EFBET ανάληψη

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος tassos7
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tassos7

New Member
31 Ιαν 2011
50
18
8
Καλησπέρα σας έκανα εγγραφή στην efbet από κέρδισα κάπου στα 600 ευρώ τα πρώτα 200 μου τα έδωσαν κανονικά ενώ είχα κάνει ταυτοποίηση με ταυτότητα χρεωστική και αποδεικτικό διεύθυνσης.τωρα μου ζητάνε σελφι με ταυτότητα σελφι με χρεωστική ε1 .τα στέλνω όλα και ζητάνε κι άλλα.. τι μπορώ να κάνω ? Έχω στείλει ότι μου χουν ζητήσει

Καλησπέρα σας έκανα εγγραφή στην efbet από κέρδισα κάπου στα 600 ευρώ τα πρώτα 200 μου τα έδωσαν κανονικά ενώ είχα κάνει ταυτοποίηση με ταυτότητα χρεωστική και αποδεικτικό διεύθυνσης.τωρα μου ζητάνε σελφι με ταυτότητα σελφι με χρεωστική ε1 .τα στέλνω όλα και ζητάνε κι άλλα.. τι μπορώ να κάνω ? Έχω στείλει ότι μου χουν ζητήσει
Τελευταία μου ζήτησαν βίντεο με μένα και έναν υπολογιστή δίπλα μου να φαίνεται το σάιτ τους και το υπόλοιπο μου.. έχω απογοητευτεί

Update :έκανα καταγγελία στην ΕΕΕΠ καθώς ότι και να τους στείλω ζητάνε κάτι ακόμα . παρακαλω ενημερώστε αν είχατε παρόμοια εμπειρία

• Like
Αντιδράσεις: ΤΖΟΝΙΣ
Ναι τα έχουν γράψει κι άλλοι αυτά εδώ στο φόρουμ.
Είναι εταιρεία ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Ζητάνε συνέχεια κι άλλα έγγραφα μέχρι να βρεθεί κάτι που δε μπορείς να στείλεις, για να βρουν αφορμή να μην πληρώσουν. Μακριά από αυτούς.
Ελπίζω να πληρωθείς πάντως .
Εννοείται μην περιμένεις ΚΑΜΙΑ δικαίωση από την ΕΕΕΠ η οποία είναι οργανισμός ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Για αυτό και βρίσκουν και τα κάνουν όλες οι εταιρείες ανέκδοτα και δεν πληρώνουν τον κόσμο κτλ.
Με τέτοια ρυθμιστική αρχή και με τέτοιο κράτος/κοινωνία μπανανία είναι επόμενο ότι μόνο εταιρείες της πλάκας θα έρθουν πλέον

• Like
Αντιδράσεις: ΤΖΟΝΙΣ, tassos7 και xamenos
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦ ΜΠΕΤ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ
πηρε αδεια γιατι πληρωσε αυτα που ζηταγε το κρατος.

απαξ και πληρωσεις παιρνεις αδεια κι ας εισαι η χειροτερη εταιρεια.

money rules the world

• Like
Αντιδράσεις: tassos7
Guys έχω update. Οι γελοίοι μου ζήτησαν βίντεο δίπλα λέει σε μια οθόνη με υπολογιστη με αργές κινήσεις να δείχνω την ταυτότητα μου και εναλλάξ την οθόνη τους με το υπόλοιπο μου (άκουσον άκουσον) εκεί μπήκα ξανά στο τσατ και ήταν ανένδοτοι θέλανε βίντεο (είχα ήδη στείλει σελφι με χρεωστική σελφι ταυτότητα και Ε1 για 3 έτη) την επόμενη μέρα χωρίς φυσικά να στείλω βίντεο είχαν ανοίξει τις αναλήψεις και πληρώθηκα κανονικά .και όλα αυτά για ένα κέρδος της τάξης των 500-600 ευρώ . (Δεν ξέρω αν τους πήγε η καταγγελία και χεστηκαν)Παιδιά παίζω 25 χρόνια στοίχημα είναι ότι χειρότερο υπάρχει.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EFBET

