Να σου πω ένα πραγματάκι εντελώς φιλικά και προσπέρασε το. Αυτά τα ματς που παίζεις σήμερα στην όποια απόδοση πριν λίγα χρονια ειχανε πολυ καλύτερη απόδοση. Αυτό το 1.04 που έπαιξες χθες πριν λίγα χρονια είχε 1.06. Αυτο το 1.02 διαφορά που θα σε κυνηγάει σε κάθε ματς στα 40 ματς θα σου αφαιρέσει 5.48. Εκεί που θα έπαιρνες 10.28 θα πάρεις 4.82. Ξέρεις πότε ξεκίνησα να παίζω over 0.5 ? To 2009 όταν η Μπουντεσλίγκα έδινε 1.10 στο 14' λεπτό. Και τώρα στο δίνει στο 40' λεπτό. Αν πιστεύεις ότι αξίζει εσύ ξέρεις καλύτερα για εσένα. Εγώ απλώς την γνώμη μου έγραψα επειδή κάποιος αναφέρθηκε σε εμένα.
Σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό στην πορεία σου!
Οχι φίλε μου @nikos1997 που αναφέρθηκες σε εμένα, δεν μπαίνω στην διαδικασία του over 0.5 γιατι δεν μπορώ να το κερδίσω πια. Πάνε οι εποχές που με υπομονή και πειθαρχία έλεγες δίνετε λάθος odds σας έχω. Τώρα δεν δίνουν λάθος odds δίνουν ολόσωστα για εκείνους και τελείως λάθος για εμένα. Και δεν μπορείς να τους πιάσεις στο over 0.5 σε καμία απόδοση μα σε καμία όμως! Αποψη μου έτσι. Αλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική!
Αυτά τα είδη στοιχημάτων είναι περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις!
Σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό στην πορεία σου!
Οχι φίλε μου @nikos1997 που αναφέρθηκες σε εμένα, δεν μπαίνω στην διαδικασία του over 0.5 γιατι δεν μπορώ να το κερδίσω πια. Πάνε οι εποχές που με υπομονή και πειθαρχία έλεγες δίνετε λάθος odds σας έχω. Τώρα δεν δίνουν λάθος odds δίνουν ολόσωστα για εκείνους και τελείως λάθος για εμένα. Και δεν μπορείς να τους πιάσεις στο over 0.5 σε καμία απόδοση μα σε καμία όμως! Αποψη μου έτσι. Αλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική!
Αυτά τα είδη στοιχημάτων είναι περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις!