Betting Tracking Web App / Διαδικτυακό εργαλείο για την καταγραφή και των έλεγχο των στοιχημάτων μας.

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Νεκτάριος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Νεκτάριος

New Member
29 Μαι 2026
3
1
3
Γεια χαρά σε όλους,

Όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα που βλέπουμε το στοίχημα λίγο πιο σοβαρά, είχα βαρεθεί να παλεύω με δυσκίνητα αρχεία Excel ή πολύπλοκα ξένα apps για να παρακολουθώ τα στατιστικά μου, το ROI και το Yield μου.

Έτσι, αποφάσισα να φτιάξω ένα δικό μου, σύγχρονο Web App. Ο στόχος είναι απλός: αστραπιαία χειροκίνητη καταχώρηση και «χειρουργική» ανάλυση για το πού κερδίζουμε και πού πραγματικά αιμορραγούμε (ανά πρωτάθλημα, τύπο στοιχήματος, pregame/live κ.λπ.).

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε φάση Beta (πρωτότυπο) και ψάχνω μια μικρή ομάδα από συστηματικούς παίκτες που θα ήθελαν να τη δοκιμάσουν

Απαιτεί την δημιουργία ενός λογαριασμού με κάποιο mail σας.

Στο σχεδιασμό είναι να μπουν και άλλα features όπως το να μπορεί ο χρήστης να σώζει τα αποτελέσματά του τοπικά (για παράδειgμα σε μορφή csv) ώστε να μπορεί να τα επεξεργαστεί μόνος του με το Excel ή οποιο τρόπο τον εξυμηρετεί..

Ο στόχος είναι το εργαλείο να εξελιχθεί σε εμπορικό προϊόν με μια πολύ χαμηλή μηνιαία συνδρομή. Ωστόσο, όποιος μπει τώρα στην παρέα της Beta και βοηθήσει να το βελτιώσουμε, θα εξασφαλίσει δωρεάν πρόσβαση στο Premium πακέτο για πάντα.

Μπορείτε να πειραματιστείτε με πραγματικούς αγώνες ή φτιάχνοντας εικονικά στοιχήματα προκειμένου να δείτε πόσο εύχρηστο είναι το εργαλείο αυτό.

Θέλω την ειλικρινή σας γνώμη:

• Είναι όντως γρήγορη η καταχώρηση;
  • Σας βοηθούν τα γραφήματα και το reporting;
  • Τι θα μπορούσε να προστεθεί για να γίνει το απόλυτο εργαλείο σας;
Όποιος ψήνεται να βοηθήσει και να πάρει τη θέση του για το free-for-life account, μπορεί να μπει εδώ:

Επίσης στο παρακάτω link βρίσκετε οδηγίες για τη χρήση του Betting Tracker:

https://betting-tracker-pro-nekpanchro.replit.app/manual-gr.pdf

Κάθε feedback είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Φιλικά

Νεκτάριος

• Like
Αντιδράσεις: betover
Έχω φτιάξει και εγώ κάτι παρόμοιο σε python-flask. Αυτό που με βολεύει εμένα και μου είναι αρκετά χρήσιμο είναι ο μέσος όρος απόδοσης που δεν το βλέπω εδώb + μ.ο. κερδισμένων αποδόσεων, καθώς επίσης ποσοστό κερδισμένων - χαμένων - void. Αυτά κυρίως για τις προσομοιώσειις που κάνω κάθε φορά. Πχ. λίγο καλύτερη απόδοση αλλάζει όλη την εικόνα με τα ίδια ποσοστά. Όπως επίσης και average stake. Σου στέλνω ενδεικτικά κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το δικό μου tracker. Ίσως σου φανούν άχρηστα, πάντως είναι πολύ ωραίο το interface.
1780772949179.png

• Like
Αντιδράσεις: Νεκτάριος
Τι διαφορά μπορεί να έχει από ένα απλό εξελόφυλλο με διαγράμματα και υπολογισμό μέσων όρων;

Τι διαφορά μπορεί να έχει από ένα απλό εξελόφυλλο με διαγράμματα και υπολογισμό μέσων όρων;
H μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι μπορείς να το χειριστείς από παντού, ενώ το εξελ από κινητό είναι αρκετά δύσχρηστο. Επίσης μπορείς να έχεις πρόσβαση από κάθε συσκευή ενώ για το εξελ θα πρέπει να το έχεις αποθηκευμένο ας πούμε σε κάποιο cloud, ή έστω google drive. Κυριώς δηλαδή ευκολία πρόσβασης και καταχώρησης. Όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις προφανώς σε εξελ.

