Elabet

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος odontiatros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχω κάνει πάνω από 2000€ τζίρο και η μπάρα ελεγε ακόμα γύρω στα 1730€. Στα email ο καθένας λέει τα δικά του. Κάθε υπάλληλος αναιρεί τον προηγούμενο ή και τον εαυτό του
Ένα χάος. Τελευταία επίσημη παραδοχή εκ μέρους τους ήταν ότι έχω κάνει τζίρο γύρω στα 1765€.

Πρέπει να ολοκληρώσω 1800€.
Θα τα επαιζα αυτά τα λίγα ευρώ, ακόμα και αυτά που λανθασμένα λέει η μπάρα του μπόνους στην ιστοσελίδα τους και τα οποία οι ίδιοι λένε ότι είναι λάθος αλλά από σήμερα το πρωί, μου έβαλαν απίστευτα χαμηλά όρια. 1€ μέγιστο μικτό κέρδος, δηλαδή κάθε στοίχημα μου πρέπει να είναι το πολύ 0,66€ για να μετρήσει στο τζίρο 1,50 απόδοση και άνω).

Αμφιβάλω αν θα πληρωθώ και τα κανονικά λεφτά μου, γύρω στα 500€ .

Θα κάτσω αύριο άμα έχω χρόνο να βγάλω screenshot ένα ένα τα στοιχήματα μου να τα βάλω εδώ.

Συμπλήρωσα τη φόρμα παραπονου και περιμένω απάντηση. Αν δεν πάρω σοβαρή απάντηση θα καταφύγω στην ΕΕΕΠ αλλά ως γνωστόν από ΕΕΕΠ σε δικαιώθηκε κανείς. Εδώ δεν έχει στον κόσμο τα λεφτά της betshop ακόμα , τα δικά μου θα δώσει;

Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:
Ευχαριστούμε για το feedback παιδια.

Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:
Κάποιος άλλαξε το μήνυμα μου. Είχα γράψει κι άλλα τα οποία χάθηκαν
Έχω κάνει πάνω από 2000€ τζίρο και η μπάρα ελεγε ακόμα γύρω στα 1730€. Στα email ο καθένας λέει τα δικά του. Κάθε υπάλληλος αναιρεί τον προηγούμενο ή και τον εαυτό του
Ένα χάος. Τελευταία επίσημη παραδοχή εκ μέρους τους ήταν ότι έχω κάνει τζίρο γύρω στα 1765€.

Πρέπει να ολοκληρώσω 1800€.
Θα τα επαιζα αυτά τα λίγα ευρώ, ακόμα και αυτά που λανθασμένα λέει η μπάρα του μπόνους στην ιστοσελίδα τους και τα οποία οι ίδιοι λένε ότι είναι λάθος αλλά από σήμερα το πρωί, μου έβαλαν απίστευτα χαμηλά όρια. 1€ μέγιστο μικτό κέρδος, δηλαδή κάθε στοίχημα μου πρέπει να είναι το πολύ 0,66€ για να μετρήσει στο τζίρο 1,50 απόδοση και άνω).

Αμφιβάλω αν θα πληρωθώ και τα κανονικά λεφτά μου, γύρω στα 500€ .

Θα κάτσω αύριο άμα έχω χρόνο να βγάλω screenshot ένα ένα τα στοιχήματα μου να τα βάλω εδώ.

Συμπλήρωσα τη φόρμα παραπονου και περιμένω απάντηση. Αν δεν πάρω σοβαρή απάντηση θα καταφύγω στην ΕΕΕΠ αλλά ως γνωστόν από ΕΕΕΠ σε δικαιώθηκε κανείς. Εδώ δεν έχει στον κόσμο τα λεφτά της betshop ακόμα , τα δικά μου θα δώσει;

Elabet χθες το μεσημέρι .ο τζίρος λένε ότι είναι 1765€.
Screenshot_20251109-143432.jpg

