γιατι πηγε η κουβεντα μεχρι και στην Ντριμ Τιμ. Ετυχε να ειναι ο Παοκ που εφαγε το μαρμαρο -και σιγα το μαρμαρο δλδ στην τελικη- μακαρι να το φανε και αλλες και αν δεν εχουν να πληρωσουν ας τιμωρηθουν αλλιως.

Ο Φιλιππου καποτε πηγε να διωξει χουλιγκανια απο τα γηπεδα, πηρε και εναν τιτλο αλλα του καταλογιζουν τα μυρια οσα για οτι εκανε στην Αεκ ο Χατζηχρηστος και τα αλλα τα παλικαρια του.

Εσενα θα σε χαλαγε δλδ να ηταν "με πατατακια" οι φιλαθλοι στα γηπεδα, δεν το καταλαβα δηλαδη τι το κακο εχει; Ο Φασουλας καποτε διαμαρτυρηθηκε οτι ο κοσμος δε φωναζει λεει και τρωει τα πατατακια του...ελεος... αν ειναι να μας πληρωνουν, να δινουν δωρα κοινου...να βαλουνε και ανιματερ ποτε θα βριζουν κτλ κτλ κτλ.

Στην Ισπανια που η λιγκα ειναι μια χαρα πιστευεις οτι γινονται εκτροπα; Η δεν υπαρχουν καυτες εδρες στο ΝΒΑ με τα ηχητικα εφε κτλ; Νομιζω το πας απο το ενα ακρο στο αλλο... να εχουμε για αντι-παραδειγμα το ΝΒΑ να μη γινουμε σαν κι αυτους;

Μα ακριβως το αντιθετο λεω, ειδικα για τον ΠΑΟΚ. Ειπα εγω πουθενα αδικη ποινη και τετοια? Καλα εκαναν ειπα, αφου ετσι εκριναν. Και οπως ειπε και το σκιαχτρο, νομιζεις οτι αν ο μπασκετικος ΠΑΟΚ διαλυθει θα κλαψω? εδω διαλυθηκε η ΑΕΚ, προς τα εκει παει και ο Αρης και απο την αλλη οι δυο μεγαλοι φτανουν στο σημειο να παιρνουν ευρωπαικους τιτλους και εγω να παιζω με τον Τσοχλα. Ε χεστηκα και αμα διαλυθει, πλεον δεν προσφερει τιποτα. Οσο και αν ποναει μερικους ΠΑΟΚτσηδες, η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Αντε να μην διεκδικεις τιτλους αλλα να παιζεις και λιγο μπασκετ. Δεν κανεις ουτε το ενα ουτε το αλλο, οποτε γιατι να στεναχωρηθω?

Οσο για την κερκιδα, μια χαρα ειναι και μετα χαρτακια και τις σημαιες, τα πανο, εγω τα γουσταρω. Αυτα που πετανε να κοβανε εγω θα ημουν μια χαρα. Οτι υπαρχουν οπαδικοι καρκινοι ειναι σαφεστατο, αλλα εγω δνε ειμαι της αποψης οτι η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ κτλ πρεπει να τους σταματησει αυτους. Αυτους τους θελει το συστημα, τους δημιουργει και τους συντηρει, καμια εταιρια δεν μπορει να τους σταματησει. Τι να κανει face control? Ξερεις τι θα γινει μετα?

Το ΝΒΑ για εμενα δεν μπορει να ειναι παραδειγμα γιατι μιλαμε για μια αλλη κουλτουρα εντελως, δεν μπορει να την υιοθετησει ο ελληνας με τιποτα.

οκ εντάξει, δεν βγάζει καλή 12άδα η εθνική.

ναι έχεις νεύρα, αλλά να κάθεσαι να γράφεις ασυναρτησίες ΕΛΕΟΣ! τα χεις μπλέξει όλα μαζί και χάνεις και το δίκιο σου.

άντε καλή συνέχεια!

Αυτο ακριβως δεν καταλαβες, δεν εχω καθολου νευρα. Εγω προσπαθω να σου μιλησω με στοιχεια και θελω να μου δειξεις οτι ειμαι λαθος με στοιχεια. Εσυ απλα λες την αποψη σου. Και εγω μπορω να σου πω ο ΠΑΟΚ ειναι επιπεδου Μπαρτσελονα στην μπαλα, εγω ετσι το βλεπω. Ισχυει ομως?

