Elabet

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος odontiatros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν έχω πει κάτι καλό για αυτή την εταιρεία το παίρνω πίσω . Οι αποδόσεις μπάσκετ πέσαν δραματικά , όταν κέρδισα αρκετά μου βάλαν 1 ευρώ όριο . Επίσης είχα μαζέψει πόντους και δεν με αφήνουν να τους εξαργυρώσω μου λένε έχω αποκλειστεί από τις προσφορές . Ενώ τους είχα μαζέψει πριν αποκλειστω.Και είναι πολλοί πόντοι Αντιστοιχούν σε 600 ευρώ καζίνο π.χ. Πρόσφατα μάλιστα άκουσα ότι σαν πρότυπο έχουν την Μπετσοπ...

Update elabet.

Μου έδωσε 2 reload bonus. Κάθε μέρα λάθος τζίρος κι έπρεπε να κάνω δύο φορές φόρμα παραπονου.
Τελικά το διόρθωναν μετά από μια δυο μέρες,μετά ξανά τα ίδια και ξανά από την αρχή. Στο τέλος όλα σωστά. Τα μπόνους τελείωσαν ομαλά.

Μάζεψα αρκετά λεφτά, ζήτησα αναλήψεις με τραπεζική μεταφορά στις τράπεζες μου, όλο το ποσό στην ουσία. Η μία ανάληψη ακυρώθηκε λόγω δικού τους σφάλματος (έτσι είπαν),αλλά την άλλη μέρα έγινε κανονικά. Δεν ενημέρωσαν για την ακύρωση της ανάληψης πάντως.

Τα λεφτά ξαναμπήκαν στο λογαριασμό μου και χρειάστηκε να τα ξαναζητησω την επόμενη μέρα, οπότε και μπήκαν στην τράπεζα κανονικά μετά.

Κάποια ακόμα tips. Δεν ξέρω αν δεν πληρώνει το φόρο ή αν σε μένα κάνει εξαίρεση αλλά με βάζει να τον πληρώνω εγώ. Είχα την εντύπωση ότι τον πληρώνει αυτή όπως η πράσινη,μπλε κτλ

Επίσης στο live στοίχημα δεν έχει αυτόματη αποδοχή αποδόσεων ή έστω υψηλότερων αποδόσεων,με αποτέλεσμα κάθε φορά που αλλάζει η απόδοση να σε ξαναρωταει. Έχει και μεγάλο delay άρα πρακτικά μπάσκετ,αν δεν είναι σε διακοπή το ματς δεν μπορείς να παίξεις. Ούτε ποδόσφαιρο στις καθυστερήσεις γιατί οι αποδόσεις αλλάζουν ανα 5".

Επίσης στην ανάληψη δε σε αφήνει να ζητήσεις τα δεκαδικά. Δέχεται μόνο ακέραιο αριθμό, οπότε άφησα μέσα κάτι ψιλά.

Κατά την ανάληψη δε ζήτησε σελφι στον Όλυμπο που έγραψε άλλος παραπάνω. Για την ακρίβεια δε ζήτησε τίποτα .
Και μόνο η αναφορά για την λειτουργία του live τους είναι ένας σοβαρός και αδιαπραγμάτευτος λόγος για να μην ασχοληθεί κανένας με αυτή την εταιρεία, εν έτη 2025, όπου η πλειονότητα των πονταρισμάτων γίνεται στο live...
Δείγμα μικρής εταιρείας που δεν σέβεται τους πελάτες της.. Πάμε παρακάτω..

Κατέθεσα και γω σήμερα μιας και είδα ότι έγραψαν κανα δύο ότι πληρώθηκαν.
Ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Στην αρχή το μπόνους εξαφανίστηκε αδικαιολόγητα, αλλά μετά από διαμαρτυρία μου μέσω email , μου το έστειλαν και με ευνοϊκό τζίρο. Πολύ λογικό νούμερο.
Θα ενημερώσω και θα κάνω και γω ένα review μόλις τελειώσω το τζίρο και ζητήσω καμιά ανάληψη.
Στο ποδόσφαιρο που κυρίως παίζω εγώ μου αρέσει το live της σε πρώτη ανάγνωση.

