Παρότι τους έδωσα μια ευκαιρία (και δύο) να επανορθώσουν αυτοί δεν....
Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι λοιπόν.
Περιστατικό πρώτο.
Δε μετράνε στο τζίρο του μπόνους ένα στοίχημα που έπρεπε να μετρήσει και χρειάζεται να το πάρω εγώ χαμπάρι και να επικοινωνήσω μαζί τους.
Περιστατικό δεύτερο.
Διευθετούν (λανθασμένα) ως νικηφόρο ένα στοίχημα μου (πολύ μικρής αξίας) και μετά από ώρα παίρνουν πίσω τα λεφτά και το διευθετούν (σωστά) ως χαμένο. Δείγμα εταιρείας της πλάκας, γιατί μιλάμε για αγώνα παγκόσμιας εμβέλειας στο ποδόσφαιρο. Όλες οι άλλες εταιρείες το διευθέτησαν σωστά άμεσα.
Ευτυχώς που το κατάλαβα άμεσα, διότι είχα παίξει πολλά στοιχήματα εκείνη τη μέρα και θα μπορούσα να μην το πάρω χαμπάρι λόγω όγκου στοιχημάτων και ανακύκλωσης χρημάτων και να παίξω τα κέρδη σε αλλά στοιχήματα τα οποία αν κέρδιζαν θα μου έπαιρναν πίσω τα κέρδη ενώ αν έχαναν λογικά θα μου δημιουργούσε αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό μου και θα τα έπαιρναν από την επόμενη κατάθεση.
Περιστατικό τρίτο και σοβαρότερο.
Στον αγώνα Πορτογαλία Ιρλανδία ποντάρω κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο να μην δεχθεί άλλη κάρτα ή Πορτογαλία.
Το στοίχημα μου βρίσκεται επί πολλά δευτερόλεπτα σε αναμονή αποδοχής και μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα δέχεται κάρτα ο Φερνάντες της Πορτογαλίας. Οι αποδόσεις κλείδωσαν τη στιγμή του φάουλ. Το στοίχημα ακόμα σε αναμονή αποδοχής κι ενώ οι αποδόσεις έχουν κλειδώσει και ο Φερνάντες παίρνει κάρτα.
Προς έκπληξη μου το στοίχημα γίνεται δεκτό!!!! Αφότου έχει φάει την κάρτα ο Πορτογάλος!!!! Και φυσικά χάνω. 100€.
Τους εξηγώ τι γίνεται, και μου παραθέτουν ψευδείς χρόνους όπου έπαιξα το στοίχημα και όπου βγήκε η κάρτα.
Απλα δείτε τις εικόνες . Αυτοί λένε ότι έπαιξα το στοίχημα 9 δευτερόλεπτα νωρίτερα από ότι λέει το screenshot.
Πιθανώς λένε ψέματα και για τη στιγμή που βγήκε η κάρτα. Άλλωστε οι αποδόσεις δεν κλειδώνουν τη στιγμή που βγαίνει η κάρτα αλλά τη στιγμή της παράβασης. Αν πχ κάποιος βάλει γκολ και βγάλει τη φανέλα για να πανηγυρίσει και κάνει το γύρο του γηπέδου ή πηδήξει στην κερκίδα να πανηγυρίσει, ο διαιτητής δε θα τον κυνηγάει σε όλο το γήπεδο ή στην κερκίδα. Θα του δώσει την κάρτα όταν επιστρέψει για να γίνει η σέντρα του αγώνα, κάτι που μπορεί να πάρει και δύο λεπτά. Εννοείται ότι οι αποδόσεις σε όλο το διάστημα από τη στιγμή που έβγαλε τη φανέλα είναι κλειδωμένες και δε δέχονται στοιχήματα.
Στην περίπτωση μας από τη στιγμή που έκανε το επίμαχο φάουλ ο Φερνάντες μέχρι να πάρει την κάρτα πέρασαν αλλά 7 δευτερόλεπτα. Δείτε εικόνες.
Θα τους κάνω καταγγελία στην ΕΕΕΠ αν και δεν ελπίζω σε κάτι γιατί σιγά μην ψάξουν τα επίσημα time stamps οι κηφήνες της ΕΕΕΠ. Η elabet αρνήθηκε να παράσχει επίσημα time stamps από ανεξάρτητο φορέα όπως την uefa σε επίσημο έγγραφο με σφραγίδα κτλ όπως ζήτησα.
Μακριά από elabet λοιπόν, για να γλιτώσετε και τις σκηνοθεσίες που λέει ο
@xamenos ότι ζητάνε στην ανάληψη