Ειναι ασυναρτησια οτι πιστευω οτι η Ελλαδα δεν εχει καλη φουρνια παιχτων μετα την γενια των ΣπανουληδοΔιαμαντηδηδων? Γιατι?

Η Ελλαδα παντα εβγαζε και θα βγαζει παιχτες. Το συστημα αποκεντρωσης που καθιερωσε ο Βασιλακοπουλος απο το '80 ακομη, δινει τη δυνατοτητα να βγαζει καλους παιχτες, κυριως στην επαρχια.
Οι μικρες εθνικες, παντα κανουν επιτυχιες. Τελευταια ηταν αυτη με την ομαδα του Γιαννη και του Παπαγιαννη (που ψηφιστηκε καλυτερος ψηλος της διοργανωσης).
Λιγα χρονια πριν, η ομαδα του Σλουκα, σηκωσε παγκοσμιο. Δεν ειναι λιγα πραγματα αυτα.

Η συγκριση με την Αμερικη δεν μπορει να γινει ουτε γι αστειο.
Το 2006 στο παγκοσμιο, οι Lebron και σια ηταν 22 χρονων και μολις ειχαν βγει απο τα κολεγια. Απλως το προγραμμα της ''ομοσπονδιας'' ηταν τετοιο, που ηθελε εκεινον τον κορμο παιχτων, να παιξει τις επομενες διοργανωσεις, συν λιγες προσθαφαιρεσεις.

Οσο για το αν ειναι οι ΠΑΟΚτσηδες μπασκετικοι ή οχι.
Φιλε μου παρακολουθουσα μπασκετ στο Παλαι, απο το 1978. Λογω οτι επαιζα σε ομαδες μινι και παιδικου.
Στη Θεσσαλονικη υπαρχει μπασκετικος κοσμος, και δεν ειναι κατ' αναγκη ΠΑΟΚ ή Αρης, ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα. Ειναι με το μπασκετ.
Τοτε εκεινα τα χρονια, βλεπαμε στο Παλαι δυο αγωνες Α' κατηγοριας, τον ενα πισω απ' το αλλο. Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια βραδυα, ΠΑΟΚ-Δημοκριτος και στο καπακι Αρης-ΒΑΟ. Το γηπεδο σχεδον γεματο απο αντρες και γυναικοπαιδα. Κι οχι μονο δεν επεφτε τιποτα μεσα στο παρκε, αλλά ουτε μπινελικια ακουγες.
Ενα αλλο παραδειγμα χαρακτηριστικο. Καπου στο 1980 ή 1981, ηταν ενας αγωνας ΠΑΟΚ-Αρης. Και οι δυο ομαδες ειχαν καλους παιχτες για την εποχη εκεινη. Η πενταδα του ΠΑΟΚ ηταν Γκινης-Στρατης-Πολιτης-Καραμβερης-Κατσουλης. Του Αρη ηταν Αλεξανδρης-Ανανιαδης-Παπαγεωργιου (η μεγαλη φιρμα τοτε)-Παραμανιδης-Σκονδρας.
Το γηπεδο γεματο, χωρις αστυνομιες και διακεκομενες ζωνες. Καποιοι φορουσαν κασκολ τωνομαδων τους και καθονταν διπλα-διπλα.
Αφου οι ομαδες εκαναν ζεσταμα, οι υπευθυνοι του Αρη δεν προσκομισαν τα δελτια των παιχτων. Πιθανοτατα καπου τα εχασαν, ή τα ξεχασαν και το παιχνιδι εληξε 2-0 υπερ του ΠΑΟΚ.
Οι φιλαθλοι τοτε φωναζαν, ''τα λεφτα μας θελουμε''. Δεν μπορουσες να διακρινεις ΠΑΟΚτσηδες ή Αρειανους. ΠΑνω απ' ολα ηταν με το μπασκετ.

Το μπασκετ, οπως και το ποδοσφαιρο, χαλασε απο τη γιγαντωση του οπαδικου κινηματος. Οι επαγγελματιες φιλαθλοι τα μαμησαν ολα. Ολων των αποχρωσεων.
Καλη ηταν η ανακοινωση της ΚΑΕ και του Γαλατσοπουλου, που ζητουσαν συγνωμη απο τους υγιεις φιλαθλους. Επομενη κινηση θα ειναι ν' απαγορευσουν τους οργανωμενους να πηγαινουν στο γηπεδο. Μονο οικογενειες και σχολεια, για να εχουμε μελλον.

