Bwin+vistabet κτλ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Yios1991
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Yios1991

New Member
13 Ιαν 2019
32
7
8
Είχα πολύ καιρό να μπω σε αυτές τις εταιρείες. Χρόνια ολόκληρα.
Πάω να μπω και μου λέει ότι ο λογαριασμός μου δεν υπάρχει.

Απάντηση στο μεηλ μου ήταν ότι έκλεισε λόγω αδράνειας και αν θέλω να ανοιξω νέο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία. Και ή bwin+ vistabet ίδια απάντηση.

Ωραία ως εδώ. Κάνω εκ νέου εγγραφή από την ίδια συσκευή που είχα και τότε (δε την έχω αλλάξει),από το ίδιο email ,με την ταυτότητα και το μόνο που άλλαξε από τότε είναι ή διεύθυνση κατοικίας επειδή έχω μετακομίσει.

Στέλνω ταυτότητα και ένα καινούργιο λογαριασμό τηλ με τη νέα διεύθυνση κατοικίας. Μάλιστα έστειλα διαφορετικές φωτογραφίες ταυτότητας κάθε φορά(εχω βγάλει την ταυτότητα μου φωτογραφία δυο διαφορετικές φορές δηλαδή). Αρχικά τα δέχονται . Καταθετω 60€ με paypal (προφανώς δική μου με ίδιο email) και παίζω δυο στοιχήματα champions league αθροιστικά περίπου 25€.

Τρώνε μία φρίκη και κλειδωνουν το λογαριασμό και οι δύο και ζητάνε σελφι με ταυτότητα. Τα στέλνω. Αρχικά τα δέχονται κάθετα από 3(!!) Λεπτά στέλνουν κι άλλο μεηλ και ξανά κλειδωνουν το λογαριασμό (χωρίς να έχω κάνει κατι ενδιάμεσα) και ζητάνε σελφι με ταυτότητα και χαρτί με ημερομηνία και ξανά ζητάνε λογαριασμό δεκο σε φυσική μορφή αν κατάλαβα καλά(εγώ όμως τα έχω μόνο σε ηλεκτρονική μορφή(pdf έστειλα εξαρχής).

Ξανά στελνω σήμερα το pdf και στέλνω και 3 φωτογραφίες με ημερομηνία σε χαρτί και ταυτότητα ανά χείρας. Κάθε τρεις και λίγο έρχονται copy paste email που τα μισά ζητάνε σκέτη σελφι με ταυτότητα και τα άλλα μισά ζητάνε σελφι με ταυτότητα και χαρτί με ημερομηνία. Τα οποία φυσικά έχω ήδη στείλει. Απαντώ σε όλα αυτά τα μεηλ είτε ξαναστελνοντας τις φωτογραφίες που ζήτησαν είτε απλά λέγοντας ότι τα έχω ήδη στείλει. Και ξανά παίρνω τις ίδιες ρομποτικές απαντήσεις.

Στο μεταξύ το ένα στοίχημα κέρδισε αν δεν κανω λάθος οπότε έχω κάτι λιγότερο απο 60€ μέσα στη bwin αυτή τη στιγμή. Στη βίστα ευτυχως δεν είχα προλάβει να καταθεσω.

Δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά δεν ανεχομαι καψωνια και κοροϊδία.

Με ΕΕΕΠ δεν ασχολούμαι. Είναι χάσιμο χρόνου.

Τι να κάνω με αυτους που εμπλεξα;; Δεν αξίζει να βάλω και δικηγόρο για αυτά τα λεφτά

Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:
  • Wow
Αντιδράσεις: Andriotis1973
Εμ κι εσυ πας και βαζει τόσα πολλά λεφτα ....θα τους κλεισεις την εταιρεία ετσι και κερδισεις!

Διέκοψε την διεργασία και ζητα τα χρηματα σου πίσω και ανοιξε αλλου. Οταν τα σημαδια με το ξεκινημα ειναι στραβα... καλό ειναι να τα αποφευγουμε.

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: magon, jason0 και Andriotis1973
Μαύρο, block, delete, δυσφήμιση, και μην ξαναασχολείστε με τα παρτάλια ρε.

Δύο εταιρείες υπάρχουν στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή.

Είχα παρόμοια εμπειρία με εταιρεία "Γιγάντιας καρδιάς":sick: πέρυσι.

Έβαλα 100 έχασα 60 και ήθελα να τραβήξω τα υπόλοιπα 40 και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με τίποτα με τα ίδια χάλια που αναφέρεις εσύ θεματοθέτη. Ακόμα μέσα είναι δεν ξέρω καν αν θα ξαναμπω στην διαδικασία αυτή για αυτό το ποσό.

Για να τραβήξω 40 ευρώ που δεν ήταν καν κέρδος!

ΜΑΚΡΙΑ από όλους εκτός από τις δύο. Ξέρουμε ποιες είναι αυτές.

Μιλάμε για μεγάλα νούμερα.
Σήμερα το πρωί έλαβα email bwin (vistabet τίποτα αν και ζήτησε ακριβώς τα ίδια και έστειλα ακριβώς τα ίδια) , το οποίο έλεγε ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος κι ότι ο λογαριασμός μου άνοιξε.
Όντως μπαίνω bwin , παίζω το free bet 60€ που δίνουν σε ένα παρολι στα μάτς αεκ και παο απόψε(σιγά μη τους το χαριζα).
Πάω να μπω ξανά στη bwin πριν λίγο μπας και παίξω κάνα στοίχημα ευρωμπάσκετ, και ο λογαριασμός ειναι πάλι σε φραγή και λέει να ανεβασω έγγραφα χωρίς να κατονομάσει ποια θέλει,και χωρίς να έχω λάβει ενδιάμεσα άλλο email το οποίο να ζητάει κάτι εξτρα !!!!!!!

Η δε βίστα στην οποία δοκιμασα να μπω από περιέργεια λέει ότι ο λογαριασμός μου έχει κλείσει...!!!!

Μιλάμε για απίστευτα καψωνια...

Υποψιαζομαι ότι έχουν ρομπότ με υποτιθέμενη AI τα οποία αυτόματα κάνουν φραγες λογαριασμων και στέλνουν αυτόματα email. Ακόμα και για τις απαντήσεις της υποτιθέμενης εξυπηρέτησης πελατών οι οποίες είναι τελείως ρομποτικές το ίδιο υποψιαζομαι.

Στο μεταξύ την εκ νέου εγγραφή την εκανα από τη γνωστή στοιχηματικη ιστοσελίδα kleftarades (ναι αυτή με τα podcast) αφού από δω δεν υπάρχει συνεργασία με αυτές τις εταιρείες. Υποτίθεται ότι όπως έχει πει κι ο @goal2 και άλλοι, όταν γράφεται κάποιος μέσω τέτοιας σελίδας,θα σε βοηθήσουν αν έχεις δίκιο

Ε λοιπόν καμιά βοήθεια. Τυπική διαδικασία αυτοί οι έλεγχοι λένε χαχαχα. Φυσικά τους εκραξα αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Όλα για την κονομα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο

• Wow
Πολύ πιθανό αυτό που λες για ρομποτικά προγράμματα ή πιθανό γενικότερο συστημικό σφάλμα της bwin @Yios1991

Μόλις τώρα πήγα και γω να μπω στην ιστοσελίδα τους από περιέργεια και βρήκα αυτό....

Χωρίς να έχω λάβει κανένα email που να ζητάει έγγραφα.

Για τσεκαρετε όλοι τους λογαριασμούς σας στη bwin.

Μήπως πάει για κλείσιμο και πάει να φάει τα λεφτά του κοσμακη σαν τη mybet+ betshop?
Screenshot_2025-08-28-18-02-39-140_com.android.chrome.jpg

• Wow
Έλαβα email bwin που λέει έγκριση ανάληψης αυτά τα 57€ περίπου τα οποία είχα μέσα στο λογαριασμό μου. Χωρίς εγώ να ζητησω ανάληψη. Στο λογαριασμό δε μπορώ να μπω.

Περιμένω απάντηση για το τι έχει απογίνει το ανοιχτό στοίχημα από το φρι μπετ

• Wow
Μπαίνω κανονικά και στις δύο εταιρείες εγώ. Έπαιξα κι ένα μικρό στοίχημα έτσι για δοκιμή πριν από λίγο

Δοκιμασα και γω να τσεκάρω αν μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου στη bwin. Βέβαια εγώ έχω πολύ καιρό να παίξω στη bwin.παρα πολύ.
Screenshot_20250828_185732.jpg
Ιδού το αποτέλεσμα.
Ευτυχώς δεν είχα λεφτά μέσα

Τα παιδάκια δεν ξέρουν με ποιον έμπλεξαν.... Θα γελάσουμε...
Screenshot_2025-08-28-20-49-06-068_com.google.android.gm.jpg
IMG_20250828_205222.jpg
Screenshot_2025-08-28-20-49-27-195_com.google.android.gm.jpg
Screenshot_2025-08-28-20-26-34-486_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

• Like
Αντιδράσεις: magon
Δεν αρνούνται την αυθεντικότητα της ψηφιακής ταυτότητας,ζητούν την ταυτόχρονη προβολή του κατόχου αυτών των στοιχείων με φωτογραφία που θα επιβεβαιώνετε η τωρινή ημερομηνία.
Αυτός ο τρόπος έχει θεωρηθεί πως είναι ο πλέον κατάλληλος για να εξαλείψουν τους πολλαπλούς λογαριασμούς την διαχείριση των οποίων έχει αναλάβει ενας παίκτης.
Αυτό σημαίνει πως αν δεν εχω επικοινωνία με τους ανθρώπους που μου δώσανε τα στοιχεία τους για μια φορά ωστε να ανοίξω λογαριασμούς στο ονομα τους ή μου δώσανε τους ηδη υπαρκτούς λογαριασμούς τους γιατί αποφασίσανε πως δεν θα ξαναπαίξουν τζόγο,αδυναμία απο μέρους μου να τους ταυτοποιήσω εκ νέου.
Κανώ λάθος;

Μου τους έκλεισαν τους λογαριασμούς σε bwin και vistabet . Καλά ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να ξανά παίξω σε αυτά τα λ@μ0γ1@

Τουλάχιστον μου έδωσαν τα λεφτά που είχα μέσα.

Δεν αρνούνται την αυθεντικότητα της ψηφιακής ταυτότητας,ζητούν την ταυτόχρονη προβολή του κατόχου αυτών των στοιχείων με φωτογραφία που θα επιβεβαιώνετε η τωρινή ημερομηνία.
Αυτός ο τρόπος έχει θεωρηθεί πως είναι ο πλέον κατάλληλος για να εξαλείψουν τους πολλαπλούς λογαριασμούς την διαχείριση των οποίων έχει αναλάβει ενας παίκτης.
Αυτό σημαίνει πως αν δεν εχω επικοινωνία με τους ανθρώπους που μου δώσανε τα στοιχεία τους για μια φορά ωστε να ανοίξω λογαριασμούς στο ονομα τους ή μου δώσανε τους ηδη υπαρκτούς λογαριασμούς τους γιατί αποφασίσανε πως δεν θα ξαναπαίξουν τζόγο,αδυναμία απο μέρους μου να τους ταυτοποιήσω εκ νέου.
Κανώ λάθος;
Δεν ισχύει αυτό.
Κάθε φορά που ζητάς αντίγραφο της ψηφιακής ταυτότητας από το gov wallet έχει και ημερομηνία και barcode. Άρα λύθηκε το ζήτημα της ημερομηνίας.
Το πολύ πολύ να ζητούσαν να βγω μια φωτογραφία με το πρόσωπο δίπλα στην οθόνη του κινητού,που κι αυτό ακραίο είναι, γιατί αποκλείεται ο κάτοχος του λογαριασμού στην κάθε bwin να σου πούλησε και τους κωδικούς ΑΑΔΕ και τα στοιχεία του gov wallet μαζί με πλήρη πρόσβαση στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που χρησιμοποιούνται για συναλλαγές με τη στοιχηματικη εταιρεία. Ούτε λοβοτομημενη κατσαρίδα δε θα πιστευε κάτι τέτοιο.

Στη δε περίπτωση μου , είναι ακόμα πιο γελοίο το όλο εγχείρημα, διότι:
1)από τον όμιλο bwin+sportingbet+vistabetε έχω λάβει πολλάκις βεβαιώσεις κερδών στέλνοντας εκκαθαριστικό+βεβαίωση εργασίας κτλ κάθε φορά.
2) λογαριασμός που παίζει σχεδόν πάντα από σταθερό υπολογιστή και το ίδιο wifi (από τα οποίο παίζει μόνο αυτός, όχι καφετέρια που παίζουν άλλοι 100, ούτε φυσικά να παίζουν από την ίδια συσκευή/wifi 100 λογαριασμοί bwin) είναι εξ'ορισμου legit. Όποιος πιστεύει το αντίθετο ή αμφιβάλλει και δουλεύει σε fraud department/risk management κτλ είναι ΑΣΧΕΤΟΣ και πρέπει να απολυθεί αν η εταιρεία έχει ίχνος σοβαρότητας.
Κανένας μουφα λογαριασμός δε νοικιάζει σπίτι/αγοράζει σταθερό υπολογιστή/βάζει λογαριασμό ίντερνετ στα στοιχεία του κατόχου του λογαριασμού της κάθε bwin για να παίξει στοίχημα μερικούς μήνες, μέχρι να φάει limit.
Μου τους έκλεισαν τους λογαριασμούς σε bwin και vistabet . Καλά ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να ξανά παίξω σε αυτά τα λ@μ0γ1@

Τουλάχιστον μου έδωσαν τα λεφτά που είχα μέσα.
Εκεί που μπορούν τα κάνουν.

Όπου τους παίρνει.

Εμένα που τους είπα ότι θα κάνω καταγγελία στην εθνική επιτροπή διαφάνειας και στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης,μου άνοιξαν αμέσως το λογαριασμό σήμερα,και μου είπαν ότι είναι ευπρόσδεκτος να παίξω.

Έτσι είναι όταν είσαι κοτα.

Φυσικά δε θα γλιτώσουν τις καταγγελίες. Κάποιος πρέπει να τους τρέξει,για να σταματήσει η ασυδοσία τους,να τους σπάσει ο τσαμπουκας

• Like
Αντιδράσεις: magon
Τώρα η τριαδική στοιχηματική.
Τα άτομα που ελέγχουν τα στοιχεία σου στην bwin,είναι τα ίδια άτομα που ελέγχουν τα στοιχεία σου για την sportingbet και την vistabet.
Πριν την εφαρμογή του στοιχηματικού νόμου απο την ΕΕΕΠ αυτο ήταν ολοφάνερο,αφού οι καταθέσεις σε οποιαδήποτε απο αυτές τις στοιχηματικές κατέληγαν στην ίδια εταιρεία.Με την εφαρμογή του νόμου αλλάξαν τυπικά την νομική μορφή των δύο αλλά τοανθρώπινο δυναμικό παρέμεινε το ίδιο και για τις τρείς εταιρείες.
Αν πχ. παραβιάσεις κάποιο όρο στην bwin και αποφασίσει να σου επιβάλλει κυρώσεις οι κυρώσεις θα εφαρμοστούν ταυτόχρονα και στις αλλες δύο εταιρείες.
Ετσι λοιπόν η ΕΕΕΠ απαγορευει σε μία IP ή ένα νοικοκυριο να διαθέτει δύο διαφορετικούς λογαριασμούς αλλά επιτρέπει σε τρία καζίνο να λειτουργούν/διαχειρίζονται απο τα ίδια άτομα.
Ισονομία και ίση μεταχείριση πάνε περίπατο στο νόμιμο κατα τηνΕΕΕΠ ελληνικό διαδικτυακό τζόγο.

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Στη δε περίπτωση μου , είναι ακόμα πιο γελοίο το όλο εγχείρημα, διότι:
1)από τον όμιλο bwin+sportingbet+vistabetε έχω λάβει πολλάκις βεβαιώσεις κερδών στέλνοντας εκκαθαριστικό+βεβαίωση εργασίας κτλ κάθε φορά.

Αυτό πάλι τί μ@λακία είναι;

Αν κάποιος κάνει δικιά του δουλειά ή είναι άνεργος(δηλαδή δεν έχει βεβαίωση εργασίας και μηδενική φορολογική) αλλά κερδίσει ένα ποσό σε στοιχηματική εταιρεία, δεν μπορεί να πάρει βεβαίωση κερδών;

Αφου μιλάμε για τα ίδια και τα ίδια χρόνια, αναρωτιέμαι τι πρόβληματα θα είχα σε μια μη αδειοδοτημένη εταιρία και ίσως όχι απευθείας σε αυτήν....
Για ευνόητους λόγους και σε συμμόρφωση με τους όρους του forum δεν θα εξηγήσω το μη απευθείας...

Πίσω μου σε έχω σατανά...

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Οτι ειπε ο φιλος παραπανω.Μονο δυο εταιριες αξιζει να ασχολεισαι στην ελλαδα.Μπλε και πρασινη.
Σωστά, αλλά τυπικά ειδικά για τους νέους παίχτες και όσους δεν διαβάζουν οικονομική ειδησεογραφία, να πουμε ότι η μπλε έχει υιοθετηθεί 100 από την κόκκινη, Στην ουσία λοιπόν ... Μαμά, παιδί και πράσινη.

