Πήρα σήμερα απάντηση από την καταγγελία στην ΕΕΕΠ. Φυσικά καμία δικαίωση.
Το εξοργιστικο της υπόθεσης είναι η απάντηση της ΕΕΕΠ.
Μέρος της απάντησης ήταν το εξής :
Από τα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή της η Υπηρεσία προκύπτει ότι, παρατηρήθηκαν
πολλαπλές συνδέσεις διαφορετικών λογαριασμών από την ίδια IP (62.44.17.156 /
62.44.50.13), γεγονός που παραβιάζει τους ακόλουθους όρους της Σύμβασης
Προσχώρησης, τους οποίους έχετε ανεπιφύλακτα αποδεχτεί κατά το άνοιγμα του
Λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Έχω χρησιμοποιήσει μόνο τη δική μου συσκευή κι έπαιζα πάντα από τα data μου. Απέφευγα να μπω να παίξω σε οποιαδήποτε στοιχηματικη εταιρεία από όλα τα wifi ακριβώς για να μην έχω τέτοιο πρόβλημα. Πώς γίνεται να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο; είναι δυνατόν να έχουν αλλοιώσει τις ΙΡ και να δίνουν ψεύτικα στοιχεία στην ΕΕΕΠ, η οποία φυσικά εννοείται ότι βαριέται να ψάξει να δίνει αν είναι αληθινά ή όχι;
Επίσης οι ΙΡ IP (62.44.17.156 /
62.44.50.13) στις οποίες άλλαξα ελαφρώς τα νούμερα για να μην τις γραψω αυτούσιες δημόσια (αλλά η ομοιότητα κι η συνοχή τους δεν άλλαξαν. Απλά αντί για 3 πχ έβαλα 9 σε ένα σημείο) δεν είναι 2 διαφορετικες ΙΡ; ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι η μία είναι η δικιά μου ΙΡ, η άλλη δε θα μπορούσε να είναι η ΙΡ κάποιου άλλου και να μοιάζουν κάποια ψηφία; επειδή έχουν ίδια τα 4 πρώτα ψηφία, σημαίνει ότι είναι ίδιες;
Εκτός αν εννοούν ότι από αυτές τις 2 ΙΡ έγιναν οι παραβάσεις αλλά αυτό αποκλείεται γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτικός σε τέτοια θέματα όπως είπα.
Ούτε δίνω σε άλλον τη συσκευή μου, ούτε χρησιμοποιώ τη συσκευή άλλου ατόμου. Ούτε μπαίνω σε στοιχηματικες από wifi άλλων.
Το μόνο που ίσως έχω κάνει είναι (σε περιπτώσεις που έχω ξεμείνει από data) να έχω χρησιμοποιήσει στιγμιαία κάποιο wifi ίσα ίσα για να μπω στο app της vodafone να βάλω πακέτο data για να μπορώ να μπαίνω κανονικά στο internet από κει και πέρα. Φυσικά μολις βάλω data βγαίνω από το όποιο wifi, και μπαίνω για στοίχημα στην εκάστοτε στοιχηματικη από τα data μου.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι από το wifi που μπήκα στιγμιαία μπαίνουν κι άλλοι που παίζουν στη betsson, ειναι δυνατόν αυτοί να βλέπουν σε ποια wifi έχω μπει, ανεξαρτήτως του αν είμαι συνδεδεμένος στην ιστοσελίδα τους ή οχι και να το θεωρούν κατάχρηση κτλ;
Άλλωστε το πολύ να έχει γίνει για 2-3 wifi και πάντα χωρίς να έχω κάνει login σε καμία στοιχηματικη.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για παρακολούθηση. Υπάρχει κάποιος με τεχνικές γνώσεις να μας επιβεβαιώσει αν μπορούν να δουν όλα τα wifi στα οποία μπαίνουμε, ανεξαρτήτως στιγμής;
Από την άλλη όμως αυτοί μιλάνε καθαρά για "πολλαπλές συνδέσεις διαφορετικών λογαριασμών από την ίδια IP", άρα θα έπρεπε να έχω συνδεθεί από την ίδια συσκευή/ΙΡ πολλαπλές φορές σε διαφορετικούς λογαριασμούς, πράγμα που ξαναλέω, ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ.
Και ναι ξέρω ότι όλοι το παίζουν αθώοι όταν βγαίνουν εδώ στο ινφομπετο και λένε τα παράπονα τους αλλά το λέω για αλλά μια φορά.
Χρησιμοποιω μόνο τη συσκευή μου και μόνο τα data της συσκευής μου.
Πώς μπορεί να προέκυψαν αυτά τα στοιχεία που έδωσε στην ΕΕΕΠ η betsson? Είναι ψεύτικα; είναι λάθος από τον παροχο ίντερνετ; πώς μπορεί να εξηγηθεί;