Ειναι κι αλλα πολλα, αλλά γαμησε τα. Αν δεν υπαρχει διαθεση απο πλευρας πολιτειας και των ΚΑΕ, ξεχνα το.

Το μπασκετικος το οριζω εγω ως αυτον που βαζει το μπασκετ πανω απο τη μπαλα. Η προσωπικη μου εμπειρια μου εχει δειξει οτι λιγοι το κανουν αυτο. Και εμενα μου αρεσει το μπασκετ και παλια οταν εδειχνε ακομη αγωνες σε ανοιχτα καναλια, τα εβλεπα ολα, ακομη και τα Κολοσος-Μακεδονικος για παραδειγμα, αλλα δεν με κανει μπασκετικο αυτο. Πρωτα θα κοιταξω να δω τι εχει απο μπαλα και μετα θα δω μπασκετ. Υπαρχιε περιπτωση να γεμισει στην Ελλαδα γηπεδο μπασκετ χωρητικοτητας ΝΒΑ? Το 80-90 μπορει και να γεμιζε γιατι ο κοσμος ειχε και κατι να δει. Τωρα τι να δει? Σιγουρα αν και το παλατακι γεμιζε σ εκαθε ματς η ομαδα θα ειχε μια αλφα οικονομικη δυνατοτηα αλλα οσο η τεραστια πλειοψηφια παντα θα βαζει την μπαλα απο πανω, δεν προκειται να παει στο μπασκετ με τα χαλια που εχει. Και αντε με τον Αρη, ξερουν τι θα γινει και δεν πανε γιατι πανε οι αλητες κτλ. Στα ΠΑΟΚ-Κολωσος-Κηφισα-Πανιωνιος κτλ γιατι δεν πανε?

Επισης, αλλη κουβεντα βεβαια αυτη, αλλα παει σαν επιπροσθετα στα οσα εγραψα σε αυτα που εγραψε το σκιαχτρο, το μπασκετ δεν εχει εσοδα. Ποιος κανει επιχειρηματικο σχεδιασμο στο μπασκετ? Κανενας, απλα οι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ εχουν καποιους γκαβλωμενους οπαδους με λεφτα που τα χωνουν επειδη τους περισευουν και βγαζουν τα γουστα τους, δεν περιμενουν να κερδισουν κατι στον οικονομικο τομεα. Αυτο εδω πανω δεν υπαρχει. Επισης με τα χρεη που εχουν οι ΚΑΕ εδω πανω ποιος να μπλεξει και γιατι? Το μονο που βλεπω να γινεται εγω προσωπικα στο μελλον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ειναι να τους δινει μερικες τονωτικες ενεσεις ο Σαββιδης για λογους λαικισμου και ετσι θα επιβιωνει. Τελος, με τις λαμογιες που εκαναν καποιοι μεσω του δημου Πυλαιας (λογικα) και της ΔΕΗ, ειχε να πληρωθει το ρευμα για το παλατακι, απο ενας Θεος ξερει ποτε και σημερα ηρθε το μπακιρι με 500 χιλιαρικα. Καλο βραδυ.

Παιχτες εννοειται οτι θα βγαζει η Ελλαδα αλλα οταν δεν εχεις ομαδες να τους στηριξουν, θα πεθανουν και αυτοι. Δεν γινεται ολοι να παιζουν σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Εδω πρωτη φορα ειδα επαιζε ο ΠΑΟΚ φιλικο τις προαλες και οι παιχτες φορουσαν ισοθερμικα σε κλειστο γηπεδο...

Λοιπον σχετικα με τις διαφωνιες... καταρχας υπαρχουν μπασκετικοι πολλοι διαφορων ομαδων περαν του Αρη. Δηλαδη ο Αρης εχει μπασκετικους οπαδους και πανε στο Παλε; Τα πανε και τοσο καλα στη μπαλα αλλωστε...

