Ποια ΕΕΕΠ ρε; Ποια φόρουμ και ποιες στοιχηματικες ιστοσελίδες και ποιοι δικηγόροι; Πάτε καλά;
Όλα γίνονται για την κονομα στο Ελλαντα.ξυπνηστε.
Η ΕΕΕΠ είναι δημόσιο με ότι αυτό συνεπάγεται. Κι έχει συμφέροντα από τις εταιρείες.
Οι σελίδες που ασχολούνται με στοίχημα παίρνουν το 20% από τα χαμένα από τους κουβάδες που γράφονται από τα μπανερ τους. Μιλάμε για τουλάχιστον 3000€ το μήνα,ακομα και για τη σελίδα με τα λιγότερα κλικ. Δεκάρα δε δίνουν για μας.
Άλλωστε εμείς που γκρινιαζουμε,κερδιζουμε,δε χάνουμε,αρα από μας δεν παίρνουν κερδος.
Οι καλοί δικηγόροι ούτως ή άλλως πνίγονται στη δουλειά,δ ε τους νοιάζει να ψάξουν το ζήτημα.άσε που αυτά τα ποσά,1000-2000€ τους είναι ασυμφορα.
Γιατί νομίζετε ότι ενώ ή μισή Ελλαδας χρωστάει της Μιχαλους δεν τους πάνε δικαστήριο;για κάτω από 500€ ούτε με μαζικές υποθέσεις δεν συμφέρει νομίζω.
Για αυτό απλά παίρνουν τηλέφωνο οι εισπρακτικές και δεν κάνουν κάτι παραπάνω.
Κι ο κάθε κυρ παντελής χρωστάει 200€ στη νόβα,300€ στη wind,400€ στη Δεη,και ,5 νοίκια κτλ,και κανείς δε τους κάνει τίποτα.το κράτος επιβραβεύει τα λαμογια.τοσο απλά.
Και ειδικά τα μεγαλολαμογια.
Και εσείς περιμένετε να πληρωθεί από τη betsson. Χαχαχαχαχαχα
Κλάψτε τα λεφτά.
Και ακούστε τώρα το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Το σημαντικό δεν είναι τα ψιχουλα που σας έφαγαν.
Το σημαντικό είναι τα λεφτά που δε θα βγάλουμε από εδώ και πέρα από την betsson,ΕΠΕΙΔΗ ΆΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΌΛΙΑ.
Προσωπικά δεν έχασα ευρώ από αυτούς. Ήμουν από τους τυχερους που έκαναν ανάληψη πριν αρχίσουν αυτά τα κόλπα που κάνουν τώρα τελευταία. Και μιλάμε για ανάληψη κοντά στα 2500€ αν θυμάμαι καλά. Και προσφορές έπαιζα και μπόνους έπαιρνα,και τα λάθη τους κυνηγουσα και παρόλα αυτά πλήρωσαν.
Αλλά τώρα πάνε αυτά από ότι βλέπω.
Όμως αν με ρωτούσες,εγω προσωπικά,θα προτιμούσα
Να πετάξω στα σκουπίδια ή να δώσω στους φτωχούς 1000-1500€ και να με πληρώνει ή betsson όλες τις άλλες φορές κανονικά και να τους ξεζουμισω, παρά το ότι τώρα δεν τολμαω να ξαναβαλω λεφτά με αυτά που διαβάζω.
Επίσης όσο τους κραζετε,καλο τους κάνετε,οποτε σταματηστε το.
Καταρχάς ή αρνητική διαφήμιση είναι καλύτερη από την καθόλου διαφήμιση.
Δεύτερον η betsson με τη συμπεριφορά της που άλλαξε άρδην(εγώ μέχρι το 2023 δεν είχα ακούσει να τρώει λεφτά από παίκτη) είναι φανερό ότι θέλει να σουτάρει όλους τους κερδισμένους και να κρατήσει τους κουβάδες.
Οι κουβάδες δεν πολύ ασχολούνται με τα φόρουμ(κι επίσης ποτέ δε θα τους φάνε λεφτά).το φόρουμ το διαβάζουν και ασχολούνται ενεργά αυτοί που βγάζουν λεφτά από το στοιχημα. Αυτούς θέλει να διώξει η betsson.και τη βοηθατε να το κάνει. Γιατι με αυτα που διαβάζουν,δε θα μπούν να παίξουν στη betsson,αρα δε θα χρειαστεί να τους φάει λεφτά και να ρισκάρει μήπως κάποιος δικαιωθεί από την δικαιοσύνη η μήπως χαλασει στα αλήθεια το ονομα της.
Και το δεύτερο σημαντικό κομμάτι είναι αυτοί οι κερδισμένοι που έχουν ακόμα λεφτά μέσα. Μάγκες άμα μπορείτε μεταφερετε τα αλλού,εστω και με 5-10% χασουρα.