Australian Open 2019

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Kavajim
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Australian Open 2019

1.75 / 1.6/10 / +1.2
1.65 / 1.7/10 / -1.7
3.36 / 0.6/10 / -0.6
3.25 / 0.4/10 / +0.9

Παρ ολο που κατα προσεγγιση πεσαμε μεσα σε ολα, αρχικα ο Αντερσον στο 2ο σετ δεχτηκε μπρεικ στο 5-6 αλλα στη συνεχεια ακολουθησαν 2 σετ ανετα με 6-2, 6-1 κι ετσι περασε τουλαχιστον το τεραστιο -6.5 του φιλου μας.

το στρουφακι μας ξεκινησε πολυ καλα με 7 ασσους στο ακυρο 1-6 του 1ου σετ αλλα στη συνεχεια εκανε πολυ κακο παιχνιδι με περασμενα πρωτα σερβις κατω απο 50% κι ετσι ηρθε η φυσιολογικη ανατροπη που ειχαμε τονισει και στην αρχη του μηνα οτι δεν ειναι για πολλα πολλα σε βαθος αγωνα, τα 2 πιο ακυρα 1.70 της ημερας μαζι με τον Μοχ που ηταν 2 πολυ καλες ανατροπες με το 3ο ματι στο λαιβ!

15 ασσους ο κατσαντοφ σε ενα παιχνιδι 4ων σετ αλλα κανενα γεματο, επαληθευτηκε κι εδω ο νομος του 1ου σετ στους πρωτους γυρους που το αουτσαιντερ δινει το 100% και το φαβορι μπαινει πιο χαλαρα στο ματς μεχρι να ανεβασει στροφες και να καθαρισει. κι εδω μια φυσιολογικη ανατροπη αφου ο Gojo εχει δειξει δυναμικη περυσι αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα κι αυτος.

στη λογικη του Jim ημουν αλλα πηγα με τον νισιοκα απο την απεναντι μερια με βαση οτι δεν γινεται να κερδισει 3-0, ο λογος που δεν επαιξα το 26.00 για κατακτηση του Sandgren στο οκλαντ, ηταν οι βαθμοι εδω απο περυσι που ειχε να υπερασπιστει αλλα τελικα τα εδωσε ολα στο οκλαντ και παιζοντας στο κοκκινο εκανε ενα τρελο τουρνουα με το ρισκο να πετυχει εδω πολυ νωρις ενα παιχτη τυπου νισιοκα και να αποκλειστει!

* δεν εχει νοημα να σχολιασω τις πολυ καλες σκεψεις που δεν παιχτηκαν αλλα ουτε γραφτηκαν για να μην μας παρεξηγησει και ο περιεργος κοσμος!

Karlovic - Hurkacz
Hurkacz(+2.5 games) @1.625
1.6/10

Πριν μερικους μηνες μπηκε στην 100αδα ο νεαρος Πολωνος. Στη καλυτερη φαση της καριερας του απο περυσι με 3 κατακτησεις τουρνουα challenger και προσφατη την προηγουμενη εβδομαδα! Μενει να δουμε την εξελιξη του απο εδω και περα, εμπειρια δεν εχει αλλα κινητρο και ενθουσιασμο εχει. Τον Κροατη τον επαιξε και περυσι στο Σινσινατι σε προκριματικη φαση και τον κερδισε 2-0 σε 2 ΤΒ. Σε λεπτομερειες λογικα θα κριθει κι αυτο! Φαβορι δεν υπαρχει στο παιχνιδι και παω να "κλεψω" στο χαντικαπ με ζητουμενο το κερδισμενο σετ!

Paire - Tiem

Συνολικοι ασοι

Tiem Οβερ 10.5 @2.15
0.9/10

Tiem Αντερ 12.5 @1.90
1/10

νβμπτ & στχμν

Κυργιος - Ραονιτς
Συνολικοι Ασοι(κυργιος)
Οβερ 23.5 @2.10
1/10

νβμπτ

Μεθαυριο!

Αντερσον(1.25) + Μπαουτιστα(1.36) + Σβαρτσμαν(1.30)
3αδα @2.21
0.9/10

Καποιοι χτυπησαν το οβερ ασων του καρλοβιτς, λογικα η παρεα του τσαο! Δημιουργήθηκε με αυτο το χτύπημα αντερ 33.5 @2.35 και οβερ 31.5 @1.80

Κι αυτο ειναι πιθανο να κάτσει η μπίλια κοντα. Συνοπτικα και τα 3 οβερ στο χαμηλο λαιν της νοβιμπετ εχουν τύχη!