Το λέω με την ευκαιρία της 0 γκανιοτας σημερα σε premier και Σούπερ λιγκ!!! Θυμάστε;;; Η μπλε έκανε αυτες τις σιτσουεισον!
Τώρα τα κάνει η κόκκινη.

Αυτό πάλι τί μ@λακία είναι;

Αν κάποιος κάνει δικιά του δουλειά ή είναι άνεργος(δηλαδή δεν έχει βεβαίωση εργασίας και μηδενική φορολογική) αλλά κερδίσει ένα ποσό σε στοιχηματική εταιρεία, δεν μπορεί να πάρει βεβαίωση κερδών;
Αν είσαι άνεργος, στέλνεις βεβαίωση ανεργίας. Το δέχονται. Όπως και το χαμηλό εκκαθαριστικό δέχονται κανονικά,αν έχεις κάνει νορμάλ πόσα καταθέσεις. Αν δηλώνεις 0 εισόδημα και έχεις κάνει 1 εκατομμύριο ευρώ καταθέσεις ετησίως, μάλλον θα έχεις πρόβλημα.οι ελεύθεροι επαγγελματίες στέλνουν τα αντίστοιχα χαρτια που πιστοποιούν την εργασία τους και παίρνουν κι αυτοί τη βεβαίωση κερδών

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Έχω μια εβδομάδα που έκανα κωδικό στην Sporting bet και οι ανεκδιηγητοι επειδή τα έφερε η μοίρα και κέρδισα,με τα 50 ευρώ της αρχικης κατάθεσης 580 Ε,μου έχουν κλείσει το κωδικό και δεν θέλουν να με πληρώσουν τα χρήματα μου παρά μόνο το κεφάλαιο..μιλάμε για κανονικούς ΚΛΕΦΤΕΣ..σαν απάντηση στα μέιλ που έχουμε αλλάξει γιατί με έκλεισαν πήρα ένα λινκ που λέει πως είναι παράνομο να έχεις γνωστούς στο τραπέζι πόκερ και να συννενοηστε...σημείωση εγώ δεν έχω παίξει ποτέ πόκερ ούτε και ξέρω .οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται..
Ο λόγος που ανεβάζω ποστ είναι γιατί βλέπω πως το έχουν πάθει και άλλοι αυτό αλλά δεν γράφουν στην συνέχεια αν τελικά πήραν τα χρήματα τους...ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ ώστε να δω τι θα κάνω..να περιμένω να μαλώνουμε στα μέιλ και στα τηλέφωνα μέχρι να κάνουν το σωστό η να πάω κατευθείαν στην επιτροπή παιγνίων , συνήγορο του Πολίτη κτλ..

Μπαίνω κανονικά και στις δύο εταιρείες εγώ. Έπαιξα κι ένα μικρό στοίχημα έτσι για δοκιμή πριν από λίγο
Update. Τελικά είναι τελείως τρελοί στον όμιλο.
Vistabet+bwin έμπαινα και μπαίνω κανονικά, και έκανα και αναλήψεις τετραψηφιες συνολικά. Πάω να μπω sportingbet στην οποία δεν πολυμπαινω γιατί δεν έχει πολλά λεφτά μέσα από όσο θυμάμαι,ενώ οι άλλες δύο είχαν και βλέπω αυτό...

Screenshot_20251005-180607.png

Εννοείται ότι δεν έλαβα κανένα email ούτε μου ζητήθηκε κάποιο έγγραφο,κι ας λέει τα δικά της η φωτογραφία .

Δεν πάνε καλά....

Όχι ότι έχω πρόβλημα να στείλω όποιο έγγραφο θέλουν,αλλά τι λογική να πληρώνεις 1000+ευρώ από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου εναν πελάτη που θεωρείς για τους δικούς σου (ανύπαρκτους) λόγους ως ύποπτο και παράλληλα του φραζεις το λογαριασμό στην τρίτη εταιρεία του ομίλου στην οποία έχει κάτι ψιλά σε σχέση με αυτά που του πλήρωσες από Βίστα και bwin (και μάλιστα χωρίς να ζητήσεις τίποτα έξτρα από χαρτιά) ;;;;;

Pure madness

• Haha
Αντιδράσεις: JordanRules

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 22:10
    • Γαλλία - Βόρεια Ιρλανδία

Novasports Start
  • 20:00:00
    • Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 21:00:00
    • Basket League 2025-26

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 12:00
    • ATP 250 2026

COSMOTE SPORT 6 HD