Δεν πειράζει φίλε ακολουθούσα και εγώ τα σημεία σου με την διαφορά όταν εφτανα σε διπλασιασμό του αρχικού πονταρίσματος ανάληψη και ξανά με το αρχικό.Απλα εκεί δεν θέλει τάλιρο πρέπει να ανέβεις λίγο.Συνεχισε γιατί το έχεις πάντως
Χαίρομαι που αυτή τη διαδικασία κατάφερε κάποιος και εβγαλε χρήματα!Δεν πειράζει φίλε ακολουθούσα και εγώ τα σημεία σου με την διαφορά όταν εφτανα σε διπλασιασμό του αρχικού πονταρίσματος ανάληψη και ξανά με το αρχικό.Απλα εκεί δεν θέλει τάλιρο πρέπει να ανέβεις λίγο.Συνεχισε γιατί το έχεις πάντως
Δεν πειράζει ...μη σταματάς.. ξανά απ την αρχή...Μπράβο σου για την μεγάλη σου προσπάθεια να φτασης μέχρι εδώ.. ξανά θα πας πιο ψηλά.. μακάρι .Δεν πειράζει φίλε ακολουθούσα και εγώ τα σημεία σου με την διαφορά όταν εφτανα σε διπλασιασμό του αρχικού πονταρίσματος ανάληψη και ξανά με το αρχικό.Απλα εκεί δεν θέλει τάλιρο πρέπει να ανέβεις λίγο.Συνεχισε γιατί το έχεις πάντως
Σας ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια!Κρώτα γερά φίλε...
Δεν πειράζει ...μη σταματάς.. ξανά απ την αρχή...Μπράβο σου για την μεγάλη σου προσπάθεια να φτασης μέχρι εδώ.. ξανά θα πας πιο ψηλά.. μακάρι .
Ενδιαφέρον! Μπράβο και στα παιδιά που το έκαναν αλλά μπράβο και σε σας για τα κέρδη!Συνεχισε να παμε για νεα αρχη....μακαρι να χαμε ερτζαν κ μπαλατον σε 3 challenge τετοιου τυπου...1 νοεμβριου 2020 ξεκινησα με 10 ευρω σε οβερ0.5 1.10 και με all in την 1 νοεμβριου του 2021 ειχα φτασει 6.000...μια και μοναδικη φορα...επειτα ακολουθησαν και αλλες αποπειρες 1.10 με οριο 29 σερι...μαλλον το παρελθον με στοιχειωσε....απο αυτα τα 6 μονο τα 2 μπηκαν τσεπη...
Κάθε άλλο στατιστικά και μόνο είναι δύσκολο.πολυ δυνατη προσπαθεια,για κατι που φαινεται ευκολο στην θεωρια αλλα ειναι απιστευτα δυσκολο στην πραξη![]()