Betshop: Ο "λογαριασμός παικτών" της B2B

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Νομίζω πως χωρίς πίεση από τα ΜΜΕ ή κάποια συλλογική αγωγή, δεν πρόκειται να κουνηθεί τίποτα. Μόνο όταν γίνεται θόρυβος αρχίζουν να παίρνουν μπρος τα πράγματα. Αν δεν "τσούξει" δημόσια, θα το θάψουν όπως τόσα άλλα.

1. δεν ειχαμε ολοι "φραγκοδιφραγκα" στην betshop περιμενοντας τη λυση αυτου του τραγελαφου στην οποια ευθυνη εχει μονο και αποκλειστικα το ελληνικο κρατος που προσπαθει να βαλει χερι στα χρηματα και τον ιδρωτα του αγριως φορολογουμενου ελληνα παικτη.
2. προφανως η λυση θα δοθει μονο μεσω ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.

προσωπικα, θα τους ξανακαλεσω αυριο να ακουσω την παραμυθα ξεροντας οτι δε θα γινει τιποτα με αυτον τον τροπο.

δηλωνω διατεθειμενος να οργανωθουμε, να μαζευτουμε και να κινηθουμε νομικα, δυστυχως ειναι ο μονος τροπος να δοθει τελος σε αυτη την παλινωδια.

προφανως μιλαμε για ξεκαθαρο και πρωτοφανη εμπαιγμο, 20 χρονια επαγγελματιας εχω ζησει να θελει να μου φαει χιλιαρικα καθε εταιρεια απατεωνας, να θελει να μου φαει ομως τον ιδρωτα μου το κρατος που θεωρητικα με προστατευει απο τους απατεωνες, παει πολυ.

θα επανελθω.

• Like
Αντιδράσεις: BlythSpartan
1. δεν ειχαμε ολοι "φραγκοδιφραγκα" στην betshop περιμενοντας τη λυση αυτου του τραγελαφου στην οποια ευθυνη εχει μονο και αποκλειστικα το ελληνικο κρατος που προσπαθει να βαλει χερι στα χρηματα και τον ιδρωτα του αγριως φορολογουμενου ελληνα παικτη.
2. προφανως η λυση θα δοθει μονο μεσω ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.

προσωπικα, θα τους ξανακαλεσω αυριο να ακουσω την παραμυθα ξεροντας οτι δε θα γινει τιποτα με αυτον τον τροπο.

δηλωνω διατεθειμενος να οργανωθουμε, να μαζευτουμε και να κινηθουμε νομικα, δυστυχως ειναι ο μονος τροπος να δοθει τελος σε αυτη την παλινωδια.

προφανως μιλαμε για ξεκαθαρο και πρωτοφανη εμπαιγμο, 20 χρονια επαγγελματιας εχω ζησει να θελει να μου φαει χιλιαρικα καθε εταιρεια απατεωνας, να θελει να μου φαει ομως τον ιδρωτα μου το κρατος που θεωρητικα με προστατευει απο τους απατεωνες, παει πολυ.

θα επανελθω.

Γειά σας

Είσαστε ο ίδιος που έγραφε στο bettingadvice ?
Πάντα σας παρακολουθούσα.

Σχετικά μ' αυτά που γράφεις εγώ σ' αυτό το φόρουμ έχω γράψει πολλές φορές για συλλογική πίεση πάνω σε διάφορα θέματα -βασικά να δημιουργηθούν κι άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες- αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

• Like
Αντιδράσεις: xaralas και BlythSpartan
Για συλλογικές ενέργειες θέλω να συμμετέχω και εγώ.

Και όχι δεν είχαμε όλοι μικροποσά μέσα δυστυχώς.

Για συλλογικές ενέργειες θέλω να συμμετέχω και εγώ.

Και όχι δεν είχαμε όλοι μικροποσά μέσα δυστυχώς.

Το πρώτο βήμα θα ήταν μία dedicated διαδικτυακή πλατφόρμα (ιστοσελίδα-blog-forum) την οποία θα μπορούσε να την φτιάξει και το infobeto. Μετά για παραπάνω, να μας βάλουν στην τηλεόραση π.χ., θα είναι ότι ψάρια πιάσουμε.
Τώρα πάντως είμαστε 99.8% άφωνοι.

