CINEMANIA

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Ertzan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: CINEMANIA

ούτε εγώ το ήξερα, αλλά το έμαθα με την ταινία.
Τώρα που άνοιξα το link είδα ότι της έδωσα 6/10, αλλά οι βαθμολογίες μου στο imdb και γενικότερα οι βαθμολογίες μου έχουν να κάνουν και με το αν είχα δει πρόσφατα κάτι καλύτερο για να το συγκρίνω.
Kαι μάλλον θα ήταν μια από κείνες τις μέρες. Αξίζει να τη δει κανείς την ταινία, συμφωνώ.
Έχει και καρχαρίες!

• Like
Αντιδράσεις: Avrolimos

Έχω ακούσει τα καλύτερα. Θα την δω αυτές τις ημέρες. Την ιστορία την γνώριζα.

• Like

Οντως Αποστολη ειναι ωραια ταινια και το 6 για μενα μια χαρα ειναι αλλα οπως ειπα ειναι ενας αριθμος και μονο,ειδικα για το imdb που η μεση βαθμολογια διαμορφωνεται λαθος.Καθε ταινια που βλεπω την απομονωνω για να την κρινω αλλα και αυτο που αναφερεις συμβανει,ενα πανω ενα κατω η γενικη εικονα βγαινει.

Το κον-τικι το ειχα ακουσει σαν λεξη-φραση αλλα δεν εψαξα ποτε να δω τι ειναι.

• Like
Αντιδράσεις: tullamore

ναι έτσι είναι. Εν τω μεταξύ είδα αρκετές από αυτές που προτείνετε εδώ πέρα.

σημερα είμαι ανάμεσα σε 4... το Flight (2012) - IMDb ή το Lo imposible (2012) - IMDb ή κάποια εκ των Rebelle και mientras Duermes, που έχεις προτείνει.

Σε λίγο θα αποφασισω.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like

The Paperboy (2012) - IMDb 4/10

Αν επιανα ξεχωριστα τους χαρακτηρες θα ειχαμε κατι ξεγυρισμενα εννιαρια!!! αλλα (...κριμα) ας οψεται η συνολικη εικονα που μου τα χαλαει.Αυτο που θα μου μεινει απο ολο το φιλμ ειναι 2,3 σκηνες,η αλα Σαρον Στοουν δεν ειναι μεσα πονηροι.
Αυτο(α) που δεν θα μου μεινουν,αρκετα,πολυ ασυναρτητο και χωρις σαν μια ροη πραγματων που ενταξει να ηταν το υφος της ταινιας να το καταλαβω,αλλα σε μια συνεχεια γεγονοτων τοσο μπερδεμα και ανακατεμα δεν καταλαβαινω.
Εν κατακλειδι αξιζει ο μεγιστος Cusack,o προσφατα δικηγορος και η τσοντα-θυληκο της παρεας.

Bonus: Μια σεκανς με πηρε απο το χερι του Μορφεα που μολις ειχα αφεθει και με εκανε να σκασω στα γελια λογω timing.Ενα θα σας πω μονο,οχι αλλο πλυντηριο.

• Like
Αντιδράσεις: zorian και Bakounin

Kon-Tiki (2012) - IMDb 8/10

Υποψηφια για οσκαρ ξενογλωσσης που δε νομιζω να το παρει αλλα δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια,ειναι μια πραγματικα ταινια που αξιζει.
Οπως καταλαβαινεται επειδη ειναι ξενογλωσση (για τους Αμερικανους η εννοια αυτη) τοσο πιο πολυ εχει την συμπαθεια μου,7 η 8 που εβαλα δεν ειναι θεμα,ουτε το ενα ουτε το αλλο το δινω ευκολα.
Ωραιες εικονες και η πραγματικη εννοια του ειδους-περιπετεια.Πραγματικη ιστορια που συνηθως εκει υπερβαλλουν (δεν εχω διαβασει το βιβλιο-ουτε εχω δει το ντοκυμαντερ) αλλα για "αμερικανια" απεχει.Συγγνωμη Pi αλλα προτιμω εδω να δωσω το credit.
Αληθεια ποιος το ηξερε αυτο το γεγονος;

Επιτέλους κατάφερα να την δω την ταινία! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! 8/10 και από εμένα. Το μόνο αρνητικό ότι γνώριζα την ιστορία εκ των προτέρων.

