I.F.C: ΟΜΙΛΟΣ Α (3-4/12/2005)

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Daglashen
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Manchester Utd (Johnbill)-Bayern Munich (BetLaden): 0-4 FT

Johnbill

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=401 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=195 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=89 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=113 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>Newcastle - Aston Villa</TD><TD align=middle width=89>1</TD><TD align=middle width=113>1.80</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>Lyon - Paris</TD><TD align=middle width=89>1</TD><TD align=middle width=113>1.70</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=89>---></TD><TD align=middle width=113>3.06</TD></TR></TBODY></TABLE>

BetLaden

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=196 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=87 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=115 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Μονακο-Λε Μαν</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.50</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Μπιλεφελντ-Σαλκε</TD><TD align=middle width=87>2</TD><TD align=middle width=115>2.10</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Μαντσεστερ-Πορτσμουθ</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.27</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=87>---></TD><TD align=middle width=115>4.00</TD></TR></TBODY></TABLE>

Τελευταία επεξεργασία:
Valerenga (Infobeto)-Fenerbahce (Ερτζάν): 3-3 FT

Infobeto

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=401 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=195 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=89 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=113 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>Auxerre-Nantes</TD><TD align=middle width=89>1</TD><TD align=middle width=113>1.65</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>Villareal-Barcelona</TD><TD align=middle width=89>2</TD><TD align=middle width=113>1.90</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=89>---></TD><TD align=middle width=113>3.13</TD></TR></TBODY></TABLE>

Ερτζάν

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=196 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=87 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=115 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Liverpool-Wigan</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.55</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Tottenham-Sunderland</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.35</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Auxerre-Nantes</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.65</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=87>---></TD><TD align=middle width=115>3.45</TD></TR></TBODY></TABLE>

Τελευταία επεξεργασία:
Galatasaray (Legolas)-Ostande (Piravlos): 0-1 FT

Legolas

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=196 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=87 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=115 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Chievo - Milan</TD><TD align=middle width=87>2</TD><TD align=middle width=115>1.75</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Seville - La Coruna</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>2.10</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>Monaco - Le Mans</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.50</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=87>---></TD><TD align=middle width=115>5.51</TD></TR></TBODY></TABLE>

Piravlos

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=197 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=88 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=113 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=197>Liverpool - Wigan</TD><TD align=middle width=88>1</TD><TD align=middle width=113>1.55</TD></TR><TR><TD align=middle width=197>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=88>---> </TD><TD align=middle width=113>1.55</TD></TR></TBODY></TABLE>

Τελευταία επεξεργασία:
East Stirling (ALEX)-Tampere (Darkside222): 1-0 FT

ALEX

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=401 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=195 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=89 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=113 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>Chelsea - Middlesbough</TD><TD align=middle width=89>1</TD><TD align=middle width=113>1.27</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>Real Madrid - Getafe</TD><TD align=middle width=89>1</TD><TD align=middle width=113>1.35</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=89>---></TD><TD align=middle width=113>1.71</TD></TR></TBODY></TABLE>

Darkside222

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=197 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=88 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=113 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=197>Celta - Betis</TD><TD align=middle width=88>X</TD><TD align=middle width=113>3.10</TD></TR><TR><TD align=middle width=197>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=88>---> </TD><TD align=middle width=113>3.10</TD></TR></TBODY></TABLE>

Τελευταία επεξεργασία:
Νταγκ μου εσβησες την απαντηση στα γραφομενα αυτουνου που απανταει "Σε οποιον αρεσει;" ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ξαναγυρναμε παλι στα παλια που λεγαμε οτι ο ηγετης πρεπει να ειναι δικαιος κλπ κλπ. Θα επρεπε να σβησεις και εκεινη την απαντηση εκτος αν δεχεσαι οτι εχεις κομπαρσους να απαντανε για σενα. Κριμα σημερα ριξατε το επιπεδο σε παλιες καταστασεις με κολλητους, αυλικους που απαντανε πρωτοι και το συστημα του σβησιματος μηνυματων. Αρε δωσε εξουσια στον ανθρωπο να δεις πως αλλαζει...
Τελος παντων βγαλτε με απο το διαγωνισμο, εγω εχω χρονο μονο 12 με 1:00 π.μ οποτε ειμαι εκτος διαγωνισμου. Ευχαριστω

