Update elabet.
Μου έδωσε 2 reload bonus. Κάθε μέρα λάθος τζίρος κι έπρεπε να κάνω δύο φορές φόρμα παραπονου.
Τελικά το διόρθωναν μετά από μια δυο μέρες,μετά ξανά τα ίδια και ξανά από την αρχή. Στο τέλος όλα σωστά. Τα μπόνους τελείωσαν ομαλά.
Μάζεψα αρκετά λεφτά, ζήτησα αναλήψεις με τραπεζική μεταφορά στις τράπεζες μου, όλο το ποσό στην ουσία. Η μία ανάληψη ακυρώθηκε λόγω δικού τους σφάλματος (έτσι είπαν),αλλά την άλλη μέρα έγινε κανονικά. Δεν ενημέρωσαν για την ακύρωση της ανάληψης πάντως.
Τα λεφτά ξαναμπήκαν στο λογαριασμό μου και χρειάστηκε να τα ξαναζητησω την επόμενη μέρα, οπότε και μπήκαν στην τράπεζα κανονικά μετά.
Κάποια ακόμα tips. Δεν ξέρω αν δεν πληρώνει το φόρο ή αν σε μένα κάνει εξαίρεση αλλά με βάζει να τον πληρώνω εγώ. Είχα την εντύπωση ότι τον πληρώνει αυτή όπως η πράσινη,μπλε κτλ
Επίσης στο live στοίχημα δεν έχει αυτόματη αποδοχή αποδόσεων ή έστω υψηλότερων αποδόσεων,με αποτέλεσμα κάθε φορά που αλλάζει η απόδοση να σε ξαναρωταει. Έχει και μεγάλο delay άρα πρακτικά μπάσκετ,αν δεν είναι σε διακοπή το ματς δεν μπορείς να παίξεις. Ούτε ποδόσφαιρο στις καθυστερήσεις γιατί οι αποδόσεις αλλάζουν ανα 5".
Επίσης στην ανάληψη δε σε αφήνει να ζητήσεις τα δεκαδικά. Δέχεται μόνο ακέραιο αριθμό, οπότε άφησα μέσα κάτι ψιλά.
Κατά την ανάληψη δε ζήτησε σελφι στον Όλυμπο που έγραψε άλλος παραπάνω. Για την ακρίβεια δε ζήτησε τίποτα .