bwin

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος ligdomenos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στα αρνητικά όλων των εταιρειών του ομίλου μπορώ να πω ότι είναι οι απαιτήσεις που έχουν για να ξεκλειδώσεις διάφορες προσφορές. Σε γενικές γραμμές όμως δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εξαρτάται και τι ψάχνεις πχ αποδόσεις, προσφορές κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: ligdomenos
Τρομερή εμπειρία απο bwin μολις τωρα μαγκες
Φρεσκος-φρεσκος λογαριασμος , μολις πριν 2 ωρες εκανα εγγραφη και ταυτοποιηση επιτυχημένα όλα.
Βάζω λεφτα μεσω σκριλλ και παιζω το 1ο μου στοιχημα (εδω μαλλον ηταν το λαθος μου :bravo:)
Δειτε παρακατω το τεραστιο στοιχημα των 10ευρω σε λαιβ του τεννις.
στοιχημα.png

Μετα παω να παιξω ποδοσφαιρο και προκριματικα παγκοσμιου και δειτε μηνυμα
δειτε εδω bwin.png

1ευρω περιορισμος μαγκες μου σε 2 ωρες με 1 κερδισμενο στοιχημα του τεραστιου πονταρισματος των 10ευρω
Φαινεται δεν αντεξαν να χασουν ενα 20ρικο και ειπαν " Διωξτε τον θα μας φαλιρισει!"
Σήκωσα λεφτα και έφυγα ( Θα μου τα δώσουν όμως? )

Αυτά είναι για όποιον θέλει να ανοιξει λογαριασμό και ζητάει γνώμες για κάτι τέτοιες εταιρειούλες της σειράς που είναι και αδειοδοτημένες ,τρομάρα τους, στο στοιχηματικο Ισλαμαμπάντ των Βαλκανίων.

• Like
Αντιδράσεις: nansas και My Big Tip
Τρομερή εμπειρία απο bwin μολις τωρα μαγκες
Φρεσκος-φρεσκος λογαριασμος , μολις πριν 2 ωρες εκανα εγγραφη και ταυτοποιηση επιτυχημένα όλα.
Βάζω λεφτα μεσω σκριλλ και παιζω το 1ο μου στοιχημα (εδω μαλλον ηταν το λαθος μου :bravo:)
Δειτε παρακατω το τεραστιο στοιχημα των 10ευρω σε λαιβ του τεννις.Προβολή συνημμένου 33739
Μετα παω να παιξω ποδοσφαιρο και προκριματικα παγκοσμιου και δειτε μηνυμα Προβολή συνημμένου 33741
1ευρω περιορισμος μαγκες μου σε 2 ωρες με 1 κερδισμενο στοιχημα του τεραστιου πονταρισματος των 10ευρω
Φαινεται δεν αντεξαν να χασουν ενα 20ρικο και ειπαν " Διωξτε τον θα μας φαλιρισει!"
Σήκωσα λεφτα και έφυγα ( Θα μου τα δώσουν όμως? )

Αυτά είναι για όποιον θέλει να ανοιξει λογαριασμό και ζητάει γνώμες για κάτι τέτοιες εταιρειούλες της σειράς που είναι και αδειοδοτημένες ,τρομάρα τους, στο στοιχηματικο Ισλαμαμπάντ των Βαλκανίων.
Χαχαχαχαχα! Τους εκατσε βαρυ το 20αρικο (n) Παλι καλα που δε σε αφησε να παιξεις να λες γιατι το Μπενιν ηρθε 1-1 :p

Παρτα και τρεχα :ROFLMAO:

Το μπενιν ήθελα να το παιξω under2.5 στην αρχη (μισο λεπτο αφου εληξε το τεννισ) , το βαζω , τοποθετω πονταρισμα 10ευρω και λεει οτι το δελτιο δεν εγινε δεκτο επειδη το οριο υπερβαινει το 1,00Ε που μου εχει επιβληθει για μονα στοιχηματα.
Λεω bug θα ειναι δεν παιζει απο 1 μπετ των 10ευρω σε αποδοση 2.8 ( οταν στην αγορα επαιζε στο 2.5max) να μου εκαψαν τον λογαριασμο.
Επικοινωνώ με το τσατ και μου είπαν τα γνωστα ρομποτικα.
Εγω βεβαια αυτά τα ηξερα πανω/κατω , δηλ οτι η bwin είναι ο,τι χειροτερο και εταιρεια ψιλικατζηδικο μαζι με το 95% των εταιρειων που εχουν μεινει και δραστηριοποιουνται στο Ελλαδα απλά το παρεθεσα για τον φίλο που είχε ρωτήσει για την bwin και για άλλους που συνεχίζουν να παίζουν σε αυτό το τσιρκο.