Daglashen είπε :
Watford (Rambozo199)-Corinthians (Odysseas): x-0

Rambozo199

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=401 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=195 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=89 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=113 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>CHIEV0-AC MILAN</TD><TD align=middle width=89>2</TD><TD align=middle width=113>1.75</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>INTER MILAN-ASCOLI</TD><TD align=middle width=89>1</TD><TD align=middle width=113>1.25</TD></TR><TR><TD align=middle width=195>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=89>---></TD><TD align=middle width=113>2.18</TD></TR></TBODY></TABLE>

Odysseas EKTOΣ ΧΡΟΝΟΥ! :emb:

<TABLE id=AutoNumber1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=402 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width=196 bgColor=#848ec2>Αγώνας</TD><TD align=middle width=87 bgColor=#848ec2>Σημείο</TD><TD align=middle width=115 bgColor=#848ec2>Απόδοση</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΘΕΛΤΑ- ΜΠΕΤΙΣ</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.80</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ</TD><TD align=middle width=87>2</TD><TD align=middle width=115>2.50</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΑΜΒΟΥΡΓΟ- ΚΟΛΩΝΙΑ</TD><TD align=middle width=87>1</TD><TD align=middle width=115>1.45</TD></TR><TR><TD align=middle width=196>ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ</TD><TD align=middle width=87>---></TD><TD align=middle width=115>6.50</TD></TR></TBODY></TABLE>

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Αφου σβηνετε μηνυματα κατα επιλογην δεν εχω θεση εδω

Λοιπόν Οδυσσέα, το παρατραβάς το σχοινί και επειδή με προκαλείς θα σου απαντήσω...

Σημειώνω απλά πως καθυστέρησα να σου απαντήσω, γιατί ασχέτως που με βλέπεις online, είμαι στο γραφείο και έχω αρκετή δουλειά.
Βλέπεις, εγώ δουλεύω ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ όπως δουλεύω ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ!
Αυτό πάει για τα "περί τεμπελχανάδων που μαζεύτηκαν πολλοί εδώ μέσα", όπως ανέφερες στο μήνυμα σου, το οποίο ξαναποστάρω εδώ για να διαβάσουν ΟΛΟΙ αυτό που έγραψες και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους...

Odysseas είπε :
Παράθεση:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset">Αρχικό μήνυμα από andrip
σε όποιον αρέσει :twis::twis::twis:

</TD></TR></TBODY></TABLE>

Μεγαλε αν απευθυνεσαι σε μενα δε σε βαλαμε νταβαντζη στα λογια μας και ουτε σου πεφτει λογος εκτος αν την εχεις δει αλλιως τη δουλεια εδω μεσα. Αν ειναι να απαντησεις καποιος αυτοι ειναι αλλοι και μην πεταγεσαι σαν ..... οταν δεν σου απευθυνεται ο λογος. Και επειδη εγω δουλειες και θα γυρισω σε κανα 2ωρο τα ξαναλεμε. Αντε γιατι πολλοι τεμπελχαναδες μαζευτηκαμε και απανταμε με αυτο τον αλητικο τροπο σε ο,τι προτεινει ο καθενας

Προφανώς λοιπόν, δε σηκώνεις την πλάκα που σου έκανε ο Andrip. Και αγνόησες τα smilies που σου είχε βάλει...
Σε καμία περίπτωση όμως δε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τέτοιες εκφράσεις και να εξαπολύσεις αυτήν την επίθεση εναντίον κάποιου (όποιος και αν ήταν αυτός) που δεν καταφέρθηκε εναντίον σου με τέτοιον τρόπο.

Σε αυτό το σημείο παραθέτω και την απάντηση του Andrip, την οποία επίσης έσβησα γιατί είχε το quote με το αρχικό σου μήνυμα:

andrip είπε :
καλά χαλάρωσε λίγο τώρα δουλευταρά εσυ που εμείς είμαστε τεμπέληδες

αν δεν έπιασες το πνεύμα με τις φατσούλες δε φταίω.
αν είδες έγραψα κι εγώ οτι μισή ώρα αργότερα είχα στείλει ποντάρισμα και μάλιστα επιτυχημένο και θα μουνα πρώτος τώρα. Το κανα θέμα; την απάντηση για το αν πιαστούν έγκυρα ή άκυρα την έδωσε πολύ καλά ο Ερτζάν λοιπόν.