• Like
Αντιδράσεις: ΤΖΟΝΙΣ
Τίποτα....
Παρωδία...
Κακώς που ασχολήθηκα.
Χάος...
Στα μεηλ ο κάθε υπάλληλος αναιρεί τον προηγούμενο.
Έκανα καταγγελία γιατί δεν θα βγάλω άκρη.

Έχω τελειώσει το τζίρο και αρνούνται να απελευθερώσουν το μπόνους.

Εδώ δείτε ... 832/600€ (138%) και ζητάνε να κάνω 1800€!!!!

Και σε 7 μέρες λήγει λένε....

Ενώ κανονικά κρατάει 30 μέρες.

Μακριά παίδες.

Καλά μου έλεγαν να μην μπλέξω με elabet αλλά με έτρωγε....

Πραγματικά απορώ με το forum πάντως...
Τι τους βρίσκει και τους διαφημίζει, ειδικά μετά από όλα όσα έχουν γραφτεί... Απορώ...
Screenshot_20251215-013216.png

Τι είχες elabet, τι είχα πάντα...

Screenshot_20251222-023445.png

Έχω παίξει πάνω από 1500€ όπως βλέπετε. Στο τέλος έχασα σχεδόν όλα τα λεφτά. Το μπόνους αν κι έχω κάνει το 263% του τζίρου ΔΕΝ το απελευθερώνουν...
Τραγωδία.

• Wow
Αντιδράσεις: magon

Προβολή συνημμένου 43598

Έχω παίξει πάνω από 1500€ όπως βλέπετε. Στο τέλος έχασα σχεδόν όλα τα λεφτά. Το μπόνους αν κι έχω κάνει το 263% του τζίρου ΔΕΝ το απελευθερώνουν...
Τραγωδία.
Στο αθλητικό στοίχημα ο απαιτούμενος τζίρος είναι 6 φορές κατάθεση και μπόνους δηλαδή 1800ευρώ.Παρότι οι παίχτες πριν απο εσένα αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα δεν έγινε καμία προσπάθεια αντιμετώπισης απο οτι βλέπουμε.

Εκανα εγγραφη και γω αλλα απογοητευση.

Πολυ αργη ιστοσελιδα.

Οτι πιο αργο εχω δει

Elabet κλέβει κάθε μέρα στο τζίρο του μπόνους. Δε μετράει πολλά από τα στοιχήματα.

Η χειρότερη στοιχηματικη εμπειρία μου

Παιδιά καλησπέρα και από μένα.

Η καινούργια εταιρεία η elabet είναι καλή; Αξίζει να γραφτώ;
Στα πρώτα 200 ευρώ που κέρδισα μου βαλε max bet 1€. Σε 3 μερες . Που να τους επαιρνα και χιλιαρικα. Έχασα και το μπόνους εννοείτε καθώς με max bet 1€ δε πιάνεις ποτέ τον απαιτούμενο τζίρο. Μπάσκετ παιζω players props με πολλές value αποδόσεις αλλά τους κατουραω. Παμε παρακατω

