Euroleaugue: Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,442
26,385
113
55
Infobeto Town
www.infobeto.com
Από τα σημερινά παιχνίδια έχω την αίσθηση οτι οι books εχουν λαθος στο όριο για το συνολο πόντων στο Ρεάλ - Μακάμπι.

Το 156 ως όριο είναι μακριά... καθώς υπολογίζω να φτάσουν περίπου στους 170 πόντους ίσως και πιο πάνω.

Πως το βλέπετε οι μπασκετικοί;

Από τα σημερινά παιχνίδια έχω την αίσθηση οτι οι books εχουν λαθος στο όριο για το συνολο πόντων στο Ρεάλ - Μακάμπι.

Το 156 ως όριο είναι μακριά... καθώς υπολογίζω να φτάσουν περίπου στους 170 πόντους ίσως και πιο πάνω.

Πως το βλέπετε οι μπασκετικοί;
Οι μπασκετικοί...ωραία το είπες...οπότε να μιλήσουν αυτοί που έχουν μισή ντουζίνα τρόπαια στην διοργάνωση....(σπόντα ξέρετε για ποιον χαχαχα)....θεωρώ αρχικά πως η Ρεάλ θα ξεπεράσει τους 85 πόντους....οπότε το θέμα είναι η Μακάμπι πόσους θα βάλει.....αλλα ακόμα και αν δεν φτάσουν τους 170 σίγουρα αξίζει να ποντάρεις over 156,5

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Την προηγούμενη αγωνιστική παρόμοιο λάθος είχαν οι μπουκ με τα όρια στο παιχνίδι Μονακό-Βιλερμπάν όπου βγήκε ένα πολύ εύκολο οβεράκι.Το ίδιο βλέπω και σήμερα ,και οι δυο ομάδες τρέχουν και κάνουν επιθέσεις σε μικρό χρόνο

• Like
Με 4/19 τρίποντα η Ρεάλ και 5/16 η Μακάμπι πως να μην βγει under μετά?

• Like
Παρατηρείτε φέτος γενικά μια μεγάλη πτώση στον μέσο όρο των πόντων στις περισσότερες ομάδες της euroleague ή είμαι ο μόνος;

Μερικές ομάδες έχουν περιόδους που δυσκολεύονται να περάσουν τους 70 ποντους και τον επόμενο μήνα ρίχνουν 90αρες...
Πολλά σκαμπσνευάσματα ακομα και από αγώνα σε αγώνα για άλλες όμάδες.
Και άλλες εντός ρίχνουν 90 και εκτός έδρας 60...
Γενικά... καμία σταθερότητα από καμία ομάδα.

Μερικές ομάδες έχουν περιόδους που δυσκολεύονται να περάσουν τους 70 ποντους και τον επόμενο μήνα ρίχνουν 90αρες...
Πολλά σκαμπσνευάσματα ακομα και από αγώνα σε αγώνα για άλλες όμάδες.
Και άλλες εντός ρίχνουν 90 και εκτός έδρας 60...
Γενικά... καμία σταθερότητα από καμία ομάδα.
Δυστηχώς έτσι είναι, ανισορροπία υπάρχει ακόμα και μέσα στις περιόδους....πολλά νεκρά διαστήματα μέχρι και από τοπ ομάδες. Εγώ που ασχολούμαι αποκλειστικά με live πλέον δεν ξέρω πως να κινηθώ...κακή χρονιά μέχρι τώρα.

• Like
  • 21:30
    • Προεπισκόπηση Premier League

Novasports Prime
  • 21:30
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Start
  • 22:00
    • Άρσεναλ - Μπέρνλι

Novasports Premier League
  • 21:45:00