Προσωπικα ξερω κανα δυο μπασκετικους Παοκτσηδες Αθηναιους... διαφοροι 30κατι γουσταραν τον Παοκ την εποχη που εσπασε την αυτοκρατορια του Αρη αλλα και πριν/μετα απο αυτο το διαστημα, δε σου λεω οτι θα πανε στο γηπεδο αλλα οτι υπαρχουν υπαρχουν. Με την προοπτικη οτι και οι υπολοιπες ομαδες θα ειναι του βεληνεκους του Παοκ την παρουσα φαση παιζοντας σε στυλ ερασιτεχνικο πιστευω πως ναι θα γυρισουν στο γηπεδο

Μπασκετικο κοσμο εχουν και ο Πανιωνιοι, οι Περιστεριωτες αλλα και καποιες ομαδες απο την επαρχια που μεσουρανουσαν την προηγουμενη δεκαετια (Πατρα, Λαρισα κτλ). Ε τωρα για οσες εχουν παραμεινει στην Α1 δεν υπαρχει κινητρο πια να πανε να δουνε τι; Να παλεψουν για την τετραδα που ισως τους οδηγησει στο Γιουροκαπ η στο Γιουροτσαλεντζ κτλ κτλ;

Παοκ-Αρης δε θα δω, εκτος και αν υποστηριζω μια εκ των δυο... παντως το κακο ειναι οτι οι κερκιδες εχουν ποδοσφαιροποιηθει. Για να καταλαβεις εγω εγινα Πανιωνιος γιατι με πηραν 5 χρονων παιδακι και με πηγαιναν να δω μπασκετ, πρωτο μου ματς ηταν μες στο Μοσχος η Αεκ με Αποστολο Κοντο τοτε -μεγας ηθοποιος- και με ειχαν και στην κερκιδα των Αεκτζηδων. 20κατι χρονια αργοτερα πηγα στο κλειστο του Μιλωνα να δω την τοπικη ομαδα να παιζει με το Μαρουσι -Α2 τοτε ηθελα να δω τι εστι Παντελιαδης που τον ειχαμε δωσει δανεικο στους Μαρουσιωτες- και το ματς εξελιχτηκε σε πολεμο Πανιωνιων και Παναθηναικων εν οψει τοτε του τελικου κυπελλου που θα ακολουθουσε σε λιγες μερες (το γκολ του Ναλιτζη...εκεινος ο τελικος), ελεος δηλαδη!

Επισης διαφωνω με τα περι ταλεντων που βγαινουν μονο στην Αθηνα... δε νομιζω...δες τα παιδια που παιζουν Εθνικη τα τελευταια χρονια, ελαχιστοι πρεπει να ειναι Αθηναιοι. Απο τη Βορεια Ελλαδα ειναι οι περισσοτεροι, αφου ξεπουλανε με το παραμικρο οι ομαδες και δεν τους κρατανε, βασικα δε μπορουν να κανουν κι αλλιως για να επιβιωσουν.

Η ειρωνεια ειναι πως αυτο το "σκωτσεζικο" -που ασχολεισαι κιολας- πρωταθλημα με "Σελτικ, Ρειντζερς και τα λιμα" μονο καλο δεν κανει στους αιωνιους και θα ηταν καλυτερο για εκεινους να πανε σε καποια λιγκα τυπου Αδριατικης -κατι σαν τη VTB καλυτερα απο πλευρας ποιοτητας γιατι και η Αδριατικη δεν εχει πολλες δυνατες ομαδες- και να κοβουν κ εισιτηρια παραπανω αλλα και να δοκιμαζονται καλυτερα στο αγωνιστικο κομματι. Γιατι να παιζεις με τον Ηλυσιακο και μετα με τη Μαλαγα ειναι καπως περιεργο. Αλλα τοσο τους κοβει των διοικουντων που δε θελουν... και το καποτε καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης εχει γινει πια σιχαμα.

δεν υπαρχει μεγαλυτερο παραμυθι με το καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης.και το καποτε καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης -τοτε που το λεγανε αυτο το παραμυθι- εβγαλε τον αλβερτη και τον σιγαλα και το αλλο το μη ανταγωνιστικο εβγαλε διαμαντιδη παπαλουκα σπανουλη χατζηβρεττα τσαρι κακιουζη κλπ και μετεπειτα εβγαλε σλουκα παπανικολαου που παιζει στην μπαρτσα εβγαλε ελληνα προπονητη που σηκωσε ευρωκουπα.το παραμυθακι του καλυτερου πρωταθληματος τοτε της ευρωπης ηταν μια καραμελα που ξεκινησε οταν ο οσφπ πηρε πεντε σερι και επειδη μεχρι ειχε χρειαστει να περασουν τριαντα χρονια για να ξεπερασει σε πρωταθληματα το πανεπιστημιο αθηνων που ειχε ενα πρωταθλημα.και τοτε δυο πηγαιναν τελικο και ενας το επαιρνε και τωρα δυο πανε -εστω και αν ο ενας χρειαζοτανε την διαιτησια για να περασει το μαρουσι στα ημιτελικα που τοτε ειχαν τα ιδια ευρωπαικα και οι δυο και ενα παραπανω απο τον ηλυσιακο- και το παιρνει ενας.

