Funny Section by ΑΛΕΠΟΥ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Η ΑΛΕΠΟΥ
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επίσκεψη τρέλας για ψυχολόγους

Πάνε οι ψυχίατροι σε ένα τρελοκομείο να εξετάσουν τους τρελούς, για να δουν αν κάποιος θεραπεύτηκε.
Ρωτάνε τον πρώτο:
- Πόσο κάνει 1+1;
- 500, του απαντάει αυτός.
- Μην το παιδεύεις, του λέει ο γιατρός. Δεν έχεις θεραπευτεί ακόμα.
Ρωτάει τον δεύτερο:
- Πόσο κάνει 1+1;
- Μπλε, του απαντάει εκείνος.
- Αστο, λέει ο γιατρός, Ούτε συ δεν έχεις κάνει καμία πρόοδο.
Ρωτάει και τον τρίτο:
- Πόσο κάνει 1+1;
- 2! του απαντάει αυτός.
- Μπράβο, του λέει ο γιατρός. Για πες μου, πως το βρήκες;
- Εύκολα, απαντάει ο τρελός. Πολλαπλασίασα το 500 με το μπλε!!!

Η μοίρα του Bill Clinton

Πεθαίνει ο Bill Clinton και πάει στην κόλαση.
Εκεί, ο διάβολος του λεει να διαλέξει το μαρτύριο της αρεσκείας του.
Καθώς τον ξεναγούσε, είδε να βράζουν σε ένα καζάνι τον Χίτλερ.
- Σου αρέσει εδώ;
- Όχι, πάμε παρακάτω.
Προχωράνε, βλέπουν τον Στάλιν να τον γυρίζουν οι δαίμονες σε μία σούβλα, και να ετοιμάζονται να τον φάνε.
- Λοιπόν, σου αρέσει εδώ;
- Όχι, πάμε παρακάτω!
Στην συνέχεια βλέπουν τον Bin Laden και την Monica Levinski να του παίρνει πίπα!
- Εδώ σου αρέσει;
- Το ρωτάς; Εδώ θέλω να μείνω!
- Εντάξει λοιπόν! Μόνικα, τελείωσες! Ήρθε ο αντικαταστάτης σου!!

• Like
Αντιδράσεις: KONSTAS
Η πρώτη φορά

Είναι η πρώτη σου φορά. Καθώς ξαπλώνεις πίσω οι μύες σου σφίγγουν. Προσπαθείς να τον κάνεις να καθυστερήσει ψάχνοντας για δικαιολογία, αλλά αυτός δεν πτοείται καθώς σε πλησιάζει. Ρωτάει αν φοβάσαι κι εσύ κουνάς το κεφάλι αρνητικά. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά είναι η πρώτη φορά που το δάχτυλό του βρίσκει το σωστό μέρος. Το βάζει πιο βαθιά κι εσύ ανατριχιάζεις. Το σώμα σου τεντώνεται, αλλά αυτός είναι ευγενικός όπως ακριβώς υποσχέθηκε!

Σε κοιτάει βαθιά στα μάτια και σου ζητάει να τον εμπιστευτείς - το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Το ψύχραιμο χαμόγελό του σε ηρεμεί καθώς ανοίγεις διάπλατα για να του δώσεις περισσότερο χώρο για ευκολότερη είσοδο. Αρχίζεις να τον παρακαλάς να βιαστεί, αλλά αυτός προχωράει πολύ αργά, θέλοντας να σου προκαλέσει όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο. Καθώς πιέζει κοντύτερα, προχωρώντας βαθύτερα, αισθάνεσαι τον ιστό να υποχωρεί. Ο πόνος διαπερνάει ολόκληρο το σώμα σου και αισθάνεσαι λίγο αίμα να τρέχει καθώς εκείνος συνεχίζει. Δείχνει ανήσυχος και σε ρωτάει αν πονάει πολύ...

Τα μάτια σου γεμίζουν δάκρυα καθώς κουνάς το κεφάλι αρνητικά και τον παροτρύνεις να συνεχίσει. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει με τέχνη αλλά το μούδιασμα σε κάνει να μην τον αισθάνεσαι μέσα σου. Μετά από μερικές ξέφρενες στιγμές, αισθάνεσαι μια έκρηξη μέσα σου καθώς εκείνος το τραβάει έξω. Ακόμα ανάσκελα, αναπνέεις λαχανιασμένα, όλο χαρά που τελείωσε.

