| Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ, Στοίχημα Γκολ και Στοίχημα Αγώνα Μπέιζμπολ, τοποθετημένα πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις τζίρου. |
Βλέποντας τον παρακάτω όρο,ουσιαστικά πρέπει να ποντάρουμε μόνο σε σημεία αν δεν κάνω λάθος.
Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ, Στοίχημα Γκολ και Στοίχημα Αγώνα Μπέιζμπολ, τοποθετημένα πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις τζίρου.
<tbody style="padding: 0px; margin: 0px;">
</tbody>

στα συγκεκριμένα στοιχήματα που δεν τα μετρούν για το ρολοβερ, η γκανιότα τους είναι μικρή, μόλις 5%. Θα ήταν πολύ εύκολο ακόμα και για έναν μέτριο παίκτη να κάνει γρήγορα το ρολοβερ. Εντάξει, και ένας κακός παίκτης θα το κάνει, αλλα αυτός δεν κοιτάει αποδόσεις, οποτε λογικά θα βγει ζημιωμένος, είτε κατά τη διάρκεια του ρολοβερ είτε μετά. Όλα τα αλλα στοιχήματα μετρούν για το ρολοβερ. Σε αυτά η γκανιότα τους είναι μεγαλύτερη, 8,5% και πάνω ,ωστόσο και έτσι δεν είναι δύσκολο το ρολοβερ. Το ξέρουν βεβαια αυτό και θέλουν οι πελάτες τους να είναι ευχαριστημένοι, για αυτό βάζουν σχετικά εύκολους ορους. Όπως και να έχει όμως , ακόμα και ο καλύτερος παίκτης θα χρειαστεί να παίξει περισσότερα χρήματα παίζοντας με χαμηλότερες αποδόσεις ,από ο,τι αν έπαιζε αυτές με τη γκανιότα του 5%.Βλέποντας τον παρακάτω όρο,ουσιαστικά πρέπει να ποντάρουμε μόνο σε σημεία αν δεν κάνω λάθος.
Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ, Στοίχημα Γκολ και Στοίχημα Αγώνα Μπέιζμπολ, τοποθετημένα πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις τζίρου.
<tbody>
</tbody>
Στοιχηματα over under, ομαδα που θα σκοραρει το επομενο γκολ,μονα ζυγα, να σκοραρουν και οι δυο ομαδες και δεν συμαζευεται μετρανε κανονικαΒλέποντας τον παρακάτω όρο,ουσιαστικά πρέπει να ποντάρουμε μόνο σε σημεία αν δεν κάνω λάθος.
<tbody>
</tbody>
Στοιχηματα over under, ομαδα που θα σκοραρει το επομενο γκολ,μονα ζυγα, να σκοραρουν και οι δυο ομαδες και δεν συμαζευεται μετρανε κανονικα
Λυπάμαι Sakis64, αλλά δεν είναι έτσι. Και δεν είμαι ο υπερεγκέφαλος για να διαφωνήσω μαζί σου, αλλά απλώς θεώρησα έξυπνο να ρωτήσω, χτες, για να αποφασίσω αν θα πάρω το bonus. Λοιπόν:
με τη λέξη γκολ θεωρούν τους πόντους σε κάθε άθλημα. Είτε πρόκειται για γκολ στο ποδόσφαιρο, είτε για handball, είτε για πόντους στο μπάσκετ, ο,τιδήποτε είναι στοιχείο διακύμανσης του σκορ θεωρείται γκολ. Το ξέρω γιατί το έχω ξαναδεί και το θυμήθηκα και για αυτό τους ρώτησα, με διευκρίνηση μάλιστα αν πρόκειται και για τους πόντους στο μπάσκετ.
Η απάντηση ήταν: δεν μπορείτε να παίξετε γκολ σε κανένα άθλημα. Μπορώ να παίξω κόρνερ over-under? Ναι, μπορείτε.
Τώρα, αν το ποιος θα βάλει το επόμενο γκολ εξαιρείται δεν το ξέρω, αλλά κάθε over και under είναι εκτός.
Και αν ενδιαφέρονται οι φίλοι εδώ για τις προσφορές bonus, μου απάντησαν σε μαιλ ότι αυτό είναι θέμα της εταιρείας και δεν μπορούν να μιλήσουν για λογαριασμούς άλλων, παρά μόνο να μου πουν ότι η προσφορά για μένα (που σημειώνω ότι παίζω ασταμάτητα εκεί) είναι 25%.
ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ BONUS: Αν από την ημέρα της προσφοράς (για μένα ήρθε στις 15 Αυγούστου) έχει κάποιος κάνει κατάθεση χωρίς να έχει ζητήσει το bonus, κοιτάζουν τη μεγαλύτερη κατάθεσή σου εφόσον περάσεις στις προσφορές τον κωδικό και σου βάζουν το ανάλογο bonus αυτόματα. Δηλαδή, εγώ είχε τύχει να κάνω κατάθεση 30 ευρώ και έβαλα εκ των υστέρων τον κωδικό. Αμέσως προστέθηκαν 12,5 ευρώ στον λογαριασμό μου. Και επειδή είχα παίξει πάνω από τρεις-τέσσερις φορές το 30άρι, αμέσως όταν μου το έβαλαν, πέρασαν το bonus στο αναλήψιμο ποσό μου. Εγώ το έκανα έτσι διότι δεν ήθελα να δεσμεύσω με προϋποθέσεις τζίρου άλλο μελλοντικό ποσό αφού δεν δίνουν over under.
