Betsson

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Monakias1981
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι λες τώρα. Δεν μας φτάνουν οι νταβατζήδες τράπεζες θα έχουμε και νταβατζήδες στοιχηματικές? Χθες κιόλας πάω να τον κλείσω
Λάθος οι στοιχηματικές είναι η Τσατσά, ο νταβατζής είναι το Ελληνικό Δημόσιο ΦΕΚ Β 3265/5.8.2020.

Απορώ αυτός ο όρος δεν είναι καταχρηστικός; Τι θα πει τέλη διατήρησης ; IBAN έχουμε ; Μήπως πρέπει να γίνει καταγγελία στην ΕΕΕΠ

Όταν μπαίνεις στο σάιτ τους στο έχει αν αποδέχεσαι ή όχι οπότε αν είσαι δραστήριος παίζεις και όλα καλά.

Εγώ ας πούμε δεν ήμουν και δεν νομίζω να γινόμουν και ποτέ, πρέπει να ήταν η 2η ή 3η φορά στα χρόνια που παίζω στοίχημα να με παίρνει στοιχηματική και να με ρωτάει γιατί δεν παίζω, τι να τους έλεγα αυτά που δεν λέγονται? Οπότε πάτησα αυτοαποκλεισμό και ησύχασα. Χάρη τους κάνω που παίζω που και που στις Ελληνικές εταιρίες άρα αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω περί τσατσα και νταβατζιλίκη και ΦΕΚ δεν ισχύουν για μένα αν με εννοείτε ααααν με εννοείτε.

Αφού τελειώσαμε με αυτούς θα σας πω ένα τρικ που δεν νομίζω να διόρθωσαν τον συγκεκριμένο όρο. Όταν γράφτηκα σ'αυτούς που έδιναν και μπόνους είχα βάλει 50 πήρα και άλλα 50 στα 150 πόσα φρι σπιν που έδωσαν μην σας πω τι καλύτερα αφήστε που έλεγαν τα όποια ψύχουλα σας δώσω θα τα χρησιμοποιήσετε στο καζίνο βρε δεν γαμ...έστε που έλεγε και ο συγχωρεμένος Βενιζέλος. Οπότε εγώ έπρεπε να πάρω πίσω τα 50, διάβασα τους όρους και είδα ένα κενό, οι περισσότερες εταιρίες λένε πως στο τζιράρισμα δεν μετράνε τα αντικρουόμενα στοιχήματα, δηλαδή αν βάλεις στον άσσο βάλεις και στο Χ αυτό δεν μετράει στον τζίρο, έλα που αυτοί δεν το είχαν. Οπότε σε 3-4 στοιχήματα εγώ κάλυψα το τζιράρισμα τους τσίμπησα και ένα πενηντάρικο εξτρά. Για κοιτάξτε το αυτό και στα μπόνους που σας δίνουν αν έχει όρο να μην παίζετε αντικρουόμενα μπετ

Αφού έγραψα για τράπεζες, να σας πως και γι'αυτό αν και είναι άσχετο με το θέμα. Η eurobank άρχισε να χρεώνει απλούς λογαριασμούς που έχουμε (υπάρχει η επιλογή μετατροπής στον δωρεάν "αποταμιεύω τώρα"), με ελάχιστη χρέωση 0.60 σεντς κάθε μήνα ανα λογαριασμό, οπότε αν έχετε 2-3 λογαριασμούς εκεί μάνι μάνι το ντίφραγκο θα το τσιμπάει. Έχει στείλει επιστολές και ενημερώνουν πως οι λογαριασμοί που είχατε που πληρώνετε με κάρτες λογαριασμούς κτλπ αποφάσισε λέει να πάει την σχέση μας σε άλλη διάσταση (καταλάβατε σε τι διάσταση), οπότε σου λέει θα σε χρεώνω αυτά τα χρήματα αν θες να συνεχίσεις να έχεις λογαριασμό σ'εμένα. Στέλνει επιστολές ενημερώσεις (ξέρετε αυτούς τους μακρόστενους φακέλους) αλλά επειδή το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι καθυστερημένοι πλέον αφού τους φακέλους από τράπεζες τους θεωρεί διαφημιστικά τραπεζών και τα πετάει αν έρθει κάτι τέτοιο να ξέρετε είναι αυτό επίσης αν έρθει θα λέει για ένα blue advance. Οι υπάλληλοι των τραπεζών δεν είναι φίλοι μας αλλά μιζαδώροι όσους περισσότερους σπρώξουν σε τέτοια προγράμματα τόσες περισσότερες μίζες παίρνουν.

