Betsson

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Monakias1981
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γενικά, θα πρέπει να γίνει μια ομαδική καταγγελία κατά της ΕΕΕΠ, η οποία φαίνεται να είναι οργανισμός βιτρίνα των στοιχηματικών εταιρειών. Πρέπει να μάθουμε πόσες καταγγελίες έχουν γίνει στην ΕΕΕΠ και πόσες από αυτές έχουν βγει υπέρ των παικτών, να μας δώσουν επίσημα στατιστικά. Εάν μιλάμε για μικρό ποσοστό, τότε πρόκειται για οργανισμό απάτη, όπως όλοι πιστεύουμε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αααα καλά.....
Δε θα δικαιωθεί κανείς ποτέ.

Ίσως πάω στο, δικηγόρο που έβαλαν λινκ πριν από λίγες μέρες, ο οποίος ανάγκασε στοιχηματικη να πληρώσει σχεδόν 8000 σε παρόμοια υπόθεση πριν 4 χρόνια

Ποια ΕΕΕΠ ρε; Ποια φόρουμ και ποιες στοιχηματικες ιστοσελίδες και ποιοι δικηγόροι; Πάτε καλά;
Όλα γίνονται για την κονομα στο Ελλαντα.ξυπνηστε.

Η ΕΕΕΠ είναι δημόσιο με ότι αυτό συνεπάγεται. Κι έχει συμφέροντα από τις εταιρείες.

Οι σελίδες που ασχολούνται με στοίχημα παίρνουν το 20% από τα χαμένα από τους κουβάδες που γράφονται από τα μπανερ τους. Μιλάμε για τουλάχιστον 3000€ το μήνα,ακομα και για τη σελίδα με τα λιγότερα κλικ. Δεκάρα δε δίνουν για μας.
Άλλωστε εμείς που γκρινιαζουμε,κερδιζουμε,δε χάνουμε,αρα από μας δεν παίρνουν κερδος.

Οι καλοί δικηγόροι ούτως ή άλλως πνίγονται στη δουλειά,δ ε τους νοιάζει να ψάξουν το ζήτημα.άσε που αυτά τα ποσά,1000-2000€ τους είναι ασυμφορα.
Γιατί νομίζετε ότι ενώ ή μισή Ελλαδας χρωστάει της Μιχαλους δεν τους πάνε δικαστήριο;για κάτω από 500€ ούτε με μαζικές υποθέσεις δεν συμφέρει νομίζω.
Για αυτό απλά παίρνουν τηλέφωνο οι εισπρακτικές και δεν κάνουν κάτι παραπάνω.
Κι ο κάθε κυρ παντελής χρωστάει 200€ στη νόβα,300€ στη wind,400€ στη Δεη,και ,5 νοίκια κτλ,και κανείς δε τους κάνει τίποτα.το κράτος επιβραβεύει τα λαμογια.τοσο απλά.

Και ειδικά τα μεγαλολαμογια.
Και εσείς περιμένετε να πληρωθεί από τη betsson. Χαχαχαχαχαχα

Κλάψτε τα λεφτά.

Και ακούστε τώρα το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

Το σημαντικό δεν είναι τα ψιχουλα που σας έφαγαν.
Το σημαντικό είναι τα λεφτά που δε θα βγάλουμε από εδώ και πέρα από την betsson,ΕΠΕΙΔΗ ΆΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΌΛΙΑ.

Προσωπικά δεν έχασα ευρώ από αυτούς. Ήμουν από τους τυχερους που έκαναν ανάληψη πριν αρχίσουν αυτά τα κόλπα που κάνουν τώρα τελευταία. Και μιλάμε για ανάληψη κοντά στα 2500€ αν θυμάμαι καλά. Και προσφορές έπαιζα και μπόνους έπαιρνα,και τα λάθη τους κυνηγουσα και παρόλα αυτά πλήρωσαν.
Αλλά τώρα πάνε αυτά από ότι βλέπω.

Όμως αν με ρωτούσες,εγω προσωπικά,θα προτιμούσα
Να πετάξω στα σκουπίδια ή να δώσω στους φτωχούς 1000-1500€ και να με πληρώνει ή betsson όλες τις άλλες φορές κανονικά και να τους ξεζουμισω, παρά το ότι τώρα δεν τολμαω να ξαναβαλω λεφτά με αυτά που διαβάζω.

Επίσης όσο τους κραζετε,καλο τους κάνετε,οποτε σταματηστε το.

Καταρχάς ή αρνητική διαφήμιση είναι καλύτερη από την καθόλου διαφήμιση.

