O Ερυθρός διέλυσε την Efes κερδίζοντας με 20+ πόντους και έχοντας τέτοια διαφορά σχεδόν σε όλο το ματς από το 2ο δεκάλεπτο.
21/26 (προς 21,5. Θα προστεθεί ή θα αφαιρεθεί αναλόγως το επόμενο διάστημα).
ΥΓ: Για τα υπόλοιπα ματς της μέρας που αρχίζουν σε λίγο, νομίζω πως οι τιμές έχουν βγει πολύ σωστά. Στο ντέρμπυ το 1,6 είναι η σωστή απόδοση. Καλύτερη ομάδα το Δεκέμβρη ο ΠΑΟ, είναι και το ΟΑΚΑ. Θεωρητικά θα παιζόταν ο άσσος, αλλά λίγο η κάκιστη προϊστορία, λίγο η γρίπη, νομίζω πως θα πήγαινα προς τα δεξιά αν έπαιζα. Αλλά ως εκεί. No bet.
Στο ιταλικό ντέρμπυ, ότι τραυματισμού ή Virtus θα είχε το πρώτο λόγο. Πολύ καλή έδρα, καλή προϊστορία, σκληροτράχηλη ομάδα. Όμως χωρίς Edwards και Smajlagic, No bet.
Βασικά ίσως το διπλό έχει λίγο value, αλλά σε ντέρμπυ όχι.
Η Ρεάλ δίκαια δίνεται εκεί ως φαβορί. Τέλος.
Το μόνο ματς που το σκέφτηκα πολλές φορές είναι το διπλό της Φενέρ. Είπα, αν τα ματς γινόταν πριν δύο μήνες παίζονται διαφορετικά. Πλέον όλες οι ομάδες που παίζουν εκτός έδρας με τις τελευταίες της βαθμολογίας, έχουν κυκλώσει τις νίκες και κάθε ήττα ισοδυναμεί με καταστροφή.
Η Fener πηγαίνει χωρίς μεγάλες απουσίες. Και με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟ, κάνει παπάδες. Η Baskonia καλούτσικη ομάδα, αλλά με επιπόλαιο σύστημα και επιπόλαιο προπονητη.
Βλέπω ματσάρα, αλλά αν η baskonia δε πάρει διάφορα μέχρι την έναρξη του 4ου δεκάλεπτου, νομίζω στο τέλος θα μετρήσει το πάθος νίκης και θα έρθει το διπλό. Το 1,75 δεν είναι άσχημο.
Όμως οι Ισπανικές ομάδες δε τα παρατάνε πότε, ας είναι και 20ες. Οπότε οριακό πάσο, αφού έχουμε ήδη 1/1 και περιμένουμε και την Maccabi που δείχνει καλύτερο διπλό, με προσπάθεια για το σερι 6/6!!