Challenge over 0.5 goal από 5€ --> 25.000€

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kmp
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλησπερα. Με τι τροπο ποσα παιζεις για να βγαζεις τοσα σε ενα χρονο; εννοω με τι αρχικο; 10€ και το πας οσο παει;; μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ...εαν θες φυσικα

Καλησπερα. Με τι τροπο ποσα παιζεις για να βγαζεις τοσα σε ενα χρονο; εννοω με τι αρχικο; 10€ και το πας οσο παει;; μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ...εαν θες φυσικα
Ναι φυσικά!

Συνήθως αφήνω να πάνε μέχρι 100€ με all in αν σπάσει προφανώς από την αρχή, ξεκίνησα με 10€ άσχετο το ότι εδώ επέλεξα τα 5€ και μια άλλη εκδοχή,μετά τα 100€ κάθε φορά παίζω 50% της κάβας.
Μόλις η κάβα έφτανε 1500€ τραβάω 300€ και παίζω με το 50% του 1200€ δηλαδή 600€.(ουσιαστικά αναλήψεις σε 300€ άρια για να αφήνω και λεφτά μέσα)
Αν έσπαγε έπαιζα με το 50% της υπάρχουσας κάβας με αυτό το τρόπο δεν έπεφτα σχεδόν ποτέ θα πω «χαμηλά»
Επίσης συνήθιζα να παίζω μ.ο. δελτία με 1.20 οι επιλογές μου ήτανε Over 0.5 και Under 5.5 σε αυτές τις «κακές» αποδόσεις.

Εννοείται ότι άλλο θέλεις με ρωτάς.

Εδώ σε αυτό το challenge στόχος είναι τα 25.000€ με all in και κάπου κάπου να κρατάμε από κάτι ούτως ώστε μόλις ξανά σπάσει να ξεκινήσουμε από πιο ψηλά.
Πχ στα 60€ μόλις φτάσουμε αν φτάσουμε να κρατήσουμε 10€ στα 160€ να κρατήσουμε αλλά 10€ κ.ο.κ (αλλά αυτό για τώρα για αυτό το challenge).

• Like
Αντιδράσεις: betover
Σε ευχαριστω που μοιραζεσαι μαζι μας το συστημα σου! . Παιζεις απο οτι βλεπω μεγαλα πρωταθλημα! και θα εχεις καλο τροπο επιλογης. .....Και παλι σε ευχαριστω και σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και να κερδιζεις !!!

• Like
Αντιδράσεις: kmp
Σε ευχαριστω που μοιραζεσαι μαζι μας το συστημα σου! . Παιζεις απο οτι βλεπω μεγαλα πρωταθλημα! και θα εχεις καλο τροπο επιλογης. .....Και παλι σε ευχαριστω και σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και να κερδιζεις !!!
Εννοείται αν μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω, συμπληρωματικό εισόδημα - χαρτζιλίκι προσπαθούμε να βγάλουμε χωρίς να κάνουμε ζημιά στο σπίτι μας.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

Καλά κέρδη να έχουμε όλοι ανεξαρτήτως παιξίματος!

Σε ποια ποσά ΑΝ φτάσω κρατάω κάβα πίσω:

65€ -> 10€
170€ -> 20€
250€ -> 30€
370€ -> 40€

εννοείται κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι τέτοιο θα ενημερώνω σχετικά για να έχετε πλήρη εικόνα,
όπως έκανα και στο δελτίο Νο:21 της Vol1 προσπάθειας.

• Like
Αντιδράσεις: zorian και betover
Vol2 No:5

IMG_5324.jpeg

• Like
Εδώ δυστυχώς δεν ήμουν ταπεινός καθώς το μίνιμουμ και μέσο όρο που θέλουμε για δελτίο είναι το 1.10 και ενώ το είχα πιάσει έβαλα και άλλες επιλογές που τις θεωρούσα «σίγουρες».

Ολα χάνονται και όλα κερδίζονται.

Εδώ πληρώθηκε η απληστία.

Εδώ δυστυχώς δεν ήμουν ταπεινός καθώς το μίνιμουμ και μέσο όρο που θέλουμε για δελτίο είναι το 1.10 και ενώ το είχα πιάσει έβαλα και άλλες επιλογές που τις θεωρούσα «σίγουρες».

Ολα χάνονται και όλα κερδίζονται.

Εδώ πληρώθηκε η απληστία.
Δεν πειράζει φίλε...σε όλους μας έχει συμβεί κατ επανάληψη...μια ζωή αιμοδότες, όμως συνέχισε..μη σταματάς...με πείσμα κ με σύνεση..καλό βραδυ

Να σου πω ένα πραγματάκι εντελώς φιλικά και προσπέρασε το. Αυτά τα ματς που παίζεις σήμερα στην όποια απόδοση πριν λίγα χρονια ειχανε πολυ καλύτερη απόδοση. Αυτό το 1.04 που έπαιξες χθες πριν λίγα χρονια είχε 1.06. Αυτο το 1.02 διαφορά που θα σε κυνηγάει σε κάθε ματς στα 40 ματς θα σου αφαιρέσει 5.48. Εκεί που θα έπαιρνες 10.28 θα πάρεις 4.82. Ξέρεις πότε ξεκίνησα να παίζω over 0.5 ? To 2009 όταν η Μπουντεσλίγκα έδινε 1.10 στο 14' λεπτό. Και τώρα στο δίνει στο 40' λεπτό. Αν πιστεύεις ότι αξίζει εσύ ξέρεις καλύτερα για εσένα. Εγώ απλώς την γνώμη μου έγραψα επειδή κάποιος αναφέρθηκε σε εμένα.

Σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό στην πορεία σου!

Οχι φίλε μου @nikos1997 που αναφέρθηκες σε εμένα, δεν μπαίνω στην διαδικασία του over 0.5 γιατι δεν μπορώ να το κερδίσω πια. Πάνε οι εποχές που με υπομονή και πειθαρχία έλεγες δίνετε λάθος odds σας έχω. Τώρα δεν δίνουν λάθος odds δίνουν ολόσωστα για εκείνους και τελείως λάθος για εμένα. Και δεν μπορείς να τους πιάσεις στο over 0.5 σε καμία απόδοση μα σε καμία όμως! Αποψη μου έτσι. Αλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική!

Αυτά τα είδη στοιχημάτων είναι περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις!

• Like
Αντιδράσεις: kmp
Να σου πω ένα πραγματάκι εντελώς φιλικά και προσπέρασε το. Αυτά τα ματς που παίζεις σήμερα στην όποια απόδοση πριν λίγα χρονια ειχανε πολυ καλύτερη απόδοση. Αυτό το 1.04 που έπαιξες χθες πριν λίγα χρονια είχε 1.06. Αυτο το 1.02 διαφορά που θα σε κυνηγάει σε κάθε ματς στα 40 ματς θα σου αφαιρέσει 5.48. Εκεί που θα έπαιρνες 10.28 θα πάρεις 4.82. Ξέρεις πότε ξεκίνησα να παίζω over 0.5 ? To 2009 όταν η Μπουντεσλίγκα έδινε 1.10 στο 14' λεπτό. Και τώρα στο δίνει στο 40' λεπτό. Αν πιστεύεις ότι αξίζει εσύ ξέρεις καλύτερα για εσένα. Εγώ απλώς την γνώμη μου έγραψα επειδή κάποιος αναφέρθηκε σε εμένα.

Οχι φίλε μου @nikos1997 που αναφέρθηκες σε εμένα, δεν μπαίνω στην διαδικασία του over 0.5 γιατι δεν μπορώ να το κερδίσω πια. Πάνε οι εποχές που με υπομονή και πειθαρχία έλεγες δίνετε λάθος odds σας έχω. Τώρα δεν δίνουν λάθος odds δίνουν ολόσωστα για εκείνους και τελείως λάθος για εμένα. Και δεν μπορείς να τους πιάσεις στο over 0.5 σε καμία απόδοση μα σε καμία όμως! Αποψη μου έτσι. Αλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική!

απο εσενα δασκαλε εκανα τετοιες αποπειρες απο το μακρινο 2014....αν μπορεις να μας πεις καποια πραγματα για το στοιχημα σημερα( που εχει αλλαξει εντελως) αν εχεις καποιο τροπο που παιζεις η δεν παιζεις θα σου ημουν ευγνωμων....και σε αυτα που λες παραπανω εχω διαπιστωσει τα ιδια και το "αθλημα" το εχω ελλατωσει-σχεδον κοψει....μονο fun bet με ελαχιστες απωλειες...

• Like
Αντιδράσεις: Balaton
απο εσενα δασκαλε εκανα τετοιες αποπειρες απο το μακρινο 2014....αν μπορεις να μας πεις καποια πραγματα για το στοιχημα σημερα( που εχει αλλαξει εντελως) αν εχεις καποιο τροπο που παιζεις η δεν παιζεις θα σου ημουν ευγνωμων....και σε αυτα που λες παραπανω εχω διαπιστωσει τα ιδια και το "αθλημα" το εχω ελλατωσει-σχεδον κοψει....μονο fun bet με ελαχιστες απωλειες...

Μην χαλαμε το νημα του παιδιου. Δεν ειμαι δασκαλος φιλε απλως ειχα εύνοια. Τα λέω εδώ.!https://www.infobeto.com/threads/Λάθη-των-μπουκ.138734/#post-1294379

Δεν πιστεύω ότι αξίζει σε καμία περίπτωση.
έχω δει και εγώ με τα χρόνια αυτό που αναφέρετε και εσείς ότι όλο και «ρίχνουν» τις αποδόσεις. Απλώς έχω δει ότι μέσα στη χρονιά ένα χαρτζιλίκι το βγάζεις. Πάντα ταπεινά.
Από το 2009; Απίστευτο! Αρα όχι απλά αντιλαμβάνεστε τη δυσκολία το έχετε κάνει!
Ευχαριστώ για το σχόλιο σας το κρατάω.
Εύχομαι και γω σε εσάς ότι καλύτερο!

• Like

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 16:00
    • Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Β

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:30
    • Τορίνο - Ρόμα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30
    • Κόμο - Πάρμα

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 20:45
    • Ρίο Άβε - Εστρέλα

COSMOTE SPORT 6 HD