Δεύτερον η betsson με τη συμπεριφορά της που άλλαξε άρδην(εγώ μέχρι το 2023 δεν είχα ακούσει να τρώει λεφτά από παίκτη) είναι φανερό ότι θέλει να σουτάρει όλους τους κερδισμένους και να κρατήσει τους κουβάδες.

Οι κουβάδες δεν πολύ ασχολούνται με τα φόρουμ(κι επίσης ποτέ δε θα τους φάνε λεφτά).το φόρουμ το διαβάζουν και ασχολούνται ενεργά αυτοί που βγάζουν λεφτά από το στοιχημα. Αυτούς θέλει να διώξει η betsson.και τη βοηθατε να το κάνει. Γιατι με αυτα που διαβάζουν,δε θα μπούν να παίξουν στη betsson,αρα δε θα χρειαστεί να τους φάει λεφτά και να ρισκάρει μήπως κάποιος δικαιωθεί από την δικαιοσύνη η μήπως χαλασει στα αλήθεια το ονομα της.

Και το δεύτερο σημαντικό κομμάτι είναι αυτοί οι κερδισμένοι που έχουν ακόμα λεφτά μέσα. Μάγκες άμα μπορείτε μεταφερετε τα αλλού,εστω και με 5-10% χασουρα.

• Like
Αντιδράσεις: vaggbet
Πώς να τα μεταφέρουμε άλλου;;;;

Πάντως λέω να ζητήσω και γω ανάληψη.
Εγώ έχω μέσα κοντά στα 750€,με καταθέσεις 880€ από την ημέρα που άνοιξε.
Ανάληψη δεν έχω ζητήσει ως τώρα, αλλά μετά από αυτό που έγινε με betshop δεν είναι να αφήνεις πολλά λεφτά μέσα.

Έχω παίξει και γω κάποιες προσφορές.
Άμα ζητήσω ανάληψη λέτε να μου πουν και μένα "πάρε πίσω μόνο την κατάθεση" όπως λέει ο @NickmambA1984 ότι του είπαν;
Κι αν Όντως μου πούνε αυτό θα μου δώσουν όλες τις αναλήψεις, σύνολο 880€? Μακάρι.θα βγω και κερδισμένη χαχα.

Ή θα μου δώσουν πίσω μόνο την τελευταία κατάθεση που ήταν 25€??

Τέλος πάντων,θα ζητήσω 400€ να δω τι θα γίνει...

Fingers crossed

Πέρασε σχεδόν 1 24ωρο και κανένα σημάδι ζωής από αυτούς.

Και το χειρότερο είναι ότι την ώρα που μπήκα να ζητήσω την ανάληψη των 400€ χτες, μπήκα στον πειρασμό να τζογαρω και εχασα και σχεδόν όλα όσα απέμεναν. 340€.
Άμα μου φάνε και τα υπόλοιπα 400€ καηκαμε.μας τα έφαγε κι η betshop....

Καλά είναι απίστευτο να σου τρώνε όλοι τα λεφτά και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτό τον τόπο.

@GATHS εσένα όταν σου έκλεισαν το λογαριασμό στη betsson,σε πλήρωσαν όλα τα λεφτά;

Τελευταία επεξεργασία:
Καλά δε βλέπω να παίρνω δεκάρα.ειμαστε στο 2ο 24ωρο και άκρα του τάφου σιωπή.

Εγώ ξέρω ότι όποιος θέλει να πληρώσει, πληρώνει,και το κάνει άμεσα εν έτει 2024.

Η interwetten μόλις έστειλα βιβλιάριο τραπέζης+screenshot e Banking,μου έβαλε έμβασμα 3000€ σε 5 λεπτά και τούτοι για 400€ εδώ και δύο μέρες τίποτα. Προφανώς ψυριζουν το λογαριασμό για να βρούν καμία δικαιολογία να φάνε τα λεφτά.

Νισαφι πια με τις στοιχηματικες εταιρείες στη Ζιμπάμπουε που ζούμε

@GATHS εσένα όταν σου έκλεισαν το λογαριασμό στη betsson,σε πλήρωσαν όλα τα λεφτά;
Δεν θα με πιστέψει κάνεις, ούτε στην Επιση καταγγελια μου δεν έκανα αναφορά για όποιο ποσό μπορεί να είχα μεσα!!!
Συγκεκριμένα με εκοψαν πάνω σε τουρνουά ποδοσφαίρου (leaderboard)!!! Είχα τοποθετήσει περίπου 300 ευρώ σε ανοιχτά.. Και περίμενα την διευθέτηση...
Εστίασα σε αλλα θέματα, θεσμικά, θεωρώ ότι έκανε ένα παράπτωμα και η ΕΕΕΠ... Ο δικηγόρος μου αργει δυστυχώς... Όμως του έχω εμπιστοσύνη και περιμένω μέχρι το νέο μου ραντεβού και με την Ελπίδα να μην υπάρχει μικρό περιθώριο για Αγωγή.

