Για πειτε καμια γνωμη ρε μαγκιτες. Ο γαυρος εχει παιχνιδι φωτια μεσοβδομαδα αλλα ο απειρος ΑΡΗΣ μπορει να τον σταματησει. Λετε να ειναι η βδομαδα της ΑΕΚ αυτη γιατι και ο ΠΑΟ παιζει στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
Μπα δεν πιστεύω να χάσει ο Ολυμπιακός Θοδωρή διότι τον Άρη τον έχω δει που παίζει και θα παίζει φουλ επιθετικά πάλι και θα δίνει κενούς χώρους και αν βάλει (ξυπνήσει ή βάλει τα εγκεφαλικά του κύτταρα να δουλέψουν) ο Σόλιντ Καστίγιο-Μπαμπαγκίδα-Παππά επίθεση που είναι γρήγοροι παίχτες ο Ολυμπιακός δύσκολα το χάνει. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πότε ο Ολυμπιακός θα κάνει την πρώτη του ισοπαλία εδώ και 30+ χωρίς ισοπαλία είναι. Εγώ προσωπικά θα παίξω Lay άσσο. Ύστερα μην ξεχνάς και το αφεντικό τους τράβηξε τα αυτιά των παιχτώνTHEO-007 είπε :Για πειτε καμια γνωμη ρε μαγκιτες. Ο γαυρος εχει παιχνιδι φωτια μεσοβδομαδα αλλα ο απειρος ΑΡΗΣ μπορει να τον σταματησει. Λετε να ειναι η βδομαδα της ΑΕΚ αυτη γιατι και ο ΠΑΟ παιζει στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Να σου πω την αλήθεια όταν κέρδισε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός έλεγα θα πάνε προς το καλύτερο όμως βλέποντας τους με τον Εργοτέλη που δυσκολεύθηκαν πάρα πολύ εγώ για σημείο θα έλεγα είναι δύσκολος ο αυριανός αγώνας. Ίσως να μην χάσουν αλλά μπορεί να έχουμε πάλι σκόρ 0-1 αν έχουμε αν κοιτάξεις και τα τελευταία παιχνίδια ίσως το Under είναι το καλύτερο αν και δεν έχω κοιτάξει πόσο δίνειTHEO-007 είπε :Δεν ξερω ρε φιλαρα αλλα αυτη η αμυνα του γαυρου η απροσπελαστη θα ειναι η θα χανει τα αυγα και τα πασχαλια.
Παντως εαν φαει πρωτος γκολ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πιστευω θα εχει προβλημα κι ας λειπει και ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
Τι λες για το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ αυριο.
Ίσως και το Lay 2/2 είναι καλή επιλογή μιας και ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται στο ημίχρονο όπως και το Lay 0-10 λεπτό πρώτο γκόλ.THEO-007 είπε :Εγω σκεφτομαι να πονταρω LAY τον ΒΑΖΕΛΑΚΟ.
matia είπε :2-3 στο Β' ημίχρονο, ένα μπουρδέλο και μισό το Ελληνικό πρωτάθλημα ( πρωτάθλημα?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ) και τσατσά αυτή τη φορά ο Ζωγράφος.
Εύγε.
Μα καλά δε ντρέπεται ο Ρίμπο να παίζει υπό αυτές τις συνθήκες???
Γιατί ρε να ντραπεί εδώ ο Λέμενς δεν ντρέπεται που κάθεται ενώ μπορούσε να φύγει γιατί να φύγει όμως παίρνει τα λεφτά του καθιστός στον Ρίμπο θα κολήσουμε? Ούτως η άλλος ο άνθρωπος παίρνει τα λεφτά του τον έχουν και για θεό και για σωτήρα αυτό είναι. Λάθος δικό σας που βλέπετε αυτό το υποτιθήμενο πρωτάθλημαmatia είπε :2-3 στο Β' ημίχρονο, ένα μπουρδέλο και μισό το Ελληνικό πρωτάθλημα ( πρωτάθλημα?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ) και τσατσά αυτή τη φορά ο Ζωγράφος.
Εύγε.
Ερτζάν είπε :Λάθος δικό σας που βλέπετε αυτό το υποτιθήμενο πρωτάθλημα

Ερτζάν είπε :Λάθος δικό σας που βλέπετε αυτό το υποτιθήμενο πρωτάθλημα
matia είπε :2-3 στο Β' ημίχρονο, ένα μπουρδέλο και μισό το Ελληνικό πρωτάθλημα ( πρωτάθλημα?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ) και τσατσά αυτή τη φορά ο Ζωγράφος.
Εύγε.