Mε έχει κλέψει και μένα 3 φορές η betsson.
2 φορές ακύρωσε κερδισμένο στοίχημα.η ακύρωση έγινε μετά το τέλος του αγώνα. Κατέφυγα σε επόπτη μέσω της φόρμας παραπόνων.Τουλάχιστον τη μία φορά μου έδωσαν τα λεφτά .την άλλη μου τα έφαγαν.
Η τρίτη φορά που με έκλεψε, ήταν χθες.
Έπαιξα στο 49 να νικήσει η ΑΕΚ τον Άρη.
Το σκορ ήταν 1-1.
δέχτηκε στοίχημα μου, μετά από αρκετό delay,2 περίπου δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Άρη όπου το σκορ έγινε 2-1.
Μιλάμε για κλεψιά μεγάλη.
Η επόπτης στην απάντηση της είπε το εξής.
"Θα πρέπει να απορρίψω τον ισχυρισμό σας, καθώς μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το στοίχημα ολοκληρώθηκε σωστά σύμφωνα με τους κανόνες του αθλητικού στοιχήματός μας. Αφού εξέτασα τον ισχυρισμό σας, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το στοίχημα τοποθετήθηκε στο 71ο λεπτό του αγώνα, 4 λεπτά μετά το τελευταίο γκολ."
Μιλάμε για παραποίηση της αλήθειας.
Όπως βλέπετε το στοίχημα μου τοποθετήθηκε στις 8:40μμ , δηλαδή στο 49ο-50ο λεπτό του αγώνα,κι όχι στο 71ο που ισχυρίζεται η επόπτης.
Επίσης όπως ξέρετε το τελευταίο γκολ του αγώνα μπήκε στο 97ο λεπτό το οποίο ήταν και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.αρα θα ήταν αδύνατον να είχα στοιχηματίσει 4 λεπτά μετά το τελευταίο γκολ γιατί είχε ήδη λήξει ο αγώνας, αλλά κι αυτό να είχε συμβεί και να είχαν αποδεχτεί το στοίχημα,θα έπρεπε να ακυρωθεί αφού ο αγώνας είχε λήξει.
Μιλάμε για παρωδία και κοροϊδία.
Για ποιο λόγο κοροϊδεύουν και κλέβουν τον κόσμο με τέτοια ψέματα;
Το φόρουμ έχει κάποια συνεργασία με τη betsson? μπορεί να βοηθήσει; Έχετε επαφή με κάποιον που γνωρίζει από στοίχημα και από στοιχειώδη λογική μέσα στη betsson ή όλοι είναι γραφιαδες και αραδιαζουν copy paste απαντήσεις χωρίς επαφή με την πραγματικότητα;
Είναι δυνατόν να μου λέει ότι τοποθετήθηκε το στοίχημα στο 71ο λεπτό,και μάλιστα 4 λεπτά μετά το τελευταίο γκολ;;;