Ποια ΕΕΕΠ ρε; Ποια φόρουμ και ποιες στοιχηματικες ιστοσελίδες και ποιοι δικηγόροι; Πάτε καλά;
Όλα γίνονται για την κονομα στο Ελλαντα.ξυπνηστε.

Η ΕΕΕΠ είναι δημόσιο με ότι αυτό συνεπάγεται. Κι έχει συμφέροντα από τις εταιρείες.

Οι σελίδες που ασχολούνται με στοίχημα παίρνουν το 20% από τα χαμένα από τους κουβάδες που γράφονται από τα μπανερ τους. Μιλάμε για τουλάχιστον 3000€ το μήνα,ακομα και για τη σελίδα με τα λιγότερα κλικ. Δεκάρα δε δίνουν για μας.
Άλλωστε εμείς που γκρινιαζουμε,κερδιζουμε,δε χάνουμε,αρα από μας δεν παίρνουν κερδος.

Οι καλοί δικηγόροι ούτως ή άλλως πνίγονται στη δουλειά,δ ε τους νοιάζει να ψάξουν το ζήτημα.άσε που αυτά τα ποσά,1000-2000€ τους είναι ασυμφορα.
Γιατί νομίζετε ότι ενώ ή μισή Ελλαδας χρωστάει της Μιχαλους δεν τους πάνε δικαστήριο;για κάτω από 500€ ούτε με μαζικές υποθέσεις δεν συμφέρει νομίζω.
Για αυτό απλά παίρνουν τηλέφωνο οι εισπρακτικές και δεν κάνουν κάτι παραπάνω.
Κι ο κάθε κυρ παντελής χρωστάει 200€ στη νόβα,300€ στη wind,400€ στη Δεη,και ,5 νοίκια κτλ,και κανείς δε τους κάνει τίποτα.το κράτος επιβραβεύει τα λαμογια.τοσο απλά.

Και ειδικά τα μεγαλολαμογια.
Και εσείς περιμένετε να πληρωθεί από τη betsson. Χαχαχαχαχαχα

Κλάψτε τα λεφτά.

Και ακούστε τώρα το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

Το σημαντικό δεν είναι τα ψιχουλα που σας έφαγαν.
Το σημαντικό είναι τα λεφτά που δε θα βγάλουμε από εδώ και πέρα από την betsson,ΕΠΕΙΔΗ ΆΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΌΛΙΑ.

Προσωπικά δεν έχασα ευρώ από αυτούς. Ήμουν από τους τυχερους που έκαναν ανάληψη πριν αρχίσουν αυτά τα κόλπα που κάνουν τώρα τελευταία. Και μιλάμε για ανάληψη κοντά στα 2500€ αν θυμάμαι καλά. Και προσφορές έπαιζα και μπόνους έπαιρνα,και τα λάθη τους κυνηγουσα και παρόλα αυτά πλήρωσαν.
Αλλά τώρα πάνε αυτά από ότι βλέπω.

Όμως αν με ρωτούσες,εγω προσωπικά,θα προτιμούσα
Να πετάξω στα σκουπίδια ή να δώσω στους φτωχούς 1000-1500€ και να με πληρώνει ή betsson όλες τις άλλες φορές κανονικά και να τους ξεζουμισω, παρά το ότι τώρα δεν τολμαω να ξαναβαλω λεφτά με αυτά που διαβάζω.

Επίσης όσο τους κραζετε,καλο τους κάνετε,οποτε σταματηστε το.

Καταρχάς ή αρνητική διαφήμιση είναι καλύτερη από την καθόλου διαφήμιση.

Δεύτερον η betsson με τη συμπεριφορά της που άλλαξε άρδην(εγώ μέχρι το 2023 δεν είχα ακούσει να τρώει λεφτά από παίκτη) είναι φανερό ότι θέλει να σουτάρει όλους τους κερδισμένους και να κρατήσει τους κουβάδες.