• Like
Αντιδράσεις: kosdpthess

δεν υπαρχει μεγαλυτερο παραμυθι με το καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης.και το καποτε καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης -τοτε που το λεγανε αυτο το παραμυθι- εβγαλε τον αλβερτη και τον σιγαλα και το αλλο το μη ανταγωνιστικο εβγαλε διαμαντιδη παπαλουκα σπανουλη χατζηβρεττα τσαρι κακιουζη κλπ και μετεπειτα εβγαλε σλουκα παπανικολαου που παιζει στην μπαρτσα εβγαλε ελληνα προπονητη που σηκωσε ευρωκουπα.το παραμυθακι του καλυτερου πρωταθληματος τοτε της ευρωπης ηταν μια καραμελα που ξεκινησε οταν ο οσφπ πηρε πεντε σερι και επειδη μεχρι ειχε χρειαστει να περασουν τριαντα χρονια για να ξεπερασει σε πρωταθληματα το πανεπιστημιο αθηνων που ειχε ενα πρωταθλημα.και τοτε δυο πηγαιναν τελικο και ενας το επαιρνε και τωρα δυο πανε -εστω και αν ο ενας χρειαζοτανε την διαιτησια για να περασει το μαρουσι στα ημιτελικα που τοτε ειχαν τα ιδια ευρωπαικα και οι δυο και ενα παραπανω απο τον ηλυσιακο- και το παιρνει ενας.

:wrsh::wrsh::wrsh:

Eισαι ενας μικρος θεος! Πως καταφερες και το γυρισες στο γαυρο παλι? :beers1:

ΔΕΝ ΤΟ γυρισα στο γαυρο απλα λεω οτι το παραμυθακι με το καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης τοτε ειχε βγει που ειχε παρει 5 σερι ο οσφπ απο τους δημοσιογραφους.αυτη ειναι η αληθεια.λες και πριν ο αρης ο παο η αεκ δεν παιρνανε πρωταθληματα παιρνανε σκατα.το ιδιο γινεται και με την ευρωλιγκα.εξαφνα η ευρωλιγκα εχει ενδιαφερον εχει εκμπομπες στην τηλεοραση φουλ ανασκοπησεις κτλ.μεχρι και το διηπειρωτικο ανακαλυψαν και το εδειξαν.αυτο που λεω ειναι οτι παντα ειχαμε ενδιαφερον πρωταθλημα μπασκετ και εγω το παρακολουθω χρονια ακομα και στα χρονια που δεν το παιρναμε ακομα και οταν δεν σηκωναμε ευρωλιγκες.απλα τοτε επειδη ο οσφπ δεν ειχε μπασκετ επειδη με σωστες κινησεις μπηκε σε τροχια τιτλων και πηρε 5 σερι αρχιζαν να λενε ολοι αυτα μετρανε παλια δεν υπηρχε μπασκετ κτλ.οπως και με τα μπακ του μπακ.11 εχουν γινει σε ολα τα χρονια του ευρωπαικου πρωταθληματος μπασκετ, μονο ο οσφπ τα κανει αυτα λενε παλι οι δημοσιοκαφροι

Μονο για τον γαυρο λες και παλι... ευτυχως που εβλεπες μπασκετ τοσα χρονια... συγκρινε μια λοιπον τα μπατζετ των ομαδων τοτε πλην εσας των δυο και αν ειχαν επιτυχιες στην Ευρωπη, ποσες ομαδες συμμετειχαν, μεσο ορο εισιτηριων και συγκρινε και τωρα που ειστε εσεις παντοκρατορες λοιπον.
Οταν πηρατε την πρωτη Ευρωλιγκα η Πρωταθλητριων και δεν εισασταν πρωταθλητες Ελλαδος αυτο δε σημαινει κατι για την ποιοτητα του πρωταθληματος; Οταν Ελληνικες ομαδες πηγαιναν ψηλα και στο Κυπελλουχων/Σαπορτα η Κορατς -με τελικους η και κατακτησεις- δε σημαινει κατι αυτο; Που ειναι τωρα αλλες Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη πλην απο εσας;
Πριν δυναμωσετε και εσεις και ο γαυρος υπηρχαν τοσες πολλες ανταγωνιστικες ομαδες η υπηρχαν επιτυχιες στην Ευρωπη πλην των φαιναλ φορ του Αρη;
Ευτυχως που δεν εχει να κανει με τον γαυρο... μπασκετικοτατες οι αναλυσεις...