Εγω τους ειχα ρωτησει πριν καιρο και μου χαν πει οτι δεν μετρανε τα over 2.5 στο bonus.
Που διαφωνεις δεν καταλαβα.Διαβασες καλα το ποστ μου?Οτι γραφω συμπεριλαμβανεται στους ορους για το ρολοβερ.Το στοιχημα γκολ που απαγορευεται αφορα χαντικαπ δλδ οβερ 2.2,5 κλπ.Φυσικα μπορω να εχω αποψη γιατι ειμαι ηδη σε διαδικασια καλυψης του ρολοβερ οποτε ασε να ξερω καλυτερα.
Διαφωνώ στο over under που έγραψες. Αλλά η διαφωνία μου δεν οφείλεται σε αυτά που λες εσύ, αλλά την έχω διότι θέλω να πω ότι σε μένα είπαν άλλα. Σε αφήνω λοιπόν να ξέρεις καλύτερα όπως λες, μιας και η επτάχρονη εμπειρία μου από τη ΒΕΤ 365 δεν συμφωνεί στην ουσία με αυτό που μου είπαν, αλλά τι να κάνω, αυτό μου είπαν.
Αν εσύ κάνεις ρολόβερ παρά τα όσα είπαν σε μένα, σου εύχομαι όχι μόνο να πάρεις τα λεφτά σου, αλλά και να τα υπερπολλαπλασιάσεις.
Σε ευχαριστω για την ευχη σου.Παντως επειδη κι εγω ασχολουμαι ισως περισσοτερα χρονια απο 7 με την συγκεκριμενη και εχω διεκδικησει οσα μπονους προσφερουν, οι οροι τους παραμενουν ιδιοι πλην της ελαχιστης αποδοσης του πονταρισματος.Τωρα ειναι 1,50 παλιοτερα 1,60 αλλα αυτο δεν εχει σημασια.
Ξέρεις γιατί επιμένω; Διότι φαίνεται ότι σε άλλους λένε άλλα και σε άλλους άλλα. Σε παρακαλώ έχεις κάποια ερμηνεία για την παρακάτω συνομιλία, που μόλις ολοκλήρωσα με εκπρόσωπό τους, όσο περίμενα ότι θα απαντήσεις;
Ο/Η Chris A μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Chris A
Chris A Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
Chris A Δεν μας έχετε απαντήσει εδώ και πολλή ώρα. Θα θέλατε να συνεχίσετε τη συνομιλία;
Makis Σας παρακαλώ, διευκρινίστε μου το εξής. Χτες σας ρώτησα αν στο bonus έναρξης σαιζόν μετράνε τα over under στα γκολ, και μου είπατε ότι δεν μετρούν ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε σε άλλο άθλημα. Είναι τελικά έτσι; Επειδή άλλοι παίχτες σε forum λένε ότι τους έχετε πει ότι το over under 2,5 μπορούν να το παίζουν για τον τζίρο στο μπόνους.
Chris A Μια στιγμή παρακαλώ.
Chris A - Όσα στοιχήματα έχουν επιλογές με αποδόσεις μικρότερες από 1,50 δεν θα υπολογίζονται για την προϋπόθεση τζίρου.
- Στοιχήματα σε Ασιατικό Χάντικαπ, Στοίχημα Γκολ και Στοίχημα Αγώνα Μπέιζμπολ, τοποθετημένα πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη, δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις τζίρου.
Makis Ναι, τον ξέρω τον κανόνα, αλλά δεν υπάρχει ανάμεσα στους παίχτες συγκεκριμένη ερμηνεία. Μπορώ να παίξω over 2,5 ή όχι;
Chris A Αν είναι στην αγορά στοίχημα γκολ τότε δεν μετράει
Makis Σας ευχαριστώ. Μπορώ να μεταφέρω την απάντησή σας στους παίχτες που λένε το αντίθετο;
Chris A Φυσικά
Makis Ευχαριστώ και πάλι. Σας χαιρετώ.
Chris A Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
Makis Όχι, καλή συνέχεια.
Chris A Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.

Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι ότι και χτες δεν μου διευκρίνισαν την εκδοχή αυτή και μου είπαν και για άλλα αθλήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι των εταιρειών δεν ξέρουν καλά τους όρους. Αλλά κι εσύ πρέπει να προσέξεις ότι είπε: αν είναι σε στοίχμα γκολ δεν μετράει. Παρακάτω που λέει στοιχήμα γκολ και το παίζω συχνά για περισσότερες επιλογές, διαφέρει από το over under κατά τη γνώμη σου; Διότι ούτε αυτό είναι χάντικαπ.