Ευχαριστώ για την σκέψη σας και που την μοιράζεστε εδώ μαζί μας. Δεν έχετε άδικο, πολλές φορές επίσης χανόμαστε μέσα στην απληστία μας.Παρακολουθω αθορυβα σχεδον ολες τις φορες τους παικτες που ανεβαζουν συστηματα και χαιρομαι . Μου αρεσει να βλεπω προσπαθειες νεες η παλιες. Εννοω απο θεμα γνωστων η αγνωστων συστηματων.... και ταπεινα χωρις παρεξηγηση... εχω διαπιστωσει , οτι καπου μεσα στο <<δασος>> υπαρχει ενας δρακος!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ. Πιανουμε το οβερ μισο της ΤΡΟΥΑ και χανουμε της ΡΕΑΛ ) Πολλοι φιλοι εχουν προσπαθησει να τραβηξουν πολυ το ταξιδι. Με τα γνωστα αποτελεσματα..... Οχι οτι κανεις δεν τα εχει καταφερει...ισα ισα !!! Να μην μακρυγορω..... Προταση μου να διαιρεσεις δια 3 .... στην ακρη τα 2/3 ...και συνεχισε με το 1/3......σε καθε 3πλασιασμο καλο ηταν να συμπεριφερθεις ετσι. Οχι γιατι ξερω καλυτερα απο τον οποιονδηποτε , αλλα γιατι ολοι ξερουμε .... Απο οσους κανουν επαναπονταρισματα θεωρω οτι ολοι θα ηθελαν να ειχαν κανει οπως προτεινω. (η φυσικα μια αλλη διαχειρηση) Και ολοκληρωνοντας το προτεινω αυτο , γιατι πιστευω δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος θα παει μακρυτερα , Τα λεφτα μας παιζουμε (γενικα μιλαω) Ευχαριστω για τον χρονο σας .
Να είστε καλά ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια!Προχώρα με δύναμη!!
Δηλ εννοείς να διαιρέσουμε το κεφάλαιο π.χ. των 5 ευρώ δια 3 ,και να χρησιμοποιήσουμε το 1/3, κατ αρχάς κ σε περίπτωση απώλειας το άλλο 1/3 κ.ο.κ...σωστα;;Παρακολουθω αθορυβα σχεδον ολες τις φορες τους παικτες που ανεβαζουν συστηματα και χαιρομαι . Μου αρεσει να βλεπω προσπαθειες νεες η παλιες. Εννοω απο θεμα γνωστων η αγνωστων συστηματων.... και ταπεινα χωρις παρεξηγηση... εχω διαπιστωσει , οτι καπου μεσα στο <<δασος>> υπαρχει ενας δρακος!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ. Πιανουμε το οβερ μισο της ΤΡΟΥΑ και χανουμε της ΡΕΑΛ ) Πολλοι φιλοι εχουν προσπαθησει να τραβηξουν πολυ το ταξιδι. Με τα γνωστα αποτελεσματα..... Οχι οτι κανεις δεν τα εχει καταφερει...ισα ισα !!! Να μην μακρυγορω..... Προταση μου να διαιρεσεις δια 3 .... στην ακρη τα 2/3 ...και συνεχισε με το 1/3......σε καθε 3πλασιασμο καλο ηταν να συμπεριφερθεις ετσι. Οχι γιατι ξερω καλυτερα απο τον οποιονδηποτε , αλλα γιατι ολοι ξερουμε .... Απο οσους κανουν επαναπονταρισματα θεωρω οτι ολοι θα ηθελαν να ειχαν κανει οπως προτεινω. (η φυσικα μια αλλη διαχειρηση) Και ολοκληρωνοντας το προτεινω αυτο , γιατι πιστευω δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος θα παει μακρυτερα , Τα λεφτα μας παιζουμε (γενικα μιλαω) Ευχαριστω για τον χρονο σας .
Καλη Σαρακοστη.. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ξεκιναμε με οτι αρχικο θελουμε. οσο μπορει ο καθενας χωρις να του λείψει .Δηλ εννοείς να διαιρέσουμε το κεφάλαιο π.χ. των 5 ευρώ δια 3 ,και να χρησιμοποιήσουμε το 1/3, κατ αρχάς κ σε περίπτωση απώλειας το άλλο 1/3 κ.ο.κ...σωστα;;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έχει λογική...καλή σαρακοστή κ να είσαι καλά. Ευχαριστώ...Καλη Σαρακοστη.. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ξεκιναμε με οτι αρχικο θελουμε. οσο μπορει ο καθενας χωρις να του λείψει .
(Βαζεις οποιον πολλαπλασιαστη θες ...αρκει να ειναι <<λογικο>> δηλαδη ειναι αμαρτία να εχεις ξεκινησει με ενα 10αρικο , να το εχεις κανει 40€ και να χασεις !!! )
Μολις το τριπλασιασουμε, ας πουμε το 10αρικο εχει γινει 30€ τοτε βαζουμε το μισο στην ακρη δλδ 15ε και ξαναξεκιναμε με τα 15€.... μολις αυτα γινουν 45€ , τοτε 22,5 € στην ακρη και ξαναξεκιναμε με τα υπολοιπα 22,5 κ.ο.κ. !!! Ετσι πιστευω οτι και θα εχεις να παιζεις με κερδισμενα και οχι απο την τσεπη σου λεφτα και εαν χασεις θα εχεις υπολοιπο
Καλημέρα κ συγχαρητήρια...προχώρα δυναμικά κ με προσοχή, όσο πιο ψηλά αντέχεις!! Καλή συνέχεια..
Καλημέρα ασς, σας ευχριστώ για ακόμη μαι φορά για την στήριξη σας.Καλημέρα κ συγχαρητήρια...προχώρα δυναμικά κ με προσοχή, όσο πιο ψηλά αντέχεις!! Καλή συνέχεια..