• Like
Αντιδράσεις: Avrolimos και zorian

Αν και το είχα δει και είχα ακούσει πολλά για την ταινία δεν μπήκα στο κόπο να το ψάξω. Με πείσατε όμως και θα το δω και εγώ αν και με κάτι τέτοια της παλιάς εποχής δεν τα έχω καλά μετά την εποχή Ζορρό.

Έτσι και δεν μου γυαλίσει στο μάτι όπως έχασα 2 ώρες και 50 λεπτά από την ζωή μου με το Κλόμπους Άτλας πως στο διάολο λέγεται κάντε τον σταυρό σας :twis:

Έτσι και δεν μου γυαλίσει στο μάτι όπως έχασα 2 ώρες και 50 λεπτά από την ζωή μου με το Κλόμπους Άτλας πως στο διάολο λέγεται κάντε τον σταυρό σας :twis:
καλά αυτό το Cloud Atlas αστο καλύτερα έπαθα την πλακα μου χειρότερη ταινία δεν έχω ξαναδεί 3 ώρες τζάπα,τελειωσε και προσπαθούσα να καταλάβω τι ήταν άστα... και το Djanco 2:45 ώρες είναι αλλα είναι ωραία

Life of Pi (2012) - IMDb 5/10

Περισσοτερο για παιδικη θα ελεγα με ομορφες εικονες και ληψεις αντε και 2,3 εμμεσα νοηματα (Θεος-υπαρξιακες αναζητησεις με λιγα λογια) να προστιθενται αναμεσα αλλα για παραπανω με τιποτα.Δεν απαγοητευθηκα,αυτο περιμενα αυτο ειδα.Πεντε και πολυ ειναι.

• Like
Αντιδράσεις: zorian

The Collection 3,5/10

http://www.imdb.com/title/tt1748227/?ref_=sr_1

Σπλατεριά στα πρότυπα SAW. Για την ακρίβεια έτσι προσπαθούν να το πλασάρουν...Αποτελεί τη συνέχει του The Collector (ουσιαστικά είναι το Colletcor 2) Βαρέθηκα Η ταινία σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε. Είχα διαβάσει καλά πράγματα και οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές. Σε σχέση με αυτό που περίμενα, απογοητεύτηκα πλήρως με αυτό που είδα. Η ταινία, ως σπλάτερ άλλωστε, έχει πολύ αίμα και αρκετές σκληρές-ανατριχιαστικές σκηνές. Τα θετικά της ταινίας η καλή ερμηνεία της πρωταγωνίστριας, σε σχέση πάντα με το χαμηλό επίπεδο της ταινίας, η ενδιαφέρουσα σε κάποιες (λίγες) σκηνές σκηνοθεσία και το ψιλοενδιαφέρον φινάλε, που αφήνει υποσχέσεις για το 3o sequel. Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Marcus Dunstan, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το Collector, όπως και τα SAW IV,V,VI και το SAW 3D. Η ταινία κινείται στο ίδιο, πάνω κάτω, μοτίβο με τα SAW. Ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος παίζει με τα θύματά του χρησιμοποιώντας πολλές θανάσιμες παγίδες. Σε σχέση με τα SAW IV και μετά, το The Collection είναι καλύτερο. Δεν αντέχει όμως σε καμία περίπτωση σε σύγκριση με το πρώτο SAW, το οποίο ήταν καλή ταινία και μου άρεσε πολύ. Το πρώτο SAW θα το βαθμολογούσα με 7/10. Σε αυτό βάζω 3,5/10, και πολύ του είναι! Σε όποιον αρέσουν πολύ τα σπλάτερ να το δει. Σε όποιον δεν αρέσουν ΜΑΚΡΙΑ!

