BETSHOP

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος mastmast
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

mastmast

New Member
27 Φεβ 2012
414
331
0
υπαρχει καποιος που να χει προσφατη εμπειρια απο την betshop ?
εκανα εγγραφη πριν λιγο γιατι ειδα οτι εχει πλουσιο live ( της 10bet ) ψιλοκαλες αποδοσεις
μιλησα τηλεφωνικα ( ευγενικο το support ) , λειτουργει 7/7 , αναληψεις με σκριλλ εντος 24 ωρων
και σχετικα ψιλα ορια στο live ..
Αν υπαρχει καποιος με εμπειρια ας την καταθεσει μπας και βγαλουμε κανα συμπερασμα , γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι το ασχημο ..
( ανηκει και στον ιδιο ομιλο με την 365 επισης , σημαντικο αυτο ) ...

Απάντηση: BETSHOP

( ανηκει και στον ιδιο ομιλο με την 365 επισης , σημαντικο αυτο ) ...

Όχι ακριβώς.

η 365 αγόρασε την άδεια της μπετσοπ για να είναι νόμιμη στην Ελλάδα. Καμία άλλη σχέση δεν έχουν μεταξύ τους οι εταιρίες.

Όχι ακριβώς.

η 365 αγόρασε την άδεια της μπετσοπ για να είναι νόμιμη στην Ελλάδα. Καμία άλλη σχέση δεν έχουν μεταξύ τους οι εταιρίες.

δηλαδη θεωρεις οτι αν κανει καμια μ ....α χοντρη η betshop δεν θα εχει καμια κυρωση στην αδεια της ( και ως εκ τουτου και της 365 ) εδω ?
τεσπα σημασια εχει να γραψει κανεις αν εχει καποια εμπειρια , αλλιως θα κανω τον κασκαντερ μου φαινετε ...

• Like
Αντιδράσεις: PLOKAMIS

δηλαδη θεωρεις οτι αν κανει καμια μ ....α χοντρη η betshop δεν θα εχει καμια κυρωση στην αδεια της ( και ως εκ τουτου και της 365 ) εδω ?
τεσπα σημασια εχει να γραψει κανεις αν εχει καποια εμπειρια , αλλιως θα κανω τον κασκαντερ μου φαινετε ...

αν μου εξηγήσεις τι μ...κια χοντρή σκέφτεσαι θα σου απαντήσω.

Η άδεια δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, έχουν ένα ΑΦΜ οπότε θεωρούνται νόμιμοι, έχουν πληρώσει και κάποιους φόρους ή κάτι τέτοιο για να έχουν την άδεια και επειδή είναι μάγκες την πούλησαν στην 365 και στο στοίχημαν και έχουν και αυτοί άδεια τώρα. Οι εταιρίες δεν δείχνουν να συνδέονται κάπου. Αν το απλουστεύαμε τελείως θα λέγαμε ότι πληρώνουν τη μπετσοπ για να είναι νόμιμες στην Ελλάδα. Αυτή η άδεια είναι προσωρινή βέβαια, οπότε αν πέσει παλούκι στη μπετσοπ από το μονοπώλιο θα πέσει και στις άλλες.

Ναι κι εγώ θέλω να μάθω τι παίζει, οπότε κάνε ένα κασκαντεριλίκι.:eye:

Εγώ έχω μια μικρή εμπειρία προς 5τίας,

που βλέπω έχουν αλλάξει πολλά από τότε,

οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω κάτι..

:sign:

παντως οι οροι του bonus ειναι οι πιο δυσκολοι στην αγορα

Αν δεν ασχοληθείς με το μπόνους,δεν υπάρχει πρόβλημα.Από την άλλη,αν δεν πάρεις το μπόνους,κάθεσαι στην 365 που έχει καλύτερο live.
ΑΝ πάρεις το μπόνους και καταφέρεις να παίξεις με τους όρους του,είσαι παικταράς...

παντως οι οροι του bonus ειναι οι πιο δυσκολοι στην αγορα

Δεν είναι δύσκολοι,είναι παρανοϊκοί.Ειλικρινά σε κοροϊδεύουν στα ίσα.Δεν σε θέλουν για πελάτη τους αν πάρεις το μπόνους.

ΠΙστεύω ότι υπάρχει ειδικό τμήμα το οποίο να κάθεται να λύνεται στα γέλια κάθε φορά που κάποιος παίρνει το μπόνους.Κάτι σαν ψυχοθεραπεία για τους υπαλλήλους τους.

• Like
Αντιδράσεις: nickskev
Προσπαθούμε να μπούμε στην εφαρμογή και να δούμε αν έχουμε υπόλοιπο για ανάληψη και βλέπουμε την ανακοίνωση της εταιρείας που τα βάζει με την εφορία.

Θα πάρουμε ποτέ τα λεφτά της betshop???
Γενάρης έφτασε
Από χθες ουσιαστικά ξεκίνησαν να στέλνουν email σε όσους λογαριασμούς έχουν πιστωτικό υπόλοιπο. Πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα μέσα σε 4 εβδομάδες και να προχωρήσει η διαδικασία.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Εχε προχειρα αντιγραφα ταυτοτητας, οταν σου συζητησει το αποδεικτικο του τραπεζικου λογαριασμου μπαινεις ebanking και κατεβαζεις ενα pdf με τα στοιχεια του (ΙΒΑΝ και ονομα)

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Εχε προχειρα αντιγραφα ταυτοτητας, οταν σου συζητησει το αποδεικτικο του τραπεζικου λογαριασμου μπαινεις ebanking και κατεβαζεις ενα pdf με τα στοιχεια του (ΙΒΑΝ και ονομα)
Μπορεις να μας πεις πως κατεβαζεις αυτο το pdf μεσα απο το ebanking βημα - βημα ?
γιατι μπηκα στην ΕΘΝΙΚΗ κ δεν βρηκα τπτ σχετικο

Μπορεις να μας πεις πως κατεβαζεις αυτο το pdf μεσα απο το ebanking βημα - βημα ?
γιατι μπηκα στην ΕΘΝΙΚΗ κ δεν βρηκα τπτ σχετικο
Κίνηση λογαριασμού ψάχνεις. Το κατεβάζεις σε pdf. Ακόμα και από κινητό γίνεται.

Στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ που μπηκα τωρα το βρηκα πως γινεται
στην ΕΘΝΙΚΗ δεν εβγαλα ακρη με τπτ μεσω ebanking

normal_63e7b5908a433.png

normal_63e7b61fda6b0.png

Δεν ξέρω αν έκανε κανείς την διαδικασία, εμένα πάντως στο 2ο Βήμα που σου συμπληρώνει κάποια στοιχεία μόνο του, στο πεδίο για την ταυτότητα γράφει ID000000 και μάλιστα δεν είναι επεξεργάσιμο. Μόνο σε εμένα συμβαίνει;
1736418894452.png

Δεν ξέρω αν έκανε κανείς την διαδικασία, εμένα πάντως στο 2ο Βήμα που σου συμπληρώνει κάποια στοιχεία μόνο του, στο πεδίο για την ταυτότητα γράφει ID000000 και μάλιστα δεν είναι επεξεργάσιμο. Μόνο σε εμένα συμβαίνει;
Προβολή συνημμένου 42104
Και σε εμένα τον ίδιο έγινε. Το στέλνεις μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητας ή διαβατηρίου και περιμένεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

σε 2 συγγενικα μου προσωπα το μεηλ ηρθε μολις χτες.σε αλλους γνωστους μου δεν εχει ερθει καν. δεν ξερω με τι κριτηριο και τι σειρα τα στελνουν. σε οσους ηρθε ειχαν μεσα μικροποσα 10-15 ευρω.
εναν που ξερω με τετραψηφιο ποσο ακομα τιποτα. ισως πρωτα ξεκινησαν με οσους εχουν μικρα ποσα.

λεφτα πηρε κανεις ως τωρα? ειδε λεφτα στο λογαριασμο του στην τραπεζα?

• 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime
  • 17:30:00
    • Γαλλία - Ελβετία

ΕΡΤ2