1.38 / 8 stake / +3.05
1.31 / 8 stake / +2.5
1.37 / 7 stake / +2.6
1.36 / 7 stake / +2.5
1.65 / 6 stake / -6
1.36 / 6 stake / +2.15
1.40 / 5 stake / +2
1.42 / 5 stake / +2.1
1.40 / 5 stake / +2
1.50 / 4 stake / +2
1.50 / 4 stake / +2
1.70 / 3 stake / +2.1
1.70 / 3 stake / -3
2.00 / 2 stake / -2
1.97 / 2 stake / -2
3.00 / 2 stake / -2
2.00 / 2 stake / -2
2.50 / 2 stake / +3
1.51 / 2 stake / +1
1.50 / 2 stake / -2
1.50 / 2 stake / +1
1.50 / 2 stake / +1
8.00 / 1 stake / ?
μισο stake (-6)
Λιγα πραγματα θα γραψω για τα ορια που θελω να εφαρμοσω ανα μηνα, μετα απο τις αστοχιες των τελευταιων 2 χρονων.
Κεφάλαιο 100 stake
10 stake(10%) εως 1 ηττα (ανα μηνα)
9 stake(9%) εως 1 ηττα (ανα μηνα)
8 stake(8%) εως 2 ηττες (ανα μηνα)
7 stake(7%) εως 3 ηττες (ανα μηνα)
6 stake(6%) εως 4 ηττες (ανα μηνα)
5 stake(5%) εως 4 ηττες (ανα μηνα)
4 stake(4%) εως 4 ηττες (ανα μηνα)
3 stake(3%) εως 5 ηττες (ανα μηνα)
2 stake(2%) εως 9 ηττες (ανα μηνα)
1 stake(1%) εως 1 ηττα (ανα μηνα)
μισο stake(0.5%) no limit εως (-10)
ξεκινησα λιγο χαλαρα και ασχημα με ενα χαζο μπετ που με πηγε απευθειας στο -11 δηλαδη στο ιταλικο καρτων που γενικα δεν το χω η δεν βγαινει η δεν μπορω να κερδισω για οποιοδηποτε λογο. δεν θα κατσω να ασχοληθω με τον αν εφταιγε ο διατητης η ηταν το ματς λαθος η φταιω εγω που ασχοληθηκα με λαθος stake. η ουσια ακριβως εκεινη την χρονικη στιγμη ηταν οτι με επηρεασε ψυχολογικα γιατι ακολουθουσαν κατι υπεροχα στο τεννις που ηθελα εκει να ανοιξω το παιχνιδι μου με αυτο το 10% περιπου, οποτε φρεναρα και συνεχισα να παιζω σαν μην εχω χασει τιποτα κι εψαχνα να βρω τροπους τι πρεπει να παιξω προσεχτικα χωρις να κανω χρηση του 10 stake η 9 stake απο τοσο νωρις στο μηνα που εχει γκραν σλαμ μεσα και 3 αγωνιστικες στην ισπανια με πολλα παιχνιδια που καινε κι εκει τουλαχιστον κατι βγαινει κατι κερδιζω αν παιξω σωστα. σχετικη επιτυχια προς το παρον το -11 να γινει +11 αυτη τη στιγμη γιατι αφησα εκτος ελεχγου το 0.5% δηλαδη το πρωην F S για οποιον θυμαται απο τα προηγουμενα χρονια που ειναι δεδομενο οτι καταληγει στο -10 / -20 εκτος αν το ειχα προσεξει λιγο απο την αρχη με το 12+ στο κλεισιμο της χρονιας, το 12+ στο ανοιγμα της χρονιας, το 2/2 στο συστημα των ανατροπων με το καλημερα της χρονιας και αν βαλουμε και την 2αδα που εψαχνα περυσι στις ανατροπες δηλαδη να βγουνε 2 κολλητες καποια στιγμη(50+) τοτε μιλαμε οτι το μισο stake μπορει σε μια στιγμη μονο να δωσει ολο το κερδος που ζηταει ολο το 6μηνο. θα κλεισω με το 1 stake που ειναι λιγο παραξενο γιατι ολο αυτο το βλεπω σαν παιχνιδι διασκεδασης παρα αυτοσκοπο, ασχετα με το αν τα 100 stake ειναι στη τσεπη μου 200 η 300 η 400 η 500. ο ρολος του 1 stake θα εχει ενα υποθετικο value το μηνα ασχετα αν θα βγει η οχι, το παιζω μια φορα κι αν χαθει τελος,τον επομενο μηνα παλι. ενα θεματακι προεκυψε στην πορεια δηλαδη οσο ηταν ανοιχτο ο ντιμιτροφ, μεσολαβησε ενα παιχνιδι επιβιωσης κι εκει εδωσα βαση στον τερματζη οπως κανω πολλα χρονια τωρα αλλα πλεον δεν δινουν αποδοσεις κι ετσι τα 7αρια, 8αρια,9αρια πλεον παιζουν στο 4-5 με υποψια μεγαλη σε αυτον που τα βγαζει εκτος απο την περιπτωση που εγινε στο σοσιεδαδ - αλαβες που το γκολ επιβιωσης μπαινει ξαφνικα στο τελος και στο ανοιγμα του λαιν μενει η αποδοση η προηγουμενη κι ετσι οποιος προλαβε προλαβε το @7.50 του Σιβερα της Αλαβες που μετα απο λιγο εγινε @3.50 και δεν εχει σημασια αν πηρε την καρτα με καθυστερηση η διαμαρτυρια η αλλες φορες μπορει να την παρει απο ανατροπη(φαουλ) εχει και τα τυχερα της εξελιξης αυτο το συστημα που θελω να πιστευω οτι οποιος εχει παρακουθησει εδω καποια χρονια τι παιζω και τον τροπο σκεψης περα απο τις απειρες βλακειες που παιζω, θα εχει πιασει και τον τερματζη και τις ανατροπες. λοιπον θελω να καταληξω οτι την επομενη φορα που θα εχω καποιο μπετ κατακτησης και προχωραει, αν μεσολαβησει κατι απο τερματζη απο τα πολλα ματς επιβιωσης που ερχονται στο επομενο 3μηνο θα ενημερωνω 1-2 λεπτα πριν και θα το περναω σαν 1 stake κι αν χαθει θα κασαρω το μπετ κατακτησης αν εχει καποιο πλεονεκτημα μεχρι εκεινη την μερα, που θα το εχει εννοειτε γιατι θα ειναι ανοιχτο η χαμενο. εχω κι αλλα μπετ συστηματικα που θελω να ανεφερω οπως το μια καρτα στο 30-45 αλλα δεν θελω να κουρασω αλλο.