Betsson ταυτοποίηση λογαριασμού. Την παλεύουν καθόλου;

gkscorpio

New Member
11 Απρ 2010
681
83
28
Τόσα χρόνια ασχολούμαι με το στοίχημα, πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μετά από πάνω από χρόνο που έπαιζα κανονικά στην Betsson, έχοντας κάνει αν δεν κάνω λάθος μόνο μια ανάληψη (δηλαδή η αρχική ταυτοποίηση είχε γίνει κανονικά) αποφάσισα να ζητήσω βεβαίωση κερδών για την εφορία.

Και ξαφνικά μου παρουσιάζεται μήνυμα για ταυτοποίηση λογαριασμού, ζητώντας κάποια στοιχεία. Όλα καλά μέχρι εδώ, όταν δηλώνω ότι είμαι άνεργος, μου ζητάνε βεβαίωση από την ΔΥΠΑ (αντε να το δεχτώ κι αυτό ως λογικό), και αποδεικτικό νόμιμης πηγής των εισοδημάτων μου, ενώ κλειδώνεται και ο λογαριασμός μου.

Δεν ξέρω αν έχουν τέτοιο δικαίωμα, σε κάθε περίπτωση, προσωπικά όπως είπα είμαι άνεργος, αλλά η πηγή των εισοδημάτων μου είναι από ενοίκια που εισπράττω. Οπότε στέλνω ένα εκκαθαριστικό της εφορίας, όπου αναφέρεται ρητά και το ποσό που εισπράττω, και ότι είναι από ενοίκια. Για κάποιο λόγο δεν γίνεται δεκτό από αυτούς και από τότε έχουμε μπει σε ένα γαϊτανάκι email, στο οποίο επαναλαμβάνουν ότι για να αποδείξω την νόμιμη πηγή εισοδημάτων μου πρέπει λέει είτε να παρουσιάσω βεβαίωση εργοδότη (χαζό εφόσον έχω δηλώσει άνεργος), είτε λέει να στείλω μια κίνηση λογαριασμού που να περιέχει ΟΛΕΣ τις κινήσεις των τελευταίων 30 ημερών. Είναι δυνατόν να ζητάνε κάτι τέτοιο; Και δεν είναι εντελώς παράνομο και κόντρα σε κάθε νόμο για προσωπικά δεδομένα; Πώς ακριβώς τους αφορά αν έχω δώσει χρήματα στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιον γιατρό πχ; είμαστε καθόλου με τα καλά μας;

• Like
Αντιδράσεις: magon
Τίποτα κλείστους τα πάνε στα τσακίδια. Μ@λακίες θα δώσω αναφορά σε στοιχηματική που βρήκα τα φράγκα για να παίξω έλα σε παρακαλώ

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και magon
Οι τύποι είναι γελοίοι. Έλαβα από αυτούς mail να προβλέψω πόσα γκολ θα μπούνε στον αγώνα Σκωτία-Ελβετια και θα λάβω 5 ευρώ freebet σε περίπτωση που η επιλογή μου θα επιβεβαιωθεί. Την επόμενη ημέρα έλαβα τα 5 ευρώ και τα πόνταρα( πάντα τένις ποντάρω σε όλες τίς στοιχηματικες που παίζω) κερδίζοντας 13 ευρώ περίπου. Παρεπιπτόντως τα κέρδη σε αυτούς από freebet πρέπει να γυριστούν 3 φορές ( εδώ γελάμε). Τέλος πάντων έκανα τον τζίρο και κέρδισα καθαρά 45 ευρώ, μόλις ζήτησα ανάληψη τα 20 μέσα σε 15 λεπτά λαμβάνω mail πως έγινε απενεργοποίηση στον λογαριασμό μου όλων των προσφορων και από εδώ και στο εξής δεν θα μπορώ να συμμετέχω σε καμία διότι κάνω κατάχρηση μπονους κτλπ. Πληρώθηκα και τα 45 ευρώ κανονικά, όμως δεν θέλω να ξέρω τι θα γινόταν σε περίπτωση που είχα καταθέσει δικά μου χρήματα κ κέρδιζα κανένα μεγάλο ποσό. Σε αυτούς δεν πρόκειται να καταθέσω ποτέ ξανά.