Elabet σήμερα το μεσημέρι
Ο τζίρος έπεσε ξαφνικά. Κάθε μέρα αυξομειώνεται όπως και όσο θέλουν αυτοί . Επίσης μόνοι τους έδωσαν νέο μπόνους επειδή στο αρχικό μπόνους ο τζίρος είχε κολλήσει στο 0 και λένε ότι το ακύρωσα εγω. Χαχαχα. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Φυσικά φαίνεται ότι δε μέτρησαν τα 200€ που είχα παίξει ανάμεσα στα δύο μπόνους.
Ωραία δικαιολογία αυτή πάντως ε;
Να λένε έχουμε τεχνικό σφάλμα, παίρνουμε πίσω το μπόνους,ξανακανε το τζίρο από την αρχή. Να στο κάνουν μια μέρα πριν τελειώσει ο τζίρος και να σου βάλουν και όριο 0,5€ να μην το τελειώσεις ποτέ.

Ωραία εταιρεία
Screenshot_20251110-120252.png

Όταν ακόμα έχουν ανοιχτό στοίχημα το οποίο διευθετηθεί από 26/10 πώς να τελειώσει ο τζίρος;;
Τα συμπεράσματα δικά σας
Screenshot_20251110-123352.png

Στην ανάληψη θα ζητήσει φωτογραφία στον Όλυμπο,στην κορυφή πάνω ψηλα ,να κρατιέσαι με το ένα χέρι από το βράχο και με το άλλο να κρατάς χαρτί με την ημερομηνία και την ταυτότητα στα δόντια και δίπλα να είναι ένα λάπτοπ που θα έχεις κάνει login στο λογαριασμό σου και θα φαίνονται τα στοιχεία σου χαχαχαχαχα

Δεν είναι κάτι εξαιρετικά καλό,ούτε τρομακτικά κακό.
Δίνει μπόνους εβδομαδιαία και μπορείς να τζιράρεις ευχάριστα χωρίς να κάψεις τα χρήματα σου,δεν σε αποσυνδέει στο μισάωρο ή στην μία ώρα παιχνιδιού.
Τζίρος που ξεκίνησα χθες και καθάρισα με 300(200+100)εφθασα 361 και βγήκα με 273.στο5 ευρω.
Όταν στην winmasters με 1270 κατάφερα τζίρο μόλις 4800,πριν κάνουν φτερά τα χρήματα στο4ευρω.
Screenshot_20251112_083011_Chrome.jpg

Screenshot_20251112_082854_Yahoo Mail.jpg

EMENA ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΠΕΙ ΣΕΙΦ

Στην ανάληψη θα ζητήσει φωτογραφία στον Όλυμπο,στην κορυφή πάνω ψηλα ,να κρατιέσαι με το ένα χέρι από το βράχο και με το άλλο να κρατάς χαρτί με την ημερομηνία και την ταυτότητα στα δόντια και δίπλα να είναι ένα λάπτοπ που θα έχεις κάνει login στο λογαριασμό σου και θα φαίνονται τα στοιχεία σου χαχαχαχαχα

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΚΑΡΤΑ

Τους είπα ότι έχω την ταυτότητα στο πατρικό μου σπίτι στην Κρήτη και επειδή μάλλον ψάχνουν πελάτες με το τουφέκι,μου είπαν ότι δέχονται να στείλω την ταυτότητα με mail σε συνημμένες φωτογραφίες (σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση πάντως, όχι σε αυτή της εξυπηρέτησης πελατών).

Την έστειλα έτσι να δούμε τι θα γίνει . Απάντησαν ότι θέλουν να κάνω τη διαδικασία κανονικά από την ιστοσελίδα τους και να δώσω πρόσβαση σε κάμερα και να φωτογραφηθεί η κανονική ταυτότητα.

Η ταυτότητα είναι στην Κρήτη τους ξαναλέω,κι άλλωστε δεν ψήνομαι να παίξω σε σας μετά από όσα διάβασα.

Εκεί μαλακωσαν επειδή είδαν ότι θα χάσουν τον πελάτη και είπαν ξαφνικά ότι η ταυτότητα έγινε αποδεκτή!!!!! Τι θαύμα κι αυτό.... Και ζήτησαν να ανεβάσω αποδεικτικό διεύθυνσης,το οποίο είχα ανεβάσει από χθές στην ιστοσελίδα τους (αυτό θέλει απλή επισυναψη,δε θέλει κάμερα), αλλά επειδή μάλλον δεν είναι και πολύ οργανωμένοι σε το ήξεραν καν.

