ENGLAND TOMAHAWKS

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος THEO-007
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Την Γουέστ χαμ την έχουν 1ο φαβορί για άνοδο. Έχει προπονητή τον εσπιριτο Σάντο που έφυγε από την Νοτιγχαμ. Πάντως δεν θα έχει σοβαρές αποδόσεις πάνω της.

Φιλε εγώ την Γουιμπλεντον την βλέπω να πέφτει φέτος. Κάτι δεν μου κάθετε καλά. Πάντως θα έχει ματς με δυνατές αποδόσεις πάνω της.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
μεση αποδοση και μεσος ορος επιτυχιας για να εισαι κερδισμενος?
φανταζομαι ολα τα αχβ ειναι τα συγκεκριμενα μπετς(ευρος γκολ ,1,χ,2,οβερ , αντερ)

BIRMINGHAM - BRISTOL CITY

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ματς μέσα στο Σεφιλντ δεν έδειξαν απολύτως κανένα θετικό στοιχείο.
Ήταν παντελώς ανούσιοι.
Η Μπρίστολ στο εντός έδρας ματς με την υψηλών βλεψεων φέτος Μιλγουολ ηττήθηκε με 0-2.
Οι δύο φετινές μεταγραφες κορυφαίοι επιθετικοί Μπαλαρντ και Τολαι έπαιξαν αλλά ο νέος προπονητής της Σίτι ο Σκουμπαλα τους δοκίμασε σε δύο διαφορετικά επιθετικά σχηματα και πηραν πολύ καλές κριτικές αλλά η κόκκινη κάρτα στο 36' και το 0-1 στο 42' τους εβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού και αποδιοργανωθηκαν πλήρως.
Νομιζω οτι εδώ έχουμε ένα ματς απόλυτα ακριβές στα μέτρα της Μπρίστολ Σιτι.

Screenshot_20260821_230634_edit_11628840157599.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: toxotis67
SHREWSBURY - BARNET

Με τον Καβιν Κοουαν προπονητη που ήρθε περσι στην ομαδα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν μετά από υπέροχη πορεία την κατηγορία.
Νομιζω οτι η ομάδα κάτω από τις οδηγίες του ίδιου προπονητή θα είναι πιο δεμένη από περσι και θα έχει καλύτερη πορεία παρόλο που τα οικονομικά της για μεταγραφές είναι πολύ χαμηλά.
Στο πρώτο ματς με την Τρανμιρ εκτός έδρας έχασε 2-0 αλλά είχε την κατοχή στην περισσότερη διάρκεια του ματς ενώ έκανε και 15 σουτ.
Δυστυχώς όμως δεν είχε καθόλου καλή τελική προσπάθεια.
Νομιζω θα παλέψει δυνατά απέναντι στην νεοφώτιστη Μπάρνετ.

Screenshot_20260821_231028_edit_11604625388332.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Αφού έβαλα όλα τα στοιχεία κάτω πήρα μια μεγαλη απόφαση σχετικά με το παιχνίδι μου.
Θα προσπαθήσω να κυνηγήσω το απόλυτο δελτίο παίζοντας σε κάθε αγωνιστική ένα super Yankee (2-3-4-5-6-7) μονο με τελικά αποτελέσματα και διπλές ευκαιρίες διότι η πρόγνωση μόνο σε αυτά τα δυο βρίσκετε και πουθενα αλλού. Όλα τα άλλα είναι τζόγος.
Κόστος 12 ευρώ λοιπόν σε κάθε αγωνιστικη και στόχος το απόλυτο δελτίο.
Ξεκινάω λοιπόν από αυτή την βδομάδα με σημεια και από τις 4 πρώτες αγγλικές κατηγοριες.
Θα βάζω την ανάλυση μου σε κάποια ματς και τα άλλα θα τα βλέπετε στο δελτίο.
Πολύ δύσκολα πρωταθλήματα στην προβλεψη αλλά τα μοναδικά για μένα που αξίζουν παρακολούθησης και στοιχηματισμου.

ΚΑΛΉ ΑΡΧΉ ΛΟΙΠΌΝ ΑΠΌ ΑΥΡΙΟ

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: hercules
Οι αποδόσεις για την ώρα στα ματς είναι πολύ νωθρες και λογικά διότι οι ομάδες ακόμη δεν έχουν πατήσει καλά στο χόρτο. Για τον λόγο λοιπόν ότι ακόμη δεν έχω σοβαρή άποψη για τις ομάδες δεν μπορώ ακόμη να ρισκάρω όπως θέλω.

Σε λίγο θα ανέβει το super heinz.

Προβολή συνημμένου 44847

Έτοιμος με το tomahawk. Στο ημίχρονο θα προταθεί και ένα μικρό LIVE.

Καλή σεζόν φίλε και καλές επιτυχίες.

Μου αρέσει η προσέγγισή σου.

Μια ερώτηση έχω αν μπορείς να μου πεις δηλαδή αν το έχεις υπολογίσει.

Με την στήλη στο λιγότερο δυνατό ποντάρισμα 0,10 αυτό το σύστημα κοστίζει 12 ευρώ. Κομπλέ.

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι τι περίπου μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το σύστημα.

Δηλαδή τι δίνει το απόλυτο, η τριάδα, η τετράδα κτλ.

π.χ. αν πιάσεις 1.81, 1.76, 2.50 έχεις έστω επιστροφή πονταρίσματος; Ή έστω να πάρεις πίσω 8-9 ευρώ να πεις βάζω άλλα τρία για το επόμενο. Αν θέλεις να μου πεις.

Εάν τα πιάσεις όλα είναι 791 ευρώ το συστημα. Από κει και πέρα είναι ανάλογα τις αποδοσεις.
Εγω στο σύστημα θα κυνηγάω τα 5,6,7 σωστά σημεία αλλά επιστροφή παίρνεις και από την δυάδα.
Πχ μια δυάδα με 3.00 απόδοση δίνει επιστροφή κοντά στο ευρώ.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Εάν τα πιάσεις όλα είναι 791 ευρώ το συστημα.

Αυτά είναι.

Μπορείς να παίζεις 1-2 ή ακόμα και 3 τέτοια κάθε εβδομάδα και να πας με την λογική 3-4 τέτοια κερδισμένα μέσα στην σεζόν πάλι καλό κέρδος θα έχεις. Ακόμα και με λιγότερα.

Το θέμα είναι να μην ξεφεύγεις και ειδικά με live στοιχηματισμό και να κρατάς το πλάνο ακόμα και αν περάσουν 3-4-5 μήνες χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτό είναι το κλειδί.

Να πεις 1 δελτίο το σαββατο 1 την κυριακή άντε και 1 μεσοβδόμαδο και ΤΕΛΟΣ.

Τεσπα...

Καλές επιτυχίες εύχομαι!

Εγώ δεν προκειτε να ποντάρω σε άλλα πρωταθλήματα αδερφέ . Δεν με ενδιαφερουν.
Με την Αγγλία έχω πάθος μεγάλο και την παρακολουθώ.

Πάντως το κλειδί είναι να παρακολουθείς τα πρωταθλήματα μόνο μιας χώρας.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
2-2 η Μπρίστολ Σιτι ισοφαριστηκε στο 94' με πέναλτι.

Όταν γράψει μερικές αγωνιστικές θα παίζει πολύ επιθετικά το super heinz.

Θα κυνηγήσω απίστευτα χρηματικά πόσα.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Έπεσα πάνω στις ισοπαλίες σήμερα. Δεν είχα ούτε επιστροφή. Δεν πειράζει. Συνεχίζουμε δυνατά.

Screenshot_20260823_113123.jpg

Screenshot_20260823_113216.jpg

Screenshot_20260823_113249.jpg

Εδω είναι οι 8 ομάδες που βρισκοντε στο τέλος της βαθμολογίας σε κάθε αγγλική κατηγορια. Εδώ θα ψάξουμε για μεγάλες αποδόσεις.

Ακολουθούν τα ματς όλων των ομάδων που βρίσκονται στην τελευταία θέση και που θα ψάξουμε χωρίς την εμφάνιση αποδόσεων ώστε το ψάξιμο να είναι καθαρα αγωνιστικό και να μην επηρεαζετε.
Παμε στα ματς που θα ψάξουμε.

WOLVES - STOKE

NORWICH - BURNLEY

BOLTON - LINCOLN

CHARLTON - PRESTON

WIMBLEDON - WIGAN

SHREWSBURY - SALFORD

COLCHESTER - ROCHDALE

Έχουμε 7 αγώνες εδώ που χωράνε στο σύστημα SUPER HEINZ. Εάν κάποια ματς από αυτα δεν μας κάνουν τότε επιλεγουμε extra ομάδες από τις βαθμολογίες.

Εδω θέλω να δω τα προγνωστικά σας μάγκες.
Στα ματς αυτά.

Τελευταία επεξεργασία:
Για δείτε τώρα εδώ σε ΑΧΒ.

Παίζουμε 3 στοιχηματα.

Νίκη του αουτσαιντερ.

Νίκη αουτσάιντερ και ισοπαλια.

Νίκη αουτσάιντερ και νικη φαβορί.

Τα 3 σημεία μπορούμε να τις παίξουμε με συνδυασμό εύρους γκολ ώστε να ανεβάσουμε περισσότερο την απόδοση.

Εαν το αουτσάιντερ νικήσει έχουμε 3 κερδισμένα σημεία.

Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα έχουμε 1 κερδισμένο σημείο.

Ενα είναι σίγουρο. Ότι με πολύ ανοικτό εύρος γκολ παίρνουμε σίγουρα επιστροφή σε ΑΧΒΧΓ ανάπτυξη των 27 στηλών ακόμη και εάν δεν πιασουμε κανένα επιλεγμένο πρώτο σημείο.

Νομιζω οτι έχουμε ένα υπέροχο τρόπο να κυνηγήσουμε μεγάλες αποδόσεις που ακόμη και εάν δεν κάτσουν τα σημεία μας να έχουμε επιστροφή.

Μπορούμε ακόμη και παιχνίδι ΑΧΒΧΓΧΔ των 81 στηλών.

Τελευταία επεξεργασία:
WOLVES - STOKE

NORWICH - BURNLEY

BOLTON - LINCOLN

CHARLTON - PRESTON

WIMBLEDON - WIGAN

SHREWSBURY - SALFORD

COLCHESTER - ROCHDALE

Αγαπητοί φίλοι μπορώ να έχω τα προγνωστικά σας σε τελικά αποτελέσματα εδώ.

Ακόμη δεν έχουμε σοβαρή φόρμα στις αγγλικές ομαδες των χαμηλών κατηγοριών αλλά παρόλα αυτά μπορούμε να ρισκάρουμε.

Αυτή την βδομάδα θα παίξω 4 συστήματα super Yankee (2-3-4-5) από ένα σε κάθε κατηγορία καθώς και ένα ακόμη ίσως live όλα συνολικού κόστους 13 ευρώ.

Τελευταία επεξεργασία:

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 16:00
    • Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Β

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:30
    • Τορίνο - Ρόμα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30
    • Κόμο - Πάρμα

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 20:45
    • Ρίο Άβε - Εστρέλα

COSMOTE SPORT 6 HD