• Haha
Αντιδράσεις: Conscious Player
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου που ειναι παρεμφερής. Μπήκα σχετικά γρήγορα στο vip τμήμα κ δεν είχα πρόβλημα ειναι αλήθεια σε κάποια ανάληψη. Όμως ειναι ξεκάθαρα μια εταιρεία που δεν της αρέσει να πληρώνει. Με οριοθετησαν γρηγορα ,διαμαρτυρηθηκα αλλα φυσικά δεν άλλαξε τίποτα. Έχουν γενικά μια ερασιτεχνική στάση ακόμα και στη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο σύμβουλος το βλέπεις αυτό. Επίσης έχουν τεχνικά προβλήματα πάρα πολύ συχνά. Όταν άρχισα να τους κόβω μου έκαναν προσφορές επαναλαμβανομενες σε μπονους σε μετρητά χωρίς δεσμεύσεις. Έφτασαν Ν μου δίνουν 50% της κατάθεσης έως 1000 ευρώ μετρητά. Το εκμετάλλευτικα μια δυο φορές κ δεν είχα πρόβλημα πάλι στην ανάληψη. Όμως γενικά βγάζουν μια αίσθηση μη εμπιστοσύνης. Τέλος στα φρουτακια αν και δεν είμαι φαν παίζω συγκεκριμένα σλοτς χαμηλού ρισκου στα οποία γενικά βλεπω πολύ μικρότερη επιστροφή σε σχέση με άλλες εταιρειες

Θα γραφτώ για την καυλαντα και γω και θα γράψω τι παίζει κάποια στιγμή.

Το μυστικό όταν παίρνουμε μπόνους με αυτές τις εταιρείες είναι να ΜΗΝ αγγίζουμε το μπόνους.

Παίζουμε μόνο από τα δικά μας λεφτά. Ακόμα κι αν τα χάσουμε ξανακαταθετουμε. Ώστε όλα τα κέρδη να είναι αναληψιμα ακόμα κι αν σου πάρουν πίσω το μπόνους ή εάν δεν προλάβεις να τελειώσεις το τζίρο.

Θα γραφτώ για την καυλαντα και γω και θα γράψω τι παίζει κάποια στιγμή.

Το μυστικό όταν παίρνουμε μπόνους με αυτές τις εταιρείες είναι να ΜΗΝ αγγίζουμε το μπόνους.

Παίζουμε μόνο από τα δικά μας λεφτά. Ακόμα κι αν τα χάσουμε ξανακαταθετουμε. Ώστε όλα τα κέρδη να είναι αναληψιμα ακόμα κι αν σου πάρουν πίσω το μπόνους ή εάν δεν προλάβεις να τελειώσεις το τζίρο.
Γενικά η συγκεκριμένη εταιρεία νομίζω δεν σέβεται τον παίκτη για όποιον ασχολείται χρόνια βλέπει μια συμπεριφορά, θα το πω όμως με έρχεται, λαμογιστικη. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν ούτε ενα ευρώ από τα χρήματα του καθενός γιατί πειράζουν τους όρους του παιχνιδιού πολύ παραπάνω από το μέσο όρο.Απο εμένα ειναι ξεκάθαρο οχι

Έκανα εγγραφή χθές βράδυ. Της πλάκας ιστοσελίδα και εφαρμογή. Μια ώρα τώρα προσπαθώ να ανεβάσω αποδεικτικό εκατό η μεν ιστοσελίδα με ξαναπεταει στην αρχή,η δε εφαρμογή έβγαλε ένα κωδικό κατεβατο ακατανόητο.

Μάλλον σταματάω εδώ να ασχολούμαι. Αρκετό χρόνο έχασα
Screenshot_20260102-175046.png
Screenshot_20260102-164402.png

Έκανα εγγραφή χθές βράδυ. Της πλάκας ιστοσελίδα και εφαρμογή. Μια ώρα τώρα προσπαθώ να ανεβάσω αποδεικτικό εκατό η μεν ιστοσελίδα με ξαναπεταει στην αρχή,η δε εφαρμογή έβγαλε ένα κωδικό κατεβατο ακατανόητο.

Μάλλον σταματάω εδώ να ασχολούμαι. Αρκετό χρόνο έχασαΠροβολή συνημμένου 43612 Προβολή συνημμένου 43613
Μακριά οποίος κι αν ειναι ο τομέας σου στοίχημα, φρουτακια κτλ. Θα σε ταλαιπωρήσουν αφάνταστα και πολύ πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ότι το παραμικρό ευρώ που θα παίρνεις θα ειναι πρόβλημα για αυτούς. Ειναι που ειναι γενικά οι όροι εναντίον μας αυτοί το κάνουν 3 φορές χειροτερο

Να επανέλθω στο θέμα elabet και γω.