• Wow
  • Like
Αντιδράσεις: magon και JordanRules
Παλιά είχα σηκώσει κλειστά λεφτά από προθεσμιακό τράπεζας μόνο και μόνο επειδή με ειρωνεύτηκε αυτή που διαπραγματευόμουν το επιτόκιο (επειδή της ανέφερα οτι μια συγκεκριμένη μη συστημική είχε καλύτερο επιτόκιο).Ξέρω δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την περίπτωσή σου αλλά το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι που θέτετε το όριο αξιοπρέπειας ώστε να σας ξευτιλίζουν με τέτοιο τρόπο και μάλιστα για φραγκοδίφραγκα.
Εαν ο πήχης είναι πολύ χαμηλά τότε καλώς σας κάνουν οτι σας κάνουν εφόσον υπάρχει το κοινό που τους στηρίζει διαφορετικά θα είχαν κλείσει.Οπότε ας μην παραπονιόμαστε.

• Like
Αντιδράσεις: GATHS και Goku
Παλιά είχα σηκώσει κλειστά λεφτά από προθεσμιακό τράπεζας μόνο και μόνο επειδή με ειρωνεύτηκε αυτή που διαπραγματευόμουν το επιτόκιο (επειδή της ανέφερα οτι μια συγκεκριμένη μη συστημική είχε καλύτερο επιτόκιο).Ξέρω δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την περίπτωσή σου αλλά το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι που θέτετε το όριο αξιοπρέπειας ώστε να σας ξευτιλίζουν με τέτοιο τρόπο και μάλιστα για φραγκοδίφραγκα.
Εαν ο πήχης είναι πολύ χαμηλά τότε καλώς σας κάνουν οτι σας κάνουν εφόσον υπάρχει το κοινό που τους στηρίζει διαφορετικά θα είχαν κλείσει.Οπότε ας μην παραπονιόμαστε.
Δεν έχει και πολύ βάση αυτό που λες φίλε μου. Αρχικά το 600 ευρώ άλλη βαρύτητα έχουν για τον κάθε άνθρωπο επίσης που να ξέρουμε όταν ξεκινάμε να παίζουμε σε μια νέα στοιχηματικη τι θα ζητήσουν σε περίπτωση ανάληψης,τρίτον οποίος χρωστάει πρέπει να πληρώνει . Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είχε κλείσει χθες για αυτό δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω ξανά αλλά να τα έκανα όσα λες εκ των προτέρων δεν γίνεται γιατί δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αυτά τελείως φιλικά . Καλή Κυριακή

Δεν έχει και πολύ βάση αυτό που λες φίλε μου. Αρχικά το 600 ευρώ άλλη βαρύτητα έχουν για τον κάθε άνθρωπο επίσης που να ξέρουμε όταν ξεκινάμε να παίζουμε σε μια νέα στοιχηματικη τι θα ζητήσουν σε περίπτωση ανάληψης,τρίτον οποίος χρωστάει πρέπει να πληρώνει . Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είχε κλείσει χθες για αυτό δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω ξανά αλλά να τα έκανα όσα λες εκ των προτέρων δεν γίνεται γιατί δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αυτά τελείως φιλικά . Καλή Κυριακή
Σε νέα εταιρία που δεν ξέρεις πως συμπεριφέρετε δεν ρίχνεις χρήματα.Αφήνεις λίγο να περπατήσει στο χώρο να δεις πόσο αξιόπιστη είναι και μετά κάνεις μια πρώτη κρούση.Τουλάχιστον αυτό επιτάσσει η λογική.Τώρα αν εσένα σου αρέσει το κασκαντεριλίκι , μπορείς να το κάνεις σε όσες νέες εταιρίες βρεις.Τα δικά σου χρήματα θα κλαίς.Εντελώς φιλικά.

εφμπετ δε θα ασχοληθω καν με αυτα που ακουω αλλα για καποιους δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να δοκιμασουν γιατι ειναι λιμιταρισμενοι παντου απο 50 ονοματα , οποτε παιζουν παντου κι οτι βγει.

