Fonbet και βεβαίωση κερδών

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος mike_14
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

mike_14

New Member
18 Ιολ 2024
21
7
3
Χαίρεται!

Έχω ζητήσει από τον Φεβρουάριο βεβαίωση κερδών από την Fonbet για κέρδη περίπου 30.000€. Αφενός δεν έχω λάβει βεβαίωση κερδών και βρισκόμαστε σχεδόν μία εβδομάδα μακριά από την λήξη της προθεσμίας υποβολής φορολογικών, αφετέρου πλέον έχουν σταματήσει να μου απαντάνε ακόμα και στα μέιλς.

Ζήτησα ΑΦΜ για να τα δηλωσω έστω έμμεσα, αρνήθηκαν κ είπαν θα το δω στην βεβαίωση κερδών το ΑΦΜ τους. Λένε τις κλασσικες παπαριές ότι υπάρχει καθυστέρηση κ δεν ξέρω γω τι, ενώ προφανέστατα γίνεται επι τούτου, ζητησα να μάθω τον λόγο της καθυστέρησης και δεν απάντησαν ποτέ. Ζητησα μέχρι και τη φόρμα για καταγγελία, καθότι λόγω αυτοαποκλεισμού δεν έχω πρόσβαση στο σάιτ τους, κι επίσης δεν απάντησαν ποτέ. Έχω ενημερώσει την ΕΕΕΠ που ούτε από εκεί έλαβα απάντηση.

Τα χέρια μου είναι δεμένα, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δηλαδή το μόνο που απομένει είναι καταγγελία στην ΑΑΔΕ.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;

Εμένα μου έχει τύχει να ζητήσω βεβαίωση 3 μήνες πριν και μου την έδωσαν την τελευταία ημέρα της παράτασης δήλωσης των φορολογικών, με ημερομηνία υπογραφής...1 μήνα πριν! Που σημαίνει ότι το κάνουν για σπάσιμο ή για να μην τα δηλώνεις. Δεν είναι αυτή η εταιρεία, αλλά οι περισσότερες έτσι συμπεριφέρονται, ειδικά όταν ξέρουν ότι η ΕΕΕΠ είναι μαζί τους.

και σε μενα ειχε αργησει πολυ πριν μερικα χρονια.αλλα εγω τις ζηταω απο τις πρωτες μερες του Γεναρη για να τις εχω μεχρι ιΟΥΛΙΟ.

φετος δεν την εχει στειλει ακομα. αλλα επειδη το ποσο ηταν μικρο(ΑΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΩ, ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΡΙΛΗ Ή Μαη) , βαρεθηκα να περιμενω και εκανα τη δηλωση κανονικα.

το ερωτημα ειναι πως σε φαησαν να φτασεις 30.000 καθαροκ ερδος? αυτοι λιμιταρουν στα 2.000-3.000 το πολυ.

και το ακομα μεγαλυτερο ερωτημα ειναι πως καταφερες και τα πηρες και δε στα φαγανε.

πολλα μπραβο για τα κερδη σου. καλοφαγωτα

και σε μενα ειχε αργησει πολυ πριν μερικα χρονια.αλλα εγω τις ζηταω απο τις πρωτες μερες του Γεναρη για να τις εχω μεχρι ιΟΥΛΙΟ.

φετος δεν την εχει στειλει ακομα. αλλα επειδη το ποσο ηταν μικρο(ΑΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΩ, ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΡΙΛΗ Ή Μαη) , βαρεθηκα να περιμενω και εκανα τη δηλωση κανονικα.

το ερωτημα ειναι πως σε φαησαν να φτασεις 30.000 καθαροκ ερδος? αυτοι λιμιταρουν στα 2.000-3.000 το πολυ.

και το ακομα μεγαλυτερο ερωτημα ειναι πως καταφερες και τα πηρες και δε στα φαγανε.

Εγώ αναμένω βεβαίωση για μεγαλύτερο ποσό από τον φίλο! Το λιμιτ το έφαγα αφού ζήτησα την βεβαίωση ενώ από την πρώτη μέρα λειτουργίας της ήμουν κάθε χρονιά κερδισμένος (δεν είχα ζητήσει βεβαίωση). Τα εξηγώ όλα και στο παραπάνω νήμα . Πάντως η bet365 αφού έστειλα εκκαθαριστικό και απόδειξη μισθοδοσίας που μου ζήτησαν μια μέρα μετά το αίτημα έστειλε βεβαίωση την επόμενη μέρα !!! Δηλαδή 2-3 μέρες συνολικά η "χρονοβόρα διαδικασία"...