Nishioka-Kachanov: over3,5 sets (1,9) Netbet (4/10)

• Like
Αντιδράσεις: coria

Karlovic: 7-5 or 7-6 in 1st set (3,4) Stoiximan (3/10)
Hurkacz: 7-5 or 7-6 in 1st set (4) Stoiximan (1/10)

Ο Stoiximan δίνει 3,2 στο να πάρει το 1ο σετ ο Ivo με 7-6 και 3,4 στο να το παρει με 7-6 ή 7-5. Οκ ευχαριστούμε.
Αντιστοιχα για τον Hurkacz δίνει 3,35 στο 7-6 και 4 απόδοση στη 2πλη ευκαιρία....

Τώρα για το 7-6 του ενός και του άλλου, στις άλλες εταιρειες, οι αποδόσεις είναι στο 2,4 και 2,7 αντίστοιχα κατά ΜΟ!!!

Το γιατί επιλέγω το ΤΒ, ας διαβάσει κάποιος το post του coria.

Οπότε πάω στον πιο έμπειρο από τους 2 για να πάρουμε ένα τεράστιο κέρδος με τα παραπάνω δεδομένα και αν κάτσει στον Hurkacz παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω. Αν δεν έρθει 7-5 ή 7-6, χασαμε

• Like

Καλησπερα φιλε! Οντως με την πρωτη ματια φαινεται πολυ καλο, ταβανι του Μαναρινο ειναι να φτασει σε ενα ΤΒ κι εκει ακομα και να το κερδισει θα ευνοησει το χαντικαπ γι αυτο και το 3-0 σκορ ειναι καπως ευαλωτο για 1ο παιχνιδι. Απο την αλλη ειδαμε τον Αντερσον αυτο το μηνα να παιζει πολυ χαλαρα στην υποδοχη και να κανει σε μια εβδομαδα οσα λαθη δεν εκανε σε ολο το χρονο με τα μισα απο αυτα να τα πεταει εξω μονος του και να εχει μια συμπεριφορα τυπου Ισνερ - Καρλοβιτς που σου δειχνει οτι αφου δεν γινεται να δεχτω μπρεικ ας φτασει στα κρισιμα γκειμ κι εκει θα πιεσω μονο. Πανω σε αυτη τη λογικη ψαχνω ενα ΤΒ αλλα ακομα κι ετσι ενα αλλο σετ θα ερθει 6-3 και σε καποιο αλλο ο Μαναρινο μπορει να σπασει νωρις και να ξεφυγει ανετα. Ετσι κι αλλιως ειναι η αγορα πεσμενη στο 1.50+ οποτε καταληγουμε στο οτι ειναι παρα πολυ καλο απο την στιγμη που μπορει να παιχτει και "δωρεαν"

Φίλε άψογη η ανάλυση σου, μέσα έπεσες!

Για 15/1 anduar vs shapovalov shapovalov -6,5 σε 1,73 την παγίδα δεν βλέπω και το θεωρώ καλό.
haris vs medvedev medvedef -6,5 σε 1,93 θεωρώ οτι πληρώνει κάτι παραπάνω από ότι θα έπρεπε και μόνο αυτό μου αρκεί.
Και τελευταίο με πολύ φόβο:
ivashka vs jaziri ivashka -4,5 2,05
Για τον jaziri με τρώει το χέρι μου, μάλλον θα κάνω πίσω. Αν η τοποθέτηση μου μπερδεύει, θολώνει την επιλογή - διαλογή σημείων σας, πείτε μου παιδιά να μην ξαναγράψω.
Καλή συνεχεία!

Τελευταία επεξεργασία:

Krajnovic-Cecchinato: 2 (2,1) Unibet (2,5/10)

O Σέρβος είναι πολύ καλύτερος hard player από τον Ιταλο, αλλά σίγουρα ο Ιταλός είναι και σε καλύτερη φόρμα αλλά και χωρίς τραυματισμούς. Αυτό ίσως παίξει το ρόλο του σε ένα μεγάλο ματς και πάω στον Ιταλό σε εταιρεία one-set

Εννοειτε οτι οποιαδηποτε τοποθετηση μονο καλο μπορει να κανει και οχι κακο η μπερδεμα η οτιδηποτε αλλο! Σε εμενα προσωπικα η δουλεια μου ειναι να ψαχνω τοποθετησεις αλλων για να μπορω με τα χρονια να διαβαζω το μυαλο του αλλου ωστε να βρισκω θετικα η αρνητικα οπως και με τον Jim τοσα χρονια που ειμαι εδω και με εχει βελτιωσει αρκετα σαν παιχτη με βαση αυτο που ημουν πριν ερθω στο ινφομπετο και δεν μπορει να φανταστει καποιος τι ημουν πριν για πανω απο 10 χρονια, μην πω χειροτερος και απο τον μπιλια!