• Like
Αντιδράσεις: GGiR
Τώρα είναι η στιγμή! αν ήμουν στην θέση σου ακόμη και αυτήν την στιγμή που πνίγομαι θα εκανα ερώτημα στην εταιρία γιατί από το πρώτο bet δεν μου επιτρέπει ουσιαστικά να παίξω, θα λάβεις την προκατ απάντηση, μετα καταγγελία προς την αρμόδια αρχη! ΕΕΕΕΕ! τώρα είναι η ΕΕΕΠ να δουμε που θα βγει! θα εχει πλακά αν αυτό το κανω εγώ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, όταν θα εχω σε ολες τις εταιρίες ορια. Γιατί η ΕΕΕΠ είμαι σίγουρος ότι δεν θα κανει τίποτα και ο δικηγόρος μου θα στραφεί προς την ΕΕΕΠ και στα δικηγορίστικα θα του πει ότι σαν πολιτης της Ε.Ε εχω δικαίωμα στην διασκέδαση, και αλλά πολλα, μέσω στοιχηματισμου οπου πρακτικά ειναι αδύνατο λόγω τον αθέμιτων συμπεριφορών των εταιριών και θα απαιτήσει λύση του προβλήματος.
Δεν θέλω να σκέφτομαι πως 1000 άτομα θα γυρίσουν να πουν πως από την στιγμή που η ΕΕΕΠ δεν κανει κατι η πρόσβαση στις μη αδειδοτημενες εταιρίες στην Ελλαδα είναι μονόδρομος. Φυσικά θα κληθούν να αποφανθούν τα δικαστήρια αλλά δεν είναι μια αρχή και αυτή;

Δυσκολο αυτο που εχεις στο μυαλο σου να πετυχεις GATHS.

Δικο τους μαγαζακι ειναι , εκεινοι εχουν θεσει τους ορους , εμεις τους αποδεχομαστε για να παιξουμε σε αυτους αρα για το οτι σου βαζουν ορια δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Οι εταιρειες εχουν και το καρπουζι και το μαχαιρι.

Αν εισαι μερος της μαριδας , των 5-6αγωνων παρολι και αρρωστακι των καζινο τους θα στα παρουν ολα και το εννοω ΟΛΑ και χωρις δισταγμο μαλιστα.

Αν ειναι στη μεση ή στην άλλη μεριά της ζυγαριας (καλος παιχτης προς επαγγελματιας δηλαδη -αν και οι επαγγελματιας παντα θα βρισκουν loopholes για να τους τα περνουν και ορθως κανουν-) , δυσκολεύουν τα πράγματα γιατι δεν σε θελουν πολύ απλά.

Το παραπανω παραδειγμα που εγινε σε μενα ειναι το πιο προδηλο και εμφατικο "δεν σε θελουμε στην εταιρεια μας γιατι απο αυτο το 1ο σου μπετ υποθετουμε οτι μπορει να μην εισαι μαριδα και εμεις θελουμε μονο μαριδα γιατι ειμαστε ψιλικατζιδικο που τα παιρνει απο τους παρολακιδες και τους αρρωστους στο τρομερο καζίνο μας ".

Τίποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο και δεν αξιζει (ουτε θα δικαιωθεις) αν το κυνηγησεις δικαστικως.
Να ισχυριστεις τί δηλαδη?
Ούτε δικό τους όρο παραβίασαν , ούτε λεφτά σου καταχραστηκαν.

Βέβαια αν σου φάνε φράγκα , εκεί πρέπει να το κυνηγήσεις και επειδη θα τη χασουν την υποθεση αν εχουν κανει μαιμουδια , θα στα δωσουν εστω και αργα.

Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν για το 95% των εταιρειων στην Ελλάδα και ειδικα για τις Bwin , Sportingbet ,και λοιπες του κλάδου.

Ούτως ή αλλως το παραπάνω περιστατικό δεν το έκανα για να κινηθώ δικαστικά και να δικαιωθώ (που δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση) , αλλά το έβγαλα στη δημοσιότητα του πιο δημοφιλες στοιχηματικου φορουμ της Ελλάδας για να καταδείξω πως η bwin(μαζι με τις περισσοτερες νόμιμες εταιρειες εκτος 2-3 πλεον) είναι τσίρκο/απατεώνες και για να αποτρεψω νεους παιχτες απο το χασουν λεφτα ή χρόνο και να tiltαρουν απο αυτό που τους περιμενει απο την εν λόγω εταιρεία...

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: nansas και ganiotas80
Δυσκολο αυτο που εχεις στο μυαλο σου να πετυχεις GATHS.

Δικο τους μαγαζακι ειναι , εκεινοι εχουν θεσει τους ορους , εμεις τους αποδεχομαστε για να παιξουμε σε αυτους αρα για το οτι σου βαζουν ορια δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Οι εταιρειες εχουν και το καρπουζι και το μαχαιρι.

Αν εισαι μερος της μαριδας , των 5-6αγωνων παρολι και αρρωστακι των καζινο τους θα στα παρουν ολα και το εννοω ΟΛΑ και χωρις δισταγμο μαλιστα.

Αν ειναι στη μεση ή στην άλλη μεριά της ζυγαριας (καλος παιχτης προς επαγγελματιας δηλαδη -αν και οι επαγγελματιας παντα θα βρισκουν loopholes για να τους τα περνουν και ορθως κανουν-) , δυσκολεύουν τα πράγματα γιατι δεν σε θελουν πολύ απλά.