Εγώ τα λεφτά μου τα πήρα πάντως αμέσως και τελικά δε ζήτησαν και φωτογραφία στον Όλυμπο χαχα. Τα έβαλαν στην τράπεζα την επόμενη μέρα. 600€ περίπου, όχι κάνα τρομερό ποσό.

Αλλά η όλη εμπειρία κακη. Τα έχω γράψει ήδη. Μην επαναλαμβάνομαι.

Έκανα εγγραφή πριν μερικές εβδομάδες.
Ταυτοποιηθηκα γρήγορα.
Καταθέτω σήμερα με την κάρτα μου για να πάρω το μπόνους πρώτης κατάθεσης και με το που καταθέτω, το διαθέσιμο μπόνους που υπήρχε εξαφανίστηκε.

Τα σχόλια δικά σας .

Ντροπή στο φόρουμ που τους έχει ακόμα banner

Έκανα εγγραφή πριν μερικές εβδομάδες.
Ταυτοποιηθηκα γρήγορα.
Καταθέτω σήμερα με την κάρτα μου για να πάρω το μπόνους πρώτης κατάθεσης και με το που καταθέτω, το διαθέσιμο μπόνους που υπήρχε εξαφανίστηκε.

Τα σχόλια δικά σας .

Ντροπή στο φόρουμ που τους έχει ακόμα banner
Κάνουμε εγγραφή,ταυτοποίηση,και αποδοχή μπόνους μετά καταθέτουμε.

Κάνουμε εγγραφή,ταυτοποίηση,και αποδοχή μπόνους μετά καταθέτουμε.
Αυτά ακριβώς έκανα.
Τέλος πάντων μετά από ένα σωρό email μου το έδωσαν το μπόνους αλλά από τα νεύρα μου έχασα σχεδόν όλη την κατάθεση γιατί δεν είχα καθαρό μυαλό και έπαιξα βλακείες στοιχήματα, κακές επιλογές.

Τέλος πάντων ας ελπίσουμε αύριο να είμαι πιο ήρεμος.

Ξεκίνησε το κλέψιμο στο τζίρο του μπόνους και σε μένα. Απο νωρίς μάλιστα.

3 στοιχήματα για τζίρο.

Το 3ο στοίχημα του τζίρου και δε μέτρησε . Ωραία πράγματα...

Έκανα καταγγελία τότε για αυτό το ζήτημα. Αρχικά φόρμα παράπονου και επειδή δεν απαντούσαν πήγα στην ΕΕΕΠ. Τελικά δικαιώθηκα.

Μου έδωσαν 100€ και κάτι ψιλά ως μπόνους με όρο να ποντάρω 200€ και κάτι ψιλά.

Δε το περίμενα. Τα λεφτά τα τζιραρισα ήδη, αυτά τα 200€ και κάτι ψιλά.

Φυσικά η ιστοσελίδα τους λέει να κάνω τζίρο 600+€ αλλά και οι ίδιοι μου είπαν να μείνω σημασία στην μπάρα του μπόνους.

Φαντάσου κατάσταση...
Τέλος πάντων.. ευχάριστη εξέλιξη.

Πηγαίνετε όλοι ΕΕΕΠ. Ίσως βγεί κάτι θετικό.

Βέβαια κάτσε να δούμε στην ανάληψη μην έχουμε παρατράγουδα.

Θα ενημερώσω

Προβολή συνημμένου 43598

Τραγωδία.

• Like
Αντιδράσεις: Monakias1981
  • 13:15
    • Φέγενορντ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Novasports 2HD
  • 13:30
    • Ουντινέζε - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Λιντς

COSMOTE SPORT 1 HD