Στα παιχνιδια τωρα τα 2 πρωτα δεν μπορω να τα δω πολυ καθαρα αλλα ειναι σωστα και τα 2 στο 6.5 αλλα οχι τοσο καλα οσο του Αντερσον. Το αλλο καλα κανεις και το φοβασαι γιατι πρεπει να ειναι μεγαλη φολα, ισως περιμενω να προηγηθει ο Ιβασκα και να ψαξω ανατροπη στην πορεια αν καταφερω και το παρακολουθησω. Αν μου εδειχνε κατι καλυτερο ο Τζαζιρι στα ματς που επαιξε ισως τον επαιζα ενα χαντικαπ υπερ του στο εναλλακτικο 5.5 προς 6.5 αν και σε τετοια ματς ξεψαχνιζω αυτα τα +2.5 σετ στα 1.40 με 1.5 οπως του κουκουσκιν δηλαδη με το πτωμα του πουιγ που πιστευω οτι αξιζει να παιχτει και για νικητης 1ου σετ ο κουκουσκιν!

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη. Οι νέες ιδέες και τοποθετήσεις μόνο εποικοδομητικά μπορούν να λειτουργήσουν. Συνέχισε κανονικά και με το καιρό θα υπάρξει σωστή τεννιστικη σκέψη...

Καλά αποτελεσματα

Λοιπόν μετά από σκέψη θα ακολουθήσω στο ένα του φίλου...

Medvedev (-6,5) (1,83) Stoiximan (4/10)

Coric-Darcis: over3,5 sets (2) Bet365 (3/10)

Πολύ ανώτερος ο Coric αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ στο ΑΟ ματς!! Ο Darcis όλα τα χρόνια περνάει σχεδόν πάντα γύρο και οι ήττες έρχονται δύσκολα.
Έρχεται στο ματς και με κάποια προετοιμασία και θεωρώ πως μπορεί να πάρει ένα σετ

"τεννιστικη σκεψη" αυτος ακριβως ειναι ο σωστος ορισμος οπως το εθεσε ο Δημητρης! θα γραψω μια τεννιστικη σκεψη για το αντουχαρ-σαποβαλοβ, μπορει να ειναι σωστο το -6.5 αλλα μπορει να ειναι σωστο και το 7.00+ της νικης του Αντουχαρ γιατι το παιχνιδι εχει 2 οψεις. αν επιβαλλει το καλο του παιχνιδι ο καναδος θα κερδισει ευκολα σε τουλαχιστον 2 σετ, αν ομως κατι παει στραβα στο παιχνιδι του γιατι εχει απεναντι του ενα πολυ εμπειρο παιχτη που εχει μια δυναμικη στο αμυντικο κομματι, μπορει να βρει ρυθμο και να φερει σε δυσκολη θεση τον καναδο με λαθη και στη συνεχεια κακη ψυχολογια κι εκει δεν συμφερει να εισαι στο 1.11 και μεχρι να τον δεις στο γηπεδο δεν μπορεις να εισαι απολυτος για τιποτα. επειδη κι αυτη η αγορα εχει διαλυθει στο 1.50 το παιζεις και εχεις περιθωρια να το βελτιωσεις στο λαιβ οπως στο χθεσινο ας πουμε που το 1.75 ξεκινησε απο 1.44 στο λαιβ. για το χαρις-μεντβεντεφ δεν υπαρχει καμια σκεψη γιατι δεν εχω δει τον παιχτη καθολου και τον ξερω μονο απο στατιστικα αλλα ειναι τετοια η κατασταση του μεντβεντεφ που θα βρει τον τροπο να κερδισει ευκολα(υποθετω). η περιπτωση του ιβασκα με τον τζαζιρι εχει μεσα αντιθετες σκεψεις και υπαρχει αμφιβολια για το πιο απο τα 2 θα επιβεβαιωθει, ο τζαζιρι ναι μεν ειναι πιο εμπειρος και εχει αρκετα 5σετα αλλα ειναι σε μια πολυ περιεργη και ευθραστη κατασταση ενω ερχεται απο μια καταπλητικη χρονια, ο ιβασκα ειναι ενας νεος παιχτης που ερχεται χωρις εμπειριες αλλα θα ειναι δυνατος στην αρχη του παιχνιδιου οπως με τον σιμον που πηρε το 1ο σετ στο ΤΒ και μετα εχασε πανευκολα με την αποδοση του σιμον να βρισκεται στο 3.00 και να ειναι ενας μαστερ των ανατροπων. πιστευω οτι θα χασει το 1ο σετ ο τζαζιρι και αξιζει να παιχτει η ανατροπη 1/2 στο 8.50 και αν δεν το βρει ποτε ο τζαζιρι ισως παραιτηθει και σωθει το πονταρισμα!

