Challenge over 0.5 goal από 5€ --> 25.000€

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kmp
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
No:20

IMG_5213.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: betover
No:21 Παίζουμε 54€ και κρατάμε τα 10€

Συνεχίζουμε ταπεινά

IMG_5222.jpeg

No:21 Παίζουμε 54€ και κρατάμε τα 10€

Συνεχίζουμε ταπεινά

Προσωπικά το θεωρώ μακράν την καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Αν σταδιακά αποταμιεύεις, έστω 10€ κάθε φορά, τότε όταν έρθει η στραβή θα έχεις «καβάτζα» για να συνεχίσεις. Είναι τελείως διαφορετικό να ξεκινάς από 5€ και αλλιώς να ξεκινάς ή να συνεχίζεις από 30€.

Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, είναι μαραθώνιος άρα χρειάζεται σωστή διαχείριση δυνάμεων και κεφαλαίου. Εμένα προσωπικά θα με απογοήτευε να έχω φτάσει 300€+ από 5€ και μετά να πρέπει να αρχίσω πάλι από το μηδέν, δηλαδή να ξανακάνω 40+ bets στο 1,10.

Αν όμως έχεις καταφέρει να κρατήσεις στην άκρη, για παράδειγμα, 30€, τότε ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινάς από το bet #18 και όχι από την αρχή. Έτσι το βλέπω εγώ.

Καλη επιτυχία !!!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και kmp
Προσωπικά το θεωρώ μακράν την καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Αν σταδιακά αποταμιεύεις, έστω 10€ κάθε φορά, τότε όταν έρθει η στραβή θα έχεις «καβάτζα» για να συνεχίσεις. Είναι τελείως διαφορετικό να ξεκινάς από 5€ και αλλιώς να ξεκινάς ή να συνεχίζεις από 30€.

Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, είναι μαραθώνιος άρα χρειάζεται σωστή διαχείριση δυνάμεων και κεφαλαίου. Εμένα προσωπικά θα με απογοήτευε να έχω φτάσει 300€+ από 5€ και μετά να πρέπει να αρχίσω πάλι από το μηδέν, δηλαδή να ξανακάνω 40+ bets στο 1,10.

Αν όμως έχεις καταφέρει να κρατήσεις στην άκρη, για παράδειγμα, 30€, τότε ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινάς από το bet #18 και όχι από την αρχή. Έτσι το βλέπω εγώ.

Καλη επιτυχία !!!
Πολύ σωστή παρατήρηση!

Ετσι ακριβώς είναι, το στοίχημα θέλει υπομονή και ταπεινώνητα και συνέπεια.

Οσο συμβαίνει αυτό μακροχρόνια ίσως και βγάλεις κέρδος.

Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι όλοι να έχουμε κέρδη ανεξαρτήτως τρόπου παιξίματος.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και ioanis1234t
Σημείωση: αν καταφέρουμε και φτάσουμε τα 125-130 κρατάμε άλλα 10€ κάβα + 10€ που έχουμε κρατήσει από το No:21 πάμε στα 20€ κάβα

Ξανά λέω αν τα καταφέρουμε

Τελευταία επεξεργασία:
24/25 λοιπόν και πίσω Χ2 το αρχικό μας ποντάρισμα.

Γίνετε απλώς θέλει υπομονή και επιμονή!

Καλή συνέχεια σε όλους και καλά κέρδη!

Ελπίζω έστω και ένας να εμπνεύστηκε από την προσπάθεια αυτή!

Να είστε όλοι καλά καλή συνέχεια!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Εγώ θα σου πω ένα μπράβο. Ωραία πρόκληση ήταν με τάλιρο κιόλας γουστάρω κάτι τέτοια πολλά έχω κάνει στο παρελθόν και έχω φτάσει σε κάποιο σημείο και εγώ αλλά με 10άρικο εγώ. Βέβαια εδώ και χρόνια δεν είναι αυτά για μένα δηλαδή τα όβερ. Έχω αλλεργία στα όβερ εγώ αλλά μου αρέσει γενικά η τοκογλυφία εύχομαι κάποια στιγμή να το ξαναπροσπαθήσεις.(y)

• Like
Αντιδράσεις: kmp και BetLaden
Εγώ θα σου πω ένα μπράβο. Ωραία πρόκληση ήταν με τάλιρο κιόλας γουστάρω κάτι τέτοια πολλά έχω κάνει στο παρελθόν και έχω φτάσει σε κάποιο σημείο και εγώ αλλά με 10άρικο εγώ. Βέβαια εδώ και χρόνια δεν είναι αυτά για μένα δηλαδή τα όβερ. Έχω αλλεργία στα όβερ εγώ αλλά μου αρέσει γενικά η τοκογλυφία εύχομαι κάποια στιγμή να το ξαναπροσπαθήσεις.(y)
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Χαχα έτσι ακριβώς είτε το αγαπάς είτε το μισείς αυτόν τον τρόπο (τον τοκογλυφικό)
Οπως και να έχει, όπως και να παίζει ο καθένας το στοίχημα θέλει υπομονή.
Σίγουρα κάποια στιγμή θα επανέλθω να είστε καλά!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
  • 19:45
    • UEFA Champions League 2025-26

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00

COSMOTE SPORT 2 HD

COSMOTE SPORT 3 HD