Όπως θα θυμόσαστε οι λοττάκηδες-τζοκεράκηδες κλπ των Ευρωπαϊκών μονοπωλίων είχαν φτιάξει, για να γίνει το "μολύβι-δελτίο-πρακτορείο" προ δεκαετίας όπως ήθελαν αυτοί Εμείς όμως τίποτα - ασυνεννοησία πλήρης, μας πούλησαν και μερικοί ...

Τελευταία επεξεργασία:
ναι αυτος που εγραφε στο bettingadvice ειμαι.

μιλησα με την ΕΕΕΠ ξανα, μου ειπαν να ξαναπαρω αρχες του ετους να μαθω αν υπαρχει καποια εξελιξη.

πρεπει να γινει το θεσμικο πλαισιο, δηλαδη να ψηφιστει υπουργικη αποφαση για να επιστρεψουν τα ποσα απο ΑΑΔΕ στην ΕΕΕΠ ωστε η ΕΕΕΠ να αρχισει να τα στελνει σε οσους εκαναν αιτηση, εμπροθεσμη και εγκυρη και πηραν αρ. πρωτοκολλου.

ΔΗΛΑΔΗ, περιμενουμε το ιδιο ΚΡΑΤΟΣ που δεσμευσε τα χρηματα των εγγυητικων επιστολων της betshop, να παρεμβει (κατα του κρατους που εχει ηδη τσεπωσει το 1 εκατομυριο των εγγυητικων, με τα 300 χιλιαρικα εκ των οποιων λογω "μη εγκεκριμενων" αιτησεων να ειναι εγγυημενα στην τσεπη της οτι και να γινει) να μας τα γυρισει πισω σαν ελεημοσυνη.

κανεις δε μου λεει οτι δε θα εχουμε στοιχηματικο ΟΠΕΚΕΠΕ ή οτι το θεσμικο πλαισιο θα φτιαχτει ποτε ή οτι τα χρηματα θα υπαρχουν [ελλαδα εισαι] για να μας επιστραφουν.

μυλος και τραγελαφος.

• Like
Αντιδράσεις: xamenos
ναι αυτος που εγραφε στο bettingadvice ειμαι.

μιλησα με την ΕΕΕΠ ξανα, μου ειπαν να ξαναπαρω αρχες του ετους να μαθω αν υπαρχει καποια εξελιξη.

πρεπει να γινει το θεσμικο πλαισιο, δηλαδη να ψηφιστει υπουργικη αποφαση για να επιστρεψουν τα ποσα απο ΑΑΔΕ στην ΕΕΕΠ ωστε η ΕΕΕΠ να αρχισει να τα στελνει σε οσους εκαναν αιτηση, εμπροθεσμη και εγκυρη και πηραν αρ. πρωτοκολλου.

ΔΗΛΑΔΗ, περιμενουμε το ιδιο ΚΡΑΤΟΣ που δεσμευσε τα χρηματα των εγγυητικων επιστολων της betshop, να παρεμβει (κατα του κρατους που εχει ηδη τσεπωσει το 1 εκατομυριο των εγγυητικων, με τα 300 χιλιαρικα εκ των οποιων λογω "μη εγκεκριμενων" αιτησεων να ειναι εγγυημενα στην τσεπη της οτι και να γινει) να μας τα γυρισει πισω σαν ελεημοσυνη.

κανεις δε μου λεει οτι δε θα εχουμε στοιχηματικο ΟΠΕΚΕΠΕ ή οτι το θεσμικο πλαισιο θα φτιαχτει ποτε ή οτι τα χρηματα θα υπαρχουν [ελλαδα εισαι] για να μας επιστραφουν.

μυλος και τραγελαφος.