Τέλος πάντων επειδή μου είπαν μέλη απο δω και σε direct message κάποια πράγματα για την elabet, απάντησα στην εταιρεία ότι δεν θέλω πλέον να παίξω, γιατί έχω μάθει ότι ούτε πληρώνουν πάντα (και ζητάνε και γελοιοτητες κατά την ανάληψη ) οπότε άστο καλύτερα μέχρι να γίνουν άνθρωποι.

Αν κάποιος άλλος έχει άποψη να πει παιδιά,να ακούμε όλες τις απόψεις. Μόνο έτσι μαθαίνουμε.

για όλες τις εταιρείες όχι μόνο για την elabet
ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ

Ένα ακόμα τεχνικό θέμα με το οποίο θα βρεθεί κάποιος αντιμέτωπος και για το οποίο θα πρέπει να έχει πάντα γνώση για το πιο είναι το πραγματικό του υπόλοιπο.
ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.
Screenshot_20251112_213731_Chrome.jpg

Screenshot_20251112_213625_Chrome.jpg

Τα 1,6 ευρώ τα μετέτρεψαν σε 0,16 λεπτά.
Και εννοείται πρέπει ο πελάτης να τρέχει να ενημερώσει,την πρώτη φορά έπαιζα με 5ευρά και δεν το παρατήρησα ουδέποτε έγινε η διορθωση τώρα ήθελα λίγο να διασκεδάσω με το chat και τους το είπα αλλά γενικά αποφευγω να τους υποδεικνύω τα λάθη τους ειδικά όταν αυτά είναι υπερ του παίκτη.(άλλες περιπτώσεις όχι αυτή).
Screenshot_20251113_113412_Yahoo Mail.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
  • Wow
Αντιδράσεις: odontiatros και JordanRules
Να πω και γω την εμπειρία μου.Μόνο στοίχημα παίζω.
Νομίζω τη χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι.
Επειδή οι όροι bonus είναι θολοί απέφυγα το οποιοδήποτε μπόνους.
Την τελευταία εβδομάδα μετά από κάποια κέρδη σε trixie ατόφιο αν παίξω το οποιοδήποτε στοίχημα σε έναν αγώνα π.χ 20 ευρώ στον άσο Schalke - Hertha και μετά θέλω να παίξω και άλλο 1 ευρώ σε οποιδήποτε σημείο του ιδίου αγώνα πχ γγ,Ημ/τελ.οβερ κλπ δεν με αφήνει να ποντάρω οτιδήποτε........

Εν ολίγοις μόνο μονά και εξ' αρχής αν ποντάρεις σε ένα ματς δεν μπορείς να το ξαναποντάρεις είτε σε σύστημα είτε δυάδα κλπ
Το κάθε ποντάρισμά μου μόνο μονό και ο αγώνας και όλα τα προσφερόμενα στοιχήματα ''καίγονται'' για μελλοντικό στοιχηματισμό.
Τεχνικά έχει πολλά θέματα τα χειρότερα που έχω δει σε εταιρεία.
Πχ
Επιλέγω να δω αγορές ενος ματς Βetis Valencia και ενώ πάω να περιηγηθώ στις αγορές του αγώνα και επιλέγω οβερ ο αγώνας πλέον αφορά ματς που είχα ελέγξει πριν Remo Bahia............
Θέλει προσοχή λοιπόν και υπομονή.

Στις πληρωμές δεν είχα θέμα.

Στην ανάληψη θα ζητήσει φωτογραφία στον Όλυμπο,στην κορυφή πάνω ψηλα ,να κρατιέσαι με το ένα χέρι από το βράχο και με το άλλο να κρατάς χαρτί με την ημερομηνία και την ταυτότητα στα δόντια και δίπλα να είναι ένα λάπτοπ που θα έχεις κάνει login στο λογαριασμό σου και θα φαίνονται τα στοιχεία σου
Καλά γελάτε εσείς...

Για κλάματα είναι, όχι για γέλια.

Τελείωσα το μπόνους παίζοντας άπειρα στοιχήματα αξίας 0,5-0,6€ κτλ ...

Screenshot_20251114-193911.png

Το ποσταρω και δω για αποδεικτικό.