Με εβγαλες απο τον κοπο να τη δω.Διαβασα πολλα απ τα οποια αναφερες,οντας δυσπιστος θα εδινα μιαμιση ωρα να διαπιστωσω ο ιδιος το ακατεργαστο της υποθεσης.

Στα πεταχτα μερικα "διαμαντια" (...ακομα) με τα οποια το κοντερ εγραψε 2.376.983 ανεπαναληπτες ωρες κινηματογραφικης πατατας.

Officer Down (2013) - IMDb 2/10
House at the End of the Street (2012) - IMDb 2/10
The Frozen (2012) - IMDb 1/10

Πραγματικα παιδευτικα που θα βαλω τον ασσο.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Bakounin

Με εβγαλες απο τον κοπο να τη δω.Διαβασα πολλα απ τα οποια αναφερες,οντας δυσπιστος θα εδινα μιαμιση ωρα να διαπιστωσω ο ιδιος το ακατεργαστο της υποθεσης.

Στα πεταχτα μερικα "διαμαντια" (...ακομα) με τα οποια το κοντερ εγραψε 2.376.983 ανεπαναληπτες ωρες κινηματογραφικης πατατας.

Officer Down (2013) - IMDb
House at the End of the Street (2012) - IMDb
The Frozen (2012) - IMDb

Πραγματικα παιδευτικα που θα βαλω τον ασσο.

Το πρώτο μου είναι αδιάφορο. Το δεύτερο το έχω στο πρόγραμμα να το δω τις επόμενες ημέρες. Μάλλον με γλίτωσες από το τρίτο, το Frozen, που έλεγα να το δω, αλλά μάλλον θα το αποφύγω...

βλεποντας το officer down που εβαλε ο Αβρολιμος προσπαθησα να βρω σε πια ταινια μου αρεσε ο stephen Dorf

οποιος δεν εχει δει το felon αξιζει να το δει

• Like

Ξεχασα και μερικα ακομα προς αποφυγη,πραγματικα δεν βλεπονται παιδια.

When the Lights Went Out (2012) - IMDb 2/10
Hansel & Gretel (2013) - IMDb 1/10

Μπορει να το δω Γιαννη αν δεν το εχω ηδη κανει,προς το παρον δεν μου θυμιζει κατι.

(εβαλα και στο πιο πανω ποστ ενδεικτικα βαθμους)

Καλα για το Χανσελ αλλο καταλαβα και το ρουφηξα αλλα μια που το βαλα το ηπια μεχρι πατουρας το ποτηρι,παρασημο θα παρω για την συγκεκριμενη ωρα πτησης.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: zorian

Μετά από προτάσεις διαφόρων μελών του φόρουμ, κάθησα και είδα τις τελευταίες ημέρες αρκετές ταινίες και καταθέτω την άποψή μου:

The dark knight rises (5/10)
όπως είχα γράψει, θεωρώ ότι στον κινηματογράφο θα είναι σαφώς καλύτερο αλλά στο pc δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο. πολύ λίγο σε σχέση με το προηγούμενο

The raid redemption (8/10)
Πολύ δυνατό! Αν σας αρέσουν ταινίες στυλ Kill Bill τότε θα σας αρέσει σίγουρα

Nordwand (6/10)
Καλό. Ειδικά για όσους τους αρέσει η αναρρίχηση είναι ότι πρέπει

Django Unchained (9/10)

Επικό!!ο Ταραντίνο μεγαλουργεί γι' ακόμη μια φορά, μου θύμησε το ταράκουλο που είχα πάθει με το pulp finction

Kon Tiki (7/10)
Αρκετά καλή περιπέτεια, ένα τικ πιο πάνω από το Nordwand

Taken 2 (3/10)
μάπα το καρπούζι, όπως συνήθως τα σίκουελ είναι κατώτερα των πρωτοτύπων