• Like
Αντιδράσεις: mike_14

Δεν ήταν από στοίχημα, αλλά από το καζίνο. Μάλιστα διεκπεραίωσαν πολύ άμεσα τις αναλήψεις, και γενικότερα δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα, όμως, με τη βεβαίωση κερδών η συμπεριφορά τους είναι τελείως αντιεπαγγελματική, δεν απαντάνε καν στα μειλς, κι εγώ θέλω να καταθέσω τη φορολογική μου άμεσα.

Να ρωτήσω, τα δήλωσες κανονικά με το ΑΦΜ τους; Το έχεις; Επίσης, χρησιμοποίησες πχ κάποιο εξελ που να δείχνει τις συναλλαγές μαζί τους, ή απλά τα δήλωσες οπότε σε περίπτωση ελέγχου κάποια στιγμή θα ειχες ούτως ή άλλως τη βεβαίωση κερδών μέχρι τότε;

Δεν ήταν από στοίχημα, αλλά από το καζίνο. Μάλιστα διεκπεραίωσαν πολύ άμεσα τις αναλήψεις, και γενικότερα δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα, όμως, με τη βεβαίωση κερδών η συμπεριφορά τους είναι τελείως αντιεπαγγελματική, δεν απαντάνε καν στα μειλς, κι εγώ θέλω να καταθέσω τη φορολογική μου άμεσα.

Να ρωτήσω, τα δήλωσες κανονικά με το ΑΦΜ τους; Το έχεις; Επίσης, χρησιμοποίησες πχ κάποιο εξελ που να δείχνει τις συναλλαγές μαζί τους, ή απλά τα δήλωσες οπότε σε περίπτωση ελέγχου κάποια στιγμή θα ειχες ούτως ή άλλως τη βεβαίωση κερδών μέχρι τότε;
30 χιλιαρικα στο καζινο??? απιστευτος. ποκερ?
δε μπορω να φανταστω οτι εβγαλες 30.000 με ρουλετα και φρουτακια .αν το καταφερες σε ρουλετα κτλ , ωραιος....

εγω τη χρονιά που πηρα βεβαιωση δε ζητουσε αφμ το ταξις νετ ,απλα εβαζες το ποσο στον κωδικο 781(αν θυμαμαι καλα το νουμερο) κι απλα κρατας τα εγγραφα σε περιπτωση ελεγχου. λογικα το γραφει πανω το αφμ,αλλα δε θυμαμαι που εχω το εγγραφο,

αλλα ο @jason0 ανεβασε σε αλλο θεμα ολα τα αφμ των στοιχηματικων εταιρειων ,οποτε θα το βρεις εκει.

• Like
Αντιδράσεις: mike_14
Εγώ αναμένω βεβαίωση για μεγαλύτερο ποσό από τον φίλο! Το λιμιτ το έφαγα αφού ζήτησα την βεβαίωση ενώ από την πρώτη μέρα λειτουργίας της ήμουν κάθε χρονιά κερδισμένος (δεν είχα ζητήσει βεβαίωση). Τα εξηγώ όλα και στο παραπάνω νήμα . Πάντως η bet365 αφού έστειλα εκκαθαριστικό και απόδειξη μισθοδοσίας που μου ζήτησαν μια μέρα μετά το αίτημα έστειλε βεβαίωση την επόμενη μέρα !!! Δηλαδή 2-3 μέρες συνολικά η "χρονοβόρα διαδικασία"...
365,σιχαμαν,και καποες αλλες ειναι γρηγορες.

νοβι ηταν πολυ αργη, betsson αργη επισης ,φονμπετ πολυ αργη επισης,αλλα η πιο αργη ηταν η παμε σιχαμα την 1η χρονια τους που την εστειλαν την βεβαιωση τον Οκτωβριο(!!!!!!!!!!!!!) ενω την ειχα ζητησει απο το Γεναρη-Φλεβαρη.

