ELO RATINGS

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
3,994
1,512
113
Ασχολούμαι και με τα elo ratings αυτή την εποχή.
Ένα απλό java calculator που υπολογίζει πιθανότητες βάσει διαφοράς elo έχω φτιάξει στην ιστοσελίδα μου:

Πριν 10 χρόνια το είχα φτιάξει αυτό από το eloratings.net που βγάζει τα ratings των εθνικών ομάδων.
Δεν κρατάει το eloratings.net πολλές προϊστορίες που είναι απαραίτητες για να γίνει στατιστική, αλλά εγώ είχα βρει χρησιμοποιώντας το wayback machine.
Όταν έχεις τις προϊστορίες είναι σχετικά απλό να μετατρέψεις τα διαφορά των elo σε ποσοστά πιθανότητας άσσου-χι-διπλού, χρησιμοποιώντας την λογιστική συνάρτηση.

Το calculator αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα clubs των οποίων τα elos μπορεί να τα βρει κανείς ενημερωμένα στο clubelo.com ή στο elofootball.com.

Αλλά οι υπολογισμοί αυτοί είναι κάπως απλοϊκοί και θα μπορούσαν να γίνουν πιό ακριβείς αν ξέραμε τα πραγματικά elo.
Στο clubelo.com και στο elofootball.com δεν είναι ακριβώς ίδια τα elos. Περίπου ίδιες διαφορές βγαίνουν αλλά δεν είναι τα ίδια.
Γιατί, δεν μας λένε.

Όσον αφορά πως βγαίνουν τα elos μία περιγραφή μπορείτε να δείτε εδώ:

Εγώ απ' ότι έχω καταλάβει όμως τα πραγματικά elos δεν μας τα λένε.
Οι μπουκ τα ξέρουν αλλά εμείς δεν τα ξέρουμε και η ακρίβεια παίζει μεγάλο ρόλο σ' αυτά τα πράγματα.
Ένα πράγμα που σίγουρα ισχύει είναι ότι η μορφή elo ratings δεν είναι τα ίδια σε κάθε χώρα / διοργάνωση.
Άλλο η Ελλάδα, άλλο η Αγγλία πχ.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα πράγμα - από χώρα σε χώρα διαφέρει.
Πολύ περισσότερο διέφεραν οι χώρες μεταξύ τους την παλιά εποχή, προ Μπόσμαν, αλλά και τώρα διαφέρουν.

Δεν μιλάμε βέβαια για τις απόλυτες τιμές. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος σίγουρα θα έχει κατώτερο από την πρωταθλήτρια Αγγλίας κατά καμιά 200αριά και μονάδες, αφού τα μπάτζετς κλπ της Αγγλίας είναι πολύ πιό high από τα Ελληνικά. Αλλά μιλάμε πως γίνονται οι προσθαφαιρέσεις μετά από κάθε αποτέλεσμα. Εδώ υπάρχουν κρυφές διαφορές.

Η τοιουτοτρόπως μορφοποίηση και αναπροσαρμογή των elo ratings δεν είναι δύσκολη υπόθεση.
Αλλά πως μετά ενημερώνουμε τους πίνακες κάθε μέρα ;
Αυτό είναι το πρόβλημα.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει σ' αυτό θα είναι σημαντική βοήθεια.

• Like
Αντιδράσεις: SERRES και Larry
Έβαλα να δω το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός την Κυριακή για το πρωτάθλημα με τα elo απο clubelo και δίνει:

1: 67%
Χ: 18%
2: 15%

Σιγουρα κατι δεν υπολογίζει σωστα... καποιες παραμετροι λειπουν όπως π.χ. τι κανουν οι ομάδες μεταξύ τους τα τελευταια 10 παιχνίδια ή την φετινή χρονια...

Οταν ο Ολυμπιακός εχει μονο 1 νικη στα τελευταία 10 κι αυτή στο 90ο λεπτό σε κυπελλο... δεν μπορεί να δίνει 67%.
Επίσης προέρχονται από 1 μήνα αδράνειας...
Πρόσθεσε και το ποιος έχει μεγαλύτερο ή μικρότερο κίνητρο...
ή αν ακομα και η ισοπαλία βολευει και τους δυο...
ή αν έχουν καλές σχέσεις οι δύο ομάδες οπότε η μία μπορεί να προσφέρει το ματς στην άλλη...

