Challenge over 0.5 goal από 5€ --> 25.000€

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kmp
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλη Σαρακοστη.. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ξεκιναμε με οτι αρχικο θελουμε. οσο μπορει ο καθενας χωρις να του λείψει .
(Βαζεις οποιον πολλαπλασιαστη θες ...αρκει να ειναι <<λογικο>> δηλαδη ειναι αμαρτία να εχεις ξεκινησει με ενα 10αρικο , να το εχεις κανει 40€ και να χασεις !!! )
Μολις το τριπλασιασουμε, ας πουμε το 10αρικο εχει γινει 30€ τοτε βαζουμε το μισο στην ακρη δλδ 15ε και ξαναξεκιναμε με τα 15€.... μολις αυτα γινουν 45€ , τοτε 22,5 € στην ακρη και ξαναξεκιναμε με τα υπολοιπα 22,5 κ.ο.κ. !!! Ετσι πιστευω οτι και θα εχεις να παιζεις με κερδισμενα και οχι απο την τσεπη σου λεφτα και εαν χασεις θα εχεις υπολοιπο
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ έχει λογική...καλή σαρακοστή κ να είσαι καλά. Ευχαριστώ...

• Like
Αντιδράσεις: betover
Καλή Σαρακοστή! Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση!

Νο:18 is loading

• Like
Αντιδράσεις: betover
No:18
IMG_5192.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: ioanis1234t
Καλημέρα κ συγχαρητήρια...προχώρα δυναμικά κ με προσοχή, όσο πιο ψηλά αντέχεις!! Καλή συνέχεια..
Καλημέρα ασς, σας ευχριστώ για ακόμη μαι φορά για την στήριξη σας.

Η σκέψη μου αν καταφερώ και φτάσω τα 65-70 να αφησω 10 κάβα και να συνεχίσω με τα υπόλοιπα.

Θα το δούμε.

Προχωράμε ταπεινά

• Like
Αντιδράσεις: ioanis1234t
No:21 Παίζουμε 54€ και κρατάμε τα 10€

Συνεχίζουμε ταπεινά

IMG_5222.jpeg

No:21 Παίζουμε 54€ και κρατάμε τα 10€

Συνεχίζουμε ταπεινά

Προσωπικά το θεωρώ μακράν την καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Αν σταδιακά αποταμιεύεις, έστω 10€ κάθε φορά, τότε όταν έρθει η στραβή θα έχεις «καβάτζα» για να συνεχίσεις. Είναι τελείως διαφορετικό να ξεκινάς από 5€ και αλλιώς να ξεκινάς ή να συνεχίζεις από 30€.

Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, είναι μαραθώνιος άρα χρειάζεται σωστή διαχείριση δυνάμεων και κεφαλαίου. Εμένα προσωπικά θα με απογοήτευε να έχω φτάσει 300€+ από 5€ και μετά να πρέπει να αρχίσω πάλι από το μηδέν, δηλαδή να ξανακάνω 40+ bets στο 1,10.

Αν όμως έχεις καταφέρει να κρατήσεις στην άκρη, για παράδειγμα, 30€, τότε ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινάς από το bet #18 και όχι από την αρχή. Έτσι το βλέπω εγώ.

Καλη επιτυχία !!!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και kmp
Προσωπικά το θεωρώ μακράν την καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Αν σταδιακά αποταμιεύεις, έστω 10€ κάθε φορά, τότε όταν έρθει η στραβή θα έχεις «καβάτζα» για να συνεχίσεις. Είναι τελείως διαφορετικό να ξεκινάς από 5€ και αλλιώς να ξεκινάς ή να συνεχίζεις από 30€.

Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, είναι μαραθώνιος άρα χρειάζεται σωστή διαχείριση δυνάμεων και κεφαλαίου. Εμένα προσωπικά θα με απογοήτευε να έχω φτάσει 300€+ από 5€ και μετά να πρέπει να αρχίσω πάλι από το μηδέν, δηλαδή να ξανακάνω 40+ bets στο 1,10.

Αν όμως έχεις καταφέρει να κρατήσεις στην άκρη, για παράδειγμα, 30€, τότε ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινάς από το bet #18 και όχι από την αρχή. Έτσι το βλέπω εγώ.

Καλη επιτυχία !!!
Πολύ σωστή παρατήρηση!

Ετσι ακριβώς είναι, το στοίχημα θέλει υπομονή και ταπεινώνητα και συνέπεια.

Οσο συμβαίνει αυτό μακροχρόνια ίσως και βγάλεις κέρδος.

Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι όλοι να έχουμε κέρδη ανεξαρτήτως τρόπου παιξίματος.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και ioanis1234t
Σημείωση: αν καταφέρουμε και φτάσουμε τα 125-130 κρατάμε άλλα 10€ κάβα + 10€ που έχουμε κρατήσει από το No:21 πάμε στα 20€ κάβα

Ξανά λέω αν τα καταφέρουμε

Τελευταία επεξεργασία:
24/25 λοιπόν και πίσω Χ2 το αρχικό μας ποντάρισμα.

Γίνετε απλώς θέλει υπομονή και επιμονή!

Καλή συνέχεια σε όλους και καλά κέρδη!

Ελπίζω έστω και ένας να εμπνεύστηκε από την προσπάθεια αυτή!

Να είστε όλοι καλά καλή συνέχεια!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 22:10
    • Γαλλία - Βόρεια Ιρλανδία

Novasports Start
  • 20:00:00
    • Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 21:00:00
    • Basket League 2025-26

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 12:00
    • ATP 250 2026

COSMOTE SPORT 6 HD