Μέχρι τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποιο παράπονο. Και συνεπείς στις προσφορές τους, και σε κάτι διευκρινίσεις που χρειάστηκα μέσω chat έβγαλα άκρη σχετικά εύκολα, μέχρι και freebet μου έχουν δώσει νομίζω λόγω λάθους του συστήματος "σε ένδειξη καλής θέλησης".

Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα νιώθω λες και μιλάω με ρομπότ. Εδώ ενώ τους αναφέρω ότι είμαι άνεργος και μέσα στην απάντηση-κονσέρβα μου λένε ότι ένα από τα έγγραφα που δέχονται είναι βεβαίωση εργοδότη :mad:

Αλλά αυτό με την απαίτηση για ανάλυση λογαριασμού που να φαίνονται ΟΛΕΣ οι συναλλαγές των τελευταίων 30 ημερών μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Δηλαδή τι τους αφορά αν εγώ έχω πάει σε γιατρό για μείωση πέους η αν έχω πάει σε μπουρδέλο ή αν έδωσα 40€ στο μάρκετ; Είμαστε με τα καλά μας; Δεν είναι αυτό αντίθετο με κάθε νόμο προσωπικών δεδομένων, GDPR κλπ;

Ειδικά από την στιγμή που δέχομαι και τους στέλνω το εκκαθαριστικό μου που φαίνεται και δηλώνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τα εισοδήματά μου είναι από ακίνητα. Τι σκατά άλλο θέλουν;

Σε άλλη περίπτωση ή τους γράφεις στα @@ σου, αλλά έχω μέσα κανά χιλιάρικο. Δεν μπορείς άνετα να τους πας για καταγγελία σε ΕΕΕΠ;

• Like
Μέχρι τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποιο παράπονο. Και συνεπείς στις προσφορές τους, και σε κάτι διευκρινίσεις που χρειάστηκα μέσω chat έβγαλα άκρη σχετικά εύκολα, μέχρι και freebet μου έχουν δώσει νομίζω λόγω λάθους του συστήματος "σε ένδειξη καλής θέλησης".

Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα νιώθω λες και μιλάω με ρομπότ. Εδώ ενώ τους αναφέρω ότι είμαι άνεργος και μέσα στην απάντηση-κονσέρβα μου λένε ότι ένα από τα έγγραφα που δέχονται είναι βεβαίωση εργοδότη :mad:

Αλλά αυτό με την απαίτηση για ανάλυση λογαριασμού που να φαίνονται ΟΛΕΣ οι συναλλαγές των τελευταίων 30 ημερών μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Δηλαδή τι τους αφορά αν εγώ έχω πάει σε γιατρό για μείωση πέους η αν έχω πάει σε μπουρδέλο ή αν έδωσα 40€ στο μάρκετ; Είμαστε με τα καλά μας; Δεν είναι αυτό αντίθετο με κάθε νόμο προσωπικών δεδομένων, GDPR κλπ;

Ειδικά από την στιγμή που δέχομαι και τους στέλνω το εκκαθαριστικό μου που φαίνεται και δηλώνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τα εισοδήματά μου είναι από ακίνητα. Τι σκατά άλλο θέλουν;

Σε άλλη περίπτωση ή τους γράφεις στα @@ σου, αλλά έχω μέσα κανά χιλιάρικο. Δεν μπορείς άνετα να τους πας για καταγγελία σε ΕΕΕΠ;
Από την ΕΕΕΠ μην περιμένεις πολλά.

• Like
Αντιδράσεις: NickmambA1984
Μια φορα τους χρειαστηκα. Στην ΕΕΕΠ δεν θελω να πω πως ακριβως ενιωσα, οι τυποι εχουν την νοοτροπια ΔΥ του 1980, με εστελναν απο το ενα τμημα στο αλλο με βαριεστημενες φωνες και με υφακι ωχου τι με ενοχλεις και ποιος σας εστειλε σε εμας. Στα email δεν απαντανε ΠΟΤΕ, ακομα και μετα απο 2 μηνες! Αν περιμενετε απο αυτους να σας βοηθησουν στις καταγγελιες σας με τις στοιχηματικες, καλη τυχη

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Δηλαδή αν χρειαστεί κάποιος κάτι ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί να κινηθεί; Απευθείας νομικά μέσω δικηγόρου;