Το παραπανω παραδειγμα που εγινε σε μενα ειναι το πιο προδηλο και εμφατικο "δεν σε θελουμε στην εταιρεια μας γιατι απο αυτο το 1ο σου μπετ υποθετουμε οτι μπορει να μην εισαι μαριδα και εμεις θελουμε μονο μαριδα γιατι ειμαστε ψιλικατζιδικο που τα παιρνει απο τους παρολακιδες και τους αρρωστους στο τρομερο καζίνο μας ".

Τίποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο και δεν αξιζει (ουτε θα δικαιωθεις) αν το κυνηγησεις δικαστικως.
Να ισχυριστεις τί δηλαδη?
Ούτε δικό τους όρο παραβίασαν , ούτε λεφτά σου καταχραστηκαν.

Βέβαια αν σου φάνε φράγκα , εκεί πρέπει να το κυνηγήσεις και επειδη θα τη χασουν την υποθεση αν εχουν κανει μαιμουδια , θα στα δωσουν εστω και αργα.

Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν για το 95% των εταιρειων στην Ελλάδα και ειδικα για τις Bwin , Sportingbet ,και λοιπες του κλάδου.

Ούτως ή αλλως το παραπάνω περιστατικό δεν το έκανα για να κινηθώ δικαστικά και να δικαιωθώ (που δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση) , αλλά το έβγαλα στη δημοσιότητα του πιο δημοφιλες στοιχηματικου φορουμ της Ελλάδας για να καταδείξω πως η bwin(μαζι με τις περισσοτερες νόμιμες εταιρειες εκτος 2-3 πλεον) είναι τσίρκο/απατεώνες και για να αποτρεψω νεους παιχτες απο το χασουν λεφτα ή χρόνο και να tiltαρουν απο αυτό που τους περιμενει απο την εν λόγω εταιρεία...
Η bwin είναι μεγάλο καφενείο
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας
Αφού έφαγα το όριο γράφτηκα στη sportingbet και με έκλεισαν σε 1 μερα
Αλλά υπάρχουν κ άλλα καφενεία όπως novibet και stoiximan έχω φάει παντού όρια εκτός από τη pamestoixima του οπαπ

Τώρα είναι η στιγμή! αν ήμουν στην θέση σου ακόμη και αυτήν την στιγμή που πνίγομαι θα εκανα ερώτημα στην εταιρία γιατί από το πρώτο bet δεν μου επιτρέπει ουσιαστικά να παίξω, θα λάβεις την προκατ απάντηση, μετα καταγγελία προς την αρμόδια αρχη! ΕΕΕΕΕ! τώρα είναι η ΕΕΕΠ να δουμε που θα βγει! θα εχει πλακά αν αυτό το κανω εγώ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, όταν θα εχω σε ολες τις εταιρίες ορια. Γιατί η ΕΕΕΠ είμαι σίγουρος ότι δεν θα κανει τίποτα και ο δικηγόρος μου θα στραφεί προς την ΕΕΕΠ και στα δικηγορίστικα θα του πει ότι σαν πολιτης της Ε.Ε εχω δικαίωμα στην διασκέδαση, και αλλά πολλα, μέσω στοιχηματισμου οπου πρακτικά ειναι αδύνατο λόγω τον αθέμιτων συμπεριφορών των εταιριών και θα απαιτήσει λύση του προβλήματος.
Δεν θέλω να σκέφτομαι πως 1000 άτομα θα γυρίσουν να πουν πως από την στιγμή που η ΕΕΕΠ δεν κανει κατι η πρόσβαση στις μη αδειδοτημενες εταιρίες στην Ελλαδα είναι μονόδρομος. Φυσικά θα κληθούν να αποφανθούν τα δικαστήρια αλλά δεν είναι μια αρχή και αυτή;
Φίλε άμα κάνεις καταγγελία στην εεεπ συνυπογράφω και εγω
Αυτές οι κ@λοεταιρειες θα βάλουν μυαλό εάν σταματήσουμε μαζικά να παίζουμε η άμα γίνει μια μαζική καταγγελία
Αφού έτσι κ αλλιώς αυτοί βγάζουν κέρδος λόγω γκανιότας τι τους πειράζει όσοι σύστηματικα κερδίζουν γιατί δε γίνονται τύπου Pinnacle οι εταιρείες?
Δε μπορώ να καταλάβω πως αυτό το καφενείο η εεεπ δίνει άδεια στις εταιρείες με τόσο γελοίους όρους προς εμάς

Σημαντικές καθυστερήσεις στην ενημέρωση του τζίρου που οδηγεί τον παίκτη να ποντάρει δύο και τρείς φορές τα χρηματα του.Τακτική της εταιρείας θα έλεγα ειδικότερα όταν τα κέρδη του παίκτη μέσω μπόνους φθάνουν σε τριπλασιασμό και πάνω.
Τακτική που εφαρμόζεται και την συναντάμε και σε αλλες εταιρείες φαίνεται να υιοθετείτε και εδώ.
Έχουν μετατρέψει την διασκέδαση του παίκτη σε μία αδιάκοπη προσπάθεια εκνευρισμού αυτού.

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News