ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kosdpthess
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ

Μου δινεις την εντυπωση οτι η εχεις μπερδευτει με αλλα θεματα η ποσταρες για να την πεις σε αυτον που ανοιξε το θεμα. δεν εξηγειται αλλιως. που ακριβως ειδες τα αθηναικα κατεστημενα και τις αδικιες σε αυτο το θεμα? εδω γραφει οτι οταν μια πτωχευμενη ομαδα οπως κι αν λεγεται (ΠΑΟΚ αρης πανιωνιος κλπ) και ασχετα απο το αν ειναι δικαιη η τιμωρια οταν την τιμωρεις σε ενα παιχνιδι που απο αυτο περιμενει για να επιβιωσει ειναι κακο για το μπασκετ. γυρισε πισω να τα διαβασεις παλι

μονος σου ποσταρες το λινκ που με επιβεβαιωνει. 5000 ειπα με τον πλατανια. 5770 ειχατε για την ακριβεια

επειδη ακριβως τα διαβαζω μια χαρα κι εγραψες απο την αρχη για οπαδους σου απαντησα οτι το ματς δεν ηταν για οπαδους αλλα για μπασκετικους. φιλαθλους δηλαδη. η ομαδα επαιζε με εναν αντιπαλο χωρις ιδιαιτερη ιστορια δεν ηταν ντερμπυ ο ΠΑΟΚ δεν πρωταγωνιστει αρα αδιαφορο παιχνιδι για τους οπαδους. και πολυ καλα εκαναν που δεν πηγαν και μακαρι να μην παταγαν το ποδι τους πουθενα για να καθαριζαν τα γηπεδα. Αυτοι που μπορουσαν κι επρεπε να πανε πηγαν για να τιμησουν τον ΠΑΟΚ

Μα δε με κατάλαβες ακόμα, εννοείτε ότι πήγαν οι μπασκετικοί εκεί. Με του οργανωμένους σας τα έχω όχι με τους φιλάθλους της ομάδας, που μας ζάλισαν τότε τα @@ ότι η λιγκα το έδωσε κεκλεισμένων για να μην πάνω κόντρα στον ολυμπιακό και εκεί διερωταμαι που ήταν όλοι αυτοί χτες που ήταν μια τόσο ξεχωριστή μέρα.

Μου λες ότι ήταν περισσότερα παιχνίδια μονο ένα ήταν με τόσο λίγο κόσμο και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συζητάμε για ποδόσφαιρο σε ένα θέμα που μιλάμε για μπάσκετ. Ίσως επειδή σε βολεύει γιατί φέτος ανεβήκατε σε εισιτήρια? γιατί τη περασμένη σεζόν και εσείς λίγο πάνω από 11k κόβατε μέσο ορο και σε ολόκληρη σεζόν μαζί με play off όπου θα ανεβούν τα δικά μου νούμερα. Αλλα φέτος σας είπαν για πρωταθλήματα και έκαναν τις τρομερές μεταγραφές. Εμενα τελευταία φορα που μου είπαν για πρωτάθλημα και έκαναν μεταγραφές επιπεδου Παναθηναϊκού έκανα ρεκόρ στα διαρκειας στην Ελλάδα με κοντά 33 34k

κι εγω προσπαθω να σου εξηγησω οτι οι οπαδοι ειναι για τα ντερμπυ και οι φιλαθλοι για ματς σαν το χτεσινο. ισως αν πρωταγωνιστουσε η ομαδα να πηγαιναν και οπαδοι. εγω οταν καποτε (πριν παρα πολλα χρονια) πηγαινα στο γηπεδο κι επειδη πηγαινα πιο πολυ σε μπασκετ πηγαινα σε ματς με σπορτιγκ παπαγου κλπ. και πιο ωραια ηταν η ατμοσφαιρα χωρις τους καφρους και πιο ωραιο το θεαμα αφου ηταν παιχνιδια χωρις σκοπιμοτητα

στα εισητηρια σου αναφερθηκα για να σου δωσω να καταλαβεις οτι ενω εχεις αναγκη και χρειαζεσαι εσοδα δεν σε βοηθανε οι οπαδοι σου. και περσι ειχες μικροτερο μεσο ορο απο φετος. το να ερθουν οταν θα εχεις λεφτα και θα μοιραζεις τι να το κανεις? τωρα τους χρειαζεσαι που δεν εχεις

Εγω εδωσα το like στον piravlo γιατι γραφει αυτο που ειχα ανεβασιε εγω. Οτι ειναι κακο για το αθλημα να υπαροχυν για οποαδηποτε ομαδα, ποινες που επικρατουν στην μπαλα γιατι τα δεδομενα ειναι διαφορετικα. Εγω δεν εγραψα καπου οτι πολεμαει το κατεστημενο τον ΠΑΟΚ αλλα δεν μπορω να ακουω και τις πιπες οτι ολοι αυτοι οι πεφωτισμενοι της Λιγκας κανουν τα παντα για να βοηθησουν το αθλημα.

Επισης αυτο με το "μας τα επρηξαν τοτε για την ποινη" δεν το καταλβα ειλικρινα... Εγω ζω Θεσσαλονκη και δεν ασχοληθηκε ανθρωπος με το θεμα και εσυ στην Κρητη βρηκες ατομα που κλαιγοντουσαν και σε επρηξαν για την ποινη? Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο... Εκτος αν διαβαζεις τιποτα ποστ στο facebooκ απο τιποτα αρθρα γκαζετα κτλ και ειχε εκει τιποτα.

Τελος, για το αν ειναι κριμα. Κριμα ειναι που σε αυτη τη ρημαδοχωρα δεν αρεσιε τοσο το μπασκετ για τον αλφα ή βητα λογο? Ποια ομαδα στο μαπσκετ μπορει να επιβιωσει απο τους φιλαθλους και οχι τους οπαδους? Ισως ειναι κριμα που οι πολυ καβλωμενοι δεν πηγαν ενω το παιζουν ΠΑΟΚαρες αλλα μεχρι εκει. Το μπασκετ τραβαει κοσμο στα ντερπυ και στα σημαντικα ματς, τυπου Ευρωπης, επειδη οπως ειπε ο πιραβλος πανε οι οπαδοι. Δηλαδη αν ερθει ο Φεντερερ να παιξει ενα ματς στην Αθηνα και δεν παει ανθρωπος ποιος θα φταιγε? Κανεις απλα δεν ασχολειται κοσμος με το τενις. (τυχαιο παραδειγμα)

15.000 ευρω και 1 αγωνιστικη χωρις κοσμο.

Στην αγωνιστικη με τον ΟΣΦΠ η ποινη. Με ποια λογικη μπορει να βοηθαει το αθλημα, μια εξοντωτικη ποινη σε μια ομαδα με μηδαμινα εσοδα που περιμενει κατι τετοια ματς να πουλησει κανα εισητηριο? Και ολα αυτα για μια κροτιδα...

Εγω δεν βλεπω ουτε κατεστημενα, ουτε δακτυλους, ουτε τπτ. Απλα δεν μπορω να ακουω και τις π@π@ριες για την ταση να βοηθουσουμε το μπασκετ στην ελλαδα και να πας χαλαρο και να εκτελεις μια ομαδα απο τα 4 μετρα... Και μετα θελουν και μουντομπασκετ οι μπουρτοβλαχοι. Ας πανε να ελληνοποιησουν τον Κολινς, τον Πετγουει και τον Γκιστ γιατι με ολα αυτα οι μονοι ελληνες παιχτες που θα βγαινουν θα ειναι ο Καβαδας και Τσωχλας.

Eπιστρεφω εδω, αρχικα για να γραψω για την τριτη θεση που πηρε ο ΠΑΟΚ, παρα την δυσκολη σεζον σε ολα τα επιπεδα. Το κλαρινο στο τριτο ματς ηταν σαφεστατο καθως περα απο το αν θα εκανε 3 νικες ο ΠΑΟΚ, επρεπε να παιξει δευτερο ματς στην Πυλαια για να κοψει κανα εισιτηριακι...

Παω και στα αλλα τωρα. Ειπαμε για την ποινη τοτε, για μια κροτιδα. Ειδε κανεις τι εγινε στο χθεσινο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ; Αυτο το εκπληκτικο ματς που ομοιο του δεν ξαναγινε, γιατι δεν εκκενωθηκε; Θα μου πεις ΟΣΦΠ εισαι ρε φιλε, τι εισαι ΠΑΟΚακι; Θελεις και ισονομια γατακι.

Υ.Γ.: Τσοχλα αλητη, κλεισε τους το σπιτι.

• Like
Αντιδράσεις: nikitas και The Scarecrow
  • 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00