ENGLAND TOMAHAWKS

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος THEO-007
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Screenshot_20260829_104445.jpg

Στην championship φέτος το έχω πει και το πιστεύω ότι η ΚΠΡ θα είναι πολύ δυνατό αουτσαιντερ και ποντάρω πολλά φέτος πάνω της.
Επισης θέλω να δω κα μια από τις καλύτερες επιθετικες γραμμές της κατηγορίας φέτος να παίρνει μπρος. Αυτήν της Μπρίστολ Σιτι.​

Screenshot_20260829_110020.jpg

Στην LEAGUE ONE η Μπράντφορντ πήρε πολύ αέρα και σήμερα Πλίμουθ μπορεί να της τον κόψει. Δεν έχει κάνει και νικη έως τώρα οπότε η αδρεναλίνη στο λιμάνι έφτασε ψηλά.
Η Γουιμπλεντον φέτος δείχνει πολύ νωθρή τουλάχιστον μέχρι τώρα. Πάω με Γουιγκαν δεν το συζηταω με βάση την εμπειρία. Άλλωστε είναι και καλύτερη σαν ομάδα.​

Screenshot_20260829_111631.jpg

Στην LEAGUE TWO την αγωνιστική αυτή για μένα τα δυνατά χαρτιά είναι Γκριμσμπι και Γουολσολ ενώ η Νιουπορτ που φέτος θεωρώ θα παλέψει για παραμονή προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς τώρα στην αρχή που οι ομάδες είναι ανέτοιμες ακόμη. Μέσα στην Ουαλία με αντιπάλους όπως η Τρανμιρ έχει τον πρώτο λόγο.​

Αποφάσισα να ρίξω ένα από όλες τις κατηγορίες πάρα να παίξω live.

Screenshot_20260829_163815.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Screenshot_20260829_191254.jpg

3 δελτία πήγαιναν καλά αλλά τελικά χάλασαν.
Επιστροφή 10.15 ευρώ και αύριο θα παίξω ένα άλλο αγγλικό δελτίο.​

SUNDERLAND - FULHAM

Η Φουλαμ υπό την καθοδήγηση του Αλβαρο Αρμπρελοα πήρε την απόφαση να μπει σε μια νέα εποχή. Με τις ηχηρές μεταγραφές από την Ρεαλ Μαδρίτης των Γκονζαλο Γκαρσια και Παλασιος επιβεβαίωσε την στροφή.
Ηττήθηκε 2-3 εντός από την ΤΣΕΛΣΙ αλλά έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά σημάδια.
Νομιζω οτι μπορεί την νίκη απέναντι στις μαύρογάτες του Σάντερλαντ που ξεκίνησαν νωθρα.

AFC WIMBLEDON - WIGAN

Η φιλοξενουμενοι του Γκάρι Καλτγουελ έχουν να χάσουν στο Λονδίνο από το 2017 σε τέσσερις επισκέψεις έχοντας 3 νίκες και μία ισοπαλία.
Η ουσία όμως είναι ότι βρίσκουν μια Γουιμπλεντον εντελώς ασφαιρη και πολύ κακή στην τελική προσπάθεια.
Μία Γουιμπλεντον με πολύ κακή άμυνα στις αντεπιθεσεις αλλά και στο ψηλο παιχνιδι.
Η Γουιγκαν με το να κυκλοφορεί την μπαλα με κοντινές πάσες θα έλεγε κανεις ότι κοιμίζει τον αντιπαλο και εκεί που δεν το περιμένει κανεις φεύγει στην αντεπιθεση.
Αυτό το στυλ παιχνιδιού είναι πολύ δύσκολο για την Γουιμπλεντον να το αντιμετωπίσει και πιστεύω θα την απόσυντονίσει.​