Η betsson άλλαξε πολιτική εδώ και λίγο καιρό από ότι φαίνεται. Και γω δεν είχα ακούσει κάποιο παράπονο. Αλλά πλέον πάνε να πάρουν το ρόλο που είχε η. Betrebels φαίνεται .
Εγώ ζήτησα ανάληψη πριν 2-3 περίπου μήνες, σχεδόν 1μιση χιλιάρικο που είχα μέσα.
Μου έδωσαν μόνο τα 100 ευρώ της κατάθεσης μου, την οποία είχα κάνει το 2021.
Τα υπόλοιπα τα έκαναν κατάσχεση επειδή έκανα λέει κατάχρηση προσφορών και μπόνους. Χαχαχα.
Είχα πάρει 6 μπόνους όλα κι όλα, σε 3 χρόνια τα οποία είχαν συνολική αξία 251,2 ευρώ και τελικά στην προσπάθεια να ολοκληρωθεί ο τζίρος των μπόνους μάλλον βγήκα χαμένος.

Θα μπορούσαν τέλος πάντων να παρακρατησουν μόνο τα μπόνους αλλά έφαγαν όλα τα λεφτά.

Ή ΕΕΕΠ δε μου απαντήσει στο email, πέρα από το τυπικό αυτοματοποιημενο email.
Οι δικηγόροι δεν ασχολούνται γιατί δε γνωρίζουν το αντικείμενο και το θεωρούν ασύμφορο να κάτσουν να ασχοληθούν για τόσο μικρά ποσά και θεωρούν δύσκολο εξαρχής να δικαιωθω.
Ή e cogra λέει ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με την υπόθεση διότι είναι αντικείμενο EEΕΠ λόγω όρων betsson και δεν έχει δικαίωμα να ανακατατευτει.

Καλα οι στοιχηματικες ιστοσελίδες του στοιχήματος είναι μόνο για να τα κονομανε από τα μπανερ. Έχω μιλήσει με 3 τέτοιες και καμιά βοήθεια. Αυτή από της οποίας το μπανερ γράφτηκα δεν απάντησε καν.
Μιλάμε ότι είμαστε στο έλεος των στοιχηματικων.

Ή ουσία είναι μια.

Ή betsson έγινε η νέα Betrebels.
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. Δε θα πληρωθείτε, εκτός αν είστε τίποτα σούπερ κουβάδες.
Έχουμε 3 πρόσφατα περιστατικά.
Εγώ, magon, gscorpio. Και θα υπάρξουν κι άλλα

• Like
Τελικά με ξεκλείδωσαν, χωρίς να στείλω ανάλυση λογαριασμού, απλά λέγαμε τα ίδια και τα ίδια, μέχρι που αρχικά μου είπαν ότι δεν προέκυπταν κέρδη για να μου δώσουν βεβαίωση, και σε 2ο χρόνο με ξεμπλόκαραν. Τι να πω.

Πάντως έχω συμπεράνει ότι είναι λίγο random η συμπεριφορά τους γενικά. Εγώ πχ από betrebels δεν έχασα χρήματα, παρόλο που όντως έπαιρνα loyalty bonus κάθε μήνα. Όταν ήταν να κλείσουν αν θυμάμαι καλά πήρα κανονικά ό,τι χρήματα είχα μέσα. Αντίθετα την χειρότερη εμπειρία (και δεν θα πρότεινα ποτέ σε κανέναν) είναι με τη μητρική εταιρία που έχει την 3αδα Bwin, Vistabet και Sportingbet. Και από σύντομο λιμιτάρισμα, και από πολύ πρήξιμο μέχρι να καταφέρω να κάνω ανάληψη αλλά και είναι η μόνη εταιρία που μου έφαγε χρήματα, κάνα 800άρι νομίζω.

Καλά ρητορική ήταν η ερώτηση.

Ή απάντηση είναι προφανής.

