BET365 - Bonus νέας σεζόν

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος NASH
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: BET365 - Bonus νέας σεζόν

Εντάξει, αφού το ρολόβερ σου κατεβαίνει όσο παίζεις over under πάω πάσο. Εγώ έγραψα τι μου είπαν. Ας μιλήσει και κανένας άλλος.

• Like
Αντιδράσεις: sakis64

makis1967 είναι προφανές πως ο άνθρωπος που σου μιλούσε δεν έχει ιδέα από στοίχημα και απλά έλεγε το ποίημα του. αυτό που σου λέει ο sakis ισχύει. πάντα έτσι ήταν στην 365 την οποία σε ότι αφορά όρους μπόνους τη θεωρώ μακράν την καλύτερη εταιρεία!

Εντάξει, αφού το ρολόβερ σου κατεβαίνει όσο παίζεις over under πάω πάσο. Εγώ έγραψα τι μου είπαν. Ας μιλήσει και κανένας άλλος.

Ετσι είναι, και εγώ πήρα το μπόνους και ποντάροντας σε δυάδα με οβερ (οβερ, όχι στοίχημα γκολ τύπου 2-2.5) το ρολεβερ μειώθηκε.

Μιλα για στοιχημα γκολ.
Υπαρχει ομως και το συνολο γκολ.
:eye:

Επαναλαμβανω οτι ειπα και 3 σελιδες πριν.
Επιτρεπεται το ΣΥΝΟΛΟ γκολ(οχι αυτο πουχει σε παρενθεση το τρεχον σκορ-αν προσεξτε εχει μεγαλυτερη αποδοση αυτο που δεν επιτρεπεται).
Και φυσικα αποδοσεις πανω απο 1.50...
Εχω κανει ρολ οβερ μονο με συνολο γκολ οβερ 2.5.πολλες φορες

Συμφωνώ με sakis, gianni και venos για το ρολ οβερ με τα γκολ....και αυτό συμβαίνει χρόνια...

Τώρα για αυτούς που γκρινιάξανε για το 25% ΜΠΌΝΟΥΣ το μόνο που θα πώ είναι ""ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος''...

Δηλαδή εμ μας δίνουν δώρο εμ δεν μας αρέσει γιατί δεν είναι σαν το περσινό...:priest:

makis1967 είναι προφανές πως ο άνθρωπος που σου μιλούσε δεν έχει ιδέα από στοίχημα και απλά έλεγε το ποίημα του. αυτό που σου λέει ο sakis ισχύει. πάντα έτσι ήταν στην 365 την οποία σε ότι αφορά όρους μπόνους τη θεωρώ μακράν την καλύτερη εταιρεία!

Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν τους κανόνες. Και βέβαια ο Sakis έχει δίκιο όπως και κάθε άλλο εδώ μέσα που λέει ότι η bet365 πάντοτε συμπεριελάμβανε στους όρους της για το bonus και το over - under. Πάντοτε έτσι γινόταν και προφανώς έτσι γίνεται ακόμη.

Αν πρόσεξες δεν διαφώνησα με τον Sakis64 επειδή θεώρησα ότι λέει κάτι λάθος, αλλά απλώς έθεσα ένα γεγονός. Δύο διαφορετικοί εκπρόσωποι της bet365 σε δύο συνεχόμενες ημέρες είπαν προφανώς κάτι που δεν ισχύει και που ο Sakis και κάποιοι άλλοι έχουν διαπιστώσει ότι ισχύει.

Όσο για τον Nicolas που θεωρεί ότι όσοι αναρωτηθήκαμε και γκρινιάξαμε όπως λέει για το 25% και μάλιστα ως ευεργετηθέντες είμαστε αχάριστοι, πρέπει να ανοίξει τα μάτια του και να μάθει να βλέπει. Η διαμαρτυρία ήταν διότι αντιμετωπίζονται με ανισότητα οι παίχτες και όσοι παίζουν διαρκώς "περιφρονούνται" περισσότερο. Επίσης, να καταλάβει ότι το bonus αυτό είναι στην ουσία σε τόσο χαμηλό ύψος και αστείο και γελοίο και παγίδα. Στην καλύτερη περίπτωση για να πάρεις 50 ευρώ πρέπει να καταθέσεις 200, που θα πρέπει να τα παίξεις στη συνέχεια 750 για να καλύψεις τους όρους. Ένας έμπειρος παίχτης που καταθέτει 200 ευρώ μπορεί να κερδίσει 50 χωρίς δεσμευτικές προϋποθέσεις. Αν το bonus ήταν 100% μπορούσες να πάρεις περισσότερα με την κατάθεσή σου τότε θα άξιζε.

Nicolas, το να χαρακτηρίζεις αχάριστους κάποιους που μιλούν εδώ μέσα δεν νομίζω ότι σε τιμά και μαρτυρεί μαι ευκολία στη χρήση χαρακτηρισμών εκ μέρους σου, που ίσως γςνικεύεται στην καθημερινότητά σου. Θα έπρεπε να μάθεις να εκφράζεις τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλλεις τους άλλους. Αλλά εσύ μάλλον θεωρείς δώρο όποιο ψίχουλο σου πασάρουν και φοβάσαι ότι η γκρίνια των άλλων θα σου το στερήσει.

Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν τους κανόνες. Και βέβαια ο Sakis έχει δίκιο όπως και κάθε άλλο εδώ μέσα που λέει ότι η bet365 πάντοτε συμπεριελάμβανε στους όρους της για το bonus και το over - under. Πάντοτε έτσι γινόταν και προφανώς έτσι γίνεται ακόμη.

Αν πρόσεξες δεν διαφώνησα με τον Sakis64 επειδή θεώρησα ότι λέει κάτι λάθος, αλλά απλώς έθεσα ένα γεγονός. Δύο διαφορετικοί εκπρόσωποι της bet365 σε δύο συνεχόμενες ημέρες είπαν προφανώς κάτι που δεν ισχύει και που ο Sakis και κάποιοι άλλοι έχουν διαπιστώσει ότι ισχύει.

Όσο για τον Nicolas που θεωρεί ότι όσοι αναρωτηθήκαμε και γκρινιάξαμε όπως λέει για το 25% και μάλιστα ως ευεργετηθέντες είμαστε αχάριστοι, πρέπει να ανοίξει τα μάτια του και να μάθει να βλέπει. Η διαμαρτυρία ήταν διότι αντιμετωπίζονται με ανισότητα οι παίχτες και όσοι παίζουν διαρκώς "περιφρονούνται" περισσότερο. Επίσης, να καταλάβει ότι το bonus αυτό είναι στην ουσία σε τόσο χαμηλό ύψος και αστείο και γελοίο και παγίδα. Στην καλύτερη περίπτωση για να πάρεις 50 ευρώ πρέπει να καταθέσεις 200, που θα πρέπει να τα παίξεις στη συνέχεια 750 για να καλύψεις τους όρους. Ένας έμπειρος παίχτης που καταθέτει 200 ευρώ μπορεί να κερδίσει 50 χωρίς δεσμευτικές προϋποθέσεις. Αν το bonus ήταν 100% μπορούσες να πάρεις περισσότερα με την κατάθεσή σου τότε θα άξιζε.

Nicolas, το να χαρακτηρίζεις αχάριστους κάποιους που μιλούν εδώ μέσα δεν νομίζω ότι σε τιμά και μαρτυρεί μαι ευκολία στη χρήση χαρακτηρισμών εκ μέρους σου, που ίσως γςνικεύεται στην καθημερινότητά σου. Θα έπρεπε να μάθεις να εκφράζεις τη γνώμη σου χωρίς να προσβάλλεις τους άλλους. Αλλά εσύ μάλλον θεωρείς δώρο όποιο ψίχουλο σου πασάρουν και φοβάσαι ότι η γκρίνια των άλλων θα σου το στερήσει.

Φίλε ΟΠΟΙΟΣ του κάνουν δώρο και γκρινιάζει είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ!!

Και δεν προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ! Την ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ! Αμα σε πειράζει να μην με διαβάζεις!!

Ακου γκρίνια γιατί του κάναν δώρο 25 %......

Αμα συνεχίσω θα αρχίσω να σε προσβάλλω και ειλικρινά δεν το θέλω ....

Δώρο θεωρώ ότι μου ΔΩΡΙΖΟΥΝ , ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...

Απο ένα γλιφιτζούρι που κάνει δώρο ο περιπτεράς στο γιό μου , μέχρι ένα τραπέζι που μπορεί να κε κεράσει ένας φίλος...

Αν εσύ τη λέξη δώρο την αξιολογείς με κλίμακα ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ τότε σεβαστή η άποψη σου αλλά ΜΗΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ γιατί απλά έχω διαφορετική άποψη....

Και επαναλαμβάνω ότι δεν σε πρόσβαλα...Αν ήθελα να σε προσβάλω να είσαι σίγουρος ότι θα το έκανα, δεν θα κρυβόμουνα....πίστεψε με...

Εντάξει, δενμπήκα εδώ μέσα για να κάνω την κουβέντα για το στοίχημα προσωπικό κατόρθωμα. Αφού θεωρείς δώρο να κάνουν στον γιο σου δώρο γλιφιτζούρι αλλά για να το φάει πρέπει να τρώει υποχρεωτικά τις καραμέλες τους επί 9-10 φορές την αξία του τότε οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ. ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΖΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.

Εντάξει, δενμπήκα εδώ μέσα για να κάνω την κουβέντα για το στοίχημα προσωπικό κατόρθωμα. Αφού θεωρείς δώρο να κάνουν στον γιο σου δώρο γλιφιτζούρι αλλά για να το φάει πρέπει να τρώει υποχρεωτικά τις καραμέλες τους επί 9-10 φορές την αξία του τότε οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ. ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΖΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.

Επιμένεις.....

Φίλε για τελευταία φορά....ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ! ΤΕΛΟΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Δεν σ'αρέσει? ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ? Τον ευατό σου στον καθρέφτη κοίτα και ψάξε να βρείς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ....

Αλλά το ανέφερες...θεωρείς οτι πρέπει να ''φας'' τις καραμέλες τους 9-10 φορές....ε μάλλον εδώ είναι η διαφορά μας...προσωπικά δεν τρώω τις ''καραμέλες τους'' 9-10 φόρες....

Λοιπόν προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την BET365 για το μπόνους και ευελπιστω να συνεχίσει αυτή την πολιτική..:sign:

καλά μην είσαι απόλυτος. αν ο άλλος κάνει τζίρο 2 και 3 και 5 χιλιάρικα το μήνα πχ το 25 ευρώ που δίνεις όταν σε άλλους που δεν ακουμπάνε δίνεις 100 είναι προσβλητικό. όχι πως τον συγκεκριμένο τον νοιάζει πολύ, αλλά κάτι δε κάθεται σωστά!

(άλλωστε δε μιλάμε για ατόφιο 25άρι, επομένως καθαρό δώρο, αφού, όσο ευνοϊκές κι αν είναι, υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις)

Τελευταία επεξεργασία:

καλά μην είσαι απόλυτος. αν ο άλλος κάνει τζίρο 2 και 3 και 5 χιλιάρικα το μήνα πχ το 25 ευρώ που δίνεις όταν σε άλλους που δεν ακουμπάνε δίνεις 100 είναι προσβλητικό. όχι πως τον συγκεκριμένο τον νοιάζει πολύ, αλλά κάτι δε κάθεται σωστά!

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ μιας εταιρείας και οι διάφορες ΤΑΚΤΙΚΕΣ της φίλε Γιάννη δεν έχει καμμία σχέση με τα βασικά που μάθαμε απο μικροί...

Η ευγνωμοσύνη είναι ευγνωμοσύνη ανεξάρτητα το τι σου χαρίζουν...

Και ναι σε τέτοια θέματα είμαι απόλυτος...

Συμφωνώ με sakis, gianni και venos για το ρολ οβερ με τα γκολ....και αυτό συμβαίνει χρόνια...

Τώρα για αυτούς που γκρινιάξανε για το 25% ΜΠΌΝΟΥΣ το μόνο που θα πώ είναι ""ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος''...

Δηλαδή εμ μας δίνουν δώρο εμ δεν μας αρέσει γιατί δεν είναι σαν το περσινό...:priest:

Φίλε,έχεις μπερδευτεί ελαφρώς...η γκρίνια για το μπόνους δεν προέρχεται από το μπόνους αλλά από τον ρατσισμό που αυτό προκαλεί με διαφορετικά μπόνους στον κάθε ένα.
Αν στην δουλειά σου το αφεντικό μοίραζε πριμ σε όλους από 1000€ και σε σένα σου έδινε 50€,θα ήσουν ευχαριστημένος?Δεν θα ένιωθες λίγο κάπως μαλάκ@ς?Δεν θα έλεγες ότι κι εγώ δουλεύω εδώ και μάλιστα ίσως και πιο πολύ από κάποιους και παίρνω μικρό δώρο?Θα έλεγες,γουάου,ζήτω,δωροοοοοοοο!!!!
Ακόμη και με το γλυφιτζούρι...αν ο περιπτεράς μάζευε όλα τα παιδάκια της γειτονιάς και τους έδινε από 10 γλυφιτζούρια και στον γιο σου έδινε 1,λες να πέταγε από την χαρά του ο μικρός?Δεν θα έλεγες κι εσύ ότι τον έριξαν?
Ειδικά τώρα που μιλάμε για εταιρείες,δεν μπορεί αυτούς που τους ταϊζουν όλο το χρόνο να τους έχουν του πεταματού...

τα μπερδευεται
τα μπονους που δινουν ειναι δυσαναλογα του τζιρου που κανει ο καθενας και σχετιζεται απολυτα με την στοιχηματικη δραστηριοτητα που εχει ο καθενας απο μας στον λογαριασμο του
συγκεκριμενα μπορουν να εχουν κριτηρια οπως : ποσες ωρες παιζεις , τι ποσα παιζεις , τι αθληματα παιζεις
απο προσωπικη εμπειρια πιστευω καθετα οτι δεν εξεταζουν το γεγονος αν παρουσιαζει ο λογαριασμος κερδοφορια
ορθα κοφτα ειχα μεσα 50χ και καθε 15 μερες περιπου ερχοταν μαξ μπονους 200ε , μου φαινοταν απιστευτο , αλλα ηταν αληθινο ,
η μοναδικη εταιρεια που μπορει να σε παιξει μεχρι τελους στο λαιβ αν δεν κανεις π...α
ξερω πολλες περιπτωσεις απο ατομα που ανοιξαν λογαριασμο και ζητησαν προσφορα για μεγαλυτερο μπονους ( επειδη θα εκαναν 4ψηφια καταθεση ) και πηραν προσφορα που τους ικανοποιησε
σ αυτο που λεει ο νικολας παντως εχει δικιο
πρακτικα αυτο που λαμβανει ο καθενας απο μας δεν ειναι δωρο ουτε μπονους .. ειναι ενα ειδος κερασματος για να σε κρατησει περισσοτερη ωρα στο μαγαζι
οσοι εχουν δουλεψει βραδυ σε μπαρακια καταλαβαινουν τι εννοω . μακροπροθεσμα αυτα τα δηθεν κερασματα τα χρυσοπληρωνεις ..

• Like
Αντιδράσεις: DIOGENIS06 και captain_hook

Μια ερώτηση, νομίζω πέρυσι η 365 είχε δώσει bonus νέας χρονιάς (όχι σεζόν ημερολογιακής για το 2013) θυμάτε κανείς αν όντως ισχύει και αν πρέπει να περιμένουμε και φέτος κάτι παρόμοιο;

Υγ το link προς την εταιρία μπαίνει αυτόματα;δεν το έβαλα εγώ

Μια ερώτηση, νομίζω πέρυσι η 365 είχε δώσει bonus νέας χρονιάς (όχι σεζόν ημερολογιακής για το 2013) θυμάτε κανείς αν όντως ισχύει και αν πρέπει να περιμένουμε και φέτος κάτι παρόμοιο;

Υγ το link προς την εταιρία μπαίνει αυτόματα;δεν το έβαλα εγώ
Ισχυει αυτο που λες..Το θυμαμαι και εγω περσι..Δεν εχω ιδεα για φετος ομως..Θα κανουμε λιγο υπομονη..Αν και περυσι εδιναν σε ολους και μπονους 100% στην εναρξη της χρονιας ενω φετος οπως θυμασαι σε σχετικη κουβεντα εδω το εδωσαν οπου ηθελαν και σε αλλους κατι 25% και 50%.. Γενικα απο τοτε που εγινε 365.gr δεν μας τα λεει ιδιαιτερα καλα νομιζω(σε σχεση με πριν τουλαχιστον).

• Like
Αντιδράσεις: ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Ξέρει κανείς αν σε ΒΕΤ365 και σε ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ θα έχει bonus νεας σαιζόν (2016-17)?
Έχει πάρει κανείς κάτι παρόμοιο? Πέρυσι τέτοια εποχή είχε δώσει η ΒΕΤ365

περσυ και σε μενα ειχε δωσει αλλα πιος ξερει για φετος η στοιχημαν μου εδωσε το Μαη αν θυμαμαι καλα.

Ξέρει κανείς αν σε ΒΕΤ365 και σε ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ θα έχει bonus νεας σαιζόν (2016-17)?
Έχει πάρει κανείς κάτι παρόμοιο? Πέρυσι τέτοια εποχή είχε δώσει η ΒΕΤ365

trader είσαι, εσύ θα μας πεις :Ρ

Αυτο το bonus (λεμε τωρα) 25% ειναι ο,τι πιο "ακυρη" προσφορα εχω δει. Δεν αξιζει ουτε να τη διαβασει κανεις.
Αυτη η συμπεριφορα μου θυμιζει Εταιριες κινητης, οι οποιες στον υποψηφιο πελατη μονο ...... δεν του κανουν, αλλα τον ηδη πελατη ουτε να τον φτυσουν.
Προφανως προφανεστατα το λογικο θα ηταν 100% στην εναρξη της σεζον. Βαζω 100 βαζεις 100 με ορους και προυποθεσεις. Περιπτωση bonus hunting δεν υπαρχει. Τους πιανουν ολους. Εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτα. Εγω απλα παιζω στοιχημα.
Μια ιδεα θα ηταν ολοι μας ξεχωριστα να τους στειλουμε mail και να ζηταμε αυτο. 100+100. Αν δεχτουν καλως.
Εγω πχ αρνηθηκα και bonus εγγραφης σε Εταιρια. Εχει κορυφαιες επιπεδου 365 και Sman αποδοσεις αλλα αν δειτε τους ορους αποσβεσης του bonus (3αδες!!! Ελεος!), θα φρικαρετε. Και ομως γραφτηκα για τις αποδοσεις.
Καντε τους ενα mail, και εγω αυτο θα κανω και ισως...

• Like
Αντιδράσεις: kriapa

το μεσημέρι η bet365 μου έδωσε 25% μέχρι 100Ε νέας χρονιάς και 5Ε αφοσίωσης

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 21:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 22:00
    • Κατάρ - Ελβετία

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • Αύριο 14-06-2026
  • 00:00
    • Ώρα Μουντιάλ