Δεν γνωρίζω πως γινεται η παραμετροποίηση και με ποιο τρόπο μπορουν να μπουν τετοια στοιχεία... αλλά ειναι φανερό ότι κάτι λειπει.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Έβαλα να δω το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός την Κυριακή για το πρωτάθλημα με τα elo απο clubelo και δίνει:

1: 67%
Χ: 18%
2: 15%

Σιγουρα κατι δεν υπολογίζει σωστα... καποιες παραμετροι λειπουν όπως π.χ. τι κανουν οι ομάδες μεταξύ τους τα τελευταια 10 παιχνίδια ή την φετινή χρονια...

Οταν ο Ολυμπιακός εχει μονο 1 νικη στα τελευταία 10 κι αυτή στο 90ο λεπτό σε κυπελλο... δεν μπορεί να δίνει 67%.
Επίσης προέρχονται από 1 μήνα αδράνειας...
Πρόσθεσε και το ποιος έχει μεγαλύτερο ή μικρότερο κίνητρο...
ή αν ακομα και η ισοπαλία βολευει και τους δυο...
ή αν έχουν καλές σχέσεις οι δύο ομάδες οπότε η μία μπορεί να προσφέρει το ματς στην άλλη...

Δεν γνωρίζω πως γινεται η παραμετροποίηση και με ποιο τρόπο μπορουν να μπουν τετοια στοιχεία... αλλά ειναι φανερό ότι κάτι λειπει.

64-23-13 βγάζω εγώ σε ένα πιό καινούριο που έχω.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι λογικό.
Η πράσινη λέει 1.70 ο άσσος, ήτοι 56%.
Τα "τελευταία δέκα παιχνίδια" δεν φαίνεται να προσθέτουν πληροφορία αν πας να τους δώσεις κάποιο συντελεστή, σ' αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο calculator πάντα.

Αλλά εν πάσει περιπτώσει, εγώ θέλω να διορθώσω τα elo γιατί δεν είναι μετρημένα απόλυτα σωστά. Κάθε χώρα θέλει τη δικιά της κλίμακα.
Ας πάρουμε τον συντελεστή της έδρας πχ.
Τον παλιό καιρό -εποχές Υβ, Αντωνιάδη- η έδρα ήταν το Α και το Ω σ' εμάς. Πήγαιναν ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό π.χ. και έπαιρναν χι στην Πάτρα και έλεγαν "ουάου".
Αντίστοιχα αν ερχόταν εδώ ομάδες όπως η Παναχαϊκή ή η Νίκη Βόλου και τους έσπαγες το κατενάτσιο και γινόταν το 1-0 μετά έτρωγαν το ένα γκολ πίσω απ' το άλλο.
Πάω Αγγλία λοιπόν και έβλεπα εκεί ομάδες όπως η Καρλάϊλ και η Σάντερλαντ να
παίζουν στο Άνφιλντ και να της βγάζουν τη γλώσσα της Λίβερπουλ. Άλλη μπάλα.
Στη σημερινή εποχή δεν είναι έτσι αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο το σπορ εδώ κι εκεί.

Οι μετρήσεις που έχω κάνει φτάνουν κοντά στους μπουκ αλλά είναι κάτι που θέλει διόρθωμα. Πως όμως ; Εγώ να βγάλω κλίμακες elo μπορώ τώρα αλλά πως θα ενημερώνω ; Θα ήθελα αν γινόταν να φτιαχτεί το δικό μας "clubelo".
Ο τύπος που το έχει δεν είναι συνεργάσιμος. Κάθε φορά που του γράφω μου απαντάει με αστειάκια.

Τελευταία επεξεργασία:
Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "πώς ενημερώνω τους πίνακες";

Αυτή η δουλειά που γράφεις, δηλαδή custom elo, θέλει πολύ ψάξιμο. Κι εγώ έχω φτιάξει το δικό μου elo που μηδενίζεται στο τέλος κάθε σεζόν. Σε κάποια πρωταθλήματα πάει καλά, σε κάποια όχι.

Τελευταία επεξεργασία:
Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "πώς ενημερώνω τους πίνακες";

Αυτή η δουλειά που γράφεις, δηλαδή custom elo, θέλει πολύ ψάξιμο. Κι εγώ έχω φτιάξει το δικό μου elo που μηδενίζεται στο τέλος κάθε σεζόν. Σε κάποια πρωταθλήματα πάει καλά, σε κάποια όχι.

Custom elo δεν είναι δύσκολο.
Υπάρχουν αλγόριθμοι machine learning που το κάνουν αυτό.
Ο στόχος είναι να μεγιστοποιήσεις την πληροφορία που περιέχει το σύστημα.
Πρέπει να έχεις τις προϊστορίες βέβαια όπως τις έχει το elofootball.com.

Πως ενημερώνουμε όμως ;
Κάθε μέρα παίζουν διάφορες ομάδες. Πρωτάθλημα, FA cup, β' Τσεχίας, segunda Ισπανίας ...
Εδώ είναι το ζήτημα, να γίνεται αυτόματα με κάποιο linking στα livescores.

Υπάρχουν κι άλλα που επηρεάζουν, απουσίες-διοικητικά κλπ, αλλά μιλάμε ένα-ένα τα πράγματα τα κοιτάμε.

Custom elo δεν είναι δύσκολο.
Υπάρχουν αλγόριθμοι machine learning που το κάνουν αυτό.
Ο στόχος είναι να μεγιστοποιήσεις την πληροφορία που περιέχει το σύστημα.
Πρέπει να έχεις τις προϊστορίες βέβαια όπως τις έχει το elofootball.com.

Πως ενημερώνουμε όμως ;
Κάθε μέρα παίζουν διάφορες ομάδες. Πρωτάθλημα, FA cup, β' Τσεχίας, segunda Ισπανίας ...
Εδώ είναι το ζήτημα, να γίνεται αυτόματα με κάποιο linking στα livescores.

Υπάρχουν κι άλλα που επηρεάζουν, απουσίες-διοικητικά κλπ, αλλά μιλάμε ένα-ένα τα πράγματα τα κοιτάμε.

Οπότε μιλάς για το πού θα βρίσκεις δεδομένα.
Ναι, αυτό είναι ένα θέμα.

Οπότε μιλάς για το πού θα βρίσκεις δεδομένα.
Ναι, αυτό είναι ένα θέμα.

Όχι.
Δεδομένα έχουμε αυτή τη στιγμή από το clubelo.com αλλά και από το elofootball.com.
Το elofootball.com μάλιστα μας δίνει και τις προϊστορίες αγωνιστική προς αγωνιστική από τον καιρό του Νώε.

Επομένως βάσει του elofootball.com μπορώ με parsing να πάρω τα στοιχεία και να κάνω στη συνέχεια αυτό που θέλω, να τα κάνω custom δηλαδή. Θα δεχτώ ότι ας πούμε μέχρι το 2010 είναι σωστά και για το 2011 και εντεύθεν θα τα αναμορφώσω.
Αλλά μετά τι γίνεται ; Πως θα ενημερώνουμε με βάσει τα καινούρια ;

Το site βγαίνει από Γερμανία (ενώ το clubelo από Αγγλία). Τους έχω πει λοιπόν βρε καλοί μας βρε χρυσοί μας, να το δούμε αυτό το θέμα για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις αλλά δεν γουστάρουνε. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον συνεργάζονται με τους μπουκ.

