CINEMANIA

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Ertzan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: CINEMANIA

To ARGO σαν υπόθεση και πλοκή δεν είναι κάτι φοβερό. Άλλωστε πολλοί ξέραμε την υπόθεση πριν την δούμε. Αρκετά καλές ερμηνείες, όχι κάτι σπουδαίο. Μου άρεσε πάρα πολύ η φωτογραφία και με εντυπωσίασε η μεταφορά της εποχής (κοστούμια, σκηνικά κλπ) και η σκηνογραφία. Για τα δύο τελευταία 9,5/10. Συνολικά η ταινία 6,5/10.
Ναι μαζι σου,ακριβως αυτο εννοω με την αποτυπωση γενικοτερα των ιδιαιτεροτητων και συνηθειων της εποχης.

• Like
Αντιδράσεις: Bakounin

7.5/10 Aρκετά καλή ταινία με κάποιες στιγμές γέλιου και με τοv Τζάκι τσαν σε έναν διαφορετικό ρολο,το ρολο του κλέφτη

• Like
Αντιδράσεις: zorian
  • Like
Αντιδράσεις: Diavasmenos

Δε μου αρεσε αν και την ειδα κατω απο δυσκολες συνθηκες (cam audio που δεν ηταν εντελως συγχρονισμενο), ετυχε να διαβασω και το βιβλιο -της κοπελας μου που γενικα διαβαζει Sparks μανιωδως- και το φιλμ δεν εδινε εμφαση σχεδον καθολου στο πως ο "κακος" εψαχνε να τη βρει που ειχε ιδιαιτερο ενδιαφερον, εμοιαζε ακομα και με αστυνομικη νουβελα σε καποιες στιγμες. Αντιθετα η ταινια εστιαζε στο ρομαντζο παραπανω.

Γενικά μετά το Ημερολόγιο, Dear John, Νύκτες στη Ροδάνθη και Message in a bottle που ήταν ταινιάρες
οι 3 τελευταίες μεταφορές βιβλίων του Sparks στη μεγάλη οθόνη (Safe Haven, The Last Song, The Lucky One) ήταν μέτριες.

• Like
Αντιδράσεις: zorian και sacking23

Αν και είναι από το 2009 τώρα την είδα παρα πολύ καλή περιπέτεια νομίζω από το imdb αδικείτε στην βαθμολογία IMDb ok..γούστα είναι αυτά,7,5/10 από μένα

• Like

Iro Man 3. 7,1/10 περίμενα περισσότερη περιπέτεια

Λέω να πάω να δω τον Γκάτσμπυ με τον Ντι Κάπριο. Το έχει δει κανείς να πει καμμιά γνώμη?

• Like
Αντιδράσεις: AndAr

Λέω να πάω να δω τον Γκάτσμπυ με τον Ντι Κάπριο. Το έχει δει κανείς να πει καμμιά γνώμη?

Να πας, όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο αυτός ο Ντι Κάπριο έχει ωριμάσει απίστευτα ερμηνευτικά στο διάβα των χρόνων.

• Like
Αντιδράσεις: FRAN ZENN

http://www.imdb.com/title/tt2438644/ 6/10

Με το imdb ποτε δεν τα πηγαινα καλα, λιγες οι φορες που συμφωνουσα μαζι του. Το εξι το δικο μου παντως ειναι πολυ καλυτερη βαθμολογια απο το επτα που βλεπουμε να φιγουραρει στην συγκεκριμενη σελιδα. Δεν εννοω πιο ευστοχη αλλα πιο μεγαλη για τα δικα μου κριτηρια.

Για το φιλμ τωρα, καιρο εψαχνα ειναι η αληθεια να βρω ενα αστυνομικο θριλερ για εξιχνυαση εγκληματος-υποθεσης. Ετσι γινεται εδω με τον ηρωα μας, μονο για εμας ηρωας, αφου στην ταινια δεν ειναι ο συμπαθεστατος ανθρωπος στο σωμα και στον περιγυρο του.
Δανεζικη παραγωγη που σημαινει πως λειπουν τα πολλα φρου φρου και αρωματα. Σκοτεινο με αρκετα φλας μπακ που δεν ειναι ενοχλητικα μιας και γινονται σε στιγμες που οι υποθεσεις του "επιθεωρητη" πιανουν τοπο και πλησιαζουν την πραγματικοτητα.

Η διαρκεια της (1:30') δεν απαγορευει τη θεαση της ενα βραδυ καθημερινης οπου δεν θελουμε να ξημερωσουμε η να βαρεθουμε και να την αφησουμε για αυριο η απο Δευτερα που ειναι κυριο χαρακτηριστικο του Ελληνα. Κοινος τραβιεται μονορουφι.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: zorian και johnbill

<code>
The Tribe
</code>

Μολις γινει η προβολη θα επανελθω με σχολιο.
Για πολυ ωρα προσπαθουσα να μπω στο κλιμα της ταινιας, να ταυτιστω με τον ηρωα αλλα περισσοτερο να συνηθισω την απουσια διαλογων μιας και το φιλμ ειναι με κωφαλαλους. Αλλος κοσμος, σιγα σιγα ομως προσεχοντας την γλωσσα του σωματος και τις εκφρασεις των προσωπων καταφερα να ανταπεξελθω. Δυσκολο να το παρακολουθησεις, στην συντριπτικη πλειοψηφεια εχουμε μαθει διαφορετικα.
Εντουτοις ο μεσιε σκηνοθετης καταφερνει να μας παρουσιασει μια παρηκμασμενη χωρα μεσα απο την βιαιη και δυσκολη γεματο αγωνα για επιβιωση μιας χουφτας ανθρωπων.

Αν ολα αυτα σας φαινονται βαρετα το τελευταιο δεκαλεπτο θα σας ανταμειψει. Σε ολες τις κριτικες μου εδω αυτη και το Beyond the Hills ειναι μακραν οι πιο ενδιαφερουσες. Εχω μια ταση στην παρακμη και στον ευρωπαικο πως να το κανουμε.

9/10

• Like

<code></code>La isla minima<code></code>

Υποβλητικη ατμοσφαιρα, φυση και μια κοινωνια που αλλαζει παρασερνοντας πολλα στο περασμα της. Αστυνομικο θριλερ που ακολουθει την πεπατημενη αλλα που δεν με κουρασε καθολου.

8/10
που σημαινει δειτε το.

Τελευταία επεξεργασία:
  • 13:30
    • Τζένοα - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Ρέξαμ

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Φόλκερκ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 3 HD