Australian Open 2020

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος PETSIOS
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στους 2 ημιτελικούς των γυναικών έχουμε 2 μεγάλα φαβορί βάση αποδόσεων των Μπάρτι και την Χάλεπ.
Το 1.28 της Μπάρτι κόντρα στην Κένιν εννοείτε δεν αξίζει. Μπορεί η Μπάρτι να βρίσκεται στο #1 και να παίζει στη χώρα της όμως η Κένιν δεν είναι τόσο χάλια. Έχει κάνει πρόοδο έχει ήδη φτάσει στο #11 και θα βρεθεί στο #8 σε περίπτωση νίκης της πάνω ακόμη και από Οζάκα, Κβίτοβα. Το βασικότερο όμως είναι ότι τους βαθμούς δεν τους έχει κατακτήσει νίκες πυροτεχνήματα σε μεγάλα τουρνουά αλλά με διαρκή σταθερότητα. Θα ποντάρω χαλαρά το 3,55 του διπλού αν και δίνω προβάδισμα στην Μπάρτι να νικήσει διότι η απόδοση είναι εξαιρετική και σίγουρα πολύ καλύτερη με βάση τις πιθανότητες νίκης της Κένιν.
Στον άλλο ημιτελικό δεν θα ποντάρω κάτι. Το 1,57 της Χάλεπ είναι ίσως μία δίκαιη απόδοση καθώς η ρουμάνα είναι η πιο σταθερή παίκτρια σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία 2-3 χρόνια. Όμως η Μουγκουρούθα έχει την εμπειρία και δείχνει να επανέρχεται στο υψηλό επίπεδο που ήταν πριν 2 χρόνια όταν και έφτασε στο #1. Δεν την έχω δει να παίζει φέτος όμως ώστε να έχω μια πιο σαφή εικόνα ώστε να την εμπιστευτώ στο 2.35. Πάντως εάν έβρισκα την Χάλεπ 1,70+ θα το είχα ποντάρει καλά

• Like
Αντιδράσεις: zorian
Σωστός γι ακόμη μια φορά. Η Μπαρτι έχασε κ σίγουρα η επιλογή της αμερικανας σ αυτή την απόδοση ήταν η καλύτερη κίνηση. Χάθηκε η δυάδα του τελικού στις γυναίκες. Περιμένω των αντρών τώρα.
Πάντως οι αποδόσεις για τον Βασιλιά προκαλούν.Ακου 7 για τον Φέντερερ. Είπαμε ρε

Στάλθηκε από το SM-J600FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μου παει η καρδιά να ρίξω Νολε και ελπίζω σε νίκη του Ελβετού

Sent from my iPhone using Tapatalk

2-0 στα σετ και πλεον το βάζω το bet στον RF ως χαμένο...

Συνολο: +9,9/10

Last Bet:

Thiem: Winner (5) Stoiximan (2,9/10)

EPiZZjyVUAAU3mc.jpg

Quiz ευκολακι για τον zorian :

Ποια είναι η κοπέλα που έχει αγκαλιά τον Spapovalov ; Ή μπορεί και όχι

Τον Τιέμ τον τίμησα πάντως εγώ.

Είναι γνωστό πως τον Γερμανό τον μισώ είναι μια απάτη του τένις. Αυτό μόνο

Εγώ παιδιά δεν είμαι καλός στα κουίζ. Κι εμένα να βάλετε φωτογραφία μπορεί να μην με γνωρίσω :hammer:

Έχεις καράφλα εκτός και αν έκανες εμφύτευση μαλλιών τότε σίγουρα δεν θα σε αναγνώριζα και εγώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολύ καλός ο τελικός των γυναικών, ειδικά το 3ο σετ ήταν χάρμα οφθαλμών, μέχρι ν' αρχίσει η ισπανίδα της παπαριές με τα διπλά λάθη.
Τροπαιούχος λοιπόν η Sofia Kenin, η πιτσιρίκα της φωτογραφίας που ανέβασε ο grace

Πολύ καλός ο τελικός των γυναικών, ειδικά το 3ο σετ ήταν χάρμα οφθαλμών, μέχρι ν' αρχίσει η ισπανίδα της παπαριές με τα διπλά λάθη.
Τροπαιούχος λοιπόν η Sofia Kenin, η πιτσιρίκα της φωτογραφίας που ανέβασε ο grace

Οπότε το κοινό τους πλέον είναι η κατάκτηση Α.Ο και όχι απλά φιναλίστ.

Δικαιοτατα το κατέκτησε η Κένιν .Αν κάποιος κοιτάξει απλά τα στατιστικά θα δει 5/6 bps η Σοφία και μόλις 2/13 η Μουγκουρουθα κ θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως ήταν λίγο άτυχη η Ισπανίδα. Η αλήθεια είναι πως παρότι ήταν ανώτερη η Ισπανίδα στο 1ο σετ (2/9 bps έναντι 1/1 της Αμερικανίδας) , από το 2ο σετ κ μετά η Κένιν έδειχνε ανώτερη και η Μουγκουρουθα μόνο σε ένα γκειμ κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρία για μπρεικ (στο 0-40 του 5ου γκειμ στο 3ο) και αυτό επειδή είχε χάσει η Κένιν ένα σμας στο φιλέ . Παρόλα αυτά κ παρότι οι αντιδράσεις της σε όλο τον αγώνα "έφερναν" ηλικιακά κοντά στην εν λόγω φωτογραφία που ποσταρα, σε αυτό το σημείο παίζοντας φοβερά πήρε τους επόμενους 5 πόντους κ τα επόμενα 5 γκειμς γενικότερα ώστε να τελειώσει τον Τελικό. Η Μουγκουρουθα από τα 5 μπρεικ που δέχτηκε, τα 3 ήταν από δικά της DF - όπως ανέφερε κ ο Ζόριαν.

• 18:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 21:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 18:15:00
    • Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία

ΕΡΤ2
  • 20:30:00
    • Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε

COSMOTE SPORT 9 HD