όσο για το αλήτικος τρόπος στα επιστρέφω, αν δε σηκώνεις πλάκα ή έχεις αλλα προβλήματα μή τα βγάζεις εδω

Πάμε τώρα στο θέμα μας. Γιατί πραγματικά τα πήρα στο κρανίο με όσα γράφεις και θα σου απαντήσω σε κάθε ένα κομμάτι του μηνύματος σου. :mado:

Odysseas είπε :
Νταγκ μου εσβησες την απαντηση στα γραφομενα αυτουνου που απανταει "Σε οποιον αρεσει;" ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ είσαι εσύ, που σε αυτό το πείραγμα απάντησες με εκφράσεις του τύπου:

- "δε σε βαλαμε νταβαντζη"...
- "μην πεταγεσαι σαν ..... οταν δεν σου απευθυνεται ο λογος."....
- "Και επειδη εγω δουλειες και θα γυρισω σε κανα 2ωρο τα ξαναλεμε. Αντε γιατι πολλοι τεμπελχαναδες μαζευτηκαμε και απανταμε με αυτο τον αλητικο τροπο σε ο,τι προτεινει ο καθενας".

Έσβησα λοιπόν την απάντηση σου, λόγω προσβλητικού περιεχομένου.
Όπως κάνω και σε οποιοδήποτε ανάλογο μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο, ανεξαρτήτως του ποιός είναι αυτός που το έγραψε!

Odysseas είπε :
Ξαναγυρναμε παλι στα παλια που λεγαμε οτι ο ηγετης πρεπει να ειναι δικαιος κλπ κλπ. Θα επρεπε να σβησεις και εκεινη την απαντηση εκτος αν δεχεσαι οτι εχεις κομπαρσους να απαντανε για σενα.

Δεν υπάρχει κανένας ηγέτης!
Υπάρχουν απλά άνθρωποι, επιφορτισμένοι με το καθήκον να επιβλέπουν το FORUM και να μην επιτρέπουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ να βρίζει και να εξαπολύει φραστικές επιθέσεις εναντίον άλλων μελών.

Το "πείραγμα" που σου έκανε (γιατί έτσι το εξέλαβα εγώ) δεν το έσβησα, γιατί δεν είχε προσβλητικό περιεχόμενο.

Κομπάρσους δεν έχω και θα έπρεπε να το ξέρεις καλά! Αλλά στο επαναλαμβάνω, για να το βάλεις μια και καλή στο μυαλό σου!!!
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαντήσει σε οποιοδήποτε γραπτό μήνυμα. Αν θέλεις να απευθύνεις προσωπικό μήνυμα, τότε θα μπορούσες να μου στείλεις πριβέ. Αντί να θέτεις ψευτοδιλλήματα περί "στρατιωτικών ασκήσεων" αν δεν γίνει δεκτό το εκπρόθεσμο ποντάρισμα σου.

Odysseas είπε :
Κριμα σημερα ριξατε το επιπεδο σε παλιες καταστασεις με κολλητους, αυλικους που απαντανε πρωτοι και το συστημα του σβησιματος μηνυματων. Αρε δωσε εξουσια στον ανθρωπο να δεις πως αλλαζει...

Τώρα θα σου έλεγα καμιά βαριά κουβέντα, αλλά συγκρατούμαι όπως βλέπεις σε ένα καλό επίπεδο... :mado: :mado: :mado: :mado: :mado: :mado: :mado: :mado:

Είτε το θεωρείς σωστό είτε όχι, μηνύματα προσβλητικού περιεχομένου ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ χωρίς δεύτερη κουβέντα σε οποιοδήποτε ΣΟΒΑΡΟ Forum!

Αν είχα γράψει κάτι διαφορετικό στο παρελθόν, ψάξε να το βρεις. Και καλή τύχη...

Τα περί "αυλικών", "κολλητών" και "εξουσίας", αν σου λείψανε, να τα αναζητήσεις αλλού...