Ζητάω ανάληψη.
Θα γελάσουμε.... Ετοιμάζω αντιανεμικο και σκηνή για Όλυμπο

ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ
Δε βλέπω το λόγο να τη δοκιμάσω (τουλάχιστον προς το παρόν) με αυτά που διαβάζω.

Ανοιχτά στοιχήματα εδώ και 20μερες, προσφέρει αγορές που δεν υπάρχουν, μεταμορφώνει τα 1,6€ σε 0,16€ , στο τζίρο του μπόνους βλέπω γίνεται χαμός, δέχεται εκπροθεσμα στοιχήματα όταν είναι υπέρ της, και πόσα άλλα.

Ευτυχώς που άνοιξα αυτό το θέμα και ρωτησα πριν παίξω

Update elabet.

Μου έδωσε 2 reload bonus. Κάθε μέρα λάθος τζίρος κι έπρεπε να κάνω δύο φορές φόρμα παραπονου.
Τελικά το διόρθωναν μετά από μια δυο μέρες,μετά ξανά τα ίδια και ξανά από την αρχή. Στο τέλος όλα σωστά. Τα μπόνους τελείωσαν ομαλά.

Μάζεψα αρκετά λεφτά, ζήτησα αναλήψεις με τραπεζική μεταφορά στις τράπεζες μου, όλο το ποσό στην ουσία. Η μία ανάληψη ακυρώθηκε λόγω δικού τους σφάλματος (έτσι είπαν),αλλά την άλλη μέρα έγινε κανονικά. Δεν ενημέρωσαν για την ακύρωση της ανάληψης πάντως.

Τα λεφτά ξαναμπήκαν στο λογαριασμό μου και χρειάστηκε να τα ξαναζητησω την επόμενη μέρα, οπότε και μπήκαν στην τράπεζα κανονικά μετά.

Κάποια ακόμα tips. Δεν ξέρω αν δεν πληρώνει το φόρο ή αν σε μένα κάνει εξαίρεση αλλά με βάζει να τον πληρώνω εγώ. Είχα την εντύπωση ότι τον πληρώνει αυτή όπως η πράσινη,μπλε κτλ

Επίσης στο live στοίχημα δεν έχει αυτόματη αποδοχή αποδόσεων ή έστω υψηλότερων αποδόσεων,με αποτέλεσμα κάθε φορά που αλλάζει η απόδοση να σε ξαναρωταει. Έχει και μεγάλο delay άρα πρακτικά μπάσκετ,αν δεν είναι σε διακοπή το ματς δεν μπορείς να παίξεις. Ούτε ποδόσφαιρο στις καθυστερήσεις γιατί οι αποδόσεις αλλάζουν ανα 5".

Επίσης στην ανάληψη δε σε αφήνει να ζητήσεις τα δεκαδικά. Δέχεται μόνο ακέραιο αριθμό, οπότε άφησα μέσα κάτι ψιλά.

Κατά την ανάληψη δε ζήτησε σελφι στον Όλυμπο που έγραψε άλλος παραπάνω. Για την ακρίβεια δε ζήτησε τίποτα .

• Like
Αντιδράσεις: ΤΖΟΝΙΣ
Αν έχω πει κάτι καλό για αυτή την εταιρεία το παίρνω πίσω . Οι αποδόσεις μπάσκετ πέσαν δραματικά , όταν κέρδισα αρκετά μου βάλαν 1 ευρώ όριο . Επίσης είχα μαζέψει πόντους και δεν με αφήνουν να τους εξαργυρώσω μου λένε έχω αποκλειστεί από τις προσφορές . Ενώ τους είχα μαζέψει πριν αποκλειστω.Και είναι πολλοί πόντοι Αντιστοιχούν σε 600 ευρώ καζίνο π.χ. Πρόσφατα μάλιστα άκουσα ότι σαν πρότυπο έχουν την Μπετσοπ...

• Wow
Αντιδράσεις: odontiatros
  • 13:30
    • Μίλαν - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:00
    • Νίκη Βόλου - Αστέρας Aktor

Action 24
  • 14:30
    • Σάλκε - Νυρεμβέργη

Novasports 2HD
  • 15:00