Μονο για τον γαυρο λες και παλι... ευτυχως που εβλεπες μπασκετ τοσα χρονια... συγκρινε μια λοιπον τα μπατζετ των ομαδων τοτε πλην εσας των δυο και αν ειχαν επιτυχιες στην Ευρωπη, ποσες ομαδες συμμετειχαν, μεσο ορο εισιτηριων και συγκρινε και τωρα που ειστε εσεις παντοκρατορες λοιπον.
Οταν πηρατε την πρωτη Ευρωλιγκα η Πρωταθλητριων και δεν εισασταν πρωταθλητες Ελλαδος αυτο δε σημαινει κατι για την ποιοτητα του πρωταθληματος; Οταν Ελληνικες ομαδες πηγαιναν ψηλα και στο Κυπελλουχων/Σαπορτα η Κορατς -με τελικους η και κατακτησεις- δε σημαινει κατι αυτο; Που ειναι τωρα αλλες Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη πλην απο εσας;
Πριν δυναμωσετε και εσεις και ο γαυρος υπηρχαν τοσες πολλες ανταγωνιστικες ομαδες η υπηρχαν επιτυχιες στην Ευρωπη πλην των φαιναλ φορ του Αρη;
Ευτυχως που δεν εχει να κανει με τον γαυρο... μπασκετικοτατες οι αναλυσεις...

μα και ο οσφπ ευρωλιγκα πηρε χωρις να εχει βγει πρωταθλητης, οπως και τοτε αρα εξισου ανταγωνιστικο πρωταθλημα.
ΚΑΙ μετα ειχαμε και αλλες επιτυχιες στην ευρωπη ο μακεδονικος φιναλιστ το μαρουσι ευρωπαικο η εθνικη στην καλυτερη θεση στον κοσμο νικωντας αμερικανους εκτος αν οι παικτες που απαρτιζανε την εθνικη παιζανε σε κανενα αλλο πρωταθλημα.το συνολο αυτων που επαιζε.στην ελλαδα.εκεινα πεντε τα χρονια που λεγανε και καλα το καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης ποσα ευρωπαικα ειχαμε συνολικα ολες οι ομαδες?εγω λεω και ειναι μπασκετικοτατη αναλυση αλλα εσεις το πατε στο γαυρο οτι παντα ειχαμε σοβαρο μπασκετ και τοτε δεν ηταν η μοναδικη περιοδο που ειχαμε καλο πρωταθλημα.και μ.ο εισητηριων αν και δεν παραθετεις δεν λεει τιποτα.το οτι κατι εχει αυξηση -λογικη τοτε λογω κατακτησης ευρωμπασκετ- στα εισητηρια δεν το καθιστα και το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη.εγω αυτο σχολιαζω και οχι οτι δεν ειχαμε καλο πρωταθλημα τοτε.μια χαρα ειχαμε αλλα ειχαμε και πριν πως να το κανουμε

ΔΕΝ ΤΟ γυρισα στο γαυρο απλα λεω οτι το παραμυθακι με το καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης τοτε ειχε βγει που ειχε παρει 5 σερι ο οσφπ απο τους δημοσιογραφους.αυτη ειναι η αληθεια.λες και πριν ο αρης ο παο η αεκ δεν παιρνανε πρωταθληματα παιρνανε σκατα.το ιδιο γινεται και με την ευρωλιγκα.εξαφνα η ευρωλιγκα εχει ενδιαφερον εχει εκμπομπες στην τηλεοραση φουλ ανασκοπησεις κτλ.μεχρι και το διηπειρωτικο ανακαλυψαν και το εδειξαν.αυτο που λεω ειναι οτι παντα ειχαμε ενδιαφερον πρωταθλημα μπασκετ και εγω το παρακολουθω χρονια ακομα και στα χρονια που δεν το παιρναμε ακομα και οταν δεν σηκωναμε ευρωλιγκες.απλα τοτε επειδη ο οσφπ δεν ειχε μπασκετ επειδη με σωστες κινησεις μπηκε σε τροχια τιτλων και πηρε 5 σερι αρχιζαν να λενε ολοι αυτα μετρανε παλια δεν υπηρχε μπασκετ κτλ.οπως και με τα μπακ του μπακ.11 εχουν γινει σε ολα τα χρονια του ευρωπαικου πρωταθληματος μπασκετ, μονο ο οσφπ τα κανει αυτα λενε παλι οι δημοσιοκαφροι

Νικητα το να συγκρινεις τα πρωταθληματα πριν το 2000 με τα πρωταθληματα μετα το 2000 μεχρι και σημερα ειναι απιστευτα λαθος.Το να συγκρινεις τοελληνικο πρωταθλημα στα 90'ς με σημερα ειναι σαν να παιζεις πετρα-ψαλιδι-χαρτι να εχεις χαρτι να εχει ο αλλος ψαλιδι και να λες κερδισα.

Και επειδη πρεπει να μιλαμε με αποδειξεις αρκει να πουμε οτι το Περιστερι ειχε Οντι Νορις και με συμβολαιο καλυτερο απο την Μπαρτσελονα που επαιζε πριν.Για τον Αρη με Ρου Ταρπλευ τον Πανιωνιο με Τερνερ - Χατσον-Μπομπαν τη Δαφνη με Μελβιν Τσιτουμ ο Ηρα με Γιουρι Ζοβντς-Ινγκραμ ο Παπαγος με Γουιγκινς ο Σπορτινγκ με Φορντ και πολλα παραδειγματα ακομα.Θυμαμαι την ομαδα μου σε ματς με Δαφνη και Απολλωνα Πατρας να εχει 10000 κοσμο.Ο κοσμος γεμιζε τα γηπεδα τα ελευθερα καναλια σκιζοντουσαν ποιο θα πρωτοπαρει το εμπορευμα ελληνικο πρωταθλημα και υπηρχε τρομερο ενδιαφερον.Συμφωνω οτι παντα θα βγαινουν καλοι Ελληνες παικτες αλλα τοτε υπηρχαν πολυ καλες ομαδες συνολικα με καλους ξενους και Ελληνες.Και δεν ηταν κοροιδο ο Κοκκαλης που μολις καταλαβε οτι το μπασκετ σαν ελληνικο πρωταθλημα πεθανε την εκανε.Μεχρι τοτε δεν θα σου πω οτι ηταν ...παντοκρατορας και αλλες τετοιες μπουρδες αλλα το τμημα μπασκετ ειχε κερδη κατι που ποτε ο Παναθηναικος δεν ειχε και βεβαια ουτε τωρα ο Ολυμπιακος.

O Ουιγγινς δεν επαιζε ποτε στου Παπαγου αλλα κατα τα αλλα συμφωνω. Απλα μετρα ποσες ηττες κανατε τα δυο σας τοτε κ ποσες τωρα.

Sent from my GT-B5330 using Tapatalk

• Like
Αντιδράσεις: MAN7

O Ουιγγινς δεν επαιζε ποτε στου Παπαγου αλλα κατα τα αλλα συμφωνω. Απλα μετρα ποσες ηττες κανατε τα δυο σας τοτε κ ποσες τωρα.

Αχταρμα τα εχω στο μυαλο μου.Σπορτιγκ επαιξε ο τυπος και αν δεν κανω λαθος η Μιλωνα η Δαφνη.Δεν αλλαζει κατι ως αξια με συμμετοχη στο ΝΒΑ και παικτης του ελληνικου πρωταθληματος.Α τωρα θυμηθηκα και τον Μπλακμαν στην ΑΕΚ.
Την χρονια που πηραμε ευρωπαικο στη Ρωμη ειχαμε 7 ηττες στο ελληνικο πρωταθλημα καποιες εξ αυτων με ΒΑΟ και Παπαγο.....

Τον ΒΑΟ καποιου Jeff Malone. Μιλαμε για χαωδης διαφορα του τοτε με το τωρα. Ο Ηρακλης ειχε Μακντανιελ εμεις Μπειλι ενω πολλα ντραφτ πικ ερχοντουσαν Ελλαδα για να παρουν φραγκα κ να ψηθουν πριν δοκιμασουν στο ΝΒΑ. Που ειναι ολοι αυτοι τωρα Νικητα;

Το 89 περιπου ειχατε τον Λατσμπεργκερ (δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα εισαι σιγουρα διαβασμενος) που ηταν απιστευτος ριμπαουντερ και μαλιστα ηταν και πρωταθλητης ΝΒΑ με τους Λεικερς....(και ενεργο συμμετοχη οχι πετσετα).Την δεκαετια του 90 τα μπατζετ των μπασκετικων ηταν μεγαλυτερα απο των ποδοσφαιρικων εταιρειων....

• Like
Αντιδράσεις: sacking23

Τον ΒΑΟ καποιου Jeff Malone. Μιλαμε για χαωδης διαφορα του τοτε με το τωρα. Ο Ηρακλης ειχε Μακντανιελ εμεις Μπειλι ενω πολλα ντραφτ πικ ερχοντουσαν Ελλαδα για να παρουν φραγκα κ να ψηθουν πριν δοκιμασουν στο ΝΒΑ. Που ειναι ολοι αυτοι τωρα Νικητα;

μηπως εχουν βγει στην συνταξη?

εγω δεν ειπα οτι δεν υπηρχαν παικτες τοτε εγω ειπα οτι και παλι δεν ηταν το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη.

αρα με αυτη την λογικη το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη τωρα ειναι το τουρκικο αφου παιζουν παιχτες nba και κορυφαιοι προπονητες.

Δεν τον εχω δει τον Λαντσμπεργκερ αλλα ξερω τα κατορθωματα του. Καθε ομαδα τοτε ειχε Αμερικανους τρελους σκορερ...απο τον Πειραικο, τη Δαφνη, τον Παπαγο (αυτος πρωτοεφερε τον Φορντ) που μπορουσανε να παρουν ενα ματς μονοι τους. Τοτε ηταν και πιο επιθετικα τα συστηματα, αργοτερα ο Μαλκοβιτς με τον "υπουργο" μαμησαν το μπασκετ...εφεραν και 500 ομογενεις και κοινοτικους ο καθενας και φτασαμε εκει που φτασαμε.
Απλα ηταν ανταγωνιστικοτατο τοτε το πρωταθλημα, η κανεις οτι δεν το καταλαβαινεις η δεν εισαι μπασκετικος, μεση λυση δεν υπαρχει. Εσυ θεωρεις "καλυτερο πρωταθλημα στην Ευρωπη" τωρα οταν οι συνολικες ηττες Ολυμπιακου κ Παναθηναικου στην κανονικη περιοδο σε ματς με τριτες ομαδες ειναι ζητημα αν ειναι 3;
Ετυχε ο Ολυμπιακος να "αναγεννηθει" (οπως και ο Παναθηναικος αλλωστε και μη μου αρχισεις για τη δεκαετια προ παντοκρατοριας Αρη που δεν υπηρχαμε στο μπασκετικο χαρτη) οταν το πρωταθλημα ηταν στα ντουζενια του πως να το κανουμε δηλαδη; Εσυ τωρα εχεις να πληρωνεις Ουιλκινς μηπως; Ρατζα; Μποντιρογκα; Εχεις τετοια συμβολαια; Α ναι κι αυτοι συνταξη πηρανε θα μου πεις... I rest my case αλλα ετσι σας συμφερει καποιους να τα κανατε ολα Ολυμπιακος - Παναθηναικος λες και δεν υπαρχει κατι αλλο στον κοσμο. Και η Αεκ οταν το πηρε ανταγωνιστικοτατο ηταν το πρωταθλημα..και εσεις οταν πρωτοκανατε το μπρεικ ανταγωνιστικο ηταν ε τωρα οπως και να το κανουμε ειναι ξεφτιλα. Και η Ευρωλιγκα δεν ειναι στα ντουζενια της ουτε κι αυτη για να μη νομιζεις οτι τα βλεπω ολα κοκκινα. Κοκκινα μπλε τα βλεπω.

δεν ξέρω αν το παρακολουθείς και γενικά αν έχεις ιδέα τι παίζει στην Τουρκία, αλλά βαδίζει με βάση κορυφαία πρότυπα η λίγκα τους και ναι είναι από τα κορυφαία. κορυφαίο είναι και θα είναι το Ισπανικό αλλά από εκεί και πέρα οι Τούρκοι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από κανέναν άλλο.

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News