Odysseas είπε :
Τελος παντων βγαλτε με απο το διαγωνισμο, εγω εχω χρονο μονο 12 με 1:00 π.μ οποτε ειμαι εκτος διαγωνισμου. Ευχαριστω

Εάν έχεις χρόνο 12:00-01:00 όπως λες, τότε γιατί δήλωσες συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό, όπου ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως η προθεσμία υποβολής των πονταρισμάτων ήταν ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ της προηγούμενης ημέρας;

Odysseas είπε :
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Αφου σβηνετε μηνυματα κατα επιλογην δεν εχω θεση εδω

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έπαιζες ακόμη στο διαγωνισμό.
Και για αυτό το όνομα σου παραμένει εκεί.

Εφόσον αποχωρείς σύμφωνα με δική σου πρωτοβουλία, θα αφαιρεθεί από την επόμενη αγωνιστική!

Το πού έχεις θέση, το ξέρεις καλύτερα εσύ!

Μετά τιμής,
Daglashen.

Με εχεις πετυχει σε Σαββατο οποτε τα λιγα διαλειμματα που κανω ειναι για να δω τιποτα για το στοιχημα αλλα θα σου απαντησω.
Αφεντικο(δες στο λεξικο τι θα πει αφεντικο) τι εννοεις πλακα να το κρατας για τον ευατο σου. Εγω για να απαντησω ετσι, προσβληθηκα αρα επρεπε να το σεβαστεις και να σβησεις και τα δυο μηνυματα. Οι φατσουλες δεν εχουν τη δυναμη των λογων και είναι αμφίβολης ερμηνειας. Δεν εθιξα τον andrip και απαιτω να σεβεται την αποψη καποιου ή να μην ανακατευεται αν δεν εχει κατι να πει. Αν εχει επιχειρηματα ας απαντησει. Δε συνηθιζω να σιωπω όμως σε απαντησεις όπως αυτή που εδωσε.
Τωρα αν θεωρεις καποιες λεξεις βρισιες αυτό δειχνει ότι δεν ομιλεις καλα την ελληνικη. Νταβατζης είναι ένα επαγγελμα και η λεξη περικλείει το νοημα του ελεγχου και του καταναγκασμου. Επιτελους αυτος ο τοπος εχει βγαλει τοσος σπουδαιους συγγραφεις απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα, δειτε πως εκφραζεται ο Αριστοφανης, ο Αισχυλος κλπ κλπ

Τελευταία επεξεργασία:
Odysseas είπε :
Με εχεις πετυχει σε Σαββατο οποτε τα λιγα διαλειμματα που κανω ειναι για να δω τιποτα για το στοιχημα αλλα θα σου απαντησω.
Αφεντικο(δες στο λεξικο τι θα πει αφεντικο) τι εννοεις πλακα να το κρατας για τον ευατο σου. Εγω για να απαντησω ετσι, προσβληθηκα αρα επρεπε να το σεβαστεις και να σβησεις και τα δυο μηνυματα. Οι φατσουλες δεν εχουν τη δυναμη των λογων και είναι αμφίβολης ερμηνειας. Δεν εθιξα τον andrip και απαιτω να σεβεται την αποψη καποιου ή να μην ανακατευεται αν δεν εχει κατι να πει. Αν εχει επιχειρηματα ας απαντησει. Δε συνηθιζω να σιωπω όμως σε απαντησεις όπως αυτή που εδωσε.
Τωρα αν θεωρεις καποιες λεξεις βρισιες αυτό δειχνει ότι δεν ομιλεις καλα την ελληνικη. Νταβατζης είναι ένα επαγγελμα και η λεξη περικλείει το νοημα του ελεγχου και του καταναγκασμου. Επιτελους αυτος ο τοπος εχει βγαλει τοσος σπουδαιους συγγραφεις απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα, δειτε πως εκφραζεται ο Αριστοφανης, ο Αισχυλος κλπ κλπ

Να με συγχωρεις που παρεμβαινω αλλα εγω που ομιλω καλα την Ελληνικη θα σου πω οτι ο Nταβατζης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και σιγουρα δεν κολλαει και ενσημα :sign:

Odysseas είπε :

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που σε απασχολώ καταρχήν...

Ακόμη και αν παρεξήγησες την πλάκα, δε δικαιολογείται όπως σου είπα να εκτοξεύσεις τέτοιου είδους επίθεση εναντίον κανενός - είτε andrip λέγεται, είτε όπως αλλιώς θέλει.