Οι κουβάδες δεν πολύ ασχολούνται με τα φόρουμ(κι επίσης ποτέ δε θα τους φάνε λεφτά).το φόρουμ το διαβάζουν και ασχολούνται ενεργά αυτοί που βγάζουν λεφτά από το στοιχημα. Αυτούς θέλει να διώξει η betsson.και τη βοηθατε να το κάνει. Γιατι με αυτα που διαβάζουν,δε θα μπούν να παίξουν στη betsson,αρα δε θα χρειαστεί να τους φάει λεφτά και να ρισκάρει μήπως κάποιος δικαιωθεί από την δικαιοσύνη η μήπως χαλασει στα αλήθεια το ονομα της.

Και το δεύτερο σημαντικό κομμάτι είναι αυτοί οι κερδισμένοι που έχουν ακόμα λεφτά μέσα. Μάγκες άμα μπορείτε μεταφερετε τα αλλού,εστω και με 5-10% χασουρα.
εισαι μεσα 100%

• Like
Αντιδράσεις: JohnDal1991
Δεν θα με πιστέψει κάνεις, ούτε στην Επιση καταγγελια μου δεν έκανα αναφορά για όποιο ποσό μπορεί να είχα μεσα!!!
Συγκεκριμένα με εκοψαν πάνω σε τουρνουά ποδοσφαίρου (leaderboard)!!! Είχα τοποθετήσει περίπου 300 ευρώ σε ανοιχτά.. Και περίμενα την διευθέτηση...
Εστίασα σε αλλα θέματα, θεσμικά, θεωρώ ότι έκανε ένα παράπτωμα και η ΕΕΕΠ... Ο δικηγόρος μου αργει δυστυχώς... Όμως του έχω εμπιστοσύνη και περιμένω μέχρι το νέο μου ραντεβού και με την Ελπίδα να μην υπάρχει μικρό περιθώριο για Αγωγή.
Δεν έχω καταλάβει αν σου έφαγαν τα λεφτά ή όχι τελικά

Επιτέλους με πλήρωσαν σήμερα τα 400€.
Φαντάσου να ήμουν και κερδισμένη.ουτε σε 3 βδομάδες δε θα πληρωνομουν, όχι σε 3 μέρες.
Δεν ξαναπαίζω betsson

Mου εφαγαν και στην καταγγελια μου δεν εκανα καν αναφορα για αυτο το θεμα οπως εγραψα.
Ο δικηγόρος σου τι λέει;
Έχεις ελπίδες να τα πάρεις;

εμένα δεν ασχολήθηκαν για 1340 ευρώ κι οι 2 που ρώτησα. Σκέφτομαι να καταφύγω σε αυτόν που είδα από το λινκ πιο πάνω.

Πώς να τα μεταφέρουμε άλλου;;;;
Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει
Επιτέλους με πλήρωσαν σήμερα τα 400€.
Φαντάσου να ήμουν και κερδισμένη.ουτε σε 3 βδομάδες δε θα πληρωνομουν, όχι σε 3 μέρες.
Δεν ξαναπαίζω betsson
Δεν άργησαν επειδή δεν ήθελαν να σε πληρώσουν.

Άργησαν μήπως κι ακυρώσεις την ανάληψη και τα παίξεις και τα χάσεις και τα 400, όπως λες ότι εχασες και τα 340 τσακ μπαμ

Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει
Επειδή είμαι ξανθιά και δεν έχω μυαλό δε μας λες εσύ που το παίζεις ξύπνιος;

Δεν άργησαν επειδή δεν ήθελαν να σε πληρώσουν.

Άργησαν μήπως κι ακυρώσεις την ανάληψη και τα παίξεις και τα χάσεις και τα 400, όπως λες ότι εχασες και τα 340 τσακ μπαμ

Και που ξέρεις ότι αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερούσαν την ανάληψη;
Δουλεύεις στη betsson?

Ο δικηγόρος σου τι λέει;
Έχεις ελπίδες να τα πάρεις;

εμένα δεν ασχολήθηκαν για 1340 ευρώ κι οι 2 που ρώτησα. Σκέφτομαι να καταφύγω σε αυτόν που είδα από το λινκ πιο πάνω.

Mα πως να τα παρω ρε παιδια;; αφου γραφω οτι δεν εκανα καταγγελια για το ποσο!!! πως ειναι δυνατον να τα παρω;
Εχω γραψει ξεκαθαρα οτι παω για θεσμικα ζητηματα οπου μπορω να αξιωσω μεγαλυτερη αποζημιωση και αν παραλληλα κριθει ακυρο το κλεισιμο του λογαριασμου, θα ανοιξει και με τα χρηματα μεσα!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!!!