Εδώ έχετε ακόμα μπανερ μπετσοπ που μάλλον βάρεσε κανόνι και δε θα πληρώσει κανέναν

χθες το πρωί μπαίνω παίζω δυο δυαδούλες και φεύγω.. πάω να μπω το απόγευμα και δεν μπαίνει ο κωδικός μου ... μιλώ στο chat και οι απατεώνες μου δήλωσαν πως έκλεισαν τον λογαριασμό μου και πως κατάσχουν και τα χρήματα που είχα επάνω..(740 ευρώ)..από χθες εχω μιλήσει τρεις φορές μαζί τους και κάνουν μόνιμα τους κινέζους δλδ πως άλλο τμήμα με κλείδωσε και πως δεν μπορούν ούτε να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους και ούτε ξέρουν λεπτομέρειες..το μόνο που μου λένε είναι να με παραπέμπουν στους όρους με τα bonus...και εγώ ρωτάω.. επειδή έπαιζα τα bonus τους κάθε μέρα , έχουν δικαίωμα να μου κλέψουν τα χρήματα;;; έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο;;; και αν ναι πως λειτούργησε;;

• Like
Αντιδράσεις: gkscorpio
χθες το πρωί μπαίνω παίζω δυο δυαδούλες και φεύγω.. πάω να μπω το απόγευμα και δεν μπαίνει ο κωδικός μου ... μιλώ στο chat και οι απατεώνες μου δήλωσαν πως έκλεισαν τον λογαριασμό μου και πως κατάσχουν και τα χρήματα που είχα επάνω..(740 ευρώ)..από χθες εχω μιλήσει τρεις φορές μαζί τους και κάνουν μόνιμα τους κινέζους δλδ πως άλλο τμήμα με κλείδωσε και πως δεν μπορούν ούτε να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους και ούτε ξέρουν λεπτομέρειες..το μόνο που μου λένε είναι να με παραπέμπουν στους όρους με τα bonus...και εγώ ρωτάω.. επειδή έπαιζα τα bonus τους κάθε μέρα , έχουν δικαίωμα να μου κλέψουν τα χρήματα;;; έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο;;; και αν ναι πως λειτούργησε;;
Ναι μου συνέβη ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο κι εμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο, φαίνεται έκαναν κάποια μαζική ενέργεια σε λογαριασμούς. Πέρασε το ΣΚ που δεν πολυασχολήθηκα, θα δω τι θα κάνω από σήμερα. Κι άλλες εταιρίες έχουν κλείσει λογαριασμούς, αλλά αυτή η κατάσχεση νομίζω πως είναι εντελώς καταχρηστική. Εγώ είχα μέσα κανά διχίλιαρο.

Ναι μου συνέβη ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο κι εμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο, φαίνεται έκαναν κάποια μαζική ενέργεια σε λογαριασμούς. Πέρασε το ΣΚ που δεν πολυασχολήθηκα, θα δω τι θα κάνω από σήμερα. Κι άλλες εταιρίες έχουν κλείσει λογαριασμούς, αλλά αυτή η κατάσχεση νομίζω πως είναι εντελώς καταχρηστική. Εγώ είχα μέσα κανά διχίλιαρο.
gkscorpio ευχαριστώ που απάντησες..αν δεν σου κάνει κόπο όταν βγάλεις πλάνο πως θα κινηθείς ,στείλε μια ενημέρωση και εδώ μπας και σκεφτείς τίποτα καλύτερο από ΕΕΠ και βοηθούμε και αλλοι

Λήξη συναγερμού κύριοι.. πριν λίγο μου στείλανε mail και μου είπαν πως μετά από έλεγχο μου επιστρέφουν τα χρήματα και μου ξεμπλοκάρουν τον κωδικό. Είχαν υποσημείωση βέβαια πως μου κοβουν τις προσφορές πράγμα που η αλήθεια είναι πως ήταν δέλεαρ γιατί το site δεν είναι και το ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον το χείρον βέλτιστον

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και magon
Περίεργο. Αφού είδα το μήνυμά σου δοκίμασα κι εγώ να συνδεθώ (χωρίς να μου έρθει κάποιο email ή κάποιο μήνυμα) και όντως είδα ότι συνδέθηκε ο λογαριασμός μου με ολόκληρο το υπόλοιπο μέσα. Βέβαια από περιέργεια δοκίμασα να δηλώσω συμμετοχή στην σημερινή προσφορά και μου έβγαλε ένα "σφάλμα", αλλά σε αυτήν φάση είναι μικρό το κακό.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime
  • 17:30:00