Γεια σας θέλω να βρω κάποιον που να έχει ένα bot για bet365 για να συνεργαστώ μαζί του...εάν υπάρχει κάποιος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου....
Καλησπερα...τι εννοεις Bot? Τι ζητας;Γεια σας θέλω να βρω κάποιον που να έχει ένα bot για bet365 για να συνεργαστώ μαζί του...εάν υπάρχει κάποιος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Bot value betting φίλε που παίζει αυτόματα μόνο του στοιχήματαΚαλησπερα...τι εννοεις Bot? Τι ζητας;
Ξέρω ότι πάνε τοσο είχα μποτακι .....μπορείτε να μου πείτε που να ψάξω,?Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα.... βοτακια που κανουν value bet,... Κοστος: 1200 δολαρια και 20% απο τα κερδη !!!!!!
Τα συμπερασματα δικα σας!
Φίλε μετά από λίγες μέρες τρώνε limit τα ακκ και κουμπωνω άλλο ακκ μετά ξέρω την διαδικασία την έκανα.....απλά άμα μπορείς να με φέρεις σε επαφή με κάποιον από αυτούς να μιλήσω εγώ μαζί τους θα το εκτιμούσαΜιλησα με εναν ...στο τελεγκραμ.... ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα υπαρχει limit η φραγη στον λογαριασμο Ο λογος ειναι γνωστος. Οποτε ...ποιος ο λογος να δωσω τοσα για κατι που θα εχει περιορισμενη διαρκεια...Απορω γιατι θελει τοσα πολλα λεφτα . ενω ενας αλλος ηθελε μονο 20% απο τα κερδη...
Τι να πω. Εγω δεν θα εμπαινα σε τετοια μονοπατια .