• Like
Αντιδράσεις: Bakounin, Avrolimos και venoss

Argo (2012) - IMDb 5/10

Δεχομαι οτι η ταινια ειναι καλη και πολυ προσεγμενη.Αποτυπωνει πολυ ευστοχα τις ιδιαιτεροτητες και συνηθειες της τοτε εποχης.Για παραπανω οχι,το οτι ειναι μια ωδη στην Αμερικη το εξυψωνει και αυτο ειναι ευκολα κατανοητο στους περισσοτερους.Πραγματικα θα εγραφα ακομα λιγα λογια αλλα μολις παρακολουθησα την παρακατω ταινια και πραγματικα δεν βλεπω την ωρα να προχωρησω στην αλλη παραγραφο.

Και παμε στα πιο σοβαρα λοιπον...

Dupa dealuri (2012) - IMDb 10/10

Μερικοι θα τη λατρεψετε αλλοι θα την κατακρινετε και ισως μισησετε.
Συγκρουσεις αρκετες σε αυτο το δραμα απο τον εναν σκηνοθετη που μου εχει προσφερει αλλο ενα διαμαντι προ χρονων.
Αντιθεσεις πολιτισμικες-κοινωνικες-θρησκευτικες,ολα υπαρχουν σε αυτο το αριστουργημα που ευκολα εβαλα αριστα.
Ο Θεος δεν ξερω αν υπαρχει ουτε γνωριζω αν το "πιστευε και μη ερευνα" ειναι "πιστευε και μη,ερευνα".Τις απαντησεις ας της δωσει-παρει ο καθενας στον τον εαυτο του μεσα απο τα βιωματα και τα πιστευω του.
Δεν ειναι ομως μονο αυτα,ο σκηνοθετης βαζει και αλλα πραγματα στο παιχνιδι,που ειναι ακομα πιο σοβαρα και μας δειχνει τι μπορει να κρυβεται πιο περα απο εμας και συγκεκριμενα πιο περα απο τους λοφους.
Αλληγορια στον υπερθετικο βαθμο και ξεβρακωμα μιας κοινωνιας που ειναι σαπια εδω και χρονια δειχνοντας μας τς πτυχες που ολοι ξερουμε στα πιο "χαμηλα" στρωματα.
Να προσθεσω οτι ειναι πολυ βαρια και με αργους ρυθμους.Καποιοι δεν αντεχουν τετοιες παραστασεις.

Και με τα δυο χερια αριστα!

• Like
Αντιδράσεις: Bakounin και KOUVADOKINIGOS

Argo (2012) - IMDb 5/10

Δεχομαι οτι η ταινια ειναι καλη και πολυ προσεγμενη.Αποτυπωνει πολυ ευστοχα τις ιδιαιτεροτητες και συνηθειες της τοτε εποχης.Για παραπανω οχι,το οτι ειναι μια ωδη στην Αμερικη το εξυψωνει και αυτο ειναι ευκολα κατανοητο στους περισσοτερους.Πραγματικα θα εγραφα ακομα λιγα λογια αλλα μολις παρακολουθησα την παρακατω ταινια και πραγματικα δεν βλεπω την ωρα να προχωρησω στην αλλη παραγραφο.

Και παμε στα πιο σοβαρα λοιπον...

To ARGO σαν υπόθεση και πλοκή δεν είναι κάτι φοβερό. Άλλωστε πολλοί ξέραμε την υπόθεση πριν την δούμε. Αρκετά καλές ερμηνείες, όχι κάτι σπουδαίο. Μου άρεσε πάρα πολύ η φωτογραφία και με εντυπωσίασε η μεταφορά της εποχής (κοστούμια, σκηνικά κλπ) και η σκηνογραφία. Για τα δύο τελευταία 9,5/10. Συνολικά η ταινία 6,5/10.

• Like
  • 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00