1. δεν ειχαμε ολοι "φραγκοδιφραγκα" στην betshop περιμενοντας τη λυση αυτου του τραγελαφου στην οποια ευθυνη εχει μονο και αποκλειστικα το ελληνικο κρατος που προσπαθει να βαλει χερι στα χρηματα και τον ιδρωτα του αγριως φορολογουμενου ελληνα παικτη.
2. προφανως η λυση θα δοθει μονο μεσω ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.
προσωπικα, θα τους ξανακαλεσω αυριο να ακουσω την παραμυθα ξεροντας οτι δε θα γινει τιποτα με αυτον τον τροπο.
δηλωνω διατεθειμενος να οργανωθουμε, να μαζευτουμε και να κινηθουμε νομικα, δυστυχως ειναι ο μονος τροπος να δοθει τελος σε αυτη την παλινωδια.
προφανως μιλαμε για ξεκαθαρο και πρωτοφανη εμπαιγμο, 20 χρονια επαγγελματιας εχω ζησει να θελει να μου φαει χιλιαρικα καθε εταιρεια απατεωνας, να θελει να μου φαει ομως τον ιδρωτα μου το κρατος που θεωρητικα με προστατευει απο τους απατεωνες, παει πολυ.
θα επανελθω.
Για συλλογικές ενέργειες θέλω να συμμετέχω και εγώ.
Και όχι δεν είχαμε όλοι μικροποσά μέσα δυστυχώς.
ναι αυτος που εγραφε στο bettingadvice ειμαι.
μιλησα με την ΕΕΕΠ ξανα, μου ειπαν να ξαναπαρω αρχες του ετους να μαθω αν υπαρχει καποια εξελιξη.
πρεπει να γινει το θεσμικο πλαισιο, δηλαδη να ψηφιστει υπουργικη αποφαση για να επιστρεψουν τα ποσα απο ΑΑΔΕ στην ΕΕΕΠ ωστε η ΕΕΕΠ να αρχισει να τα στελνει σε οσους εκαναν αιτηση, εμπροθεσμη και εγκυρη και πηραν αρ. πρωτοκολλου.
ΔΗΛΑΔΗ, περιμενουμε το ιδιο ΚΡΑΤΟΣ που δεσμευσε τα χρηματα των εγγυητικων επιστολων της betshop, να παρεμβει (κατα του κρατους που εχει ηδη τσεπωσει το 1 εκατομυριο των εγγυητικων, με τα 300 χιλιαρικα εκ των οποιων λογω "μη εγκεκριμενων" αιτησεων να ειναι εγγυημενα στην τσεπη της οτι και να γινει) να μας τα γυρισει πισω σαν ελεημοσυνη.
κανεις δε μου λεει οτι δε θα εχουμε στοιχηματικο ΟΠΕΚΕΠΕ ή οτι το θεσμικο πλαισιο θα φτιαχτει ποτε ή οτι τα χρηματα θα υπαρχουν [ελλαδα εισαι] για να μας επιστραφουν.
μυλος και τραγελαφος.
Ανέκαθεν,ειδικότερα δε στον άνθρωπο που βάζει την υπογραφή του για να εκταμιευτεί η ανάληψη του κάθε παίκτη.Μέχρι να βάλει την υπογραφή του και να εγκρίνει την ανάληψη είναι δικα του(της εταιρείας).απο ποτε τα λεφτα των καταθεσεων/παιχτων ειναι της εταιριας;
Και βέβαια έχουν αντίκρυσμα αλλά μόνο όταν εγκριθεί το αίτημα ανάληψης σου..Οι μαρκες δηλαδη δεν εχουν αντικρισμα;
Με την ιδια λογικη τα λεφτα που εχεις στην τραπεζα δεν ειναι δικα σου,ανηκουν στην τραπεζα
η εταιρια εχει υποχρεωση βαση νομου τα λεφτα των παιχτων να ειναι σε εναν τραπεζικο λογαριασμο με ελληνικο Iban,ωστε να μπορει να καλυψει τις αναληψεις. να υπαρχει αντικρισμα δηλαδη
αυτα δεν τα λεω εγω...τα λεει το νομοθετικο πλαισιο και οι κανονες που εχουν υπογραψει οι εταιριες ωστε να παρουν αδεια
αμα ηταν λεφτα της εταιριας πχ μπορουσε η εταιρια να τα βαλει ενεχυρο τα λεφτα για να λαβει δανεια,να αγορασει ομολογα,να τα επενδυσει σε crypto,να τα "φανε" και παει λεγοντας....
τα λεφτα ειναι των ΠΑΙΧΤΩΝ....αν δεν ηταν των παιχτων δεν θα ελεγε η ΕΕΕΠ εγινε λαθος ΔΕΝ επρεπε να ακουμπησουν τα λεφτα των παιχτων.
Υπάρχει ενα νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο λειτουργεί η κάθε εταιρία...
.Διαχείριση του λογαριασμού κανει η εταιρία και εποπτικο έλεγχο κανει η ΕΕΕΠ.
....όλες οι συναλλαγές ελέγχονται απο την ΕΕΕΠ.
Να το κάνω νηνταρακιαπέ.
Έχεις εσύ που με διαβάζεις στην κατοχή σου πέντε εκατομμύρια εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο είναι δικά μου και τα διαχειρίζεσαι.
Τρως ένα πρόστιμο από την εφορία.
Το πρόστιμο έστω να είναι δέκα εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει σου κάνουν κατάσχεση τα πέντε που σου βρήκαν, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό μου εκατομμύριο, ακολούθως δε σε στέλνουν και στις φυλακές Γουέρμγουντ Σκραμπς να σπας πέτρες επειδή χρωστάς άλλα τόσα. Εγώ τώρα τι να σε κάνω εσένα ; Το μόνο που μου μένει είναι να στείλω τη μάνα μου στις κρατικές αρχές να κλαίει.
Αλλά αν το πρόστιμο είναι ακριβώς ένα εκατομμύριο, τότε σου έχουν μείνει εσένα τέσσερα στρογγυλά. Δικαιούσαι να μου πεις "ξέρεις ήταν το ένα το δικό σου που μου πήρανε και ατύχησες" ; Παίζει αυτό το πράγμα ; Σε ποιανού κράτους τους νόμους ;