Επειδή μπορεί να πει κανείς κάτι και γ'αυτό να πω πως ούτε την eurobank έχω ανάγκη, ο μόνος λόγος που είχα ανοίξει λογαριασμό ήταν να μπορώ να κάνω δωρεάν μεταφορές από σκριλλ μιας και είχε την μεγαλύτερη μίνιμουμ μεταφορά σαν έμβασμα χωρίς χρέωση (μέχρι και 20 ευρώ έμβασμα δωρεάν), ε δεν την χρειάζομαι πλέον υπάρχουν και άλλα μονοπάτια

• Like
Αντιδράσεις: GATHS
μπορείς να εξηγήσεις αυτό με τα 0,60 σεντς; Αποκλείεται να ισχύει χρέωση 0,60 σεντς για διατήρηση λογαριασμού.
Κάποτε οι τράπεζες είχαν ξεκινήσει να χρεώνουν έξοδα για ανενεργούς λογαριασμούς που θεωρήθηκαν καταχρηστικά και κόπηκαν.

Δεν σημαίνει ότι επειδή το λέει η εταιρεία αυτό και πατάμε αποδοχή ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.

Επίσης από όσα έχω διαβάσει καλύτερα είναι να κανείς απλά διαγραφή λογαριασμού παρά αυτοαποκλεισμό

Τελευταία επεξεργασία:
μπορείς να εξηγήσεις αυτό με τα 0,60 σεντς; Αποκλείεται να ισχύει χρέωση 0,60 σεντς για διατήρηση λογαριασμού.
Κάποτε οι τράπεζες είχαν ξεκινήσει να χρεώνουν έξοδα για ανενεργούς λογαριασμούς που θεωρήθηκαν καταχρηστικά και κόπηκαν.

Δεν σημαίνει ότι επειδή το λέει η εταιρεία αυτό και πατάμε αποδοχή ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.

Επίσης από όσα έχω διαβάσει καλύτερα είναι να κανείς απλά διαγραφή λογαριασμού παρά αυτοαποκλεισμό
Φίλε μου δυστυχώς αυτοί έχουν το καρπούζι και αυτοί το μαχαίρι, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει νομοθετικά τι να πω. Τώρα πάμε στο άλλο θέμα. Διάβασε το mail που μου ήρθε παρακάτω όπως ήρθε και σε άλλους είτε σε επιστολή

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι να σας παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για τις καθημερινές σας ανάγκες και δραστηριότητες. Αναγνωρίζοντας την τάση για ψηφιακές τραπεζικές συναλλαγές, επανασχεδιάζουμε προϊόντα για ιδιώτες που εξασφαλίζουν όφελος, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές και προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήσαμε το πακέτο My Blue Advantage του προγράμματος συναλλαγών και προνομίων My Advantage Banking με το οποίο θα συνδεθεί κάθε λογαριασμός πληρωμών (σε ευρώ) που τηρείτε για τις ιδιωτικές σας ανάγκες καθώς και κάθε τέτοιος νέος λογαριασμός που θα ανοίξετε ως πρώτος δικαιούχος.

Το πακέτο My Blue Advantage περιλαμβάνει:

Τήρηση λογαριασμού πληρωμών για να κάνετε αναλήψεις, καταθέσεις, μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς σας και τρίτων δικαιούχων, αγορές κ.ά.

Δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας για ιδιώτες Debit Mastercard ή Personal Banking Debit Visa και δωρεάν 5ετή ανανέωση χωρίς επιβάρυνση για τον πρώτο δικαιούχο του λογαριασμού.

Συμμετοχή της χρεωστικής κάρτας σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή.