Σε αφήνω να διαβάσεις τα δοκίμια σου περί "νταβατζήδων" και "τεμπελχανάδων".

Μετά τιμής,
Κάποιος που δεν ομιλεί καλά την ελληνική γλώσσα. :cool:

Παιδια δεν εχω προβλημα, μπορω να απανταω και σε δυο ταυτοχρονα. Το εργο το εχουμε δει παλαιοθεν.
επάγγελμα :κάθε εργασία που ασκείται επί μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα για βιοπορισμό. Ο προστατης τουρκ. davacι `κατήγορος, συνήγορος΄ ] ειναι ενα επαγγελμα.

Απο κει και περα η λογοκρισια εχει σταματησει εδω και 31 χρονια. Μαθε να μη σβηνεις μηνυματα αλλα να τα συζητας ή σβηνε τα παντα. Το εργο το εχουμε δει και απο αλλο χαλιφι (τωρα σε αλλο σάϊτ) και τις νουθεσιες αυτου του ειδους επισης. Χαλιφης στη θεση του χαλιφη;

Λεξικό Τριανταφυλλίδη

βρισιά η [vris<X>á] O24 : λέξεις ή φράσεις που προσβάλλουν την τιμή, την αξιοπρέπεια κάποιου

Το "αν σου αρεσει" θεωρω οτι θιγει την αξιοπρεπεια μου αρα υποκειται στην ανω ερμηνεια της υβρεως αρα θα επρεπε να κανεις της αυτης εκτασης παρατηρησεις και στην αλλη μερια. δεν το εκανες αρα χανεις μια εκ των βασικων ιδιοτητων του ηγετη ή μανατζερ (κατα την μοντερνα λεξη), ηγετης = δικαιος

Τελευταία επεξεργασία:
Α συγγνωμη δεν απαντησα στο οτι ηξερα απο την αρχη την ωρα και συμμετειχα. Κοιτα οπως ξερεις εδω αλλαζουν οι νομοι του κρατους οταν ειναι αναγκη. Δε θα μπορουσαν να αλλαξουν οι κανονισμοι σε ενα παιγνιδι; Εγω απλως φιλτατε επιδιωξα μια συζητηση. Δεν εβρισα κανενα. Ειπα αν μπορει να γινει το ωραριο πιο ελαστικο. Αν δεν υπηρχε η υβρις της απαντησεως δε θα ειχα αυτην την εκρηξη. Γιατι αφηνεις αλλους να απαντανε σε θεματα που δεν εχουν λογο και δεν τους κανεις παρατηρησεις;
Τελος να πω οτι αυτο που εχω καταλαβει οταν εμπλεκομαι σε τετοιου ειδους συζητησεις ειναι οτι εκνευριζομαι και χανω το χρονο μου. Οποτε κυριοι σας παρακαλω αν εχετε κατι σοβαρο ας το συζητησουμε αλλιως οι κουβεντες μας θα ειναι ατερμονες :sign:

Τελευταία επεξεργασία:
Odysseas είπε :
Παιδια δεν εχω προβλημα, μπορω να απανταω και σε δυο ταυτοχρονα. Το εργο το εχουμε δει παλαιοθεν.

Για κοίτα και στη λέξη "φόρουμ"...
Γιατί νομίζω πως μπορούν να γράφουν παραπάνω από ένα άτομο τη φορά.

Odysseas είπε :
επάγγελμα :κάθε εργασία που ασκείται επί μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα για βιοπορισμό. Ο προστατης τουρκ. davacι `κατήγορος, συνήγορος΄ ] ειναι ενα επαγγελμα.

Κατ' επέκταση λοιπόν, θα μπορούσε και κάποιος να ισχυριστεί σε κάποια δημόσια υπηρεσία π.χ. ότι το επάγγελμα του είναι ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ!
Περίεργο, δεν το είχα υπόψιν μου...

Odysseas είπε :
Απο κει και περα η λογοκρισια εχει σταματησει εδω και 31 χρονια.