Σε κοιτάει και με ένα ζεστό χαμόγελο σε ρωτάει αν αισθάνεσαι καλά και σε διαβεβαιώνει ότι τώρα θα είναι πολύ καλύτερα από πριν. Εσύ τον ευχαριστείς λέγοντας του πόσο καλός οδοντογιατρός είναι. Ήταν, βλέπεις, η πρώτη φορά που σου έκαναν εξαγωγή δοντιού!

Κόλαση σε Greek edition

Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο
υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.
Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική.
Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.
Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει.... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.
- Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι.
- Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα *****!! Φρίκη! Φρίκη!
Όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός...... Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση!
Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει -Ο-ΑΣΗ.
- Ελληνική ανοργανωσιά....μουρμουρίζει.
Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους..Μοιάζουν με μουσική.
Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ.
Χτυπάει... Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει.
- Ήρθα να δω πώς είναι του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα...
Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια... Γενικώς, μπάχαλο.
Τρελαίνεται ο τύπος....
- Ήρθα να ρίξω μια ματιά εδώ, λεει ο τύπος. Να δω και πώς είναι η ελληνική Κόλαση.
- Aσε φίλε! Χάλια! του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με *****.
- Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε......
- Εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα. Τη μία δεν έχουμε *****, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια......

• Like
Ύπνος και ξεκούραση εκεί όπου απαγορεύονται οι σκύλοι

IB-4.jpg

• Like
Όταν ένας μαθητής είναι ντουγάνι

- Πες μου δύο από τα αγαπημένα σου φαγητά..
- Πίτσα, σουβλάκι..
- Πες μου δύο μεθόδους αντισύλληψης..
- Προφυλακτικό, χάπι..
- Πες μου δύο βουνά του Περού...
- Εεε.. δεν ξέρω...
- Από μάσα και γαμήσι καλά πάμε.. άνοιξε και κανά βιβλίο να μορφωθείς...

• Like
Ο δεκάλογος του τεμπέλη

1 . Αγαπά το κρεβάτι σου ως τον εαυτό σου.
2 . Αναπαύσου την ημέρα ώστε να απολαμβάνεις τον ύπνο κάθε βράδυ .
3 . Όταν δεις κάποιον να ξεκουράζεται βοήθησε τον .
4 . Κάθε δουλεία είναι μια προσπάθεια που πρέπει να αποφεύγεται .
5 . Μην κανείς σήμερα αυτό που μπορείς να κανείς αύριο.
6 . Κάνε όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις .
7 . Ότι θα πρέπει να κανείς άστο να το κάνει κάποιος άλλος .
8 . Κανένας δεν πέθανε από υπερβολική ανάπαυση .
9 . Αν αισθάνεσαι την διάθεση για εργασία ξάπλωσε να σου περάσει .
10 . Και ενθυμού, ζούμε για να αναπαυόμαστε .

• Like
ΝΔ & ΚΚΕ

Οδηγός αυτοκινήτου χαλάει το αυτοκίνητο του στην Εθνική. Σταματάει μια νταλίκα.
- Φίλε, ρωτάει, μπορείς να με πάρεις μαζί σου; Πάω για Αθήνα.
- Ανέβα πάνω, του λέει.
Στη συζήτηση αναφέρονται στις εκλογές.
- Τί θα ψηφίσεις;
- ΚΚΕ εγώ ψηφίζω, πάντα.
- ΚΚΕ; κατέβα γρήγορα κάτω....
Στεναχωρημένος και απογοητευμένος κατεβαίνει και περιμένει το επόμενο όχημα για να φτάσει στον προορισμό του. Βλέπει ένα αγροτικό 4Χ4, το σταματάει και επαναλαμβάνει:
- Φίλε πάω για Αθήνα, μπορείς να με πάρεις μαζί σου;
- Βέβαια φίλε, ανέβα.
Κουβέντα στην κουβέντα, φτάνουν στο επίκαιρο θέμα των εκλογών.
- Και τι θα ψηφίσουμε φιλαράκι, ρωτάει ο μεγαλοκτηματίας.
Κάπως διστακτικά πια ο τύπος απαντάει:
- ΚΚΕ.
- Είσαι σοβαρός, ρε ******; Και σταμάτησα για να σε πάρω; Κατέβα αμέσως κάτω.
Και πάλι απογοητευμένος κατεβαίνει και περιμένει το επόμενο. Μετά από ώρες συναντάει ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο. Το οδηγεί μια δίμετρη γκόμενα. Σταματάει και ανεβαίνει. Γνωρίζονται, πάνε για καφέ και καταλήγουν σε ξενοδοχείο.
Πριν ανάψει το γλέντι για τα καλά, ρωτάει η γκόμενα:
- Φίλε τι ψηφίζεις;
- ΝΔ, απαντάει ο ταλαίπωρος, με επιφύλαξη, αυτή τη φορά.
- ΝΔ; Μπράβο ρε μεγάλε.
Φουντώνει η γκόμενα, και ορμάει.....
- Πήδα με μεγάλε, ξέσκισέ με, χτύπα με, χτύπα με, χτύπα με ..... Σου λέω πιο δυνατά......
Και αυτός χτυπά με μανία, γαμάει συγχρόνως και μουρμουρίζει.
- ΩΩΩΩΩΩ ρε Θεέ μου!!!! ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ, ΕΓΙΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΑ-ΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ....