Δωρεάν αποστολές χρημάτων έως 500€ ημερησίως, από το Eurobank Mobile App με την υπηρεσία IRIS Payments.

Δωρεάν εκτέλεση μίας (1) πάγιας εντολής τον μήνα για αυτόματες πληρωμές οργανισμών.

Αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις σε επιχειρήσεις όπως: Κωτσόβολος, Praktiker, Vodafone, SKY express, you.gr, HotelBrain, ELPEDISON, BOX NOW, Globalsat, De'longhi, Kenwood και Braun.

To My Blue Advantage παρέχεται με μηνιαίο κόστος μόλις 0,60€ ανά συνδεδεμένο λογαριασμό ανεξάρτητα από τον αριθμό των συνδικαιούχων. Δείτε αναλυτικά το εκάστοτε τιμολόγιο εργασιών της Eurobank.

Εφόσον συμφωνείτε με τη μετάβασή σας στο πακέτο My Blue Advantage, δεν απαιτείται να κάνετε κάτι. Η αυτόματη ένταξη κάθε λογαριασμού σας στο πακέτο My Blue Advantage θα πραγματοποιηθεί στις 18.03.2024 και η 1η πληρωμή στις 02.04.2024. Η πληρωμή θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

Αν δεν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο πακέτο My Blue Advantage, έχετε τη δυνατότητα έως 14.03.2024:

Να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας στον νέο λογαριασμό «Αποταμιεύω Τώρα» μέσα από το e Banking, το EuroPhone Banking ή σε κατάστημα Eurobank. Με τον λογαριασμό αυτόν, μπορείτε να κάνετε μόνο αναλήψεις, καταθέσεις και μεταφορές χρημάτων εντός Eurobank σε λογαριασμούς που είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Δείτε αναλυτικά εδώ.

Να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε λογαριασμό «Εξυπηρέτηση Δανείου» μέσα από το e Banking ή σε κατάστημα Eurobank. Δείτε αναλυτικά εδώ.

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε άλλο λογαριασμό πληρωμών, δεν μπορείτε να διατηρείτε χρεωστική κάρτα με συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα αναληπτική κάρτα Eurobank Cash Card Cirrus για αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών σε ATM.

Να κλείσετε τον λογαριασμό σας μέσα από το e Banking σας, το EuroPhone Banking ή με επίσκεψη σε ένα κατάστημα Eurobank.

Επιπλέον, το πακέτο My Blue Advantage παρέχεται δωρεάν για κάθε λογαριασμό σας, εάν:

Έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank.

Λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank.

Είστε πελάτης Personal Banking ή Private Banking.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για τα πακέτα συναλλαγών και προνομίων.

Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 21:00: 2109555450

Εντάξει στην ουσία όλες οι τράπεζες έχουν τέτοιο πακέτο για δωρεάν συναλλαγές το μήνα με κάποιο μηνιαίο κόστος . Το λάθος βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ότι σε έβαζαν με το ζόρι. Αλλά τουλάχιστον άλλαζες τύπο λογαριασμού και δεν το ενεργοποιεις .

Προσωπικά αυτός ο όρος της betsson μου φαίνεται τέρμα παράνομος. Και απορώ πώς θα χρεώνει αυτό το ποσό το μήνα. Θα μας κόβει και απόδειξη ; Δε σημαίνει ότι μπορεί να γράφουν ότι γουστάρουν και αν θέλουμε το αποδεχόμαστε η όχι .

Προσωπικά αυτός ο όρος της betsson μου φαίνεται τέρμα παράνομος. Και απορώ πώς θα χρεώνει αυτό το ποσό το μήνα. Θα μας κόβει και απόδειξη ; Δε σημαίνει ότι μπορεί να γράφουν ότι γουστάρουν και αν θέλουμε το αποδεχόμαστε η όχι .
Μια χαρά μπορεί εκείνο το 79835 ΕΞ 2020/24.7.2020 δεν το έβαλαν για να το βάλουν. Εγώ κάθισα και το έψαξα λίγο κάτι που το 90% δεν θα το κοιτάξει καν και δες τι βρήκα

Άρθρο 22

ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

22.1. Ο Κάτοχος Άδειας θέτει τον Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη στην κατάσταση «Ανενεργός» στην περίπτωση διαρκούς απουσίας Συμμετοχής για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

22.2. Όσο ο Λογαριασμός τελεί στην κατάσταση «Ανενεργός» δεν επιτρέπονται συναλλαγές μεταξύ του Κατόχου Άδειας και του Παίκτη.

