Ωραίο μακέτο (που θα έλεγε και ο Σημίτης...)....
Χωρίς πλάκα... Σαν σχέδιο λιτό και σου βγάζει ένα δέος.... Λίγο οι φωτιές μου φαίνονται too much (για να μην πω καγκούρικες) αλλά εντάξει αυτή είναι η προσωπική μου άποψη....
Ωραίο όμως φαίνεται ότι θα γίνει...
εσύ έβγαλες κάρο την άλφα ρομέο, στο γήπεδο της ΑΕΚ θα κολλούσες;;;![]()
αμα δίνει και ο δήμος 20 εκατομμυριάκια ευρώ είναι ακόμα πιο γλυκό.....
Εμένα αν πραγματικά κι αληθινό είναι όπως η μακέτα, το θεωρώ αντάξιο των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ...
Αντε να παραδειγματιστεί τώρα ο Ιβαν και να αναμορφώσει την Τούμπα όπως δήλωσε, κάτι για 150.000.000€ είπε σκέπαστρα σε όλο το γήπεδο κτλ ...
Αντε να δούμε ποιος θα το κάνει πρώτος ...
Eγω παντως στον Μελισανιδη εμπιστοσυνη δεν εχω
Και μετα ξυπνησαμε.... Ενας επιχειρηματιας σπρωχνει λεφτα σε κατι οταν εχει λαμβανειν.... Στη κατασταση που διανυουν οι Ελληνες ομως αυτο το γηπεδο ακομα και αν το κανει γεματο δεν προκειται να το δει.... εκτος αν ο Μελισσανιδης ζει σε αλλο πλανητη.... και νομιζει πως καποιος που δεν εχει λεφτα να αγορασει γαλα στα παιδια του θα παει να παρει εισητηριο να δει την ΑΕΚ.... ειναι αλλου ο ανθρωπος τελειως....
Και μετα ξυπνησαμε.... Ενας επιχειρηματιας σπρωχνει λεφτα σε κατι οταν εχει λαμβανειν.... Στη κατασταση που διανυουν οι Ελληνες ομως αυτο το γηπεδο ακομα και αν το κανει γεματο δεν προκειται να το δει.... εκτος αν ο Μελισσανιδης ζει σε αλλο πλανητη.... και νομιζει πως καποιος που δεν εχει λεφτα να αγορασει γαλα στα παιδια του θα παει να παρει εισητηριο να δει την ΑΕΚ.... ειναι αλλου ο ανθρωπος τελειως....
Σε καλό δρόμο είναι. Μην σκεφτεστε αρνητικα.
Αν γινει αυτο το γηπεδο, που οπως φαινεται θα γινει κατα 99%, τοτε το γηπεδο θα γεμίζει σε καθε αγωνα ειτε παιζεις με την Μπαγερν ειτε με την Θυελλα. Και να εισαι σιγουρος ότι στα μισα καθισματα θα καθονται μικρα παιδακια. Νεα γεννια αετόπουλων...
Μεγαλη στιγμή για την ιστορία της ΑΕΚ (και της Ελλάδας) η ανέγερση αυτού του γηπεδου. Μνημειο πραγματικό!
Οσον αφορά τον Μελισσανίδη, του αξίζει ενα μπράβο για την όλη ιδέα. Θα λάβει κι αλλο ένα αν το φτιάξει. Δεν είναι λίγο αυτό που θα αφήσει ως παρακαταθήκη στον πολιτισμό μας. Μεσω ενος γηπέδου.... οι μνήμες δεν θα σβήσουν ποτέ. Τις εποχές της παγκοσμιοποίησης και της τσουβαλοποίησης, είναι σημαντικό να έχουμε λόγους να θυμόμαστε...