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω.
Τι σημαίνει "σωστά ως το 2010" και "θα το αναμορφώσω μετά";
Από τη στιγμή που έχεις όλα τα δεδομένα διαθέσιμα, τι ακριβώς σε εμποδίζει;

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω.
Τι σημαίνει "σωστά ως το 2010" και "θα το αναμορφώσω μετά";
Από τη στιγμή που έχεις όλα τα δεδομένα διαθέσιμα, τι ακριβώς σε εμποδίζει;

Αρχίζει αυτός από το 1959-60 (!) την Ελλάδα και από το 1955-56 την Αγγλία.
Στην Ελλάδα πρώτο-πρώτο παιχνίδι του 1959-60 λέει το Ηρακλής - Απόλλων Αθηνών και δίνει elo ratings 1650 στον Ηρακλή και 1647 στον Απόλλωνα. Το αποτέλεσμα ήταν 0-0.
Κοιτάω λίγο πιό πάνω ένα πιό αναγνωρίσιμο, είναι το ΑΕΚ - Κόρινθος. Σ' αυτό έχει την ΑΕΚ με 1643 και την Κόρινθο 1676. Το αποτέλεσμα ήταν 5-1.
Λίγο παλαβό το τελευταίο αφού η ΑΕΚ ήταν κλάση ανώτερη από την Κόρινθο, αλλά φαίνεται αυτός τις ξεκινάει όλες τις ομάδες από περίπου 1650, στο "dawn of civilization" !
Μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο αλλά δεν έχει σημασία. Αν ξεκινήσω από το 2011-12 και θεωρήσω όλα τα προηγούμενα σωστά -ως το τέλος του 2010-11 δηλαδή- το ίδιο κάνει. Θα βγει το αποτέλεσμα που θέλω με elo ratings specific για κάθε χώρα.
Θα παίξω με τις σταθερές του βασικού τύπου δηλαδή (βλ. https://eloratings.net/about) ώστε να μεγιστοποιείται το Information content, που αποτελεί κσι το benchmark για την κάθε μέθοδο πρόγνωσης.

Μ' εμποδίζει όμως στο μέλλον τι γίνεται.
Το ΣΚ που έρχεται πως θα ενημερώσω εγώ τους πάντες και τα πάντα με τα καινούρια (τα προκύψαντα μετά από τους αγώνες) χωρίς automation ;
Αυτό είναι το πρόβλεμ.

Τελευταία επεξεργασία:
Live feed θες δηλαδή με οτιδήποτε γίνεται καθημερινά;

Live feed που να ενημερώνει τα πινακάκια των elo και να κάνει τις προσθαφαιρέσεις.

Το παρακάτω είναι άλλο ένα καλό site με live feed που τα βάζει σε excel sheets.
Έχει τα πάντα όλα εκτός όμως από Elo.

Live feed που να ενημερώνει τα πινακάκια των elo και να κάνει τις προσθαφαιρέσεις.

Το παρακάτω είναι άλλο ένα καλό site με live feed που τα βάζει σε excel sheets.
Έχει τα πάντα όλα εκτός όμως από Elo.

Από τη στιγμή που έχεις τη συνάρτηση που υπολογίζει τα νέα elo μετά από ένα ματς, ουσιαστικά μόνο δεδομένα χρειάζεσαι, δηλαδή τα αποτελέσματα των ματς.
Το πρόβλημα όπως το βλέπω εγώ, είναι ότι δεν έχουν τα φιλικά ματς πολλές σελίδες.
Εκτός και αν δε σε ενδιαφέρουν (προσωπικά, θα τα αφαιρούσα από τους υπολογισμούς).

Εγώ θα υπολόγιζα μόνο τα τελευταία 3 εως max 5 χρόνια... το ποδόσφαιρο αλλάζει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και κάθε χρόνο έχουμε άλλες ομάδες με άλλους προπονητές με άλλους παίκτες με νέα συστήματα...
Καμία σχέση το ποδόσφαιρο με πριν 10 χρόνια... πόσο περισσότερο με το 1960...

Επίσης μπορείς να κανει ρυθμίσεις ανάλογες της ποιότητας του κάθε πρωταθλήματος. Ακόμα και αν καποιο πρωτάθλημα είναι ανερχόμενο (όπως π.χ. το Ελληνικό) ή κατερχομενο.