Αυτού του είδους η λογοκρισία δεν έχει σταματήσει! Και ούτε θα σταματήσει ποτέ σε κάθε κοινωνία, δικτυακή ή μη, όπου υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Όταν τους παραβαίνει κάποιος, τότε λαμβάνονται μέτρα. Και στην προκειμένη περίπτωση, εφαρμόστηκαν απλά οι κανόνες που διέπουν τη λειτουργία αυτού του φόρουμ.

Odysseas είπε :
Μαθε να μη σβηνεις μηνυματα αλλα να τα συζητας ή σβηνε τα παντα. Το εργο το εχουμε δει και απο αλλο χαλιφι (τωρα σε αλλο σάϊτ) και τις νουθεσιες αυτου του ειδους επισης. Χαλιφης στη θεση του χαλιφη;

Θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά συζητήσιμο... :cool:
Αν δεν ήταν το μήνυμα σου προσβλητικό, δε θα σβηνόταν!
Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσεις τις χαζομάρες και να μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν ότι δε σε αφήνουμε και να εκφραστείς από πάνω...

Το έργο που έχεις δει από κάποιον άλλο Χαλίφη, όπως λες, δεν πρόκειται να το ξαναδείς. Αλλά, όπως σου είπα εγώ νωρίτερα, αν το έχεις επιθυμήσει τόσο πολύ, άντε να το ξανασυναντήσεις. :eye:

Odysseas είπε :
Λεξικό Τριανταφυλλίδη

βρισιά η [vris<X>&aacute;] O24 : λέξεις ή φράσεις που προσβάλλουν την τιμή, την αξιοπρέπεια κάποιου

Το "αν σου αρεσει" θεωρω οτι θιγει την αξιοπρεπεια μου αρα υποκειται στην ανω ερμηνεια της υβρεως αρα θα επρεπε να κανεις της αυτης εκτασης παρατηρησεις και στην αλλη μερια. δεν το εκανες αρα χανεις μια εκ των βασικων ιδιοτητων του ηγετη ή μανατζερ (κατα την μοντερνα λεξη), ηγετης = δικαιος

Επειδή δεν ξέρω από γλώσσα προγραμματισμού, αν μπορείς κάνε ένα edit εσύ στον τίτλο "Forum Manager" που εμφανίζεται κάτω από το nickname μου.
Τον άλλον θα σου κάνω το χατήρι και θα τον αλλάξω μόνος μου σε:
"Άδικος Manager"

δεν απαντας στην ουσια. Σου ειπα οτι θιγομαι απο την απαντηση του εταιρου συνομιλητη. Γιατι δεν του σβηνεις το μηνυμα ή δεν του κανεις παρατηρησεις; Απλως με ειρωνευεσαι
Φτασαμε στο σημειο ο μανατζερ του φορουμ να υπερασπιζεται εκφρασεις : Αν σου αρεσει ή και εσυ μου λες αν σου αρεσει κατσε, αν δε σου αρεσει φυγε! Το επιπεδο στο πατωμα. Δεν προκαλεσα, μην με προκαλειτε

Τελευταία επεξεργασία:
Odysseas είπε :
ναί ασε θα δυσκολευτώ πολύ να απαντήσω.

odysseas είπε :
Μεγαλε αν απευθυνεσαι σε μενα δε σε βαλαμε νταβαντζη στα λογια μας και ουτε σου πεφτει λογος εκτος αν την εχεις δει αλλιως τη δουλεια εδω μεσα.

όταν στο δρόμο σε πούν νταβατζή εσυ μη θιχτείς γιατί στο λεξικό λέει οτι είναι επάγγελμα

odysseas είπε :
Αν ειναι να απαντησεις καποιος αυτοι ειναι αλλοι και μην πεταγεσαι σαν ..... οταν δεν σου απευθυνεται ο λογος.
φαντάζομαι εννοείς να μη πετάγομαι σαν πουλί ε; ναι ναι συγνώμη παρεξήγησα

odysseas είπε :
Και επειδη εγω δουλειες και θα γυρισω σε κανα 2ωρο τα ξαναλεμε.
ωραία διδάσκεις την ελληνική αλλα 2 προτάσεις με συνδέσμους κι ενα ρήμα ωραία εφεύρεση

odysseas είπε :
Αντε γιατι πολλοι τεμπελχαναδες μαζευτηκαμε και απανταμε με αυτο τον αλητικο τροπο σε ο,τι προτεινει ο καθενας

έχεις το θράσος και λές οτι θίχτηκες; απαντάω εγώ για σένα ναι το έχεις!

ΥΓ: Προσβλήθηκες απο το σε όποιον αρέσει που όλοι οι άλλοι εξέλαβαν σα χιουμοριστικό; Φαντάσου να ήμουν σαν κι εσένα πώς θα τα χα πάρει με την απάντηση σου...

<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title="Μήνυμα 181112" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>Odysseas</TD><TD class=alt2>Παιδια δεν εχω προβλημα, μπορω να απανταω και σε δυο ταυτοχρονα. Το εργο το εχουμε δει παλαιοθεν.

βρισιά η [vris<X>&aacute;] O24 : λέξεις ή φράσεις που προσβάλλουν την τιμή, την αξιοπρέπεια κάποιου

Και μενα με θιγει η προταση που γραφεις παραπανω γιατι υποννοεις οτι συμπραττω εναντιον σου αρα υποκειται στην ανω ερμηνεια της υβρεως αλλα δεν θα σου κανω επιθεση οπως εκανες εσυ προς τον Adrip.

<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title="Μήνυμα 181113" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>Odysseas</TD><TD class=alt2>Γιατι αφηνεις αλλους να απαντανε σε θεματα που δεν εχουν λογο και δεν τους κανεις παρατηρησεις;

Ο καθενας εχει δικαιωμα να απαντησει σε οποιον θελει. Στο φορουμ εχουμε ολοι λογο σε ολα τα θεματα. το αντιθετο θα ηταν λογοκρισια.

<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title="Μήνυμα 181112" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>Odysseas</TD><TD class=alt2>επάγγελμα :κάθε εργασία που ασκείται επί μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα για βιοπορισμό. Ο προστατης τουρκ. davacι `κατήγορος, συνήγορος΄ ] ειναι ενα επαγγελμα.</TD></TR></TBODY></TABLE>

Σε ευχαριστω που με εμαθες οτι ο Νταβατζης πουλαει προστασια για ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ. :hammer: :hammer: :hammer: Απορω γιατι τους θεωρει παρανομους το κρατος μεροκαματιαρηδες Ανθρωπους

Odysseas είπε :
δεν απαντας στην ουσια. Σου ειπα οτι θιγομαι απο την απαντηση του εταιρου συνομιλητη. Γιατι δεν του σβηνεις το μηνυμα ή δεν του κανεις παρατηρησεις; Απλως με ειρωνευεσαι
Φτασαμε στο σημειο ο μανατζερ του φορουμ να υπερασπιζεται εκφρασεις : Αν σου αρεσει ή και εσυ μου λες αν σου αρεσει κατσε, αν δε σου αρεσει φυγε! Το επιπεδο στο πατωμα. Δεν προκαλεσα, μην με προκαλειτε

Εγώ δεν το σβήνω το μήνυμα γιατί δεν περιέχει προσβλητικό περιεχόμενο.
Αν θέλει ο ίδιος να το σβήσει, ας το σβήσει...

Με τη δική σου λογική, θα αρχίσουμε να σβήνουμε τα πάντα σε λίγο.
Θα πω εγώ π.χ. ότι θίγομαι επειδή γράφει κάποιος τη λέξη ΒΑΖΕΛΟΣ και θα απαιτήσω να τη σβήσει...
Και μετά μου βγάζεις διαγγέλματα για λογοκρισία... :up:

Όσο για το ποιός έφθασε το επίπεδο στο πάτωμα, άσε να το κρίνουν άλλοι.
Δόξα τω Θεώ, όσοι διάβασαν τη συζήτηση αυτή έβγαλαν τα συμπεράσματα τους. :sign:

Υ.Γ: Άργησα και πάλι να απαντήσω, γιατί είχα δουλειά σε άλλο όροφο.

Και για να γραψουμε και κατι σχετικο με το τοπικ

ΚΑΛΠΑΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ :beers1: :beers1: :beers1:
Ανεβηκα στην πρωτη θεση για να μεινω εκει :twis: :twis: :twis: :twis:
και θα ελεγα οτι περασα ενα ευκολο βραδυ στην "καυτη" εδρα της Γαλατα :up:

• 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