Καλά, αυτή η εταιρεία χρώσταγε στην εφορία και της έκαναν κατάσχεση.
Ήταν τα ... τελευταία της λεφτά αυτά και τώρα ζητιανεύουν στο δρόμο ;
Αν είναι έτσι έχει καλώς και περιμένετε μπας και σας λυπηθεί η ΕΕΕΠ.
Διαφορετικά τα λεφτά σας τα χρωστάει η εταιρεία. Δεν μπορείτε να την
κυνηγήσετε ;
Δηλαδή αν έχω εγώ μία περιουσία 10 εκατομμύρια, χρωστάω σ' εσένα
ένα εκατομμύριο και μου κάνουν κατάσχεση άλλο ένα εκατομμύριο -λόγω των φορολογικών ατασθαλιών- τι παίζει ; Παίζει να πω σ' εσένα "ααα αυτό ήταν
το εκατομμύριο σου, τα λεφτά του δεξιού συρταριού και τώρα πάνε". Είναι
αυτό λογική που μπορεί να σταθεί σε ένα δικαστήριο ;

απο ποτε τα λεφτα των καταθεσεων/παιχτων ειναι της εταιριας;

απο ποτε τα λεφτα των καταθεσεων/παιχτων ειναι της εταιριας;
Ανέκαθεν,ειδικότερα δε στον άνθρωπο που βάζει την υπογραφή του για να εκταμιευτεί η ανάληψη του κάθε παίκτη.Μέχρι να βάλει την υπογραφή του και να εγκρίνει την ανάληψη είναι δικα του(της εταιρείας).
Εμείς παίζουμε με μαρκες.

Οι μαρκες δηλαδη δεν εχουν αντικρισμα;
Με την ιδια λογικη τα λεφτα που εχεις στην τραπεζα δεν ειναι δικα σου,ανηκουν στην τραπεζα

η εταιρια εχει υποχρεωση βαση νομου τα λεφτα των παιχτων να ειναι σε εναν τραπεζικο λογαριασμο με ελληνικο Iban,ωστε να μπορει να καλυψει τις αναληψεις. να υπαρχει αντικρισμα δηλαδη
αυτα δεν τα λεω εγω...τα λεει το νομοθετικο πλαισιο και οι κανονες που εχουν υπογραψει οι εταιριες ωστε να παρουν αδεια
αμα ηταν λεφτα της εταιριας πχ μπορουσε η εταιρια να τα βαλει ενεχυρο τα λεφτα για να λαβει δανεια,να αγορασει ομολογα,να τα επενδυσει σε crypto,να τα "φανε" και παει λεγοντας....

τα λεφτα ειναι των ΠΑΙΧΤΩΝ....αν δεν ηταν των παιχτων δεν θα ελεγε η ΕΕΕΠ εγινε λαθος ΔΕΝ επρεπε να ακουμπησουν τα λεφτα των παιχτων.

Οι μαρκες δηλαδη δεν εχουν αντικρισμα;
Με την ιδια λογικη τα λεφτα που εχεις στην τραπεζα δεν ειναι δικα σου,ανηκουν στην τραπεζα

η εταιρια εχει υποχρεωση βαση νομου τα λεφτα των παιχτων να ειναι σε εναν τραπεζικο λογαριασμο με ελληνικο Iban,ωστε να μπορει να καλυψει τις αναληψεις. να υπαρχει αντικρισμα δηλαδη
αυτα δεν τα λεω εγω...τα λεει το νομοθετικο πλαισιο και οι κανονες που εχουν υπογραψει οι εταιριες ωστε να παρουν αδεια
αμα ηταν λεφτα της εταιριας πχ μπορουσε η εταιρια να τα βαλει ενεχυρο τα λεφτα για να λαβει δανεια,να αγορασει ομολογα,να τα επενδυσει σε crypto,να τα "φανε" και παει λεγοντας....

τα λεφτα ειναι των ΠΑΙΧΤΩΝ....αν δεν ηταν των παιχτων δεν θα ελεγε η ΕΕΕΠ εγινε λαθος ΔΕΝ επρεπε να ακουμπησουν τα λεφτα των παιχτων.
Και βέβαια έχουν αντίκρυσμα αλλά μόνο όταν εγκριθεί το αίτημα ανάληψης σου..
Στην τράπεζα καταθέτεις στον λογαριασμό σου στο όνομα σου και ανήκουν σε εσένα και η τράπεζα τα επενδύει τα δίνει δάνεια κλπ,η χθεσίνή μου κατάθεση στη νοβιμπετ γράφει έμπορος novibet και είναι όλα δικά της.
Το νομοθετικό πλαίσιο αποδείχθηκε μια τεράστια πλάνη γεμάτο κενά,παραλείψεις και άλλα πολλά.
Ναι όταν χάνεις το στοίχημα σου αυτό ακριβώς κάνει με τα λεφτά που κατέθεσες,αυτό κάνει όταν καθυστερεί την ανάληψη σου για μία βδομάδα,αυτό κάνει όταν κερδίζεις 300000ευρώ και στα ξεπληρώνει σε 10000 ανα μήνα.
Όταν παίζεις στοίχημα 10 ευρώ σε απόδοση 1,5,όταν διευθετείτε το στοίχημα λεει κέρδος 15 ευρώ,ενώ ουσιαστικά είναι 5 ευρώ.Με την τοποθέτηση του στοιχήματος απώλεσες τα χρήματα σου εκείνη ακριβώς την στιγμή.Σου επιστρέφει 15 καινούρια ευρώ όλα δικά τους προς εσένα,αν ζητήσεις ανάληψη και εγκριθεί.
Τα λεφτά που κατέσχεσε η ΑΑΔΕ δεν ξαναεπιστρέφουν είμαστε τυχεροί που το ποσό που διεκδικουμε είναι μικρότερο απο το 1000000 της εγγυητικής που κατέχει η ΕΕΕΠ.Η οποία δεν μας ξεπληρώνει δικά μας λεφτά αλλά χρησιμοποιεί τα λεφτά της εγγυητικής για να δώσει αντίκρυσμα σε όσους λογαριασμούς αποδείχθηκαν πραγματικοί.
Καλές γιορτές σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία:
Υπάρχει ενα νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο λειτουργεί η κάθε εταιρία...

Κάθε εταιρία δίνει μια εγγυητική επιταγή στην ΕΕΕΠ όταν παίρνει άδεια. Αυτή η εγγυητική της Betshop δεν υπάρχει πλέον...εχει γίνει κατάσχεση. Σκοπός ειναι αν πάνε όλα στράφι να πληρωσει η ΕΕΕΠ "χρωστουμενα" προς παίχτες.Δεν υπάρχουν αυτά τα πήρε η εφορία.

Η κάθε εταιρία ειναι υποχρεωμένη να εχει ενα τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα που θα λειτουργεί σαν να ειναι escrow...Διαχείριση του λογαριασμού κανει η εταιρία και εποπτικο έλεγχο κανει η ΕΕΕΠ. Η εταιρία απο το κεφάλαιο που υπάρχει στον λογαριασμό δεν παίρνει τόκους, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κεφαλαια για κάλυψη εξόδων, απλά μονο μπορεί να πληρώνει τους "παιχτες"....όλες οι συναλλαγές ελέγχονται απο την ΕΕΕΠ.
Δεν ειναι λεφτα της εταιρείας απλά ειναι ενα ταμείο για να πληρώνει παίχτες ή να τραβάει κέρδη.
Πόσα λεφτα έχουμε μέσα όλοι οι παίχτες της bubblebet; τοσα πρέπει να αντιστοιχούν και στο ταμείο. Κέρδισαν οι παίχτες σημερα; προσθέτει φράγκα μέσα η betshop....έχασαν λεφτα οι παίχτες σημερα; αφαιρεί λεφτα...
Δεν μπορεί η εταιρία με αυτο το κεφάλαιο να πληρωσει υπαλλήλους,έξοδα,τρίτους κτλ. Δεν ειναι δικά της λεφτά. Αυτόν τον λογαριασμό όπως και τα λεφτα της εγγυητικης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον...τα έκανε κατάσχεση η εφορία.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί η ΕΕΕΠ δεν φρόντισε να δηλώσει αυτούς τους λογαριασμούς σαν ακατασχετους. Και ειναι ακατασχετοι γιατί τα λεφτα δεν ανήκουν στην εταιρεία. Ειναι το αντίκρισμα των παιχτών.
Αν διαβάσεις τις ανακοινώσεις που εχει βγάλει η ΕΕΕΠ το παραδέχεται ότι υπήρχε κενό.

Η ΕΕΕΠ περιμένει να λάβει πίσω την εγγυητική που ειναι περισσότερα απο το αντίκρισμα ώστε να κλείσει η υπόθεση.
Αποδείχτηκε ότι το νομοθετικό πλαίσιο ηταν τρύπιο

Δεν έχει κατασχεθεί η εγγυητική......
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι πελάτες μας με υπόλοιπα προς πληρωμή, θα πληρωθούν από την Εταιρεία μας, από την ρευστοποίηση των εγγυητικών επιστολών τις οποίες είχαμε καταθέσει στο πλαίσιο κτήσης των αδειών μας για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων στοιχηματισμού και λοιπών τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου, συνολικού ποσού 1 εκατ. ευρώ.

Αυτά έχουν κατασχεθεί .......και κατασχέθηκαν γιατί άνηκαν στην betshop,και άνηκαν στην betshop γιατί τα κωθώνια τηςΕΕΕΠ δεν φρόντισαν να είναι ακατάσχετα καθώς συνδέονται άμεσα με τους λογαριασμούς των παικτών.
  1. Το ελληνικό Δημόσιο δεσμεύει το λογαριασμό πελατών της Εταιρείας στις 9 Ιουλίου 2024.
  2. Τα χρήματα των πελατών κατάσχονται από το ελληνικό Δημόσιο, αλλά δεν έχουν αποσυρθεί υπέρ του ελληνικού Δημοσίου.
  3. Η Εταιρεία καταθέτει έφεση στα ελληνικά δικαστήρια κατά αυτής της ενέργειας στις 15 Ιουλίου 2024 και Αίτηση Αναστολής στις 30 Ιουλίου 2024.
  4. Το ελληνικό Δημόσιο «σηκώνει» τα χρήματα του τραπεζικού λογαριασμού πελατών της Εταιρείας στις 31 Ιουλίου 2024, πριν να εκδοθεί η σχετική δικαστική απόφαση επί της Αιτήσεως Αναστολής !!Πιο απλά δεν γίνεται.

Υπάρχει ενα νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο λειτουργεί η κάθε εταιρία...
.Διαχείριση του λογαριασμού κανει η εταιρία και εποπτικο έλεγχο κανει η ΕΕΕΠ.

....όλες οι συναλλαγές ελέγχονται απο την ΕΕΕΠ.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

η εγγυητικη της betshop δοθηκε "για την αποπληρωμη των παικτων".
απλα αποτι φαινεται τα χρηματα δοθηκαν σε μαυρες σακουλες, μπηκαν σε ενα ταξι για να πανε στην ΕΕΕΠ και καποιοι μαυροφορεμενοι με καπελα ΑΑΔΕ τα πηραν να τα "φυλαξουν" καλυτερα.

ακουστε, οταν εγινε το μεγαλο μπαμ το 2011 με την Full Tilt Poker (390 μυρια εκει, αλλη πιστα, αλλη χωρα) τους πηρε 2 χρονια και 10 μηνες να αποζημιωσουν τους παικτες. αρα, η βαλιτσα θα παει μακρια. φυσικα αλλο κρατος το ενα, αλλο το αλλο. εδω δε φοβομαστε μονο την καθυστερηση, φοβομαστε και δικαιολογημενα οτι θελουν να μας τα φανε.

τελευταια περιπτωση στο παγκοσμιο στοιχημα που θυμαμαι παικτες στοιχηματος να εχασαν χρηματα ηταν στην ασιατικη Pointbet πριν απο 25 χρονια (αλλα μιλαμε για μη regulated εποχη με οτι αυτο σημαινει). εκτοτε, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, εβγαινε ακρη. στο ποκερ εχουν παιξει πιο πολλα πιστολια ανα καιρους.

ελλαδα, τελευταια περιπτωση ηταν η Championsbet που βαρεσε κανονι. την ειχε ενα λαμογιο κυπριος, θυμαμαι ειχα παρει τηλεφωνα κυπρο και θεσσαλονικη στα προσωπικα του τηλεφωνα, ειχα αντιστοιχο ποσο με betshop, με τα πολλα τα πηρα πισω. fun fact: η Championsbet (δηλαδη το 1 κυπριακο λαμογιο που την ειχε) ηταν χορηγος του κυπελλου ελλαδας εκεινη τη χρονια. αυτο για να καταλαβουμε σε τι χωρα ζουμε.

στην περιπτωση της betshop τωρα, το θεμα θαναι δυσκολο να θαφτει, εφοσον βγηκαν τα ποσα, καναμε τις αιτησεις, πηραμε αριθμους πρωτοκολλου, να δουμε ποσο χρονων και σε ποιο ΚΑΠΗ θα ειμαστε οταν μας τα στειλουν σε μορφη συνταξης.

Εξακολουθώ να nicht firstainhood.
Αν η εταιρεία έφαγε κάποιο χ-ψ-ζ-τ πρόστιμο που δεν την οδήγησε σε πτώχευση τι "λογαριασμός παικτών" και κολοκύθια τούμπανα ; Σας χρωστάει τα λεφτά σας. Τα courts of justice τι λένε ;

οποιος γνωρίζει από νομικά και τη διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί ας ξεκινήσει να μας οργανώνει και σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλοι. εννοείτε είμαι κι εγώ μέσα μιας και φαίνεται ότι χάνω πάνω από 3κ από τη κωλοεταιρία και τη μπανανια που ζούμε

Να το κάνω νηνταρακιαπέ.
Έχεις εσύ που με διαβάζεις στην κατοχή σου πέντε εκατομμύρια εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο είναι δικά μου και τα διαχειρίζεσαι.
Τρως ένα πρόστιμο από την εφορία.
Το πρόστιμο έστω να είναι δέκα εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει σου κάνουν κατάσχεση τα πέντε που σου βρήκαν, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό μου εκατομμύριο, ακολούθως δε σε στέλνουν και στις φυλακές Γουέρμγουντ Σκραμπς να σπας πέτρες επειδή χρωστάς άλλα τόσα. Εγώ τώρα τι να σε κάνω εσένα ; Το μόνο που μου μένει είναι να στείλω τη μάνα μου στις κρατικές αρχές να κλαίει.
Αλλά αν το πρόστιμο είναι ακριβώς ένα εκατομμύριο, τότε σου έχουν μείνει εσένα τέσσερα στρογγυλά. Δικαιούσαι να μου πεις "ξέρεις ήταν το ένα το δικό σου που μου πήρανε και ατύχησες" ; Παίζει αυτό το πράγμα ; Σε ποιανού κράτους τους νόμους ;

Να το κάνω νηνταρακιαπέ.
Έχεις εσύ που με διαβάζεις στην κατοχή σου πέντε εκατομμύρια εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο είναι δικά μου και τα διαχειρίζεσαι.
Τρως ένα πρόστιμο από την εφορία.
Το πρόστιμο έστω να είναι δέκα εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει σου κάνουν κατάσχεση τα πέντε που σου βρήκαν, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό μου εκατομμύριο, ακολούθως δε σε στέλνουν και στις φυλακές Γουέρμγουντ Σκραμπς να σπας πέτρες επειδή χρωστάς άλλα τόσα. Εγώ τώρα τι να σε κάνω εσένα ; Το μόνο που μου μένει είναι να στείλω τη μάνα μου στις κρατικές αρχές να κλαίει.
Αλλά αν το πρόστιμο είναι ακριβώς ένα εκατομμύριο, τότε σου έχουν μείνει εσένα τέσσερα στρογγυλά. Δικαιούσαι να μου πεις "ξέρεις ήταν το ένα το δικό σου που μου πήρανε και ατύχησες" ; Παίζει αυτό το πράγμα ; Σε ποιανού κράτους τους νόμους ;

Για να είμαι απόλυτα μέσα στα πράγματα λέω και το εξής:
Μήπως -μήπως- λέω ισχύει ότι:
Το Ελληνικό δημόσιο έκανε κατάσχεση σε όσα λεφτά της B2B βρήκε στην Ελλάδα, και αυτά λέγεται ότι ήταν οι "λογαριασμοί παικτών". Αλλά η B2B χρωστάει κι άλλα, δεν τα δίνει και ενδεχόμενα αμφισβητεί τo σύνολο των προστίμων που της επεβλήθησαν.
Αν ούτως εχόντων δεχτεί να μου στείλει εμένα τα λ.χ. 780 ευρώ του λογαριασμού μου, αυτά θα θεωρηθούν κατασχετέα - δεν θα μπορώ να τα εισπράξω.
Παίζει κάτι τέτοιο ;

• 13:30
    • Τζένοα - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Ρέξαμ

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Φόλκερκ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Πάντερμπορν - Μαγδεβούργο