Μπορούν.κι άλλες παράμετροι αλλά σένα γνωρίζω πως λειτουργεί προγραμματιστικά ο αλγόριθμος για να γινει νέα εισαγωγή στοιχείων

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Εγώ θα υπολόγιζα μόνο τα τελευταία 3 εως max 5 χρόνια... το ποδόσφαιρο αλλάζει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και κάθε χρόνο έχουμε άλλες ομάδες με άλλους προπονητές με άλλους παίκτες με νέα συστήματα...
Καμία σχέση το ποδόσφαιρο με πριν 10 χρόνια... πόσο περισσότερο με το 1960...

Επίσης μπορείς να κανει ρυθμίσεις ανάλογες της ποιότητας του κάθε πρωταθλήματος. Ακόμα και αν καποιο πρωτάθλημα είναι ανερχόμενο (όπως π.χ. το Ελληνικό) ή κατερχομενο.

Μπορούν.κι άλλες παράμετροι αλλά σένα γνωρίζω πως λειτουργεί προγραμματιστικά ο αλγόριθμος για να γινει νέα εισαγωγή στοιχείων

Για τις σταθερές του βασικού τύπου μιλάμε.
Το πρόγραμμα machine learning που έχω μεγιστοποιεί τα information contents.
Δοκιμαστικά το είχα κάνει παλιά και όντως υπάρχουν διαφορές από χώρα σε χώρα και είχα δει βελτίωση.

Για τις διάφορες χώρες είπα σε παραπάνω ποστ αλλά σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει εσείς και τις αγορές. Στο όβερ πχ. Στην πρέμιερ κάτω από 2.00, στην Αργεντινή μέχρι και 3.50 ένα σκέτο οβεράκι !
Το ποδόσφαιρο γενικά σίγουρα αλλάζει και με τα χρόνια. Αν βάλετε youtube να δείτε Άγιαξ της εποχής Κρόϊφ θα πείτε "σιγά τα αίματα, Παναχαϊκή - Αγροτικός Αστέρας παίζει". Ο Κρόϊφ ξεχωρίζει βέβαια γιατί ήταν ο Κρόϊφ αλλά σε σχέση με τους σημερινούς αγώνες ματς-κατς καμία σχέση. Πάντως μέχρι πριν δέκα χρόνια ίδια περίπου ήταν τα πράγματα λέω εγώ.

Αυτοί λοιπόν οι υπολογισμοί γίνονται, από εμένα τουλάχιστον. Με το machine learning έχω φάει ξενύχτια για πολλά και διάφορα. Το θέμα μας είναι ιστοσελίδα που να τα συγκεντρώνει

Από τη στιγμή που έχεις τη συνάρτηση που υπολογίζει τα νέα elo μετά από ένα ματς, ουσιαστικά μόνο δεδομένα χρειάζεσαι, δηλαδή τα αποτελέσματα των ματς.
Το πρόβλημα όπως το βλέπω εγώ, είναι ότι δεν έχουν τα φιλικά ματς πολλές σελίδες.
Εκτός και αν δε σε ενδιαφέρουν (προσωπικά, θα τα αφαιρούσα από τους υπολογισμούς).

Αυτοί τα μετράνε όλα.
Μπαρτσελόνα - ομάς αστυνομίας πόλεων αν γίνει καμιά Τετάρτη, θα το μετρήσουν.
Έχεις ένα πόϊντ όμως εδώ. Ενημερώνουμε την Ελλάδα πες και μεσοβδόμαδα παίζει
Ολυμπιακός - Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Πως το χειριζόμαστε αυτό ; Με μιά διεθνή
κατ' εξαίρεσιν κλίμακα ;

Αυτοί τα μετράνε όλα.
Μπαρτσελόνα - ομάς αστυνομίας πόλεων αν γίνει καμιά Τετάρτη, θα το μετρήσουν.
Έχεις ένα πόϊντ όμως εδώ. Ενημερώνουμε την Ελλάδα πες και μεσοβδόμαδα παίζει
Ολυμπιακός - Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Πως το χειριζόμαστε αυτό ; Με μιά διεθνή
κατ' εξαίρεσιν κλίμακα ;

Προσωπικά δε θα έκανα ανάμιξη "διαφορετικών" αγώνων.
Θα κρατούσα ξεχωριστό Elo για τα διεθνή ματς των ομάδων.
Είναι σα να κάνεις μία έρευνα για το ποιό είναι το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων. Άλλα θα σου πουν στη Θεσσαλονίκη, άλλα στην Αθήνα και άλλα στη Λάρισα.
Είναι καλό όταν χρησιμοποιείς μηχανική μάθηση, να ομαδοποιείς όσο γίνεται τις καταστάσεις.