22.3. Ο Κάτοχος Άδειας δύναται να προβλέπει στη Σύμβαση Προσχώρησης τέλη διατήρησης σε Λογαριασμούς που τελούν στην κατάσταση «Ανενεργός», εφόσον υπάρχει θετικό υπόλοιπο.

22.4. Ο Κάτοχος Άδειας, τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από τη θέση του Ηλεκτρονικού Λογαριασμού στην κατάσταση «Ανενεργός», ενημερώνει τον Παίκτη ότι ο Λογαριασμός του πρόκειται να τεθεί στην κατάσταση αυτή, τον λόγο για τον οποίο αυτό πρόκειται να συμβεί, τα τυχόν τέλη διατήρησης που πρόκειται να επιβληθούν, τις συνέπειες που έχει και τον τρόπο με τον οποίο δύναται να αποφευχθεί η θέση του Λογαριασμού στην κατάσταση αυτή, η δυνατότητα να αποσύρει τυχόν υπόλοιπο του Λογαριασμού του και να ζητήσει το κλείσιμο του Λογαριασμού και τον τερματισμό της συμβατικής σχέσης, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται σχετικά στη Σύμβαση Προσχώρησης.

22.5. Αφού παρέλθει χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από τη θέση του Λογαριασμού στην Κατάσταση «Ανενεργός», κατά το οποίο είτε δεν ενεργοποιήθηκε ο Ηλεκτρονικός Λογαριασμός Παίκτη είτε ενεργοποιήθηκε αλλά δεν υπήρξαν Συμμετοχές, ο Κάτοχος Άδειας κλείνει τον Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη και εφαρμόζει τα σχετικώς προβλεπόμενα στο άρθρο 21.

Αυτά τα έχει θεσπίσει το Ελληνικό Κράτος οπότε όπως λες για την τράπεζα που σου ζητάει συνδρομή για να έχεις λογαριασμό σου φαίνεται λογικό έτσι και αυτό είναι λογικό τι σου λέει στην ουσία η εταιρία? Έστω και 1 ευρώ θα παίζεις σ'εμένα. Πάλι καλά που δεν λέει ο νόμος "Λογαριασμοί που θα θεωρούνται για 1 μήνα ανενεργοί" θα καταβάλουν αυτό το ποσό και σου λέει 12 μήνες. Ξέρεις πως μπορεί να τα πάρει αυτά τα φράγκα? Μέσω εφορίας έχοντας τον παραπάνω νόμο μπορεί να ζητήσει το όποιο ποσό μέσω εφορίας όπως κάνει τώρα το τεχνικό επιμελητήριο στους επαγγελματίες. Ναι αν έχεις να πληρώσεις κάτι χρόνια και λες "έλα μωρέ και τι έγινε" το τεχνικό επιμελητήριο τα επιβεβαιώνει στην εφορία και αυτοί σου στέλνουν ραβασάκια 30ευρά έτσι θα κάνει η betsson easy money που λένε και στο χωριό μου.

Φαντάσου να το πάρεις πρέφα να έχει μαζευτεί κανένα 100-200 ευρώ τέτοια πρόστιμα. Άντε θα το πας με δικηγόρους, θα πεις δεν πληρώνω, καταρχήν θα έχεις τόκο από την εφορία μες την χαρά και αυτοί, ο δικηγόρος για την υπόθεση σιγά μην σου ζητήσει 20-30 ευρώ θα σου πει δώσε μου 5-6 κατοστάρικα μην σου πει και παραπάνω οπότε εκεί που ήσουν χαμένος 200 ευρώ είσαι 300 ευρώ και σιγά μην βγάλει και άκρη, με το υπουργείο οικονομικών και για τους όρους που έβαλε. Άρα? Από την στιγμή που έκανες τον λογαριασμό για φας το μπόνους, free bet (ναι κυρίως γι'αυτό το άνοιξα εγώ μάλιστα τελευταία είσοδο μου έλεγα Σεπτέμβριο του 2023 σίγουρα θα μπήκα να δω καμιά προσφορά τι παίζει) και άλλες προσφορές και δεν το χρησιμοποιείς μη σου πω τον έχεις ξεχάσει κιόλας τον κλείνεις και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου

@Εrtzan Εγω και χωρο δεν εχω καιι μικραινουν τα @ρχιδια μου μεγαλώνοντας, Αν εχεις χωρο γραψτους και για μενα γιατι μεσο εφοριας δεν μπορουν να κανουν τιποτα διοτι α) Δεν ειναι δημοσιο η ΝΠΔΔ.
Β) Η χρεωση αφορα μονο θετικο υπολοιπο του λογαριασμου.
Θα μου πεις τοτε ποιος ο λογος,,,
Κοροΐδα ειναι;
αφου θα αδειασουμε τους λογαριασμους;;;
Τους βοηθα η Μαμα ΕΕΕΠ αφου εδωσαν πολλα να τρωνε τα χρηματα λογαριασμων που εχουν παραβει δηθεν ορους!!!
Παραδειγμα πραγματικο:
ΕΓΩ
Εχοντας κανει καταγγελια η εταιρια εχει απαντησει η ΕΕΕΠ δεν μου εχει κοινοποιηση την θεση της που ουσιαστικα εχει να κανει μονο με το αν κρινει οτι μπορω να προσφυγω στον Καταναλωτη!
Εχουν περασει 7 μηνες ΕΕΕΕΠ σε 5 θα αρχισει να αδειαζει λογαριασμος!!!

Εγω που εχω ελαχιστη γνωση περιμενω 3 μηνες πριν για να πω στον δικηγορο να στειλει ενα εξωδικο στην ΕΕΕΠ και για αυτην την αιτια.

Μάλιστα έχεις δίκιο ιδιωτική είναι οπότε άντε να τα πάρουν. Θα έχει πλάκα να δούμε τι θα γίνουν στους αρνητικούς ή μηδενικούς λογαριασμούς πιστεύω θα δούμε κάποια στιγμή θα γραφτεί εδώ πάλι γιατί όλο και κάποιοι θα το ξεχάσουν και όλο και κάποιοι (το κάνω και εγώ) όταν αλλάζουν οι όροι και καλούμαστε να τα αποδεχτούμε σκεφτόμαστε "Ναι ναι εντάξει ότι πείτε" και πατάμε αποδοχή και μετά αρχίζει η γκρίνια

Δεν ξέρω αν μπορεί να επέμβει και ο συνήγορος του πολίτη δες το και αυτό.
Με συνήγορο του καταναλωτή "έμπλεξα" μια φορά λόγο Κοτσόβολου μου ήρθε κοινοποιημένη απάντηση ένα μήνα μετά από τον συνήγορο και απάντηση από τον Κοτσόβολο στον συνήγορο και κοινοποίηση σ'εμένα 1 μήνα μετά σύνολο 2 μήνες. Τελικά ο Κοτσόβολος αν και δεν παραδέχτηκε το λάθος του μου έδωσε κουπόνι 40 ευρώ για αγορές

• Like
Αντιδράσεις: alex0077
Πάντως η εταιρία κάνει και ένα λάθος τουλάχιστον σ'εμένα έκανε. Όπως λέει καλείται να ενημερώσει εγώ ενημερώθηκα αφού μπήκα στον λογαριασμό και αφού είδα το μήνυμα εδώ κανονικά πρέπει να στείλει email έστω στους παίκτες να τους ενημερώσει γι'αυτήν την αλλαγή

• Like
Αντιδράσεις: alex0077 και GATHS
Η αληθεια ειναι πως χωρις να υποτιμω τον συνηγορο του καταναλωτη περισσοτερο το θελω για να την δικαστικη οδο, χωρις να ειναι απαραιτητο για την διαδικασια, δειχνει οτι ακολουθησα και σεβαστηκα το θεσμικο πλαισιο...
Τωρα τα αρνητικα υπολοιπα δεν μπορουν να κανουν κατι σε καμια περιπτωση.

Κερδοσκοπικός οργανισμοί είναι.ν και οι τράπεζες κι οι στοιχηματικες κι οι ασφαλιστικές εταιρείες κτλ.Τι περιμένετε;

Σειρά μου να γράψω για τα αισχη της betsson
Πονταρω 200€ στο 1,25 στην ισοπαλία σε ενα μάτς μαροκο στο 90 με 5 λεπτά καθυστερήσεις γιατί η απόδοση φάνηκε δελεαστική για ματς που είναι στο 90.
Το ματς ήταν ισοπαλία όταν το έπαιξα.

Το στοίχημα μου, όπως και όλα τα στοιχήματα μου τον τελευταίο καιρo ,(ειδικα όσα είναι στο 90,και είναι αρκετά αυτά) είχε αφυσικα μεγάλο delay. Το στοίχημα τελικά έγινε αποδεκτό όταν μπήκε γκολ και φυσικά ή πιθανότητα ισοπαλίας ήταν πλέον μηδαμινή. Τελικά το στοίχημα έχασε κι η betsson δε μου επιστρέφει τα λεφτά.

Μιλάμε για πανουργα και δόλια τακτική
Παίζεις στο 90 under ή ισοπαλία ενώ το μάτς είναι Χ ???περιμένουν μέχρι να μπει γκόλ ή απορρίπτει το στοίχημα επειδή το ματς έληξε ή επειδή αλλαξε ή απόδοση ,ή Οποια φυσικά αλλάζει συνεχώς στο 90
Παίζεις over ή αλλαγή αποτελέσματος (πχ άσσο ενώ είναι χ) ή επόμενο γκόλ ο τάδε; Περιμένουν μέχρι ή να μπεί γολ υπέρ σού και να απορρίψει το στοίχημα ή μέχρι να ανέβει τόσο η απόδοση σε σημείο που αυτή που επαιξες να μην αξίζει τίποτα,κ αι κάνουν δεκτό στοίχημα.
Πχ αν εγώ παιξω over στο 90 σε απόδοση 5,00 και γίνει δεκτό στο 91 ή στό 92 όταν ή απόδοση του over έχει πάει στο 7,00 πχ , τότε δεν υπάρχει κανένα value και μακροπρόθεσμα θα είσαι τρομερά χαμένος.
αυτή είναι ή betsson

• Sad
Αντιδράσεις: betover
Mε έχει κλέψει και μένα 3 φορές η betsson.
2 φορές ακύρωσε κερδισμένο στοίχημα.η ακύρωση έγινε μετά το τέλος του αγώνα. Κατέφυγα σε επόπτη μέσω της φόρμας παραπόνων.Τουλάχιστον τη μία φορά μου έδωσαν τα λεφτά .την άλλη μου τα έφαγαν.
Η τρίτη φορά που με έκλεψε, ήταν χθες.
Έπαιξα στο 49 να νικήσει η ΑΕΚ τον Άρη.
Το σκορ ήταν 1-1.
δέχτηκε στοίχημα μου, μετά από αρκετό delay,2 περίπου δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Άρη όπου το σκορ έγινε 2-1.
Μιλάμε για κλεψιά μεγάλη.

Η επόπτης στην απάντηση της είπε το εξής.

"Θα πρέπει να απορρίψω τον ισχυρισμό σας, καθώς μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το στοίχημα ολοκληρώθηκε σωστά σύμφωνα με τους κανόνες του αθλητικού στοιχήματός μας. Αφού εξέτασα τον ισχυρισμό σας, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το στοίχημα τοποθετήθηκε στο 71ο λεπτό του αγώνα, 4 λεπτά μετά το τελευταίο γκολ."

Μιλάμε για παραποίηση της αλήθειας.
Όπως βλέπετε το στοίχημα μου τοποθετήθηκε στις 8:40μμ , δηλαδή στο 49ο-50ο λεπτό του αγώνα,κι όχι στο 71ο που ισχυρίζεται η επόπτης.
Επίσης όπως ξέρετε το τελευταίο γκολ του αγώνα μπήκε στο 97ο λεπτό το οποίο ήταν και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.αρα θα ήταν αδύνατον να είχα στοιχηματίσει 4 λεπτά μετά το τελευταίο γκολ γιατί είχε ήδη λήξει ο αγώνας, αλλά κι αυτό να είχε συμβεί και να είχαν αποδεχτεί το στοίχημα,θα έπρεπε να ακυρωθεί αφού ο αγώνας είχε λήξει.

Μιλάμε για παρωδία και κοροϊδία.
Για ποιο λόγο κοροϊδεύουν και κλέβουν τον κόσμο με τέτοια ψέματα;
Το φόρουμ έχει κάποια συνεργασία με τη betsson? μπορεί να βοηθήσει; Έχετε επαφή με κάποιον που γνωρίζει από στοίχημα και από στοιχειώδη λογική μέσα στη betsson ή όλοι είναι γραφιαδες και αραδιαζουν copy paste απαντήσεις χωρίς επαφή με την πραγματικότητα;

Είναι δυνατόν να μου λέει ότι τοποθετήθηκε το στοίχημα στο 71ο λεπτό,και μάλιστα 4 λεπτά μετά το τελευταίο γκολ;;;
IMG_20240304_150739.jpg

Το ακύρωσαν το στοίχημα και πήρα τα λεφτά μου πίσω μετά από νέο email,αλλα τα νεύρα μου από χθες είναι... άστα να πάνε.
Να σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου.
Η πλάκα είναι ότι στο τελευταίο email
Παραδέχτηκαν ότι το στοίχημα μου έγινε αποδεκτό 4 δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Άρη (ούτε καν 2 δευτερόλεπτα που έλεγα εγώ χοντρικά).
Μάλιστα μου είπε ότι μου έκανε και χάρη γιατί το στοίχημα είχε τοποθετηθεί 1 δευτερόλεπτο πριν το γκολ.
Τότε το delay στο ζωντανό στοίχημα γιατί το έχουν;
Άμα έπαιζα να βάλει γκολ ο Άρης 1 δευτερόλεπτο πριν το γκολ , λέτε να το δέχονταν;;;
ΧΑ...ας γελάσω

• Like
Αντιδράσεις: Andriotis1973
Τυχερός που πήρες τα λεφτά σου καρατεκα.
Εμένα σε αντίστοιχο περιστατικό η betshop μου τα έφαγε.

Με έκπληξη διαβάζω τόσα παράπονα.απο τις ελάχιστες στοιχηματικες εταιρείες με τις οποίες δεν είχα πρόβλημα ως τώρα

Με έκπληξη διαβάζω τόσα παράπονα.απο τις ελάχιστες στοιχηματικες εταιρείες με τις οποίες δεν είχα πρόβλημα ως τώρα
Τι ήθελα και το είπα...δεν έτρωγα σκ@τ@ καλύτερα.

Σήμερα έπεσα και γω θύμα τους.

Μου ακύρωσαν στοίχημα που έπαιξα στο live στο Γαλλία Γερμανία,το οποίο θα κέρδιζε 100+€ αν δε το ακύρωναν.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου με καταγγελία

Χθες έπαιξα 4 παιχνίδια και στο τελευταίο μου το δείχνει η betsson 1-0 τελικό ενω ήταν 3-1.
Πριν το δείξει τελικό μου έδινε cash out ενώ εγώ ήδη είχα πιάσει το παιχνίδι και το κουπόνι.
Παραθέτω φωτό.

Εχω μια ερώτηση
Αν κάνεις ανάληψη με κάρτα πόσο χρόνο χρειάζεται για να πιστωθούν τα χρήματα;
Παλιά ήταν τάκα τάκα.
Ευχαριστώ πολύ

Νιουμπης.Ο.

Συνημμένα

• IMG_20240328_135533.jpg
    IMG_20240328_135533.jpg
    148.8 KB · Προβολές : 90
  • IMG_20240328_135514.jpg
    IMG_20240328_135514.jpg