MANSFIELD - LUTON

Οι "hatters" δειχνουν πολύ δυνατη επιθετικη γραμμή έως τώρα πράγμα πολύ σημαντικό.
Είναι από τις ομάδες που στον κάθε αγώνα της προσπαθεί να έχει την κατοχή παίζοντας με κοντινές μπαλιές αλλα συγχρόνως είναι και πολύ επιθετικη ομαδα κυρίως στις αντεπιθεσεις και χρησιμοποιώντας κυρίως το κέντρο και όχι τις πλευρές.
Εδω νομίζω θα παίξει μεγάλο ρόλο η εμπειρία την οποία έχει η Λουτον κατά κράτος αλλά και πτώση της Μάνσφιλντ αγωνιστικά στα δύο τελευταία ματς.​

Έχουμε διπλή αγωνιστική την βδομάδα που έρχετε.
Αγωνες Τρίτη - Τετάρτη και μετά Σάββατο - Κυριακή.​

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι του άρθρου πλέον μπαίνουμε στο παιχνίδι που κάνω μόνιμα εδώ και χρόνια στην Αγγλία. Φυσικά δεν σας αποκάλυψα μέχρι τωρα πως παίζω και δεν παίζω φυσικα super heinz αλλά παρολι με σημεια και διπλές ευκαιρίες αλλά και κάποια ειδικά στοιχηματα. Ίσως στις μπόμπες παίξω με λάθη αλλά αυτό θα δειξει.....:p:p

Συνολικό παιχνίδι μέχρι 15 ευρώ.

Έχω λοιπόν παρόλακι και για σήμερα ενώ το σύστημα συνεχίζει αλλά όχι στο μέλλον.

Το παιχνίδι μου κυρίως είναι στις χαμηλές αγγλίες.

Τα cash out αφορούν εσάς εφόσον θέλετε να κάνετε.

Το γλέντι λοιπόν αρχίζει.

Screenshot_20260902_204530.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
6,34 ευρώ επιστροφή από το σύστημα.

Τα λιοντάρια του Ντεν ήταν λιονταράκια σήμερα. Οι Ουαλοι της Ρεξαμ τα κάρφωσαν και μαζί και μενα.

Μετά από μια πολύ όμορφη κουβέντα με έναν φίλο από το Νοτιγχαμ χθες κατάλαβα ότι τα προγνωστικά μου στην αγγλια πρέπει να μεταφραζοντε σε εύρος γκολ ομάδων. Για να δουλεύει και το cash out σωστά. Από σήμερα λοιπόν σε ενέργεια ή τακτική αυτή.​

Η βαβούρα τέλος.
Οι προβλέψεις μεταφρασμένες σε over 0.5 γκολ ομαδων.
Και σασπένς και το cash out δουλεύει και οι προβλέψεις εφόσον βγουν έχω πολύ καλό κέρδος.
Παίζω 3 ομάδες ανά κατηγορια.
Σύνολο 12 ομάδες.

a79fed869f751e89cc71464bfbccf199.webp

Οι προβλέψεις δεν μεταφραζοντε πλέον σε τελικά σημεία αλλά στο να βάλουν οι επιλεγμένες ομάδες μου ένα γκολ στο παιχνιδι τους.​

Τελευταία επεξεργασία:
Screenshot_20260905_183327.jpg

Κασαρα αλλά είναι απατεώνες.
Με 11 στα 12 σωστα και 15' πριν την ληξη από τα 143 έδωσε μόνο 31 ευρώ.​

Δύο στις τρεις σωστές 3αδες.
Η μία 9 φορές τα λεφτά της και η δεύτερη 12 και κάτι τα λεφτά της.

Screenshot_20260905_190042.jpg

Screenshot_20260905_190104.jpg

• Like
Αντιδράσεις: hercules

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 16:00
    • Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Β

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:30
    • Τορίνο - Ρόμα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30
    • Κόμο - Πάρμα

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 20:45
    • Ρίο Άβε - Εστρέλα

COSMOTE SPORT 6 HD