ο Δικηγορος γελασε μολις του εδειξα το θεσμικο πλαισιο και την απαντηση της εταιριας και μου ειπε:

Ρε μπαγασα μου κινησες το ενδιαφερον δωσε μου χρονο...

Αλλα δεν μιλησαμε για υπολοιπα αλλα διαδικασιες και πως κλεινουν τους λογαριασμους.

Δεν μπορω να επειμεινω γιατι εχω νομικες υποθεσεις που τρεχουν... ποιο value!

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
αν επιτρεπεται να παρεμβω στη συζητηση,σου εφαγαν πολλα ?αν θες στειλε pm αν δε θες να γραψεις δημοσια
ισως να ειναι και κατω απο 500 ευρω... με εκλεισαν με 0 υπολοιπο και πανω απο 300 ευρω ανοιχτα...

Και που ξέρεις ότι αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερούσαν την ανάληψη;
Δουλεύεις στη betsson?
Όχι.
Αλλά ξέρω πώς σκέφτονται.
Επειδή είμαι ξανθιά και δεν έχω μυαλό δε μας λες εσύ που το παίζεις ξύπνιος;
Κακό για σένα.
Δεν είμαι εδώ για να κάνω μάθημα.

Mα πως να τα παρω ρε παιδια;; αφου γραφω οτι δεν εκανα καταγγελια για το ποσο!!! πως ειναι δυνατον να τα παρω;
Εχω γραψει ξεκαθαρα οτι παω για θεσμικα ζητηματα οπου μπορω να αξιωσω μεγαλυτερη αποζημιωση και αν παραλληλα κριθει ακυρο το κλεισιμο του λογαριασμου, θα ανοιξει και με τα χρηματα μεσα!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!!!

Μάγκας. Μπράβο. Καλά τα λες

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνοντας να βρω και εγω το δίκιο μου έπεσα στο θέμα αυτό.
Η δική μου εμπειρία απο προχθές 4/8 . Κατάσχεση κερδών 518,96€ από Betsson.
Παίζω στοίχημα 18 χρόνια με λογαριασμούς σε κάθε στοιχηματική, αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει, σοκ!

Αν κάποιος καταφέρει να βρει άκρη ή ενδιαφέρεται για μαζική αγωγή (καθώς από όσο κατάλαβα με ΕΕΕΠ δε θα βγει άκρη) ας στείλει.

Οι άνθρωποι είναι αστείοι απλά.

Συνημμένα

• 2024-08-06 23_38_05-Πληροφορίες από την Βetsson [Περιστατικό_ 240804-005017] - cs051045@gmail....png
    2024-08-06 23_38_05-Πληροφορίες από την Βetsson [Περιστατικό_ 240804-005017] - [email protected]
    43.5 KB · Προβολές : 88
  • 2024-08-07 00_09_01-Ιστορικό Συναλλαγών _ Betsson.png
    2024-08-07 00_09_01-Ιστορικό Συναλλαγών _ Betsson.png
    10 KB · Προβολές : 83
Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνοντας να βρω και εγω το δίκιο μου έπεσα στο θέμα αυτό.
Η δική μου εμπειρία απο προχθές 4/8 . Κατάσχεση κερδών 518,96€ από Betsson.
Παίζω στοίχημα 18 χρόνια με λογαριασμούς σε κάθε στοιχηματική, αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει, σοκ!

Αν κάποιος καταφέρει να βρει άκρη ή ενδιαφέρεται για μαζική αγωγή (καθώς από όσο κατάλαβα με ΕΕΕΠ δε θα βγει άκρη) ας στείλει.

Οι άνθρωποι είναι αστείοι απλά.
Δεν έχετε καμιά ελπίδα ούτε με ΕΕΕΠ ούτε με τίποτα. Οι δικηγόροι δεν ασχολούνται με αυτά τα ποσά.

Θα το ξαναπω για τελευταία φορά.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ στη betsson. Και ειδικά προσφορές.Καθόλου. Έχει αποφασίσει να γίνει η νέα novibet. Θα σας κλέψει όλους.ειδικα όσους ΠΑΙΖΕΤΕ μπόνους.

Όσοι έχετε ακόμα λεφτά μέσα,προσπαθειστε να τα μεταφερετε αλλού. Αν όχι όλα , μεταφερετε τόσα,ωστε να είστε αρνητικοί σε καταθέσεις και αναλήψεις,ωστε να μην έχει κέρδη να παρακρατησει

• 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime
  • 17:30:00
    • Γαλλία - Ελβετία

ΕΡΤ2