Λοιπον νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αποκαλυψω την παραγκα σας εις βαρος μου. Η κληρωση του πρωταθληματος ειναι στημενη με τετοιο τροπο ωστε σχεδον παντα ο αντιπαλος που θα παιζω να ειναι στην καλυτερη του φορμα.
1η αγωνιστικη με στελνετε στην καυτη εδρα της φενερ
3η αγωνιστικη παιζω στην Λισσαβωνα με την Σπορτιγκ η οποια ειχε ριξει 2 τριαρες στα 2 προηγουμενα παιχνιδια της
4η αγωνιστικη με την Μαντσεστερ Γ. η οποια δεν ειχε φαει γκολ στα 3 προηγουμενα
5η αγωνιστικη παω στην Κορινθιανς η οποια προερχοταν απο νικη επι της πρωτοπορου Σπορτιγκ
6η αγωνιστικη με βαζουν να παιξω με τον φιλο μου τον Σικελο που με παρακαλουσε να του δωσω κανενα βαθμο
8η αγωνιστικη παιζω με την Μ. Σιτυ η οποια δεν ειχε φαει ουτε ενα γκολ σε 7 αγωνιστικες
10η αγωνιστικη παιζω με την Λατσιο που προερχοταν απο 3 συνεχομενες νικες και 9-3 τερματα
11η αγωνιστικη παω στην 3η Ντεπορτιβο που προερχοταν απο νικη με 3-0
κι αφου με εχουν εξοντωσει με τα συνεχη ντερμπι μεχρι την 11η αγωνιστικη αρχιζουν τα συνεχομενα ματς με τους αρχηγους της παραγκας
12η με την Λιβερπουλ
13η με την Μπαγερν
14η με την Α. Βιλλα
και συνεχιζουν την εξοντωση
στην 15η με την Σουονσι που ειχε 2 νικες και μια ισοπαλια και 6-0 τερματα στα 3 προηγουμενα
στην 16η με την ανερχομενη Γαλατα
κι αφου η ομαδα εχει εξαντληθει απο τα συνεχη ντερμπι και ακολουθουν 2 ηττες απο μετριους αντιπαλους

με πεσμενο ηθικο πλεον
με βαζουν να παιξω με τον πρωτοπορο της βαθμολογιας και μελος της παραγκας ΑLEX για να με αποτελειωσουν.
Δεν θα σας περασει ομως εγω θα κατεβω στο γηπεδο για την Νικη τραγουδωντας τον υμνο των αδικημενων
Χτυπα κι αλλο θα το αντεξω
δεν πεθαινω ετσι απλα θα παλεψω
κι αν νικησεις κι αμα χασω
με 2 σουβλακια θα το ξεπερασω