Εντάξει, αφού το ρολόβερ σου κατεβαίνει όσο παίζεις over under πάω πάσο. Εγώ έγραψα τι μου είπαν. Ας μιλήσει και κανένας άλλος.
Μιλα για στοιχημα γκολ.
Υπαρχει ομως και το συνολο γκολ.
![]()

makis1967 είναι προφανές πως ο άνθρωπος που σου μιλούσε δεν έχει ιδέα από στοίχημα και απλά έλεγε το ποίημα του. αυτό που σου λέει ο sakis ισχύει. πάντα έτσι ήταν στην 365 την οποία σε ότι αφορά όρους μπόνους τη θεωρώ μακράν την καλύτερη εταιρεία!
Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν τους κανόνες. Και βέβαια ο Sakis έχει δίκιο όπως και κάθε άλλο εδώ μέσα που λέει ότι η bet365 πάντοτε συμπεριελάμβανε στους όρους της για το bonus και το over - under. Πάντοτε έτσι γινόταν και προφανώς έτσι γίνεται ακόμη.
Αν πρόσεξες δεν διαφώνησα με τον Sakis64 επειδή θεώρησα ότι λέει κάτι λάθος, αλλά απλώς έθεσα ένα γεγονός. Δύο διαφορετικοί εκπρόσωποι της bet365 σε δύο συνεχόμενες ημέρες είπαν προφανώς κάτι που δεν ισχύει και που ο Sakis και κάποιοι άλλοι έχουν διαπιστώσει ότι ισχύει.
Όσο για τον Nicolas που θεωρεί ότι όσοι αναρωτηθήκαμε και γκρινιάξαμε όπως λέει για το 25% και μάλιστα ως ευεργετηθέντες είμαστε αχάριστοι, πρέπει να ανοίξει τα μάτια του και να μάθει να βλέπει. Η διαμαρτυρία ήταν διότι αντιμετωπίζονται με ανισότητα οι παίχτες και όσοι παίζουν διαρκώς "περιφρονούνται" περισσότερο. Επίσης, να καταλάβει ότι το bonus αυτό είναι στην ουσία σε τόσο χαμηλό ύψος και αστείο και γελοίο και παγίδα. Στην καλύτερη περίπτωση για να πάρεις 50 ευρώ πρέπει να καταθέσεις 200, που θα πρέπει να τα παίξεις στη συνέχεια 750 για να καλύψεις τους όρους. Ένας έμπειρος παίχτης που καταθέτει 200 ευρώ μπορεί να κερδίσει 50 χωρίς δεσμευτικές προϋποθέσεις. Αν το bonus ήταν 100% μπορούσες να πάρεις περισσότερα με την κατάθεσή σου τότε θα άξιζε.
Nicolas, το να χαρακτηρίζεις αχάριστους κάποιους που μιλούν εδώ μέσα δεν νομίζω ότι σε τιμά και μαρτυρεί μαι ευκολία στη χρήση χαρακτηρισμών εκ μέρους σου, που ίσως γςνικεύεται στην καθημερινότητά σου. Θα έπρεπε να μάθεις να εκφράζεις τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλλεις τους άλλους. Αλλά εσύ μάλλον θεωρείς δώρο όποιο ψίχουλο σου πασάρουν και φοβάσαι ότι η γκρίνια των άλλων θα σου το στερήσει.
Εντάξει, δενμπήκα εδώ μέσα για να κάνω την κουβέντα για το στοίχημα προσωπικό κατόρθωμα. Αφού θεωρείς δώρο να κάνουν στον γιο σου δώρο γλιφιτζούρι αλλά για να το φάει πρέπει να τρώει υποχρεωτικά τις καραμέλες τους επί 9-10 φορές την αξία του τότε οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ. ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΖΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.

καλά μην είσαι απόλυτος. αν ο άλλος κάνει τζίρο 2 και 3 και 5 χιλιάρικα το μήνα πχ το 25 ευρώ που δίνεις όταν σε άλλους που δεν ακουμπάνε δίνεις 100 είναι προσβλητικό. όχι πως τον συγκεκριμένο τον νοιάζει πολύ, αλλά κάτι δε κάθεται σωστά!
Συμφωνώ με sakis, gianni και venos για το ρολ οβερ με τα γκολ....και αυτό συμβαίνει χρόνια...
Τώρα για αυτούς που γκρινιάξανε για το 25% ΜΠΌΝΟΥΣ το μόνο που θα πώ είναι ""ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος''...
Δηλαδή εμ μας δίνουν δώρο εμ δεν μας αρέσει γιατί δεν είναι σαν το περσινό...![]()
Ισχυει αυτο που λες..Το θυμαμαι και εγω περσι..Δεν εχω ιδεα για φετος ομως..Θα κανουμε λιγο υπομονη..Αν και περυσι εδιναν σε ολους και μπονους 100% στην εναρξη της χρονιας ενω φετος οπως θυμασαι σε σχετικη κουβεντα εδω το εδωσαν οπου ηθελαν και σε αλλους κατι 25% και 50%.. Γενικα απο τοτε που εγινε 365.gr δεν μας τα λεει ιδιαιτερα καλα νομιζω(σε σχεση με πριν τουλαχιστον).Μια ερώτηση, νομίζω πέρυσι η 365 είχε δώσει bonus νέας χρονιάς (όχι σεζόν ημερολογιακής για το 2013) θυμάτε κανείς αν όντως ισχύει και αν πρέπει να περιμένουμε και φέτος κάτι παρόμοιο;
Υγ το link προς την εταιρία μπαίνει αυτόματα;δεν το έβαλα εγώ
Ξέρει κανείς αν σε ΒΕΤ365 και σε ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ θα έχει bonus νεας σαιζόν (2016-17)?
Έχει πάρει κανείς κάτι παρόμοιο? Πέρυσι τέτοια εποχή είχε δώσει η ΒΕΤ365