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Έχω φτιάξει και εγώ κάτι παρόμοιο σε python-flask. Αυτό που με βολεύει εμένα και μου είναι αρκετά χρήσιμο είναι ο μέσος όρος απόδοσης που δεν το βλέπω εδώb + μ.ο. κερδισμένων αποδόσεων, καθώς επίσης ποσοστό κερδισμένων - χαμένων - void. Αυτά κυρίως για τις προσομοιώσειις που κάνω κάθε φορά. Πχ. λίγο καλύτερη απόδοση αλλάζει όλη την εικόνα με τα ίδια ποσοστά. Όπως επίσης και average stake. Σου στέλνω ενδεικτικά κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το δικό μου tracker. Ίσως σου φανούν άχρηστα, πάντως είναι πολύ ωραίο το interface. Προβολή συνημμένου 44340
Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις! Η συμπερίληψη των συναλλαγών (Καταθέσεις/Αναλήψεις) φαίνεται πολύ χρήσιμη. Μια ερώτηση: λέγοντας στο πεδίο "Μέσοι Όροι", ΜΕΣΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ εννοείς, το ποσό που κατά μέσο όρο ποντάρεις ανά δελτίο (το οποίο μπορεί να έχει πολλά στοιχήματα προφανώς)? Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για το ΜΕΣΟ ΚΕΡΔΟΣ και τη ΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ? Επίσης λέγοντας "καθώς επίσης ποσοστό κερδισμένων - χαμένων - void", εννοείς στοιχημάτων ή δελτίων (το VOID μου ακούγεται για ακυρωμένο στοίχημα που επιστρέφει το ποσό)?

Κάνει πιο εύκολη την καταχώρηση ενός αγώνα, Το σύστημα συνδέεται με αθλητικά δεδομένα, τα οποία ανανεώνονται, επιτρέπει την αυτόματη συμπλήρωση, ενώ μπορεί να υποστηρίξει αυτόματη διευθέτηση Win/Loss του στοιχήματος. Επίσης η καταχώρηση πολύπλοκων συνδυασμών 2/4, 2/4 κλπ σε ένα δελτίο είναι πολύ περίπλοκη με το Excel. Θεωρώ γενικά ότι ένα τέτοιο εργαλείο μπορεί να κρατάει καλύτερο ιστορικό σχετικά με τις επιδόσεις κάποιου ανά πρωτάθλημα ή άνα στοιχηματική αγορά (Over, G/G κλπ).

Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις! Η συμπερίληψη των συναλλαγών (Καταθέσεις/Αναλήψεις) φαίνεται πολύ χρήσιμη. Μια ερώτηση: λέγοντας στο πεδίο "Μέσοι Όροι", ΜΕΣΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ εννοείς, το ποσό που κατά μέσο όρο ποντάρεις ανά δελτίο (το οποίο μπορεί να έχει πολλά στοιχήματα προφανώς)? Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για το ΜΕΣΟ ΚΕΡΔΟΣ και τη ΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ? Επίσης λέγοντας "καθώς επίσης ποσοστό κερδισμένων - χαμένων - void", εννοείς στοιχημάτων ή δελτίων (το VOID μου ακούγεται για ακυρωμένο στοίχημα που επιστρέφει το ποσό)?
Μέσο ποντάρισμα είναι ο μέσος όρος κάθε πονταρίσματος. Αν έχεις ποντάρει 1000 ευρώ σε 10 ματς, άρα 100 ανα ματς. Ίδια αναλογία για κέρδος και για ζημία. Ποστοστό κερδισμένων χαμένων βολεύει καλύτερα ανα στοίχημα κατά την γνώμη μου και όχι ανα δελτίο. Γίνεται καλύτερη αξιόλογηση και ενδεχομένως αλλαγή στρατηγικής όταν ξέρεις τα πραγματικά ποσοστά σου ανα αγώνα. πχ 60% κερδισμένοι αγώνες με μ.ο. στο 2 και είσαι χαμένος επειδή παίζεις συστήματα. Αλλά το ποσοστό κερδισμένων αν το πας ανα δελτίο(πιθανόν με 2+3 αγώνες) να βγάζει εντελώς εσφαλμένα νούμερα. Το void το έβαλα γιατί όταν κάποιος παίζει ασιάτικα handicap πχ Οver 2 γκολ και έρθουν ακριβώς 2 γκολ, γίνεται επιστροφή. Οπότε είναι και αυτό στο πρόγραμμα. Όπως επίσης καλό θα είναι να βάλεις και επιλογή cashout, και να αφήνεις ο χρήστης να βάζει το τελικό ποσό που επιστρέφει. Συμπερασματικά αν τα ιεραρχήσω θα έλεγα void, cashout (απαραίτητα) και όλα τα άλλα σιγά σιγά.

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 15:00
    • ΑΕΚ-Ντε Γκραασφχαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 15:00
    • Ώρα Μουντιάλ

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 17:00
    • ΑΕΚ - Ντε Γκράαφστσαπ

COSMOTE SPORT 1 HD
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 10:35
    • MotoGP 2026