Προσωπικά δε θα έκανα ανάμιξη "διαφορετικών" αγώνων.
Θα κρατούσα ξεχωριστό Elo για τα διεθνή ματς των ομάδων.
Είναι σα να κάνεις μία έρευνα για το ποιό είναι το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων. Άλλα θα σου πουν στη Θεσσαλονίκη, άλλα στην Αθήνα και άλλα στη Λάρισα.
Είναι καλό όταν χρησιμοποιείς μηχανική μάθηση, να ομαδοποιείς όσο γίνεται τις καταστάσεις.
Ναι, σύμφωνοι, λέμε ότι προσθέτεις μιά εργασία στον αλγόριθμο που κάνει την ενημέρωση, να ξεχωρίζει διοργανώσεις.

Πάντως κάτι δεν πάεει καλά στο βσίλειο τηε Δανεμαρκίας.
Αναφέρομαι στο φετινό Γιουρόπα.
Μας δίνουν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαν Γιουνάϊτεντ στο ίδιο rate.
Η Μπιλμπάο μάλιστα με προπονητή τον Ερνέστο τερματίζει τέταρτη στην Ισπανία, πίσω από την Ατλέτικο.
Είναι κατόρθωμα για τα Ισπανικά δεδομένα.
Τρώει λοιπόν από τους παλιάτσους της Γιουνάϊτεντ εφτά γκολ, aggregate 7-1. Πως γίνεται αυτό ;
Τα παρόμοια ισχύουν και για την Τόττεναμ που προκρίθηκε κι αυτή στον τελικό.

Μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα φόρμουλα, computationally feasible, που σπάει τα benchmarks των μπουκμέϊκερς.
Περισσότερα θα δημοσιεύσω στο blog μου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
βρήκα φόρμουλα, computationally feasible, που σπάει τα benchmarks των μπουκμέϊκερς...
μου αρεσουν οι ανθρωποι, (αν εχουν πειρα καλα. Τους εκτιμω στο δεκαπλάσιο, και ο Κοσμικ ειδικα την εχει). που (γενικοτερα) ψαχνονται για καινουρια πραγματα, μαλλον επειδη ενας απο αυτους ειμαι κι εγω!
σε αυτη τη περιπτωση τωρα, εγω δε θα ρωτουσα τι και πως! Αν φυσικα ο κατοχος/εφευρετης γνώστης χρηστης, θελει να αποκαλυψει το συστημα του ή μερος αυτου, ποιος θα πει οχι και γιατι!
Εμενα, δεν με ενδιαφερει το ποιο ειναι αυτο το συστημα, (πιστευτό ή απιστευτο θα με ενδιεφερε μονο και μονο απο κουτσομπολιστικη διαθεση, δεν ειμαι καθολου υπερ του να χρησιμοποιω συστημα καποιου αλλου, θελω να παλευω τα δικα μου) , πανω σε ποια πλατφορμα/μεθοδο πονταρισματος, αν υπαρχει κλπ κλπ στηριχθηκε, το μονο που θα με ενδιεφερε ειναι,
Ολη η ουσια. Πες καποιος, εγω π.χ, ξεκιναω τωρα το στοιχημα. Με καβα 1000 Ευρω.
Στον μηνα, αυτο το ποσό, πόσο θα φτάσει; στο 3μηνο; στο 6αμηνο; αυτο ειναι!. Ταγκαρε με οταν γραψεις ποσά. Ποσά. Οχι ποσοστά, Γιλντ, Ραβενιους βαλιου κλπ!!!!!!!!!!
keep up!!!

• 18:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 21:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 18:15:00
    • Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία

ΕΡΤ2
  • 20:30:00
    • Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε