ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kosdpthess
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

αρα με αυτη την λογικη το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη τωρα ειναι το τουρκικο αφου παιζουν παιχτες nba και κορυφαιοι προπονητες.

Σε ποσες ομαδες; Για πες μου μια τους ξενους της Μπανβιτ...για παρε μια μια τις ομαδες και δες μπατζετ.

αστην μπανβιτ.η τουρκια εχει τρεις ομαδες που παιζουν στην ευρωλιγκα και εχουν και υψηλο μπατζετ.τελος παντων ειναι μια κουβεντα που δεν εχε ιδιαιτερο νοημα.εσυ πιστευεις οτι την πενταετια που τα σηκωνε ο γαυρος ειχαμε το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη -αγνωστο γιατι οι ομαδες του καλυτερου πρωταθληματος στην ευρωπη χανανε μπακ του μπακ σε τελικους απο την μπανταλονα την ρεα που παιζανε σε υποδεστερο πρωταθλημα και αλλες κερδιζανε με διαιτησια την μπαρτσελονα οπως επικρατησε να λεγεται και ο δευτερος μυθος-εγω πιστευω οτι ειχαμε μια χαρα πρωταθλημα χωρις ομως να εχουμε κατι ιδιαιτερο σε ελληνες παικτες, οπως εχουμε τα τελευταια 15 χρονια.

Για τον Ολυμπιακο μιλας μονο εσυ σαν αιτιολογια... οταν καταφερεις και δεν τον εχεις στο κειμενο σου ισως βγαλεις ακρη. Γιατι εγω σου αναφερω ενα σωρο ομαδες και οχι τον Ολυμπιακο αλλα εσυ εκει... σαν τον παναγιωτη τον οπαδο σας.
Δες λιγο σε τι θεση ειναι η Μπανβιτ αν θες.
Δες λιγο και τις Ρωσικες ομαδες να δεις τι παικτες εχουν.
Εσυ σε ποια θεση κατατασσεις το ελληνικο πρωταθλημα αυτη τη στιγμη δηλαδη; Για να ξερουμε σε τι παραμυθι ζουμε ολοι εμεις που -κακως προφανως- δεν το παρακολουθουμε.

παλι αλλο λεμε,εγω ποτε δεν ειπα οτι τωρα εχουμε το καλυτερο πρωταθλημα, ειδικα τα τελευταια τρια τεσσερα χρονια που ακομα και οι μεγαλοι εχουν ριξει τα μπατζετ, εγω ειπα οτι εκεινη την πενταετια που λες δεν ειχαμε το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη.αυτο λεω και εσυ μου λες οτι λεω για τον οσφπ και μαλακιες μετα συγχωρησεως

Ας κρινουν οι υπολοιποι τι λες...και αλιμονο ανεφερες ποτε εσυ τον Ολυμπιακο; Βρειτε τα μονοι σας...

βεβαιως και τον ανεφερα αλλα οχι με τον τροπο που θες εσυ να δειξεις.τελος παντων δεν εχει νοημα.ο καθεις και τα πιστευω του.αμα εσυ εκεινη την πενταετια που οι δημοσιογραφοι για δικους τους λογους λεγανε οτι ειχαμε το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη θες να το πιστευεις πιστεψε το.εδω μονο στον χριστιανισμο που δεν αφορα και πολλου-δεν αναφερω αλλες θρησκειες μιας και δεν ξερω τι παιζει- γινεται της πουτανας στις αιρεσεις και ο καθε ενας λεει οτι αυτος εχει δικιο - στο μπασκετ που αφορα και περισσοτερους θα εχουμε κοινη γνωμη?

Κρίμα για την ιστορία του μπασκετικού παοκ να έχει εσάς για οπαδούς. Παίζει η ομάδα πολύ σημαντικό παιχνίδι με επετειακή φανέλα παρόμοια με αυτή που φορούσε όταν κατέκτησε το Κόρατς, και τη μιση ομάδα του τότε στο γήπεδο και έχετε 500 οπαδούς με το ζόρι. Τελικά το μονο που σας ένοιαξε όλη τη σεζόν ήταν να τα κάνετε πουτάνα με τον Αρη και να βγείτε να κλαίτε μετά που δεν παίξατε με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό για να κάνετε πάλι τα "καφριλικια" σας κόντρα στο Αθηναϊκό κατεστημένο.

Κρίμα για την ιστορία του μπασκετικού παοκ να έχει εσάς για οπαδούς. Παίζει η ομάδα πολύ σημαντικό παιχνίδι με επετειακή φανέλα παρόμοια με αυτή που φορούσε όταν κατέκτησε το Κόρατς, και τη μιση ομάδα του τότε στο γήπεδο και έχετε 500 οπαδούς με το ζόρι. Τελικά το μονο που σας ένοιαξε όλη τη σεζόν ήταν να τα κάνετε πουτάνα με τον Αρη και να βγείτε να κλαίτε μετά που δεν παίξατε με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό για να κάνετε πάλι τα "καφριλικια" σας κόντρα στο Αθηναϊκό κατεστημένο.

Σε ενα τετοιο παιχνιδι θα πηγαιναν μονο μπασκετικοι. και οι μπασκετικοι που μπορουσαν ηταν τοσοι. Γιατι να ειναι κριμα?
εδω στο πιο δημοφιλες λαικο αθλημα το ποδοσφαιρο στην Αθηνα που εχει και διπλασιο πληθυσμο και μαλιστα σε εποχη που ο παναθηναικος αποκλειεται λογω οικονομικων δυσκολιων απο την ευρωπη δεν παει ο κοσμος να σας ενισχυσει και εχετε ματς με 5.000 η και λιγοτερους
Δυστυχως σημερα ο φυσιολογικος κοσμος (και οχι ο οπαδος) σκεφτεται που θα βρει λεφτα να φαει και οχι για να παει στο γηπεδο. αυτο ειναι κριμα

Σε ενα τετοιο παιχνιδι θα πηγαιναν μονο μπασκετικοι. και οι μπασκετικοι που μπορουσαν ηταν τοσοι. Γιατι να ειναι κριμα?
εδω στο πιο δημοφιλες λαικο αθλημα το ποδοσφαιρο στην Αθηνα που εχει και διπλασιο πληθυσμο και μαλιστα σε εποχη που ο παναθηναικος αποκλειεται λογω οικονομικων δυσκολιων απο την ευρωπη δεν παει ο κοσμος να σας ενισχυσει και εχετε ματς με 5.000 η και λιγοτερους
Δυστυχως σημερα ο φυσιολογικος κοσμος (και οχι ο οπαδος) σκεφτεται που θα βρει λεφτα να φαει και οχι για να παει στο γηπεδο. αυτο ειναι κριμα

Κάνατε τόσο σάλο τότε ότι σα τιμωρούν για να μην πάτε με τον Ολυμπιακό που το εισιτήριο ήταν πιο ακριβό από το σημερινό και σήμερα ξαφνικά σκεφτήκατε ότι έχετε να ταΐσετε εσάς και την οικογένεια σας και καλύτερα να μην πάτε να χειροκροτήσετε την ομάδα που έφερε μια τόσο μεγάλη διάκριση για το σύλλογο σας. Ναι έχεις δίκιο.

Στη σύγκριση της μπάλας με το μπάσκετ δε θα μπω και τα εισιτήρια που λες δεν έχουν καμια σχέση με τη πραγματικότητα. Απλά θα σου πω ότι εγώ τη πέμπτη είχα 2.5k υπεράριθμο κόσμο μέσα στο κλειστό όταν τίμησα ένα κομμάτι της ιστορίας μου.

Κάνατε τόσο σάλο τότε ότι σα τιμωρούν για να μην πάτε με τον Ολυμπιακό που το εισιτήριο ήταν πιο ακριβό από το σημερινό και σήμερα ξαφνικά σκεφτήκατε ότι έχετε να ταΐσετε εσάς και την οικογένεια σας και καλύτερα να μην πάτε να χειροκροτήσετε την ομάδα που έφερε μια τόσο μεγάλη διάκριση για το σύλλογο σας. Ναι έχεις δίκιο.

καταρχην δεν καναμε. δευτερον μπερδευεις τους φιλαθλους με τους οπαδους. το θεμα εδω ανοιχτηκε για οικονομικο λογο αν καταλαβα καλα. και στο ματς με τον ολυμπιακο θα υπηρχαν εισητηρια γιατι θα πηγαιναν οπαδοι. οσοι πηγαν σημερα ηταν φιλαθλοι. το κριμα δεν το βλεπω

Στη σύγκριση της μπάλας με το μπάσκετ δε θα μπω και τα εισιτήρια που λες δεν έχουν καμια σχέση με τη πραγματικότητα. Απλά θα σου πω ότι εγώ τη πέμπτη είχα 2.5k υπεράριθμο κόσμο μέσα στο κλειστό όταν τίμησα ένα κομμάτι της ιστορίας μου.

για να το εγραψα ειναι εντος πραγματικοτητας. εσυ μαλλον δεν ξερεις τι κοβει η ομαδα σου γιατι δεν ασχολεισαι επειδη εχει αγωνιστικη πτωση και βλεπεις μονο το μπασκετ. οπως και ολοι οι οπαδοι σας γι αυτο και γεμισες το κλειστο. δεν εχουν που αλλου να πανε(οι οπαδοι). στο ποδοσφαιρο 5.000 ειχες με τον πλατανια και σε καποια αλλα ειχες και λιγοτερους

καταρχην δεν καναμε. δευτερον μπερδευεις τους φιλαθλους με τους οπαδους. το θεμα εδω ανοιχτηκε για οικονομικο λογο αν καταλαβα καλα. και στο ματς με τον ολυμπιακο θα υπηρχαν εισητηρια γιατι θα πηγαιναν οπαδοι. οσοι πηγαν σημερα ηταν φιλαθλοι. το κριμα δεν το βλεπω

για να το εγραψα ειναι εντος πραγματικοτητας. εσυ μαλλον δεν ξερεις τι κοβει η ομαδα σου γιατι δεν ασχολεισαι επειδη εχει αγωνιστικη πτωση και βλεπεις μονο το μπασκετ. οπως και ολοι οι οπαδοι σας γι αυτο και γεμισες το κλειστο. δεν εχουν που αλλου να πανε(οι οπαδοι). στο ποδοσφαιρο 5.000 ειχες με τον πλατανια και σε καποια αλλα ειχες και λιγοτερους

Μάλλον δε διαβάζεις όλα τα μηνύματα, γράφω ξεκάθαρα πιο πριν στον Αρη ότι δεν τσουβαλιάζω γιατί απευθύνομαι σε οπαδούς και όχι φιλάθλους αλλα σε βολεύει να το γράψεις έτσι. Να σε ενημερώσω ότι είναι η σεζόν που έχω δει περισσότερα παιχνίδια από ποτε στο ποδόσφαιρο. Με πλατανια στα Χανιά, 2 με Εργοτέλη στο Ηράκλειο, 3 στη Λεωφόρο (Ολυμπιακό (συναντήθηκα και με τον Αρη την επομενη μέρα, Νιονιο (η καρδιακή προσβολή έφτασε πολύ κοντά)και ΟΦΗ). Στο μπάσκετ πήγα σε πολύ λιγότερα, 2 στο Ρέθυμνο με ΑΓΟΡ και Ηράκλειο με την Κούμπαν. Τόσα παιχνίδια μου επέτρεψαν τα οικονομικά μου και η δουλειά μου τόσα είδα.
http://www.superleaguegreece.net/schedule

Βάλε μας και τον μέσο ορο των εισιτηρίων των ομάδων στη φετινή basket league, για να βγάλουμε συμπέρασμα.

Βάλε μας και τον μέσο ορο των εισιτηρίων των ομάδων στη φετινή basket league, για να βγάλουμε συμπέρασμα.
Θα γελάει ο κόσμος άμα τα βάλω. Λέμε πάλι ότι αυτό είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών όπου βραβεύεις μια από τις σημαντικότερες ομάδες στην ιστορία σου.

γράφω οπαδοί και απαντάω σε post όπου γραφει οπαδός για τα προβλήματα που του δημιουργεί το κράτος της Αθηνας. Κανένα τσουβάλιασμα.

Μου δινεις την εντυπωση οτι η εχεις μπερδευτει με αλλα θεματα η ποσταρες για να την πεις σε αυτον που ανοιξε το θεμα. δεν εξηγειται αλλιως. που ακριβως ειδες τα αθηναικα κατεστημενα και τις αδικιες σε αυτο το θεμα? εδω γραφει οτι οταν μια πτωχευμενη ομαδα οπως κι αν λεγεται (ΠΑΟΚ αρης πανιωνιος κλπ) και ασχετα απο το αν ειναι δικαιη η τιμωρια οταν την τιμωρεις σε ενα παιχνιδι που απο αυτο περιμενει για να επιβιωσει ειναι κακο για το μπασκετ. γυρισε πισω να τα διαβασεις παλι

τα εισιτήρια που λες δεν έχουν καμια σχέση με τη πραγματικότητα.

μονος σου ποσταρες το λινκ που με επιβεβαιωνει. 5000 ειπα με τον πλατανια. 5770 ειχατε για την ακριβεια

Μάλλον δε διαβάζεις όλα τα μηνύματα, γράφω ξεκάθαρα πιο πριν στον Αρη ότι δεν τσουβαλιάζω γιατί απευθύνομαι σε οπαδούς και όχι φιλάθλους αλλα σε βολεύει να το γράψεις έτσι. Να σε ενημερώσω ότι είναι η σεζόν που έχω δει περισσότερα παιχνίδια από ποτε στο ποδόσφαιρο. Με πλατανια στα Χανιά, 2 με Εργοτέλη στο Ηράκλειο, 3 στη Λεωφόρο (Ολυμπιακό (συναντήθηκα και με τον Αρη την επομενη μέρα, Νιονιο (η καρδιακή προσβολή έφτασε πολύ κοντά)και ΟΦΗ). Στο μπάσκετ πήγα σε πολύ λιγότερα, 2 στο Ρέθυμνο με ΑΓΟΡ και Ηράκλειο με την Κούμπαν. Τόσα παιχνίδια μου επέτρεψαν τα οικονομικά μου και η δουλειά μου τόσα είδα.
http://www.superleaguegreece.net/schedule

επειδη ακριβως τα διαβαζω μια χαρα κι εγραψες απο την αρχη για οπαδους σου απαντησα οτι το ματς δεν ηταν για οπαδους αλλα για μπασκετικους. φιλαθλους δηλαδη. η ομαδα επαιζε με εναν αντιπαλο χωρις ιδιαιτερη ιστορια δεν ηταν ντερμπυ ο ΠΑΟΚ δεν πρωταγωνιστει αρα αδιαφορο παιχνιδι για τους οπαδους. και πολυ καλα εκαναν που δεν πηγαν και μακαρι να μην παταγαν το ποδι τους πουθενα για να καθαριζαν τα γηπεδα. Αυτοι που μπορουσαν κι επρεπε να πανε πηγαν για να τιμησουν τον ΠΑΟΚ

• Like
Αντιδράσεις: kosdpthess

Θα γελάει ο κόσμος άμα τα βάλω. Λέμε πάλι ότι αυτό είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών όπου βραβεύεις μια από τις σημαντικότερες ομάδες στην ιστορία σου.

βάλε τους μέσους όρους των ομάδων, στη φετινή basket league.

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News