εγω δε θα το εκανα αλλα ο καθείς πραττει οπως νομιζει

Είχα κάνει εγγραφή με το καλημέρα και έκανα κρύο ντουζ με την πρώιμη δυσλειτουργεία του καζίνο.
Λίγο αργότερα και αφού μου συγχωρήσανε τα όσα τους έγραψα,δοκίμασα το στοίχημα, πάλι κρύο ντουζ.
Επανήλθα μετά το καλοκαίρι και η ιστορία φαίνεται πως έχει εξομαλυνθεί,γρήγορη αποδοχή των στοιχημάτων,πολύ δυνατές αποδόσεις,στο καζίνο κάνεις ομαλό παιχνίδι αλλά λίγες επιλογές ενώ παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον οτι σου δίνει την επιλογή να παίζεις ξεχωριστά τα χρήματα μπόνους.
Κυμαίνομαι στα ίδια ποσά με τον φίλο που κατάφερε να κάνει ανάληψη αλλά είμαι ευχαριστημένος με την παικτική μου δραστηριότητα εκεί δεν θα μπώ ακόμα σε αυτήν την χρονοβόρα διαδικασία της ανάληψης.
Όπως έχω ξαναγράψει είναι αναγκαίο κακό να έχουν αυτές τις τακτικές και οφείλεται στο εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό πλαστών/διπλών/δανεικών λογαριασμών που υπάρχουν.

@xamenos ,έχω δύο ερωτήματα

Το ένα πραγματικό και το άλλο ρητορικό.

Γιατί παίζεις καζίνο όπου ο παίκτης δεν έχει πλεονεκτημα ποτέ αφού το RTP είναι αρνητικό σε όλα τα παιχνίδια;

Αν σου δίνουν free spins χωρίς προϋποθέσεις τζίρου και τα κέρδη είναι άμεσα αναληψιμα, εκεί πάσο, αλλά για όλες τις άλλες περιπτώσεις....;;;;

Σε ρωτάω γιατί σε έχω καταλάβει για καλό παίκτη όχι για κουβά.

Και το δεύτερο ερώτημα

είναι αναγκαίο κακό να έχουν αυτές τις τακτικές και οφείλεται στο εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό πλαστών/διπλών/δανεικών λογαριασμών που υπάρχουν.
Δηλαδή η 365 κι ο ΟΠΑΠ γιατί δε τα κάνουν αυτά; Εκεί παίζουν λιγότεροι λογαριασμοί;

Απ' τη μια, οκ — έχουν δικαίωμα να κάνουν έλεγχο. Απ' την άλλη όμως, αυτό που περιγράφεις μοιάζει περισσότερο με βασανιστήριο παρά με κανονική διαδικασία ταυτοποίησης. Δεν γίνεται κάθε ανάληψη να καταλήγει σε «απόδειξε ότι δεν είσαι λάθος». Έτσι μόνο χρόνο και νεύρα χάνει ο παίκτης. Γι' αυτό, καλύτερα πάντα να δοκιμάζεις μια νέα εταιρεία με μικρά ποσά πρώτα, μέχρι να δεις αν είναι σοβαρή ή όχι.

Δεν εχω ενσταση για τα φραγκοδιφραγκα γιατι καταλαβαινω οτι εννοεις για τις εταιριες...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ξαν-ΤΑΥΤΟΠΟΙΣΗ ΜΟΥ paypal ξανα στην winmasters το γνωστο θεμα μετα την αναβαθμιση τους .

Αφου του εστειλα ως reply της paypal ταυτοποιησης του 2023 σχετικ με το αναγνωριστικο προμηθευτη που δεν υπαρχει στον δικο μου λογαριασμο (2013), θελουν παλι τα ιδια!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τα ορθογραφικά¨:

1762427244530.png

ΜΑΖΙ με την paypal τακτοποίησαν και την skrill.

Συνημμένα

• 1762427145767.png
    1762427145767.png
    112.9 KB · Προβολές : 32
  • 17:00
    • Ελλάδα - Γεωργία

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:00
    • Φινλανδία - Μάλτα

Novasports 1HD
  • 21:45
    • Πολωνία - Ολλανδία