Απάντηση: ποινη ΠΑΟΚ στο μπασκετ
Μα δε με κατάλαβες ακόμα, εννοείτε ότι πήγαν οι μπασκετικοί εκεί. Με του οργανωμένους σας τα έχω όχι με τους φιλάθλους της ομάδας, που μας ζάλισαν τότε τα @@ ότι η λιγκα το έδωσε κεκλεισμένων για να μην πάνω κόντρα στον ολυμπιακό και εκεί διερωταμαι που ήταν όλοι αυτοί χτες που ήταν μια τόσο ξεχωριστή μέρα.
Μου λες ότι ήταν περισσότερα παιχνίδια μονο ένα ήταν με τόσο λίγο κόσμο και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συζητάμε για ποδόσφαιρο σε ένα θέμα που μιλάμε για μπάσκετ. Ίσως επειδή σε βολεύει γιατί φέτος ανεβήκατε σε εισιτήρια? γιατί τη περασμένη σεζόν και εσείς λίγο πάνω από 11k κόβατε μέσο ορο και σε ολόκληρη σεζόν μαζί με play off όπου θα ανεβούν τα δικά μου νούμερα. Αλλα φέτος σας είπαν για πρωταθλήματα και έκαναν τις τρομερές μεταγραφές. Εμενα τελευταία φορα που μου είπαν για πρωτάθλημα και έκαναν μεταγραφές επιπεδου Παναθηναϊκού έκανα ρεκόρ στα διαρκειας στην Ελλάδα με κοντά 33 34k
Μου δινεις την εντυπωση οτι η εχεις μπερδευτει με αλλα θεματα η ποσταρες για να την πεις σε αυτον που ανοιξε το θεμα. δεν εξηγειται αλλιως. που ακριβως ειδες τα αθηναικα κατεστημενα και τις αδικιες σε αυτο το θεμα? εδω γραφει οτι οταν μια πτωχευμενη ομαδα οπως κι αν λεγεται (ΠΑΟΚ αρης πανιωνιος κλπ) και ασχετα απο το αν ειναι δικαιη η τιμωρια οταν την τιμωρεις σε ενα παιχνιδι που απο αυτο περιμενει για να επιβιωσει ειναι κακο για το μπασκετ. γυρισε πισω να τα διαβασεις παλι
μονος σου ποσταρες το λινκ που με επιβεβαιωνει. 5000 ειπα με τον πλατανια. 5770 ειχατε για την ακριβεια
επειδη ακριβως τα διαβαζω μια χαρα κι εγραψες απο την αρχη για οπαδους σου απαντησα οτι το ματς δεν ηταν για οπαδους αλλα για μπασκετικους. φιλαθλους δηλαδη. η ομαδα επαιζε με εναν αντιπαλο χωρις ιδιαιτερη ιστορια δεν ηταν ντερμπυ ο ΠΑΟΚ δεν πρωταγωνιστει αρα αδιαφορο παιχνιδι για τους οπαδους. και πολυ καλα εκαναν που δεν πηγαν και μακαρι να μην παταγαν το ποδι τους πουθενα για να καθαριζαν τα γηπεδα. Αυτοι που μπορουσαν κι επρεπε να πανε πηγαν για να τιμησουν τον ΠΑΟΚ
Μα δε με κατάλαβες ακόμα, εννοείτε ότι πήγαν οι μπασκετικοί εκεί. Με του οργανωμένους σας τα έχω όχι με τους φιλάθλους της ομάδας, που μας ζάλισαν τότε τα @@ ότι η λιγκα το έδωσε κεκλεισμένων για να μην πάνω κόντρα στον ολυμπιακό και εκεί διερωταμαι που ήταν όλοι αυτοί χτες που ήταν μια τόσο ξεχωριστή μέρα.
Μου λες ότι ήταν περισσότερα παιχνίδια μονο ένα ήταν με τόσο λίγο κόσμο και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συζητάμε για ποδόσφαιρο σε ένα θέμα που μιλάμε για μπάσκετ. Ίσως επειδή σε βολεύει γιατί φέτος ανεβήκατε σε εισιτήρια? γιατί τη περασμένη σεζόν και εσείς λίγο πάνω από 11k κόβατε μέσο ορο και σε ολόκληρη σεζόν μαζί με play off όπου θα ανεβούν τα δικά μου νούμερα. Αλλα φέτος σας είπαν για πρωταθλήματα και έκαναν τις τρομερές μεταγραφές. Εμενα τελευταία φορα που μου είπαν για πρωτάθλημα και έκαναν μεταγραφές επιπεδου Παναθηναϊκού έκανα ρεκόρ στα διαρκειας στην Ελλάδα με κοντά 33 34k