Να συμπληρώσω και να πάω για ύπνο πως αν είδα καλά ο Ivashka δεν εχει κερδίσει ακόμα ματς grand slam αλλά από την άλλη ο Jaziri πρέπει να έλιωσε στα μελομακάρονα αφού από το τέλος της σεζόν έχει φτιάξει τρελή μπακα αλλά εν γένει είναι καλύτερος παίχτης. Δε ξέρω τι παίζει με το τραυματισμό.
Για το άλλο εγώ Shapovalov δε θα έπαιζα με τίποτε. Ο τύπος είναι ο ορισμός του αλλοπροσαλλου. Τώρα ο Andujar είναι clay player και ολίγον βετεράνος, αλλά σύμφωνω με coria πως αν μου έβαζες το πιστόλι στο κρόταφο θα πήγαινα σίγουρα με το 7αρι...

Καλό βραδυ

• Like

τον νταρσις τον περιμενω απο χτες στο ενα σετ σε ενα δυνατο κομματι που εχω κανει στα +2.5 σετ και συνεχιζει με νταρσις,ντανιελ,κλιζαν. χτες περασαν πολμανς και ντελμπονις,ελπιζω να μην δω κανα 0/3 στα αποψινα! μαρτερερ κλεινει 2 δελτια σε 3αδα και 4αδα, το θεωρω "μπετον" και αν δεν βγει δεν θα συνεχισω στο τουρνουα :lol:

IIMJ.png

κλεινω και αυτο με 0.2/10 για να μην εχω τυψεις γιατι χθες βγηκαν 4-5 ανατροπες που μπορυσαν να παιχτουν και ολες!

Αηδία σήμερα....

Σύνολο: +1,2/10

Ο ivo έπαιξε 4 σετς στο ΤΒ (εύκολα) και βρήκε ο μπούφος να χάσει το 1ο από τα 4. Το μοναδικό δηλαδή που θέλαμε!!!

Έτσι αντί για +7 πήγαμε στο μηδέν

Όσο για τον Checcinato τι να πω? 6-4 και 6-0 τα 2 πρώτα και μετά το έγκλημα... Στο 4ο σετ σέρβιρε για το ματς και έφαγε break!!! Και καπακι εχασε το σετ στο ΤΒ στο 10-8...

Όσο για τον Darcis έχασε εύκολα, όσο εύκολα κέρδισε ο Medvedev...

Κρίμα. Πάμε για αλλα

Τρεις φόρες προσπάθησα να γραψω απο tablet και τις 3 έκανα ενα λάθος και πάνω στην διόρθωση εκανα διαγραφή. Τόσο άσχετος με Forum και τις διάφορες λειτουργίες.
jaziri retired 2 πόντους πρν την ήττα όπως ειχε προβλέψει ο coria! πιθανή Αιτία μετατόπιση στα μελομακάρονα αν κρίνω από τις γνώσεις του kavajim! :)

Για αυριο 16

cilic vs mc donalds cilic -6,5 1,88
κοιτάζω και του dimitrov το -6,5 αν και πιο δύσκολο και σε τιμη 1,83 διστάζω να το πάρω για 1,88 μάλλον θα το επερνα. Δεν ξέρω ίσως έχω πολύ ψηλά σε πίστη του cilic και να κοτευω.
Δεν έχω και γνώσεις στο άθλημα.... αυτό ειναι γεγονός απλά μια επαφή εδώ και 2 χρόνια.
Καλή διαλογή παιδιά!

update: μέχρι να γράψω ο cilic -6,5 στο 1,91

Τελευταία επεξεργασία:

τιποτα κι εγω σημερα,οτι καλο βγηκε πρωτη μερα στην δευτερη πηγε πισω,παλι καλα κερδισε ο μαρτερερ και συνεχιζουμε! ο φιλος μας ο gaths εχει τσιμπησει 2-3 value και βγηκαν ολα. μια απο τα ιδια ο τσιλιτς που παιζει στο 1.70-1.75 και το 1.91 σιγουρα συμφερει, καλο ματς πρεπει να εκανε και τα νουμερακια του δειχνουν καλα. Το αμερικανακι το εχω παρει λιγο απο φοβο με την περσινη εικονα στα GS. ο ντιμιτροφ κι αυτος παιζει στο 1.70-1.75 και στο 1.88 παλι συμφερει κι αυτο το βλεπω πιο ευκολο απο το αλλο και θα ανεβασω τo ρισκο και θα παιξω στο εναλλακτικο.

Dimitrov - Cuevas
Dimitrov(-5.5) @1.55
2/10

• 19:00
    • ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια Αραδίππου

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:30
    • Ντάρμσταντ - Νυρεμβέργη

Novasports 2HD
  • 21:30
    • Ζανκτ Πάουλι - Αμβούργο

Novasports 3HD