Φτού αστόχησα !!!!!

Παίζουν δύο τύποι γκόλφ.
Χτυπάει το μπαλάκι ο ένας και λέει:
- Φτου να πάρει, αστόχησα!
- Μην λές κακιές λέξεις, λέει ο άλλος. Θα ρίξει ο θεός κεραυνό να σε κάψει.
Συνεχίζουν το παιχνίδι, και μετά από λίγο πάλι τα ίδια:
- Φτου να πάρει! Αστόχησα!
- Μην λές κακιές λέξεις, λέει ο άλλος. Θα ρίξει ο θεός κεραυνό να σε κάψει.
Εκείνη την ώρα πέφτει ένας κεραυνός αλλά δεν χτυπάει τον βλάστημο, χτυπάει τον φίλο του!
Και ακούγεται μια φωνή:
- Φτου να πάρει, αστόχησα!

Ειδικά για τις αποφάσεις !!!!!

- Γιατί οι άνδρες βγάζουν όνομα στο πέος τους;
- Για να ξέρουν ποιος παίρνει το 99% των αποφάσεων!!!!

Το καπέλο κι ο παπάς !!!!!

Μια Κυριακή ξυπνάει ένας τύπος και διαπιστώνει ότι έχει χάσει το καπέλο του. Αφού έφαγε λοιπόν τον κόσμο και δεν το βρήκε, αποφάσισε να πάει στην εκκλησία μήπως και μπορέσει να βουτήξει κανένα.
Πράγματι πηγαίνει και πέφτει πάνω στην ώρα που ο παπάς, ανεβασμένος πάνω στον άμβωνα, έκανε ένα ζωηρό και αυστηρό κήρυγμα για τις δέκα εντολές. Αφού άκουσε το κήρυγμα με προσοχή ο άνθρωπός μας έδειξε να ενθουσιάζεται πολύ, τόσο μάλιστα που μόλις τελείωσε ο παπάς, σήκωσε το χέρι του και είπε:
-"Δέσποτά μου με έσωσες από αμαρτία! Να φαντασθείς ότι είχα έλθει στην εκκλησία με σκοπό να κλέψω ένα καπέλο και αφού άκουσα το κήρυγμά σου αποφάσισα να μην το κάνω."
-"Συγχαρητήρια τέκνο μου", του είπε ο παπάς. "Και ποιο σημείο της ομιλίας μου σε έκανε να αλλάξεις γνώμη και να πάρεις αυτή τη μεγάλη απόφαση;"
-Αγιε πατέρα μιλούσες για τις δέκα εντολές και όταν έφθασες στην "ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ", θυμήθηκα που είχα αφήσει το καπέλο μου!

• Like
Αντιδράσεις: SERRES και ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
Τα κορυφαία σε εξυπηρέτηση ATM στην Ελλάδα είναι αυτά που έχει η Εθνική Τράπεζα

Έτσι και της χώσεις μερικά κέρματα από την οπίσθια είσοδο του "κουμπαρά",το ΑΤΜ θα τρελλαθεί και θα βγάζει μόνο χαρτονομίσματα των 500€ :cool::bravo::twis:

ATM.jpg

• Like
Αντιδράσεις: SERRES και giannisthegreek
  • 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime
  • 20:30:00
    • FIBA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U20

ΕΡΤ3