30 χιλιαρικα στο καζινο??? απιστευτος. ποκερ?
δε μπορω να φανταστω οτι εβγαλες 30.000 με ρουλετα και φρουτακια .αν το καταφερες σε ρουλετα κτλ , ωραιος....

εγω τη χρονιά που πηρα βεβαιωση δε ζητουσε αφμ το ταξις νετ ,απλα εβαζες το ποσο στον κωδικο 781(αν θυμαμαι καλα το νουμερο) κι απλα κρατας τα εγγραφα σε περιπτωση ελεγχου. λογικα το γραφει πανω το αφμ,αλλα δε θυμαμαι που εχω το εγγραφο,

αλλα ο @jason0 ανεβασε σε αλλο θεμα ολα τα αφμ των στοιχηματικων εταιρειων ,οποτε θα το βρεις εκει.
Για την ακρίβεια ήταν 48.000€, αποκλειστικά και μόνο από φρουτάκια. Dog house (20€ bonus), dog house multihold (15.4€ bonus ) και Wild West Gold (13€ bonus). Ήταν απλά η τυχερή μου μέρα, έπαιξα μεγάλα πονταρίσματα κι έκατσε καλό μπόνους σε όλα με τη μία. Do not try this at home, η μέρα εκείνη ήταν ο ορισμός της τύχης, απλά πατούσα το κουμπί κι έβγαζε μπόνους.

Πάντως δεν είχα κάποιο θέμα με limits, αναλήψεις κλπ. Ίσα ίσα έστειλαν συγχαρητήρια για τη νίκη, κι έκανα ανάληψη 5 χιλιάρικα τη φορά που είχαν πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σε λιγότερο από 24ωρο.

Τώρα με τη βεβαίωση με έχουν ξενερώσει, και με βλεπω για αρχή να μην τα δηλώνω καθόλου. Δεν είναι ότι θέλω να δικαιολογήσω κάποια αγορά, πιο πολύ με ενδιαφερει αν πχ μετράνε στο συνολικό εισόδημα οπότε αυξάνουν πχ τις πιθανότητες για ένα καταναλωτικό κλπ.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μένα.η winmasters μου έστειλε τη βεβαίωση σε 2 ημέρες ενώ fonbet και novibet με έχουν στο περίμενε.Δεν μου στέλνουν καν ιστορικό συναλλαγών ώστε τουλάχιστον να δηλώσω το ποσό στο ε1 και αυτό μου δημιουργεί μπελάδες.
Από χθες τους παίρνω και στο τηλέφωνο,μπας και τους πιέσω,η ίδια ατάκα περί "λίγης υπομονής".

Σήμερα μου την έστειλαν τη βεβαίωση από την Fonbet.
Έλαβε κανένας άλλος;

Σήμερα μου την έστειλαν τη βεβαίωση από την Fonbet.
Έλαβε κανένας άλλος;
Ναι την έστειλαν και σε εμένα στις 27/07, με ημερομηνία σφραγίδας 16.07. Ποιος να τους πει τι, τακτική που προφανώς εφαρμόζουν σε όλους. Μια καταγγελία στην ΑΑΔΕ τους χρειάζεται, καμία επιτροπη δε θα τους βάλει στη θέση τους

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Εμένα ακόμη όχι . Μίλησα μου είπαν θα προσπαθήσουμε(!!) ως αύριο που λήγουν(!!!) οι φορολογικές δηλώσεις . Επειδη δεν υπάρχει εργαλείο στην Fonbet για το ιστορικό ,όπως, πχ στην bet365, τους ζήτησα να μου στείλουν συνολικές αναλήψεις και καταθέσεις από 1-1-2023 έως 31-12-2023 και το κάναν από το μέιλ τους (επίσημο ) στο μέιλ μου μέσα σε 2 λεπτά !!!!! Οπότε κάτι έχω στα χέρια μου μέχρι να λάβω την βεβαίωση ( απορίας άξιο πώς μια τέτοια αφαίρεσή τους έχει πάρει 3 μήνες στο οικονομικό τμήμα - η μήπως τμήμα "master chef" )

• 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime
  • 20:30:00
    • FIBA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U20

ΕΡΤ3
  • 21:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime